Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta ens portarà a través de parcs nacionals, ciutats colonials i petites poblacions on pararem per observar de prop la peculiar forma de vida de les diferents ètnies que habiten la gran illa de l’Índic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
06 ABR VOL MADRID / ADDIS ABEBA / NOSY BE A bord
07 ABR ARRIBADA A NOSY BE – ANKIFY S Lodge
08 ABR ANKIFY – AMBILOBE – RESERVA D’ANDRAFIAMENA E / S Lodge
09 ABR TREKKING A LA RESERVA D’ANDRAFIAMENA E / D / S Lodge
10 ABR ANDRAFIAMENA – PN MUNTANYA D’AMBRE – DIEGO SUAREZ E Hotel
11 ABR DIEGO SUAREZ: TRES BADIES I MUNTANYA DEL FRANCÈS E Hotel
12 ABR DIEGO SUAREZ – TSINGYS VERMELLS – PN ANKARANA  E Hotel
13 ABR PN ANKARANA – ANKIFY – NOSY BE E / S Lodge
14 ABR NOSY BE. EXCURSIÓ A L’ILLA DE NOSY IRANJA E / D Lodge
15 ABR NOSY BE. DIA LLIURE E Lodge
16 ABR VOL NOSY BE / ADDIS ABEBA / MADRID E A bord
17 ABR ARRIBADA A MADRID
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S 

06 ABR.- Vol Madrid / Addis Abeba / Nosy Be
Sortida des de l’aeroport de Madrid en vol d’Ethiopian Airlines. Arribada a l’aeroport d’Addis Abeba i connexió amb el vol a Nosy Be. Nit a bord.

07 ABR.- Arribada a Nosy Be
Arribada a l’aeroport de Fascene a l’illa de Nosy Be, tràmits de visat, recepció per part del guia de parla hispana, canvi de moneda i trasllat en minibús al port de Hell Ville. Des d’aquí, trasllat en llanxa ràpida (uns 45 minuts de navegació) fins a les platges d’Ankify. Instal·lació a l’hotel davant de l’illa volcànica de Nosy Komba.

08 ABR.- Anfiky – Ambilobe – Reserva d’Andrafiamena
Esmorzar i sortida en 4×4 cap a la ciutat d’Ambilobe, cruïlla de camins entre diferents ètnies del nord de Madagascar i ciutat musulmana per excel·lència. Visita del seu animat mercat africà i dinar lliure en un restaurant popular. Continuació fins al poblat de Marotaolana i des d’aquí trasllat durant 1 hora per pista de 4×4 fins a la Reserva de Andrafiamena, on a l’arribada podrem visitar la seva comunitat agrícola i el poblat de l’ètnia antakarana d’Anjahakely, on es produeix una varietat d’arròs única a l’illa, amb aromes perfumats. Instal·lació al lodge.

09 ABR.- Trekking a la reserva d’Andrafiamena
Esmorzar d’hora i visita a peu de la Reserva d’Andrafiamena, on caminarem pel seu bosc primari durant unes 2 hores per observar els cèlebres Propitecus perrieri (Sifaka negre) només visibles en aquesta reserva natural del nord de l’illa, a més d’altres espècies de lèmurs. Seguirem la nostra ruta a peu durant altres 2 hores per arribar a la Piscina Natural. Dinar pícnic inclòs. Tornada a peu (unes 3 hores de caminada) al nostre lodge a la tarda. Visita nocturna d’una hora de durada per observar espècies de fauna endèmiques només visibles a partir del crepuscle (aconsellable portar una llanterna frontal).

10 ABR.- Andrafiamena – P.N. de Muntanya d’Ambre – Diego Suarez
Esmorzar d’hora i trasllat en 4×4 al Parc Nacional de la Muntanya d’Ambre, on farem un senzill passeig d’aproximadament 3 hores de durada i observarem algunes espècies de lèmurs endèmiques de l’illa, així com un dels boscos subtropicals més bells de país. Visita de la cascada sagrada. Dinar lliure a la ciutat de Joffreville. Trasllat en 4×4 a Diego Suarez. Visita panoràmica a peu del centre de la ciutat colonial.

11 ABR.- Diego Suarez – Tres Badies – Muntanya del Francès – Diego Suarez
Esmorzar. Excursió en 4×4 per visitar les 3 Badies (Badia des Sakalava, Badia des Pigeons i la Badia des Dunes). Dinar lliure a la platja de Ramena, possibilitat de bany. A la tarda, farem una ascensió (voluntària) d’unes 2 hores de durada a la cèlebre Muntanya del Francès, des d’on s’obtenen unes impressionants vistes de la Gran Badia de Diego i del Cap de Ambre.
Podrem observar també diversos baobabs de l’espècie Adansonia Suarezensis i gaudirem d’una vista panoràmica a la posta de sol del famós “Pa de Sucre” Nosy Longo, a la gran badia de Diego Suarez que amb una extensió costanera de 156 km es posiciona com la segona més gran del món després de la de Rio de Janeiro. Tornada a l’hotel.

12 ABR.- Diego Suarez – Tsingys Vermells – Parc Nacional d’Ankarana
Esmorzar i trasllat en 4×4 fins als Tsingys Vermells de Irodo, on descobrirem un magnífic paisatge sobrenatural únic al món en un recorregut previst d’una hora per diversos grups de Tsingys. Sortida cap al Parc Nacional d’Ankarana en 4×4, on farem senderisme durant ± 2h 30 per observar un dels paisatges més bells de l’illa, en el qual ens sorprendran les famoses formacions anomenades “Tsingy”, ponts penjants, grutes, etc. Instal·lació al lodge.

13 ABR.- Ankarana – Ankify – Nosy Be
Esmorzar d’hora i continuació en 4×4 fins Ankify, observant pel camí les plantacions de cacau, vainilla i altres espècies pròpies del nord de l’illa. Arribada al port d’Ankify i sortida amb llanxa ràpida fins a l’illa de Nosy Be (navegació durant ± 45 minuts). Arribada al port de Hell Ville, la capital de la “illa del perfum” i trasllat en minibús cap a l’hotel. Tarda lliure.

14 ABR.- Nosy Be (Excursió a l’illa de Nosy Iranja)
Esmorzar i excursió en llanxa ràpida a l’illa de Nosy Iranja, l’illa de les tortugues (1 hora 30 minuts de navegació) on podrem prendre un bany, fer snorkelling i visitar l’antic “far” de l’època colonial francesa, així com el petit poblat Iranja Kely, pertanyent a l’ètnia sakalava. Dinar inclòs a base de peix i / o marisc acabats de capturar i tornada a la tarda navegant a l’illa de Nosy Be.

15 ABR.- Nosy Be. Dia Lliure
Dia lliure al nostre hotel a l’illa de Nosy Be (en règim allotjament i esmorzar). Possibilitat de fer excursions (Parc Nacional de Lokobe, navegació a les illes de Nosy Tanikely, Nosy Sakatia i Nosy Komba, ascensió al Mt. Passot, tour de l’illa i visita de la seva capital, Hell Ville, platges d’Andilana, etc) o activitats aquàtiques o esportives (passejades a cavall, sortides en quad, golf, tennis, submarinisme, pesca esportiva, kayak, snorkelling, etc) des del nostre hotel. O podem simplement descansar en les magnífiques platges de la zona. Aquestes excursions i activitats es contracten directament al mateix hotel i NO estan incloses en el preu del viatge.

16 ABR.- Vol Nosy Be / Addis Abeba / Madrid
Esmorzar i matí lliure. A l’hora convinguda trasllat en minibús a l’aeroport per agafar el vol internacional de tornada a Addis Abeba. Arribada a Addis Abeba, trànsit i connexió amb el vol a Madrid. Nit a bord.

17 ABR.- Arribada a Madrid
Arribada a Madrid i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.390 €
Suplement Habitació Individual 460 €
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats mencionats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades a Parcs Nacionals i Reserves.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Guies locals (obligatoris) en parcs i reserves.
Transport per terra en vehicles 4×4 (4 viatgers per cotxe) amb conductor i carburant.
Goleta tradicional amb tripulació i cuiner per navegar al Mar Maragda.
Trasllat en llanxa ràpida entre Nosy Be – Ankify – Nosy Be.
Excursió en llanxa ràpida a l’illa de Nosy Iranja. 
Totes les visites i excursions mencionades com a incloses.
Dossier informatiu en castellà i mapa de Madagascar.
Assistència telefònica al client en espanyol 24h.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Madagascar (35 € aprox.).
Àpats no especificats al programa. Begudes.
Activitats o visites opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

29 agost, 2016

El viaje ha estado muy bien. Hemos vuelto encantados de conocer los distintos paisajes de cada parque y de poder ver a los lemures tan de cerca.. A nivel de naturaleza es un viaje fantástico..se hace un poco largo algún trayecto en coche pero realmente merece la pena

Deixar un comentari