Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació místic i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i per les seves encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
29 DES BANDIPUR – POKHARA. VISITES A POKHARA E Hotel
30 DES POKHARA – PHEDI – DHAMPUS (TREKKING) E / D / S Lodge
31 DES DHAMPUS – DEURALI – LANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
01 GEN LANDRUK – GHANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
02 GEN GHANDRUK – NAYAPUL (TREKKING). TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
03 GEN POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
04 GEN KATHMANDÚ E Hotel
05 GEN KATHMANDÚ E Hotel
06 GEN VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
07 GEN VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

27 DES.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiga ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; i l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, es poden contemplar vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

28 DES.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Visita del poble de Bandipur. Allotjament a l’hotel The Old Inn. Nit a Bandipur.

29 DES.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (80 km / aprox.). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare etc. Arribada i trasllat a l’hotel. Visites a Pokhara. Nit a Pokhara.

30 DES.- TREKKING POKHARA – PHEDI – DHAMPUS
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Esmorzar i sortida per carretera cap a Phedi (40 minuts aprox).
Arribada a Phedi i començament del trekking fins Dhampus que és un poble típic de l’ètnia gurung, una de les 36 ètnies del Nepal. Aquest dia ascendim durant unes 3 hores aprox. Arribada a Dhampus (1.650 m). Des d’aquí, si el temps ens ho permet, podrem gaudir d’unes magnificias visites a la serralada dels Annapurnes. Dinar en restaurant ia la tarda passeig pel petit poble de gurungs. Nit a Dhampus.

31 DES.- TREKKING DHAMPUS – LANDRUK
Esmorzar i començament del trekking de 5 hores aprox ascendint fins Landruk des d’on podrem gaudir d’unes vistes encara més a prop de la serralada dels Annapurnes. Durant el camí a través del bosc seguirem gaudint del paisatge i de la gent local que ens anirem trobant. De camí, passarem també per Deurali. Nit a Landruk.

01 GEN.- TREKKING LANDRUK – GHANDRUK
Esmorzar i trekking de 3 o 4 hores aprox. Durant el camí anirem creuant llogarets dispersos amb belles vistes a la serralada de l’Himàlaia. Arribada a Ghandruk, uns dels majors assentaments Gurung del Nepal. Ghandruk està habitat per gent de l’ètnia gurung, d’origen tibetà, els seus rostres són amples i molt rodons, i els seus ulls extremadament esquinçats. L’arquitectura de Ghandruk crida tant l’atenció com el seu emplaçament. Les precioses cases de fusta i pedra estan pintades de colors forts. Envoltant, sempre hi ha petits jardins atapeïts de flors. Un paradís perdut en els Himalayas.
Des Ghandruk podrem admirar la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i Dhaulagiri. A la tarda passeig per aquest petit poble. Nit a Ghandruk.

02 GEN.- TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL – POKHARA
Esmorzar i seguim el nostre trekking de 4 hores aprox fins a Nayapul. Durant el camí passarem pels pobles de Kimche (1.640m), Syaulibazar (1.220m) i Birethani (1.025m).
Dinar en un restaurant de Nayapul. Després de dinar ens vindrà a recollir el nostre cotxe per al trasllat a Pokhara. Nit a Pokhara.

03 GEN.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida cap a Kathmandú (200 km / aprox). Arribada i resta de la tarda lliure. Nit a Kathmandú.

04 GEN.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú. Nit a Kathmandú.

05 GEN.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú. Nit a Kathmandú.

06 GEN.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Estambul. Nit a Estambul. 

* La companyia Turkish Airlines ha modificat l’operativa del vol d’Estambul a Barcelona, i si no notifica un altre canvi, el 6 de gener farem nit a Estambul. L’hotel i els trasllats, els proporciona la companyia aèria, però s’ha de gestionar un visat per entrar a Turquia, que té un cost actual de 20 USD (no inclòs en el preu).

07 GEN.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.395 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.480 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.670 €
En base a grup de 2 persones 1.780 €
Suplement Individual 285 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant el recorregut i durant el trekking.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Visat de Turquia (es gestiona online abans de la sortida; 20 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari