Àfrica
Destinació
19 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Madagascar és un país difícil de classificar. Formant part del continent Africà però amb ètnies, costums i paisatges que molt poc tenen a veure amb les de l’Àfrica Negra, aquesta illa de l’Índic mereix un esment pel que fa a la seva cultura, adquirida de les gents del Pacífic, i la seva naturalesa, formada per fauna i flora endèmiques, conseqüència de la seva llarga evolució aïllada de qualsevol continent.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ANTANANARIVO A bord
2 ARRIBADA A ANTANANARIVO Hotel
3 ANTANANARIVO – BEHENJY – ANTSIRABE E / S Hotel
4 ANTSIRABE – MORONDAVA E / S Hotel
5 MORONDAVA – BELO SUR TSIRIBIHINA – BEKOPAKA E / S Hotel
6 BEKOPAKA (PN BEMARAHA) E / S Hotel
7 BEKOPAKA (PN BEMARAHA) E / S Hotel
8 BEKOPAKA – BELO SUR TSIRIBIHINA – MORONDAVA E / S Hotel
9 MORONDAVA – ANTSIRABE E / S Hotel
10 ANTSIRABE – AMBOSITRA – RANOMAFANA E / S Hotel
11 PN RANOMAFANA – FIANARANTSOA E / S Hotel
12 FIANARANTSOA – AMBALAVAO – RANOHIRA E / S Hotel
13 RANOHIRA. PARC NACIONAL ISALO E / S Hotel
14 RANOHIRA – TULEAR – IFATY E / S Hotel
15 IFATY E / S Hotel
16 IFATY E / S Hotel
17 IFATY – TULEAR – ANTANANARIVO E Hotel
18 VOL ANTANANARIVO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
19 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Antananarivo
Sortida en vol amb destinació Antananarivo, via ciutat de connexió. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Antananarivo
Arribada a Antananarivo. Després dels tràmits del visat, trasllat a l’hotel. Tarda lliure.

Dia 03 | Antananarivo – Behenjy – Antsirabe
Esmorzar i sortida en ruta cap a Antsirabe, el trajecte transcorre a través de paisatges d’arrossars en terrassa de les terres altes malgaixes, passant per Behenjy, la ciutat de foie gras, pararem en Ambatolampy, visitarem un taller de fabricació de marmites d’alumini. Arribada a la ciutat colonial de Antsirabe i instal·lació a l’hotel.

Dia 04 | Antsirabe – Morondava
Esmorzar. Avui és un dia llarg de carretera. Sortirem en ruta cap a Morondava passant per Miandrivazo. En el transcurs del camí podrem gaudir dels paisatges que no ofereix la ruta. Arribada a Morondava i instal·lació a l’hotel.

Dia 05 | Morondava – Belo Sur Tsiribihina – Bekopaka
Esmorzar i sortida en 4×4 en direcció a Belo Sur Tsiribihina, realitzant un trajecte d’unes tres hores a través de pistes , passant per l’avinguda dels baobabs i boscos tropicals secs fins a arribar a l’embarcador per a embarcar en la barcassa que ens conduirà fins a Belo Sur Tsiribihina. Continuació del viatge en direcció a Bekopaka durant unes quatre hores. Arribada al riu Manambolo, el qual el creuarem amb una barcassa i continuarem un quilòmetre més de pista per a arribar al poblat de Bekopaka.

Dia 06 | Bekopaka (PN Bemaraha)
Esmorzar. Després realitzarem un circuit per les goles del Manambolo, 3h, on remuntarem en piragües locals el riu Marambolo fins a la tomba Vazimba i tornarem al punt d’origen per a realitzar una excursió pels petits tsingys (Andadoany – Angelikoa). Els tsingys són altiplans càrstics en les quals les aigües subterrànies han soscavat les terres altes elevades, i han creat cavernes i fissures en la pedra calcària. A causa de les condicions locals, l’erosió es presenta tant en forma vertical com horitzontal. L’excursió té una durada aproximada d’una hora i travessarem uns 2 km de laberints, passarem a través dels canons. Tornada a l’hotel.

Dia 07 | Bekopaka (PN Bemaraha)
Esmorzar. Avui ens traslladarem en 4×4 a 17 quilòmetres al nord del poblat de Bekopaka, on descobrirem les catedrals càrstiques de fins a noranta metres d’altura, roques esculpides pel vent i la pluja, denses falla, esquerdes profundes. És un dels llocs més insòlits de Madagascar. Aquesta regió desèrtica allotja una fauna i una flora molt rica i podem observar el lèmur Fulvus o Sifaka. A la tarda retorn a l’hotel.

Dia 08 | Bekopaka – Belo Sur Tsiribihina – Morondava
Esmorzar i sortida cap a Belo Sur Tsiribihina, on embarcarem en la barcassa per a travessar el riu durant un hora i continuar el nostre viatge en direcció Morondava. Visita de la famosa “avinguda dels baobabs” on podran fotografiar aquesta impressionant avinguda natural.

Dia 09 | Morondava – Antsirabe
Esmorzar. Sortida en ruta cap a Antsirabe passant per Miandrivazo. Arribada, check-in a l’hotel, i descans fins a l’hora del sopar.

Dia 10 | Antsirabe – Ambositra – Ranomafana
Esmorzar. Petit tour en pousse-pousse pel centre de la ciutat. Visita de tallers artesans abans de sortir en direcció a Ranomafana. De camí ens detindrem en Ambositra, la capital d’art Zafimaniry, on podran visitar tallers i botigues de maquetería. Arribada a Ranomafana.

Dia 11 | P.N Ranomafana – Fianarantsoa
Esmorzar. Sortida cap al parc nacional de Ranomafana. Visita diürna d’aproximadament tres quatre hores pel parc, caminant pel bosc tropical humit on habiten lèmurs, granotes… i on podrem trobar una flora endèmica excepcional. Després de la visita continuarem cap a Fianarantsoa, la capital del Betsileo, arribada a l’hotel i descans.

Dia 12 | Fianarantsoa – Ambalavao – Ranohira
Esmorzar. Visita de la part alta de la ciutat de Fianarantsoa. Després de la visita sortirem en direcció a Ranohira. Ens detindrem en Ambalavao per a visitar un taller artesanal de paper de Antemoro i un taller de seda. Farem una parada en la reserva de lèmurs del poblet de Ny Anja per a realitzar la seva visita durant un hora aproximadament i veure fàcilment en llibertat als lèmurs catta que viuen en ella i les tombes Betsileo. Continuació cap al P.N Isalo.

Dia 13 | Ranohira (PN Isalo)
Esmorzar. Avui visitarem a peu el P.N Isalo, uns 7 km de recorregut. En el podrem veure la seva piscina natural, piscina negra i blava, cascades, etc. Tindreu la possibilitat de banyar-vos en la piscina natural. Admirarem el capvespre en la finestra de Isalo. Tornada a l’hotel.

Dia 14 | Ranohira – Tulear – Ifaty
Esmorzar. Ben d’hora sortirem cap a la ciutat de Tulear, pel camí veurem les tombes Mahafaly i els seus famosos tòtems. Ens detindrem al parc nacional de Zombitse per a realitzar la seva visita, al parc conviuen el 47% dels ocells endèmics de Madagascar, vuit espècies de lèmurs i el gecko endèmic local, el Phelsuma Standigui i l’arbre estrangulador, el ficus i baobabs. Continuació cap a les platges de Ifaty.

Dies 15 i 16 | Ifaty
Esmorzar. Dies lliures per a gaudir de la platja. La destinació ofereix multitud d’activitats a realitzar com a tub respirador, submarinisme. Pesca, navegació en piragua o bé descansar i gaudir de la brisa de la mar i les seves aigües cristal·lina.

Dia 17 | Ifaty – Tulear – Antananarivo
Esmorzar. Dia lliure fins a l’hora de trasllat a l’aeroport de Tulear per a agafar el vol amb destinació Antananarivo. Arribada a Antananarivo i trasllat a l’hotel.

Dia 18 | Vol Antananarivo / Ciutat d’origen
Esmorzar. Realitzarem una visita pel centre de la ciutat i el mercat artesanal de la Digue abans del trasllat a l’aeroport per a agafar el vol de tornada. A l’hora indicada sortida en el vol de tornada a casa, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

Dia 19 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 3.990 €
Suplement Habitació Individual 925 €
Taxes Aèries (Aprox.) 475 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tulear / Antananarivo.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle 4×4 durant la ruta segons programa.
Visites i excursions mencionades a l’itinerari.
Entrades i guies locals en parcs i reserves.
Guia acompanyant de parla hispana (excepte dies de platja).
Assistència telefònica 24h.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Visat (a pagar a l’aeroport el dia d’arribada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari