Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge, Nepal ens ofereix una visió dels Himalayas amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un rafting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Lumbini, la selva de Chitwan i la vall de Kathmandú.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 26 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
29 DES BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
30 DES TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
31 DES TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
01 GEN POKHARA E Hotel
02 GEN POKHARA – LUMBINI E Hotel
03 GEN LUMBINI – NAWALPUR E / D / S Casa local
04 GEN NAWALPUR – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
05 GEN LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
06 GEN LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
07 GEN KATHMANDÚ E Hotel
08 GEN VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
09 GEN ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

27 DES | Arribada A Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau Real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre altres.
En els barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Trompellot, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des de Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit a Kathmandú.

28 DES | Kathmandú – (Rafting Fishling – Kuringhat) – Bandipur
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un rafting fins a Kuringhat (2,5 hores). Esmorzar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar situat en el cim d’un pujol (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, perquè només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i dóna un encant especial a la població. Visita del poble i nit a Bandipur.

29 DES | Bandipur – Pokhara – Kande. Trekking Deurali – Tolka
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kande, passant per Pokhara (3,5 hores). Des de Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest de Nepal, com el Dhaulagiri, el Machhapuchre, els Annapurnas, etc. Arribada a Kande i començament del trekking fins a Tolka, passant per Pothana i Deurali, a més de pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics de Nepal). Esmorzar i arribada a Tolka (5 hores de trekking aproximadament). Sopar i allotjament en un lodge local de Tolka en règim de pensió completa.

30 DES | Trekking Tolka – Landruk – Ghandruk
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per a esmorzar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnas, Machhapuchre i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local de Ghandruk en règim de pensió completa.

31 DES | Trekking Ghandruk – Nayapul. Trasllat A Pokhara
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Dinar a Birethanthi. Havent dinat continuarem fins a Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.).
Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la, i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest de Nepal com el Dhaulagiri, el Annapurna, el Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit a Pokhara.

01 GEN | Pokhara
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per a veure l’alba. Sarangkot té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada dels Annapurnas i el Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Després visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig amb vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem caminant a la estupa de la Pau Mundial (2 hores de pujada i 1 hora de baixada). Després tornarem amb cotxe a l’hotel. Nit a Pokhara.

02 GEN | Pokhara – Lumbini
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini (200 km aprox). Lumbini és un petit poble famós per ser considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en Rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III a. C., que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme i es visita el lloc on va néixer Buddha. També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països. Després de les visites torno a l’hotel. Nit a Lumbini.

03 GEN | Lumbini – Nawalpur
Esmorzar. Sortida per carretera cap al districte de Nawalpur, on ens allotjarem en una casa local i coneixerem la vida autèntica dels Tharus, amb les seves cases típiques i costums. Arribada a l’hora de menjar. Després de l’esmorzar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a casa local.

04 GEN | Nawalpur – La Selva De Chitwan
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

05 GEN | La Selva De Chitwan
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

06 GEN | La Selva De Chitwan – Kathmandú
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

07 GEN | Kathmandú
Esmorzar i dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

08 GEN | Vol Kathmandú / Barcelona
Esmorzar. Dia lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona.

09 GEN | Arribada A Barcelona
Arribada a Barcelona, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.575 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.680 €
Suplement Individual 325 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en vehicle privat (tamany segons grup) durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Pensió completa durant el trekking (en lodge local o restaurant local).
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Ráfting al riu Trisuli amb dinar inclòs.
Permisos (ACAP i TIMS) i portejadors durant el trekking.
Entrades i visites de Bandipur, Pokhara, Lumbini i Nawalpur.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari