Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Us proposem un viatge a un país on tot és diferent. Conèixer Mongòlia és sempre especial però si a més ho fem coincidir amb el Festival Naadam, el viatge es converteix en una experiència única. El Festival Naadam se celebra durant la Festa Nacional, és el major festival del país i se celebra un cop l’any. El festival comença amb una cerimònia elaborada on ballarins, atletes, genets i músics donen el millor de si. Durant els dies que dura el festival els participants competeixen en tres categories: Lluita Mongola, Tir amb Arc i Curses de Cavalls i encara que també es denomina al festival “Els tres Jocs d’Homes”, poc a poc es van introduint les dones, excepte en la categoria de lluita.

Posteriorment al festival seguirem la nostra ruta aprofundint en aquest enigmàtic país. Ens dirigirem a l’estepa central a través del Desert de Gobi, i coneixerem les muntanyes de Khangai i l’espectacular Llac Khovsgol, abans de tornar a Ulan Bator.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 JUL VOL CIUTAT D’ORIGEN / ULAN BATOR A bord
04 JUL ARRIBADA A ULAN BATOR. VISITES E / D Hotel
05 JUL VOL ULAN BATOR / DALANZAGDAD. CANÓ DE YOLIING AM E / D / S Camp / Gers
06 JUL DESERT DE GOBI. DUNES DE HONGORYN ELS E / D / S Camp / Gers
07 JUL GOBI – BAYANZANG – MONESTIRS D’ONGIIN E / D / S Camp / Gers
08 JUL ONGIIN – KHUJIRT – CASCADES D’ORKHON E / D / S Camp / Gers
09 JUL ORKHON – KHAR KORIN – BAYAN GOBI E / D / S Camp / Gers
10 JUL BAYAN GOBI – ULAN BATOR E / D Hotel
11 JUL ULAN BATOR (FESTIVAL DE NAADAM) E Hotel
12 JUL ULAN BATOR (FESTIVAL DE NAADAM) E Hotel
13 JUL ULAN BATOR – LLAC UGII E / D / S Camp / Gers
14 JUL LLAC UGII – TSETSERLEG – KHORGO E / D / S Camp / Gers
15 JUL RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Camp / Gers
16 JUL KHORGO – ZUUN NUUR E / D / S Camp / Gers
17 JUL ZUUN NUUR – LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
18 JUL LLAC KHOVSGOL E / D / S Camp / Gers
19 JUL KHOVSGOL – MORON. VOL A ULAN BATOR E Hotel
20 JUL VOL ULAN BATOR / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 JUL.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / ULAN BATOR
Presentació a l’aeroport a l’hora indicada. Tràmits d’embarcament i sortida dels vols amb destinació Ulan Bator. Nit a bord.

04 JUL.- ARRIBADA A ULAN BATOR
Arribada a Ulan Bator i trasllat a l’hotel. Temps lliure fins l’hora de dinar. A la tarda visita de la ciutat incloent el Monestir de Gandan, l’àrea de Sukhbaatar Square i el Museu d’Història.

05 JUL.- VOL ULAN BATOR / DALANZAGDAD. CANÓ DE YOLIING AN
Esmorzar, trasllat a l’aeroport i sortida del vol amb destinació a Dalanzadgad. Acomodació al campament i excursió al congost de Yoliin Am. Situat a uns 50 km del campament, Yol Am “Congost del voltor”, és una vall glacial que va estrenyent-se fins convertir-se en un congost al fons del qual discorre un torrent, gelat la major part de l’any, i que constitueix un dels paratges més espectaculars de la província de província d’Ömnögovi. En l’excursió s’efectua el descens a peu del canó.

06 JUL.- DESERT DE GOBI – DUNES DE HONGORYN Els
Si bé és cert que Gobi és un enorme i solitari espai buit, el paisatge predominant no és la combinació de pedra i sorra que trobem en altres àrees desèrtiques, sinó una àrida estepa parcialment coberta d’herba. Aproximadament a 160 km a l’oest de Dalanzadgad, es troba un dels paisatges on el desert pren el seu aspecte més característic: Les muntanyes de sorra de Hongoryn Els. Recorrerem el camí que ens porta a aquest extraordinari paratge, i farem diverses caminades per descobrir aquesta àrea.

07 JUL.- GOBI – BAYANZANG – MONESTIRS DE ONGIIN
El recorregut per Gobi acaba en aquesta jornada, dirigint-se cap Flaming Cliffs / Bayanzag, lloc on es van trobar les restes dels dinosaures que actualment s’exhibeixen als museus de la capital. Després de dinar continuarem per un paisatge d’estepa cap a l’àrea de l’Ongiin River, allotjant-nos en un campament prop de les ruïnes de l’antic monestir.

08 JUL.- ONGIIN – KHUJIRT – CASCADES DE ORKHON
Durant aquesta jornada creuarem les grans estepes de la província de Ovorhangai en direcció nord. Deixant enrere l’aridesa de Gobi s’arriba al característic terreny ondulat solcat per petits torrents de l’estepa de l’Àsia central. En aquesta terra, amb escassos assentaments humans estables, podem observar petits nuclis habitats constituïts per famílies que es desplacen amb el seu bestiar i les seves tendes d’un lloc a un altre a la recerca de les millors pastures. Dinar a Khujirt i continuació cap a la Vall d’Orkhon. El riu Orkhon marca el camí del magnífic Vall d’Orkhon, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Una praderia infinita esquitxada pels Gers dels nòmades i els seus ramats; l’essència del paisatge de l’Àsia Central.

09 JUL.- ORKHON – KHAR KHORIN – BAYAN GOBI
Ruta cap Khar Khorin i visita del Monestir de Erdene Zuu. Aquest monestir és el centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de successives destruccions, actualment constitueix una impressionant vista, amb les seves muralles, estupes i temples. Dins el recinte hi ha diversos temples-museu i el monestir, que actualment és un taller-escola per als monjos novicis. Visitarem també el museu de l’antiga Karakorum, la capital imperial de Gengis Khan. A la tarda ruta cap al campament de Bayan Gobi.

10 JUL.- BAYAN GOBI – ULAN BATOR
A l’àrea de Bayan Gobi podem trobar dunes de sorra i les muntanyes de Hogno Han; aquí és habitual també la presència de famílies de pastors. Excursió al petit Monestir de Uvgun, des d’on un sender muntanya amunt ens porta a les restes de l’antic temple. Després de dinar sortida per carretera cap a Ulan Bator (240 km / 4 h). Arribada i acomodació a l’hotel.

11 JUL.- ULAN BATOR (FESTIVAL DE NAADAM)
Durant aquesta jornada es celebra la cerimònia d’obertura. Assistirem a la cerimònia inaugural i a les primeres rondes de les competicions esportives. Durant la tarda ia la nit carrers d’Ulan Bator ofereixen innombrables programes culturals i d’entreteniment paral·lels.

12 JUL.- ULAN BATOR (FESTIVAL DE NAADAM)
Durant aquest dia està prevista la celebració de les rondes finals de lluita i carreres de cavalls (pendents de rebre el programa definitiu). Disposarem del dia complet per presenciar els tornejos més interessants, amb entrada i transport inclòs.

13 JUL.- ULAN BATOR – LLAC UGII
Després de l’esmorzar sortirem amb direcció al Llac Ugii, parant a esmorzar (pícnic) pel camí. El Llac apareix enmig de l’estepa com un oasi, i és un lloc privilegiat per als observadors d’ocells. Passarem la tarda en un campament al costat del llac, amb l’oportunitat de prendre un bany o passejar per la vora. Nit a Ger Camp.

14 JUL.- LLAC UGII – TSETSERLEG – KHORGO
Després de l’esmorzar emprendrem la ruta a través de la província de Arkhangai, que ens portarà a Tsetserleg i l’àrea del parc natural del volcà Khorgo.

15 JUL.- RESERVA NATURAL DE KHORGO
Khorgo és un antic volcà extint a l’est del Llac Terkiin Tsagan. Conjuntament amb el veí cràter del Togo Uul (2.240 m) forma un Parc Natural que és possiblement, un dels llocs més espectaculars del país. Jornada completa, dedicada a explorar les coves, cràters i la naturalesa del Llac Terkiin Tsagan, amb diversos recorreguts a peu i la possibilitat d’ascendir al cim del volcà.

16 JUL.- KHORGO – ZUUN NUUR
Jornada de ruta a través de la serralada del Khangai, amb espectaculars vistes des dels passos de muntanya. Continuarem cap a l’àrea del llac Zuun Nuur on farem nit en un campament de Gers.

17 JUL.- ZUUN NUUR – LLAC KHOVSGOL
Arribada avui al Llac Khovsgol. Aquest lloc és un popular destí per als aficionats a la natura, tant locals com estrangers. El llac i els boscos ens recorden al paisatge de la propera Sibèria. Nit a la vora del llac.

18 JUL.- LLAC KHOVSGOL
Dia complet al Llac Khovsgol. Hi ha nombroses caminades i excursions a cavall possibles, amb el cim del Kadan Khyasaa; de 2.200 metres d’altitud dominant el paisatge. Als voltants es poden trobar diverses mostres de la cultura indígena local.

19 JUL.- KHOVSGOL – MORON / VOL A ULAN BATOR
Sortida d’hora i el camí de Moron (2h aprox). Ens dirigirem directament a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Ulan Bator. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel.
Resta del dia lliure. Depenent de l’horari del vol, podem aprofitar el dia a Ulan Bator completant la visita del centre, comprant en algun dels centres comercials de les àrees residencials (llana de caixmir, pintures i artesania tradicional …) o assistint a alguna representació de folklore local ( cant gutural, música, dansa, contorsionistes …). A la nit, sopar de comiat.

20 JUL.- VOL ULAN BATOR / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 13 a 16 persones 2.350 €
En base a grup de 7 a 12 persones 2.450 €
4 Primeres Inscripcions – 100 €
Suplement Habitació Individual (només a Ulan Bator) 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
Visat i tramitació 90 €
  GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ulan Bator / Dalanzagdad i Moron / Ulan Bator.
Transport en minibús per als trasllats en ciutats i aeroports , i furgonetes tot terreny durant la ruta per Mongòlia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat i gestió.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Taxes d’entrada/sortida del país, en cas d’existir.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
28 juliol, 2015

Mongolia es un destino increíble. He vuelto enamorado de sus paisajes… desierto, estepa, monasterios perdidos en medio de la nada…hasta la fisonomía de su gente es única…Verlos en plena celebración del Festival de Naadam también ha sido muy curioso. En definitiva un viaje muy recomendable!

8 maig, 2017

Viaje más que recomendado por su gente, paisajes, cultura y sobretodo sensaciones y paz en cada rincón del país. Viaje de aventura y trekking en estado puro y disfrutamos como nunca, 4000 fotografías lo avalan y infinitas vivencias lo certifican, el porque de hacer este viaje.

Deixar un comentari

Classificació