Europa
Destinació
15 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge des de Moldàvia, un país desconegut per la majoria de viatgers, en el qual realitzarem una breu incursió en l’auto proclamada República de Transnístria, on els símbols soviètics es troben en cada cantonada. Després travessarem la frontera amb Romania per a descobrir els increïbles paisatges dels Càrpats, els seus preciosos monestirs, i tota la mitologia creada al voltant de la figura de Drácula, en la qual aprofundirem recorrent el seu castell.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
31 JUL VOL BARCELONA / CHISINÁU Hotel
01 AGO CHISINÁU E Hotel
02 AGO CHISINÁU – CRICOVA – ORHEIUL VECHI – TIRASPOL E Hotel
03 AGO TIRASPOL – BENDER – TIRASPOL E Hotel
04 AGO TIRASPOL – SCULENI (FRONTERA) – MONESTIR PROBOTA – SUCEAVA E Hotel
05 AGO SUCEAVA (MOLDOVITA, SUCEVITA, ARBORE) E Hotel
06 AGO SUCEAVA – MONESTIRS DE HUMOR I VORONET – SIGHISOARA E Hotel
07 AGO SIGHISOARA E Hotel
08 AGO SIGHISOARA – BIETRAN – VALEA VIILOR – SIBIU E Hotel
09 AGO SIBIU – LLAC BALEA (CAMINADA) – BRASOV E Hotel
10 AGO BRASOV – BRAN – BRASOV E Hotel
11 AGO BRASOV (CAMINADA) E Hotel
12 AGO BRASOV – PELES – TARGOVISTE – BUCAREST E Hotel
13 AGO BUCAREST E Hotel
14 AGO VOL BUCAREST / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

31 JUL | Vol Barcelona / Chisinau
Sortida en vol de Barcelona. Arribada a Chisinau, tràmits de frontera i recollida d’equipatge. Recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Chisinau.

01 AGO | Chisinau
Dia dedicat a la visita de la capital moldava incloent: el mercat central, l’església de fusta, l’estació central de trens, l’hotel Cosmos, un dels símbols de l’època soviètica. Continuarem el tour amb l’Acadèmia de les Ciències, la Catedral, el Parlament, el teatre de l’òpera, el museu Pushkin, el circ nacional, l’església de Mazarache, la sinagoga, la torre d’aigua, el parc Valea Morilor i el monument als caiguts en la Segona Guerra Mundial. Tarda lliure.

02 AGO | Chisinau – Orheiul Vechi – Cricova – Tiraspol
Sortida cap a Orheiul Vechi (el vell Orhei), un dels atractius més destacats del país, situat a 60 km de la capital. Es tracta d’un complex arquitectònic-històric que abasta tres poblets (Butuceni, Morovaia i Trebujeni), on podem veure dos museus, una església rupestre i diversos hotels d’estil tradicional. Orheiul Vechi ens oferirà uns paisatges impressionants xopats en història. A la tarda visitarem els cellers de Cricova, una de les dues de més renom de Moldàvia. Realitzarem un tour pels cellers i degustarem 3 vins diferents.
A continuació travessarem la frontera amb l’autoproclamada república de Transnístria. Aquest territori es troba en la riba esquerra del riu Dniéster, entre el riu i la frontera ucraïnesa. En 1990 va declarar la seva independència de Moldàvia (encara dins de l’URSS) i en 1992 va lliurar una guerra contra Moldàvia, guanyada amb l’ajuda de Rússia. La guerra va convertir Transnístria en un país de facto independent, encara que mai reconegut per cap altre país, excepte per Abkhàzia, Ossètia del Sud i Alt Karabakh. Arribada a la capital Tiraspol.

03 AGO | Tiraspol – Bender – Tiraspol
Després d’esmorzar visitarem Tiraspol, una ciutat que sembla que ha quedat en l’època soviètica, les façanes dels edificis, els monuments, els eslogans, els vehicles, els menjadors. Opcionalment podem visitar Akvatir, la granja d’esturions més reconeguda de la regió, per a conèixer les seves instal·lacions i degustar el caviar. Després sortirem cap a la ciutat de Bender (la segona més gran del país), on visitarem la fortalesa medieval.

04 AGO | Tiraspol – Sculeni (tràmits de frontera) – monestir de probota – Suceava
Trasllat fins a la frontera moldau-romanesa. Després dels tràmits de frontera, canviarem de vehicle i guia i ens dirigirem a la regió romanesa de Bucovina, famosa per les seves esglésies ornamentades amb frescos. En ruta realitzarem una visita al monestir de Pobota, un dels petits monestirs de la zona que data del segle XVI. Seguirem cap a Suceava on visitarem el monestir de Sant Joan el Nou (s. XVI) i les ruïnes de la fortalesa d’Esteban el Gran.

05 AGO | Suceava (monestirs de Moldovița, Sucevița, Arbore)
Dedicarem el dia a les pintoresques esglésies moldaves. Bucovina vol dir bosc de faig i a més dels seus paisatges, és coneguda pels frescos dels seus monestirs, construïts pel príncep moldau Esteban el Gran i el seu fill Petru Rares i considerats uns dels millors exemples de l’art pictòric ortodox de l’època. Començarem pel monestir de Moldovița (amb l’església de l’Anunciació), construït en 1532. Destaquen els seus frescos exteriors amb matisos daurats i blaus, sobretot ‘’El Lloc de Constantinoble’ i ‘Arbre de Jesé’. El monestir de Sucevița (amb la seva església de la Resurrecció) data de finals del segle XVI i sobresurt amb el fresc ‘L’escala del diví ascens’ i per arquitectura defensiva. A la tarda visitarem el poble d’Arbore, on visitarem l’església dedicada a decapitació de sant Joan Bautista i datada de l’any 1502. Tornarem a Suceava.

06 AGO | Suceava – monestirs d’Humor i de Voroneț – Sighișoara
Continuarem el nostre circuit cap al sud, visitant el petit monestir d’Humor, dedicat a la Durmición de la Verge. La següent visita és el monestir de Voroneț, conegut com la Capella Sixtina de l’Est, gràcies als seus frescos famosos pels seus tons blaus. Va ser construït pel príncep moldau Esteban el Gran en 1488. El fresc més excel·lent és ‘El Judici Final’. A continuació seguirem cap a Sighișoara, una ciutat medieval, situada en el cor de Transsilvània.

07 AGO | Sighișoara (visites)
Visita al centre històric de Sighișoara, lloc de naixement de Vlad el Empalador, príncep de Valaquia, conegut com Vlad Dràcula. La ciutat va ser fundada per artesans i comerciants saxons i és un magnífic exemple d’una ciutat fortificada que suigue habitada fins avui en dia. A més de la casa natal de Vlad el Empalador, altres edificis coneguts són la Torre de Rellotge, les torres defensives de la muralla i les seves esglésies. Tarda lliure.

08 AGO | Sighișoara – Biertan – Mediaș – Valea Viilor – Sibiu (visites)
Sortida cap a Sibiu. En ruta realitzarem una parada en el poble de Biertan per a visitar la seva església fortificada, una església luterana de segle XV, construïda en estil gòtic. A continuació farem parades per a conèixer la petita ciutat de Mediaș i l’església fortificada de Valea Viilor, de segle XIV. Arribada a Sibiu, una idíl·lica ciutat transilvana, on visitarem el seu centre històric (la Catedral, la Plaça Major, el Pont de les Mentides, el palau Brukenthal).

09 AGO | Sibiu – Llac Bâlea (caminada muntanyes Carpats) – Brașov
Ens dirigirem a la ciutat de Brașov, abans pujarem el massís central dels Carpats, on se situa el seu cim més alt, el pic Moldoveanu. Arribarem al llac de Bâlea i realitzarem una caminada cap a la cascada de Bâlea. A la tarda arribarem a Brașov i visitarem el seu centre històric, dominat per l’Església Negra, l’edifici gòtic més gran d’Europa de l’Est.

10 AGO | Brașov – Bran – Brașov
Dedicarem el dia al conegut castell de Bran, conegut com el castell de Drácula, ja que Bram Stoker va ambientar allí la seva famosa novel·la. El castell se situa a la frontera entre les regions de Transsilvània i Valaquia. Va ser construït en el segle XIV per a defensar la ciutat de Brașov i el pas de muntanya, a principis del s. XX va ser residència de la reina Maria i avui és museu.

11 AGO | Brașov (caminada muntanyes Carpats)
Saldem cap als Carpats Meridionals, coneguts com a Alps de Transsilvània, els més alts del país, on visitarem el santuari d’ossos alliberats de Zărnești i realitzarem una caminada de 3 hores.

12 AGO | Brașov – Peleș – Târgoviște – Bucarest
Ens dirigirem cap a Bucarest. En ruta, realitzarem parada per a veure el castell de Peleș, la residència d’estiu neorrenacentista del rei Carles I, construïda en 1883. A continuació visitarem Târgoviște, l’antiga capital de Valaquia (1418–1659). El seu monument principal monument són els vestigis de l’antiga talli real. A la tarda arribarem a la capital actual del país.

13 AGO | Bucarest
Dedicarem el dia a la major ciutat de Romania, on entendrem perquè la criden ‘París de l’Est’. Realitzarem un tour panoràmic (l’Arc de Triomf, l’avinguda Kiseleff, la Plaça de la Victòria, el Teatre Nacional, l’Ateneu, el Palau Real, l’església Krezulescu, l’Acadèmia Militar) i visitarem els principals atractius de la capital romanesa, l’arquitectura de la qual és una mescla d’estils: medieval, neoclàssic, Art déco i Art Nouveau. El nostre tour inclourà la Cort Real, la Plaça de la Revolució, la Catedral (seu del patriarca ortodox romanès), el Parlament (el segon edifici més gran del món després del Pentàgon, amb més de 1000 habitacions). Visitarem el museu de la Vila, un museu etnogràfic a l’aire lliure.

14 AGO | Vol Bucarest / Barcelona
Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport de Bucarest per a prendre el vol de tornada a Barcelona. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 1.495 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.665 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.755 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.890 €
Suplement Habitació Individual 375 €
Taxes Aèries (Aprox.) 275 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor, en ambdós països.
Guia local de parla hispana, en ambdós països.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Visita opcional granja esturió amb degustació (32 €).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari