Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Us proposem un viatge diferent en un país on tot és especial. Conèixer Mongòlia és sempre interessant però si a més ho fem coincidir amb el Festival Naadam es converteix en una experiència única que pocs arriben a conèixer. El Festival Naadam se celebra durant la Festa Nacional, és el major Festival del país i se celebra una vegada a l’any. El Festival comença amb una cerimònia elaborada on ballarins, atletes, genets i músics donen el millor de si. Durant els dies que dura el festival els participants competeixen en tres categories: Lluita Mongola, Tir amb Arc i Carreres de Cavalls. Posteriorment a les celebracions seguirem la nostra ruta aprofundint en aquest enigmàtic país. Ens dirigirem a l’estepa central a través del Desert de Gobi, i coneixerem les muntanyes de Khangai i l’espectacular Llac Khovsgol, abans de tornar a Ulan Bator.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ULAN BATOR A bord
2 ARRIBADA A ULAN BATOR. VISITES Hotel
3 ULAN BATOR. FESTIVAL DEL NAADAM E Hotel
4 VOL ULAN BATOR / DALANZAGDAD – CANÓ YOL AM E / D / S Camp / Gers
5 DESERT DE GOBI – DUNES DE HONGORYN ELS E / D / S Camp / Gers
6 GOBI – BAYANZAG – MONESTIRS D’ONGIIN E / D / S Camp / Gers
7 ONGIIN – KHUJIRT – ORKHON FALLS E / D / S Camp / Gers
8 VALL DE ORKHON E / D / S Camp / Gers
9 ORKHON FALLS – KHAR KHORIN (KARAKORUM) E / D / S Camp / Gers
10 KHAR KHORING – TSENHERIIN HOT SPRINGS E / D / S Camp / Gers
11 TSENHERIIN – RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Camp / Gers
12 RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Camp / Gers
13 KHORGO – MORON – ZUUN NUUR E / D / S Camp / Gers
14 ZUUN NUUR – LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
15 LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
16 LLAC KHOVSGOL – MORON E / D / S Hotel
17 VOL MORON / ULAN BATOR E Hotel
18 VOL ULAN BATOR / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Ulan Bator
Presentació en l’aeroport a l’hora indicada. Tràmits d’embarcament i sortida dels vols amb destinació Ulan Bator. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Ulan Bator
Arribada a Ulan Bator i trasllat a l’hotel. Temps lliure fins a l’hora de l’esmorzar. A la tarda visita de la ciutat incloent el temple-monestir de Gandan, l’àrea de Sukhbaatar Square i el Museu d’Història.

Dia 03 | Ulan Bator. Festival de Naadam
Durant aquesta jornada se celebra la cerimònia d’obertura. Assistirem a la cerimònia inaugural i les primeres rondes de les competicions esportives. A la tarda i nit els carrers d’Ulan Bator ofereixen innombrables programes culturals i d’entreteniment paral·lels.

Dia 04 | Vol Ulan Bator / Dalanzadgad. Canó de Yol Am
Desdejuni. Trasllat a l’aeroport i sortida del vol amb destinació a Dalanzadgad. Acomodació en el campament i excursió al congost de Yol Am. Situat a uns 50 km del campament, Yol Am (“congost del voltor”) és una vall glacial que va estrenyent-se fins a convertir-se en un congost en el fons del qual discorre un torrent, gelat la major part de l’any, i que constitueix un dels paratges més espectaculars de la província de Omnogovi. En l’excursió s’efectua el descens a peu del canó.

Dia 05 | Desert de Gobi – Dunes de Hongoryn Els
Si bé és cert que Gobi és un enorme i solitari espai buit, el paisatge predominant no és la combinació de pedra i sorra que trobem en altres àrees desèrtiques, sinó una àrida estepa parcialment coberta d’herba. Aproximadament 160 km a l’oest de Dalanzadgad es troba un dels paisatges on el desert pren el seu aspecte més característic: Les muntanyes de sorra de Hongoryn Els. Recorrerem el camí que ens porta a aquest extraordinari paratge, i efectuarem diverses caminades per a descobrir aquesta àrea.

Dia 06 | Gobi – Bayanzag – Monestirs de Ongiin
El recorregut per Gobi acaba en aquesta jornada, amb la ruta cap a Flaming Cliffs/Bayanzag (210 km), una sèrie de canons i congostos d’arenisca vermella, rics en fòssils. Aquí es van trobar les restes dels dinosaures que actualment s’exhibeixen en els museus de la capital. Després de l’esmorzar continuem a través de l’estepa cap a l’àrea del riu Ongiin (180 km), allotjant-nos en un campament prop de les ruïnes de l’antic monestir.

Dia 07 | Ongiin – Khujirt – Valle de Orkhon
Durant aquesta jornada creuarem les grans estepes de la província de Ovorhangai en direcció nord. Deixant enrere l’aridesa de Gobi s’arriba al característic terreny ondulat solcat per petits torrents de l’estepa d’Àsia Central. Esmorzar en Khujirt (240 km / 5 hrs) i continuació cap a l’àrea de les Cascades de Orkhon (75 km / 2 hrs). Allotjament en el campament.

Dia 08 | Vall de Orkhon. Caminada al Monestir de Tuvkhun
El riu Orkhon marca el camí de la magnífica Vall de Orkhon, declarat Patrimoni de la Humanitat. Una prada infinita esquitxada pels gers dels nòmades i els seus ramats; l’essència del paisatge d’Àsia Central. Avui està prevista l’excursió al Monestir de Tuvkhun (2600 m), on viuen uns pocs monjos en una situació de semi-aïllament i des d’on s’albiren unes vistes extraordinàries. L’excursió inclou la ruta fins a la faldilla de la muntanya i una caminada d’aproximadament una hora muntanya a dalt per un bosc de tipus alpí (pràcticament els primers arbres que trobarem en el viatge!).

Dia 09 | Vall de Orkhon – Khar Khorin (Karakorum)
Ruta cap a Khar Khorin (120 km / 2’5 hrs) i acomodació en el campament. Visita del Monestir de Erdene Zuu. Aquest monestir és el centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de successives destruccions, actualment constitueix una impressionant vista, amb les seves muralles, estupas i temples. Dins del recinte hi ha diversos temples-museu i el Monestir que actualment és un taller- escola per als monjos novicis. Després de l’esmorzar visitarem també el museu de l’antiga Karakorum, la capital imperial de Gengis Khan i, si queda temps farem una passejada pel mercat local.

Dia 10 | Khar Khorin – Tsenheriin Hot Springs
Ruta cap a les Fonts termals de Tsenheriin (120 km / 2 hrs); un centre termal (aigua a 86 °C) on és possible prendre un vivificant bany. Acomodació en el campament i tarda lliure. En aquesta àrea és habitual la presència de famílies nòmada passant l’estiu; ocasionalment es té l’oportunitat d’efectuar algun passeig a cavall amb els seus animals.

Dia 11 | Tsenheriin – Reserva Natural de Khorgo (Terkhiin Tsagan Lake)
Jornada completa de travessia per la província de Arhangai en direcció a l’àrea de Khorgo. L’abundància d’aigua i els contraforts de les muntanyes Hangai creen en aquesta regió un paisatge de boscos i muntanyes de tipus alpí, que contrasta fortament amb la resta del país.

Dia 12 | Reserva Natural de Khorgo
Khorgo és un antic volcà extint a l’est del Llac Terkiin Tsagan. Conjuntament amb el veí cràter del Togoo Uul (2.240 mts) forma un Parc Natural que és, possiblement, un dels llocs més espectaculars del país. Jornada completa, dedicada a explorar les coves, cràters i la naturalesa del Llac Terkiin Tsagan, amb diversos recorreguts a peu i la possibilitat d’ascendir al cim del volcà.

Dia 13 | Khorgo – Zuun Nuur
Jornada de ruta a través de la serralada del Khangai, amb espectaculars vistes des dels passos de muntanya (260 km / 4’5 hrs). Arribarem a l’àrea del llac Zuun Nuur on farem nit en un campament de gers.

Dia 14 | Zuun Nuur – Llac Khovsgol
Ruta al Llac Khovsgol (260 km / 5 hrs). Aquest lloc és una destinació popular per als aficionats a la naturalesa, tant locals com estrangers. El llac i els boscos ens recorden el paisatge de la pròxima Sibèria. Nit en un campament a la vora del llac.

Dia 15 | Llac Khovsgol
Dia complet en el Llac Khovsgol. Hi ha nombroses caminades i excursions possibles a cavall, amb el cim del Kadan Khyasaa (2200 metres d’altitud) dominant el paisatge. Als voltants poden trobar-se diverses mostres de la cultura indígena local.

Dia 16 | Llac Khovsgol – Moron
Últimes activitats en el Llac Khovsgol i esmorzar. A la tarda trasllat a la ciutat de Moron (140 km / 3 hrs) i nit en hotel.

Dia 17 | Vol Moron / Ulan Bator
A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per al vol a Ulan Bator. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.
Depenent de l’horari del vol (encara no confirmat en publicar aquest itinerari), podem aprofitar el dia a Ulan Bator completant la visita del centre, comprant en algun dels centres comercials de les àrees residencials (llana de caixmir, pintures i artesania tradicional) o assistint a alguna representació de folklore local (cant gutural, música, dansa, contorsionistes…). A la nit, sopar de comiat.

Dia 18 | Vol Ulan Bator / Barcelona
Després del desdejuni, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 13 a 15 persones 2.600 € 2.700 €
En base a grup de 7 a 12 persones 2.700 € 2.800 €
Taxes Aèries (Aprox.) 355 €
SUPLEMENTS
Supl. Habitació Individual (a Ulan Bator) 150 €
GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ulan Bator / Dalanzadgad i Moron / Ulan Bator.
Transport en minibús pels trasllats a ciutats i aeroports. Furgonetes tot terreny durant la ruta per Mongòlia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Taxes d’entrada/sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

28 juliol, 2015

Mongolia es un destino increíble. He vuelto enamorado de sus paisajes… desierto, estepa, monasterios perdidos en medio de la nada…hasta la fisonomía de su gente es única…Verlos en plena celebración del Festival de Naadam también ha sido muy curioso. En definitiva un viaje muy recomendable!

8 maig, 2017

Viaje más que recomendado por su gente, paisajes, cultura y sobretodo sensaciones y paz en cada rincón del país. Viaje de aventura y trekking en estado puro y disfrutamos como nunca, 4000 fotografías lo avalan y infinitas vivencias lo certifican, el porque de hacer este viaje.

Deixar un comentari