Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

El petit regne Himàlaia anomenat Nepal, és amo d’una antiquíssima civilització i posseïdor d’una extraordinària i variadíssima geografia, que combina les terres planes d’esplendorosos arrossars, amb els pics més alts del planeta. Les seves gents conformen un multivariat mosaic d’ètnies i costums, tradicions i dialectes. En aquest viatge actiu, realitzarem un trekking per la regió de Annapurnas, i farem un rafting des de Fishling a Kuringhat. També podrem conèixer la vall de Kathmandú, amb la riquesa dels seus temples, santuaris, monestirs i stupas, i les seves ciutats que semblen suspeses en el temps, que són un espectacle tan vital com inoblidable.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 19 JULIOL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
4 BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
5 TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
6 TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
7 POKHARA E Hotel
8 POKHARA – BADHARA E / D / S Casa local
9 BADHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
10 SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
11 SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
12 KATHMANDÚ E Hotel
13 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

19 JUL | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

20 JUL | Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure.

Per si algú ho prefereix, oferim també la possibilitat de contractar les visites amb un guia de parla hispana est o l’últim dia de ruta. Veure informació: Visites opcionals de la vall de Kathmandu amb guia de parla hispana.

21 JUL | Kathmandú – (Rafting Fishling – Kuringhat) – Bandipur
Esmorzar. Avui comença la nostra ruta, on ens acompanyarà un guia de parla hispana, durant tot el viatge. A l’hora acordada, sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un rafting fins a Kuringhat (2,5 hores aprox). Esmorzar i continuació fins a Bandipur. Visita i nit en Bandipur.

22 JUL | Bandipur – Pokhara – Kande. Trekking Deurali – Tolka
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kande, passant per Pokhara (3,5 hores). Des de Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest de Nepal, com el Dhaulagiri, el Machhapuchre, els Annapurnas, etc. Arribada a Kande i començament del trekking fins a Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics de Nepal). Esmorzar i arribada a Tolka (5 hores de trekking aproximadament).
Sopar i allotjament en un lodge local de Tolka en règim de pensió completa.

23 JUL | Trekking Tolka – Landruk – Ghandruk
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk (4h aprox), passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per a esmorzar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnas, Machhapuchre i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local de Ghandruk en règim de pensió completa.

24 JUL | Trekking Ghandruk – Nayapul. Trasllat en vehicle a Pokhara
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Esmorzar en Birethanthi. Havent dinat continuarem fins a Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.).
Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest de Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit en Pokhara.

25 JUL | Pokhara
Al matí molt primerenc, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per a veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Després visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig amb vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a la estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel. Nit en Pokhara.

26 JUL | Pokhara – Badhara
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Badhara, on ens allotjarem en una casa local, i podrem conèixer la vida autentica dels Tharus, amb les seves cases típiques i costums. Arribada a l’hora de menjar, i havent dinat, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a casa local.

27 JUL | Badhara – La Selva de Chitwan
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en 4×4, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit en Chitwan.

28 JUL | La Selva de Chitwan
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva de Chitwan. Nit en Chitwan.

29 JUL | La Selva de Chitwan – Kathmandú
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit en Kathmandú.

30 JUL | Kathmandú
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure. Nit a Kathmandú.

31 JUL | Vol Kathmandú / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.695 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.795 €
Suplement grup de 3 a 5 persones 195 €
Suplement Individual 360 €
Taxes Aèries (Aprox.) 420 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat durant el recorregut a Nepal.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Ràfting al riu Trisuli.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Entrades i visites de Bandipur, Pokhara, Lumbini i Nawalpur.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari