Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Al sud del Marroc i les valls de l’Alt Atles Central es troben els berebers, entre un paisatge espectacular: poblets de tova penjats a la muntanya, el palmerar de la Vall del Draa i de N’Knob, les goles profundes del Dades, les Dunes de Lihoudi, o el pont natural d’Imi n’Ifri. Un veritable paradís amagat.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 24 i 29 DESEMBRE 2021 / 2 GENER 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / MARRAKECH Hotel / Riad
2 MARRAKECH – OUARZAZATE E / S Hotel / Riad
3 OUARZAZATE – AGDZ – ZAGORA – DUNES DE LIHOUDI E / S Acampada
4 DUNES DE LIHOUDI – ZAGORA – NKOB E / S Hotel
5 NKOB – DADES E / S Hotel
6 DADES – VALL DE LES ROSES – SKOURA – VALL DE TASSAOUT E / S Alberg
7 VALL DE TASSAOUT – PONT NATURAL IMI N’IFRI – MARRAKECH E Hotel / Riad
8 MARRAKECH E Hotel / Riad
9 VOL MARRAKECH / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Marrakech
Sortida en vol destino Marrakech. A l’arribada, recepció en l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure. La ciutat de MARRAKECH és un vergel d’àmplies avinguda flanquejades de tarongers, palmeres i jacarandas, i és també lloc de socs, d’ombrejats carrerons, de te amb herba-sana i d’homes de mirada intensa que poden ser narradors d’històries, músics, ballarins, escriptors públics, echadores de la bonaventura, venedors de pocions, remeiers, apotecaris, o simplement habitants d’aquesta meravellosa ciutat. Aquesta ciutat erigida als peus de l’ATLES és coneguda com la perla vermella del sud, encara conserva les seves muralles de color vermellós, esquitxades de belles portes com BAB EL JEMIS, la PORTA DEL DIJOUS, etc. Destaca la MESQUITA KOTUBIA d’estil almohade, amb un majestuós minaret de 77 m. Compta també amb majestuosos palaus consolidats sobre jardins perfumats, com el PALAU EL BADI, la construcció del qual va ser ordenada per Ahmed al Mansur després de la seva victòria en la batalla dels tres reis, i del qual actualment només queden en peus les muralles de terra. Encara que uns dels majors atractius d’aquesta ciutat és passejar pels socs que comencen en la PLAÇA DE DJAMMA EL FNA, declarada Patrimoni de la Humanitat, la qual s’omple de vida al capvespre, quan els habitants s’animen al so de grups musicals, admirant als encantadors de serps. Són també d’interès GUELIZ (la ciutat nova), la MENARA (parc de cent hectàrees en el centre de les quals es troba un immens estany del segle XII), i el PALMERAR, amb les seves més de 10.000 hectàrees de palmeres, tarongers, oliveres i pomeres.

Dia 02 | Marrakech – Ouarzazate
Esmorzar i inici del nostre viatge cap al sud, travessant el GRAN ATLES pel port de TIZI-N-TICHKA, a 2.260 metres d’altitud. Ens acompanyen uns paisatges espectaculars amb petits poblets de tova confoses amb el color de la terra. Continuem descendint per la vessant sud de l’alt Atles per a arribar a la VALL DE OUNILA, la vall del contrast entre el verd dels horts al llarg de riu i els variats colors de la terra al voltant. A la sortida del canó trobem un complex de fang i pedra envoltat per una muralla amb monumentals portes, escenari de nombroses pel·lícules com Lawrence d’Aràbia, la Joia de Nil, la Mòmia, Gladiador, Troia, Te al Sàhara…és la famosa kasba de AÏT BEN HADDOU, declarada Patrimoni de la Humanitat des de 1987 per la UNESCO. Després de la visita i d’un passeig en els seus carrerons continuem fins a OUARZAZATE.

Dia 03 | Ouarzazate – Agdz – Zagora – Dunes de Lihoudi
Esmorzar i continuació de la nostra ruta en direcció sud. A la sortida de OUARZAZATE prendrem la carretera que condueix a la ciutat de AGDZ, travessant el port de TIZI N´TINIFIFT, una successió d’escarpades muntanyes de roca negra i grisa d’una bellesa inusual des dels quals podrem contemplar una incomparable panoràmica de la VALL DEL DRAA. Deixarem enrere Agdz per a continuar el nostre camí, ja en paral·lel al majestuós palmerar de la VALL DEL DRAA, el palmerar més gran d’Àfrica, amb més de 150 quilòmetres de longitud i jalonat de kasba, poblets i horts. En aquest punt deixarem momentàniament la carretera per a agafar una pista que ens introduirà en el cor del palmerar per a poder ser testimonis del que realment és i significa. Després del recorregut reprendrem la carretera que ens portarà a la mítica ZAGORA, punt d’arribada de les caravanes provinents de la no menys mítica TOMBUCTÚ. Continuem el viatge a la recerca de les dunes sempre en paral·lel al palmerar. Poc abans d’arribar a la població de OULAD DRISS ens desviarem, ja fora de la carretera, per a anar per una pista a la recerca de les Dunes de LIHOUDI i de OUED NAAM, on ens detindrem per a poder viure una experiència inoblidable.

Dia 04 | Dunes de Lihoudi – Zagora – Nkob
Després d’aprofitar el començar el dia damunt de les dunes i després d’un esmorzar molt ric, sortim per OUED NAAM, travessant un camp de dunes fins a arribar a M´HAMID, per a tornar per carretera a ZAGORA. Deixem la Vall de Dra per a entrar a un paisatge àrid amb espais grans, pel palmerar de TAZZARIN, fins a arribar al poble de NKOB, on ens allotjarem en una de les boniques kasbas del sud.

Dia 05 | Nkob – Dades
Esmorzar. Avui deixarem enrere el palmerar de NKOB i travessant l’impressionant massís muntanyenc del DJEBEL SAGHRO, conegut com el “desert de pedra”, una rocosa cadena de muntanyes que ens oferirà uns paisatges inigualables amb uns impressionants monòlits de pedra. Continuem travesando una mesita entre els dos Atles, per a arribar a les goles de TODRA, amb el seu gran palmerar, i la VALL DE DADES, amb el seu contrast de colors.

Dia 06 | Dades – Vall de les Roses – Skoura – Tassaout
Molt lluny de tota civilització, avui visitarem els berbers que viuen en una harmonia amb la naturalesa, en un món que no té pressa. Es tracta d’uns pobles aïllats del món a la VALL DE TASSAOUT, que viuen encara sense electricitat. Després tindrem una ocasió irrepetible de fer una vista panoràmica sobre poblets perduts. Continuem la nostra ruta per pista, on cada corba ens presenta una sorpresa, fins al famós poble de MEGDAZ, en el fons de la vall. És conegut per la seva arquitectura i les seves kasbas de pedra.

Dia 07 | Tassaout – Pont Natural de Imi N´Ifri – Marrakech
Després d’esmorzar iniciarem la tornada a Marrakech. Continuem en el món Amazigh, baixant en paral·lel al riu de Tassaout i travessant unes petites valls fins al bonic pont natural de Imi n’Ifri, on aprofitem unes caminades per a descobrir la seva bellesa natural. Tornarem a Marràqueix passant per la ciutat de Demnat i la plana de Tansift el Haouz.

Dia 08 | Marrakech
Dia lliure per a gaudir de la ciutat. Allotjament.

Dia 09 | Vol Marrakech / Barcelona
Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 a 3 persones 1.285 €
En base a grup de 4 a 12 persones 1.140 €
Suplement Sortida 24 Desembre 95 €
Suplement Sortida 29 Desembre 150 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 40 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Marrakech a l’arribada.
Trasllats especificats.
Allotjaments indicats o similars en base a habitació doble.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Transport per terra en vehicle 4×4 (ocupat per 6 persones)  amb conductor – acompanyant de parla francesa.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 4 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats no especificades.
Entrades als llocs a visitar.
Guies locals i visites a Marrakech.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

marruecos_fotoweb6

Opinions del Viatge

14 gener, 2017

Los paisajes de Marruecos me han gustado y conocer más de cerca su cultura y forma de ser ha sido interesante. Marrakech me ha sorprendido muy gratamente no esperaba que tuviera tantas cosas por visitar

20 març, 2017

Ja havia visitat aquesta mateixa zona i segueix sent fantàstica. Tot està perfectament organitzat i els nostres fills van gaudir molt de la ruta i del desert.

Deixar un comentari