Àsia
Destinació
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge de Nord a Sud de Vietnam. Navegarem per la Badia de Ha Long i visitarem Hoi An abans d’arribar a l’antiga Saigon. Un recorregut pels principals llocs d’interès de Vietnam per aprendre més sobre la “terra dels dracs”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – HA LONG BAY E / D / S Barco
3 HA LONG BAY – HANOI E Hotel
4 HANOI. VOL A HUE E Hotel
5 HUE E Hotel
6 HUE – DANANG – MUNTANYES DE MARBRE – HOI AN E Hotel
7 HOI AN E Hotel
8 HOI AN – DANANG. VOL A HO CHI MINH E Hotel
9 HO CHI MINH. VISITA TÚNELS DE CU CHI E Hotel
10 HO CHI MINH E Hotel
11 HO CHI MINH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Possibilitat de realitzar una extensió a Siem Reap (Temples d’Angkor) al final o principi de l’itinerari. Consultar l’itinerari detallat en la fitxa tècnica adjunta.

DIA 1.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi i trasllat a l’hotel, on disposarem de temps lliure. Allotjament.

DIA 2.- Hanoi – Ha Long Bay
Sortida per carretera cap a Ha Long Bay. Després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarquem en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines.

Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Recorrerem els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell.
Durant la navegació tindrem ocasió de visitar algunes de les impressionants coves que l’aigua i el vent han perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem donar-nos una capbussada a les aigües del Golf de Tonkín. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

DIA 3.- Ha Long Bay – Hanoi
Els que vulguin matinar tindran ocasió de veure la sortida del sol, sortint per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar continuem la navegació per la badia, ja de camí al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi. Temps lliure i allotjament.

DIA 4.- Hanoi. Vol a Hue
Dia dedicat a visitar els llocs més interessants de Hanoi: el Temple de la Literatura, la Plaça Ba Dinh, la Pagoda del Pilar Únic, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial, la Pagoda Tran Quoc i el Temple Quanh Thanh al llac de l’oest. Trasllat a la tarda a l’aeroport i embarcament en el vol a Hue, on pernoctarem.

DIA 5.- ​​Hue
Dedicarem el dia complet a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida. Farem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Si queda temps, acabarem el dia amb una visita al popular mercat de Dong Ba. Nit a Hue.

DIA 6.- Hue – Danang – Muntanyes de Marbre – Hoi An
Trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue.
Pel camí ens aturarem a Danang per visitar l’interessant Museu Cham, que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes.
A la tarda visitarem alguns dels llocs més rellevants de la ciutat de Hoi An: la casa antiga Duc An, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el mercat.

DIA 7.- Hoi An
Hem passat ja l’equador d’un viatge molt intens i ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic. Hoi An també és el lloc on fer multitud d’activitats: passejades en bicicleta, visita de poblets tradicionals, cursos de cuina… o podem simplement passejar pels seus carrerons i gaudir de la seva magnífica platja de Cua Dai (a 4,5 km de la ciutat ). Una altra opció interessant és visitar el famós pont daurat de Golden Bridge.

DIA 8.- Hoi An – Danang. Vol a Ho Chi Minh
Passarem el matí a Hoi An i per la tarda ens dirigirem a Danang per prendre un vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on passarem la nit.

DIA 9.- Ho Chi Minh. Visita Túnels de Cu Chi
Matí dedicat a visitar la ciutat, incloent els llocs més interessants: el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Notre Damme, l’oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el mercat de Ben Thanh, etc.
Ens dirigirem després al districte de Cu Chi, on la guerrilla grate un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines … Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

DIA 10.- Ho Chi Minh
Dia lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong.

DIA 11.- Ho Chi Minh. Trasllat a l’aeroport
Temps lliure fins l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.270 €
Suplement Habitació Individual 345 €
EXTENSIÓ SIEM REAP (Temples d’Angkor)
Extensió Siem Reap (Hab. Doble) fins al 18 SET 340 €
Extensió Siem Reap (Supl. Hab. Individual) fins al 18 SET 115 €
Suplement Temporada Alta (a partir 25 SET) 45 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat.
Jonc per a l’excursió a Ha Long Bay i bot-dragó en el riu Perfum (Hue).
Allotjament en hotels en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Pensió completa a Ha Long Bay (1 dinar i 1 sopar).
Guies locals de parla hispana durant les visites (excepte durant el creuer a Ha Long Bay, que serà de parla anglesa propi del barco).
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari