Àsia
Destinació
19 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Us proposem un viatge diferent en un país on tot és especial. Conèixer Mongòlia és sempre interessant però si a més ho fem coincidir amb el Festival Naadam es converteix en una experiència única que pocs arriben a conèixer. El Festival Naadam se celebra durant la Festa Nacional, és el major Festival del país i se celebra una vegada a l’any. El Festival comença amb una cerimònia elaborada on ballarins, atletes, genets i músics donen el millor de si. Durant els dies que dura el festival els participants competeixen en tres categories: Lluita Mongola, Tir amb Arc i Carreres de Cavalls.

Posteriorment a les celebracions seguirem la nostra ruta aprofundint en aquest enigmàtic país. Ens dirigirem a l’estepa central a través del Desert de Gobi, i coneixerem les muntanyes de Khangai i l’espectacular Llac Khovsgol, abans de tornar a Ulan Bator.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
08 JUL VOL CIUTAT D’ORIGEN / ULAN BATOR A bord
09 JUL ARRIBADA A ULAN BATOR. VISITES D Hotel
10 JUL ULAN BATOR. PREPARATIUS DEL NAADAM E Hotel
11 JUL ULAN BATOR. FESTIVAL DEL NAADAM E Hotel
12 JUL VOL ULAN BATOR / DALANZAGDAD – CANÓ YOL AM E / D / S Camp / Gers
13 JUL DESERT DE GOBI – DUNES DE HONGORYN ELS E / D / S Camp / Gers
14 JUL GOBI – BAYANZAG – MONESTIRS D’ONGIIN E / D / S Camp / Gers
15 JUL ONGIIN – KHUJIRT – ORKHON FALLS E / D / S Camp / Gers
16 JUL VALL DE ORKHON E / D / S Camp / Gers
17 JUL ORKHON FALLS – KHAR KHORIN (KARAKORUM) E / D / S Camp / Gers
18 JUL KHAR KHORING – TSENHERIIN HOT SPRINGS E / D / S Camp / Gers
19 JUL TSENHERIIN – RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Camp / Gers
20 JUL RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Camp / Gers
21 JUL KHORGO – MORON – ZUUN NUUR E / D / S Camp / Gers
22 JUL ZUUN NUUR – LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
23 JUL LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
24 JUL LLAC KHOVSGOL – MORON E / D / S Hotel
25 JUL VOL MORON / ULAN BATOR E Hotel
26 JUL VOL ULAN BATOR / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Volo Ciutat d’origen / Ulan Bator
Presentació en l’aeroport a l’hora indicada. Tràmits d’embarcament i sortida dels vols amb destinació Ulan Bator. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Ulan Bator
Arribada a Ulan Bator, assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure per a descansar fins a l’hora de l’esmorzar. A la tarda visita de la ciutat, incloent l’àrea de Sukbaatar Square i el Museu d’Història.

Dia 3.- Ulan Bator. Preparacions Festival de Naadam
Disposem d’aquesta jornada per a acotar-nos als diferents punts de la ciutat on poder veure els entrenaments i últims preparatius del Festival. En cas que no sigui possible (dependrà d’aconseguir permisos que encara no estan disponibles), alternativament s’efectuarà l’excursió a la reserva de cavalls salvatges de Khustain Nuruu.

Dia 4.- Ulan Bator. Festival de Naadam
Durant aquesta jornada se celebra la cerimònia d’obertura. Assistirem a la cerimònia inaugural i les primeres rondes de les competicions esportives. A la tarda i nit els carrers d’Ulan Bator ofereixen innombrables programes culturals i d’entreteniment paral·lels.

Dia 5.- Vol Ulan Bator / Dalanzagdad – Canó de Yoliin Am
Esmorzar, trasllat a l’aeroport i sortida del vol amb destinació a Dalanzagdad. Acomodació en el campament i excursió al congost de Yoliin Am. Situat a uns 50 km del campament, Yoliin Am (“Congost del voltor”) és una vall glacial que va estrenyent-se fins a convertir-se en un congost en el fons del qual discorre un torrent, gelat la major part de l’any, i que constitueix un dels paratges més espectaculars de la província de Omnogovi. En l’excursió s’efectua el descens a peu del canó.

Dia 6.- Desert de Gobi – Dunes de Hongoryn Els
Si bé és cert que Gobi és un enorme i solitari espai buit, el paisatge predominant no és la combinació de pedra i sorra que trobem en altres àrees desèrtiques, sinó una àrida estepa parcialment coberta d’herba. Aproximadament a 160 km. a l’oest de Dalanzadgad es troba un dels paisatges on el desert pren el seu aspecte més característic: Les muntanyes de sorra de Hongoryn Els. Recorrerem el camí fins al campament, i després de l’esmorzar ens dirigim a les dunes, un extraordinari paratge on contemplar la posta de sol (els que estiguin en millor forma des de l’alt de la duna).

Dia 7.- Gobi – Bayanzag – Monestirs de Ongiin
El recorregut per Gobi acaba en aquesta jornada, dirigint-se cap a Flaming Cliffs/Bayanzag (210 km), una sèrie de canons i congostos d’arenisca vermella rics en fòssils. Aquí es van trobar els esquelets dels dinosaures que s’exhibeixen en el Museu d’Ulan Bator. Després de l’esmorzar continuem a través de l’estepa cap a l’àrea del Ongiin River (180 km), allotjant-nos en un campament prop de les ruïnes de l’antic monestir.

Dia 8.- Ongiin – Khujirt – Cascades de Orkhon
Durant aquesta jornada creuarem les grans estepes de la província de Ovorhangai en direcció nord. Deixant enrere l’aridesa de Gobi s’arriba al característic terreny ondulat solcat per petits torrents de l’estepa d’Àsia central. Esmorzar en Khujirt (240 km / 5 h) i continuació cap a l’àrea de les Cascades de Orkhon (75 km / 2 h).

Dia 9.- Vall de Orkhon. Caminada al Monestir de Tuvkhun
Dia complet a la Vall. El riu Orkhon marca el camí d’una vall magnífica, declarat Patrimoni de la Humanitat. Avui està prevista l’excursió al Monestir de Tuvkhun (2.600 m), on viuen uns pocs monjos en una situació de semi-aïllament i des d’on s’albiren unes vistes extraordinàries. L’excursió inclou la ruta en vehicle fins a la faldilla de la muntanya i una caminada d’aproximadament una hora muntanya a dalt per un bosc de tipus alpí (i un altre punt per a descendir).

Dia 10.- Vall de Orkhon – Khar Khorin (Karakorum)
Ruta cap a Khar Khorin (120 km / 2,5 h) i acomodació en el campament. Visita del Monestir de Erdene Zuu. Aquest monestir és el centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de successives destruccions, actualment constitueix una impressionant vista, amb les seves muralles, estupes i temples. Després de l’esmorzar visitarem també el museu de l’antiga Karakorum, la capital imperial de Gengis Khan i, si queda temps farem una passejada pel mercat local.

Dia 11.- Khar Khorin – Tsenheriin Hot Springs
Ruta cap a les Fonts termals de Tsenheriin (120 km /2 h), un centre termal (aigua a 86è) on és possible prendre un vivificant bany. Acomodació en el campament i tarda lliure.

Dia 12.- Tsenheriin – Reserva Natural de Khorgo
Jornada completa de travessia per la província de Arhangai en direcció a l’àrea de Khorgo. L’abundància d’aigua i els contraforts de les muntanyes Hangai creen en aquesta regió un paisatge de boscos i muntanyes de tipus alpí, que contrasta fortament amb la resta del país.

Dia 13.- Reserva Natural de Khorgo
Khorgo és un antic volcà extint a l’est del Llac Terkiin Tsagan. Conjuntament amb el veí cràter del Togoo Uul (2.240 m) forma un parc natural que és, possiblement, un dels llocs més espectaculars del país. Jornada completa, dedicada a explorar les coves, cràters i la naturalesa del Llac Terkiïn Tsagan, amb diversos recorreguts a vaig piular i la possibilitat d’ascendir al cim del volcà.

Dia 14.- Khorgo – Zuun Nuur
Jornada de ruta a través de la serralada del Khangai, amb espectaculars vistes des dels passos de muntanya (260 km / 4,5 h). Arribada a l’àrea del llac Zuun Nuur on farem nit en un campament de Gers.

Dia 15.- Zuun Nuur – Llac Khovsgol
Continuació de la ruta cap al Llac Khovsgol (260 km / 5 h). Aquest lloc és una destinació popular per als afeccionats a la naturalesa, tant locals com estrangers. El llac i els boscos ens recorden el paisatge de la pròxima Sibèria. Nit a la vora del llac.

Dia 16.- Llac Khovsgol
Dia complet en el Llac Khovsgol. Hi ha nombroses caminades i excursions possibles a cavall, amb el cim del Kadan Khyasaa, de 2200 metres d’altitud dominant el paisatge. Als voltants poden trobar-se diverses mostres de la cultura indígena local.

Dia 17.- Llac Khovsgol – Moron
Últimes activitats en l’àrea del Khovsgol i, després de l’esmorzar, trasllat fins a la veïna ciutat de Moron (140 km / 3 h).

Dia 18.- Vol Moron / Ulan Bator
A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per al vol a Ulan Bator. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel.
Resta del dia lliure. Depenent de l’horari del vol (encara no confirmat en publicar aquest itinerari), podem aprofitar el dia a Ulan Bator completant la visita del centre, comprant en algun dels centres comercials de les àrees residencials (llana de caixmir, pintures i artesania tradicional..) o assistint a alguna representació de folklore local (cant gutural, música, dansa, contorsionistes..). A la nit sopar de comiat.

Dia 19.- Vol Ulan Bator / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 13 a 15 persones 2.400 € 2.500 €
En base a grup de 7 a 12 persones 2.500 € 2.600 €
Taxes Aèries (Aprox.) 355 €
SUPLEMENTS
Supl. Habitació Individual (a Ulan Bator) 95 €
GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ulan Bator / Gobi i Moron / Ulan Bator.
Transport en minibús pels trasllats a ciutats i aeroports. Furgonetes tot terreny durant la ruta per Mongòlia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Taxes d’entrada/sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

28 juliol, 2015

Mongolia es un destino increíble. He vuelto enamorado de sus paisajes… desierto, estepa, monasterios perdidos en medio de la nada…hasta la fisonomía de su gente es única…Verlos en plena celebración del Festival de Naadam también ha sido muy curioso. En definitiva un viaje muy recomendable!

8 maig, 2017

Viaje más que recomendado por su gente, paisajes, cultura y sobretodo sensaciones y paz en cada rincón del país. Viaje de aventura y trekking en estado puro y disfrutamos como nunca, 4000 fotografías lo avalan y infinitas vivencias lo certifican, el porque de hacer este viaje.

Deixar un comentari