Amèrica del Nord
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A través d’aquesta ruta per la Mesa Central recorrerem alguns dels Pobles Màgics i Ciutats Virregnals més interessants del país. Cada poble al llarg de la ruta posseeix la seva pròpia identitat i destaca per algun motiu en particular, ja sigui la seva influència de passat indígena, el seu llegat colonial, la seva preservació de tradicions seculars i ancestrals o algun esdeveniment rellevant en la història de Mèxic. Sortint de Ciutat de Mèxic visitarem les precioses ciutats colonials de Patzcuaro i Morelia amb els seus carrerons i cases senyorials. A la regió de Jalisco recorrerem en el centre històric de la seva capital, Guadalajara, i coneixerem els secrets del tequila visitant una de les més prestigioses cases tequileres. Finalment, en Guanajuato, San Miguel d’Allèn i Santiago de Querétaro, totes elles ciutats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, ens meravellarem amb el colorit de la seva herència arquitectònica colonial.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CIUTAT DE MÈXIC Hotel
2 CIUTAT DE MÈXIC – MORELIA – PÁTZCUARO E Hotel
3 PÁTZCUARO – GUADALAJARA E Hotel
4 GUADALAJARA – AMATITLAN – GUADALAJARA E Hotel
5 GUADALAJARA – GUANAJUATO E Hotel
6 GUANAJUATO – SAN MIGUEL DE ALLENDE E Hotel
7 SAN MIGUEL DE ALLENDE – QUERÉTARO – CIUTAT DE MÈXIC E Hotel
8 CIUTAT DE MÈXIC E Hotel
9 VOL CIUTAT DE MÈXIC / CIUTAT D’ORIGEN E
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Ciutat de Mèxic
Vol cap a Ciutat de Mèxic. A l’arribada trasllado a l’hotel i allotjament.

Dia 02 | Ciutat de Mèxic – Morelia – Pátzcuaro
Al matí després d’esmorzar sortirem amb destinació a la ciutat de PÁTZCUARO. Abans d’arribar a la nostra destinació ens detindrem en MORELIA, una altra ciutat considerada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO, on ens detindrem a admirar la seva monumental Catedral, el PALAU DE GOVERN, la PLAÇA DELS MÀRTIRS, el tradicional MERCAT DELS DOLÇOS, i la impressionant CAPELLA DE GUADALUPE. Després de la visita continuarem cap a Pátzcuaro on ens instal·larem en un hotel.

Dia 03 | Pátzcuaro – Guadalajara
Després d’esmorzar sortirem a recórrer la preciosa ciutat de PATZCUARO. Durant el nostre recorregut visitarem la CASA DELS ONCE PATIS, la BASÍLICA DE LA NOSTRA SENYORA DE LA SALUT, la BIBLIOTECA GERTRUDIS BOCANEGRA amb els murals de Juan O’Gorman, la PLAÇA DE DON VASCO DE QUIROGA i el MERCAT TRADICIONAL. A continuació sortirem cap a GUADALAJARA, la capital de l’estat de Jalisco. Durant la ruta ens detindrem a visitar i a esmorzar en el famós ranxo ELS TRES POTRILLOS. En aquest lloc trobarem la considerada botiga vaquera més gran del món. Després de la visita continuarem fins a la nostra destinació on ens instal·larem en un cèntric hotel.

Dia 04 | Guadalajara – Amatitlan – Tlaquepaque – Guadalajara
La nostra primera visita del dia serà a la regió de “Tequila”, nom de l’ancestral i més famosa beguda mexicana. Ens acostarem fins al poble de AMATITLAN, on visitarem una de les millors destil·leries de tequila i aprendrem sobre el seu particular procés d’elaboració a partir del ágave tequilana. Al final de la visita continuarem cap a SAN PEDRO TLAQUEPAQUE, un poble màgic reconegut per la fabricació del vidre bufat i especialment per les seves artesanies, herència del poble totonaca que ja creava utensilis i objectes d’art des d’abans de l’arribada dels colons.

Dia 05 | Guadalajara – Guanajuato
Després d’esmorzar sortirem a recórrer la ciutat de GUADALAJARA visitant el TEATRE DEGOLLAT, la CATEDRAL, la ROTONDA DELS HOMES IL·LUSTRES, el PALAU DE GOVERN, la PLAÇA TAPATÍA i l’HOSPICI CABANYES declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Després de l’esmorzar ens dirigirem cap a una de les joies de l’arquitectura colonial del país, GUANAJUATO, ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat destaca pels seus carrerons empedrats i les seves avingudes subterrànies (úniques al país), repletes d’arquitectura colonial i pintoresques places enjardinades.

Dia 06 | Guanajuato – San Miguel de Allende
Al matí sortirem a recórrer GUANAJUATO visitant la UNIVERSITAT, el TEATRE JUÁREZ, el CARRERÓ DEL PETÓ, la CASA-MUSEU de DIEGO RIVERA, la CASA DE JORGE NEGRETE, el MUSEU DEL QUIXOT i el seu famós MUSEU DE LES MÒMIES. A la tarda, continuarem cap a SAN MIGUEL DE ALLENDE, una altra preciosa ciutat colonial reconeguda també com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A la nostra arribada sortirem a recórrer el centre històric on veurem algunes de les més espectaculars mansions colonials del país.

Dia 07 | San Miguel de Allende – Querétaro – Ciutat de Mèxic
Després d’esmorzar sortirem cap a SANTIAGO DE QUERÉTARO, ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i reconeguda per la seva arquitectura colonial i el seu monumental AQÜEDUCTE de 74 arcs i 1.280 metres de longitud. El més destacable del seu centre històric és el seu nucli indígena primigeni de carrers serpentejants, integrat en els barris geomètrics traçats pels conqueridors. Otomis, tarascos, chichimecas i espanyols, van cohabitar en aquesta ciutat repleta d’edificis civils i religiosos d’estil barroc que daten dels segles XVII i XVIII. Després de la visita continuarem fins a arribar de nou a Ciutat de Mèxic.

Dia 08 | Ciutat de Mèxic
Avui realitzarem un tour per a prendre-li el pols a aquesta vibrant ciutat. Iniciarem el recorregut de visitant el centre històric, considerat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Veurem el PALAU NACIONAL i els murals de Diego Rivera, la PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ o ZÓCALO, el TEMPLE MAJOR ASTECA i la CATEDRAL METROPOLITANA. Continuarem cap al BOSC DE CHAPULTEPEC i de tornada a l’hotel tindrem la resta del dia lliure.

Dia 09 | Vol Ciutat de Mèxic / Ciutat d’origen
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.440 €
Suplement Habitació Individual 350 €
Taxes Aèries (Aprox.) 105 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats entre ciutats durant el recorregut.
Allotjament en hotels de categoria Turista 3* amb esmorzar inclòs.
Tour en el centre històric de Ciutat de Mèxic amb guia local.
Entrada al Museu de les Mòmies i a la destil·leria de tequila.
Guia acompanyant de parla hispana.
Tours descrits al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari