Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el país de l’Himàlaia s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent i pels seus encantadors monestirs. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia, amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 08 NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
08 NOV VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
09 NOV ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
10 NOV KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
11 NOV BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
12 NOV TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
13 NOV TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
14 NOV POKHARA E Hotel
15 NOV POKHARA – LUMBINI E Hotel
16 NOV LUMBINI – NAWALPUR E / D / S Casa local
17 NOV NAWALPUR – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
18 NOV SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
19 NOV SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
20 NOV KATHMANDÚ E Hotel
21 NOV KATHMANDÚ E Hotel
22 NOV KATHMANDÚ E Hotel
23 NOV VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
24 NOV VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

08 NOV.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

09 NOV.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau Real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre altres.
En els barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des de Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal.

10 NOV.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un rafting fins a Kuringhat (2,5 hores). Esmorzar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat en el cim d’un pujol (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita del poble i nit en Bandipur.

11 NOV.- BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kande, passant per Pokhara (3,5 hores). Des de Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest de Nepal, com el Dhaulagiri, el Machhapuchre, els Annapurnas, etc. Arribada a Kande i començament del trekking fins a Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics de Nepal). Esmorzar i arribada a Tolka (5 hores de trekking aproximadament).
Sopar i allotjament en un lodge local de Tolka en règim de pensió completa.

12 NOV.- TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per a esmorzar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnas, Machhapuchre i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local de Ghandruk en règim de pensió completa.

13 NOV.- TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT EN VEHICLE A POKHARA
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Esmorzar en Birethanthi. Havent dinat continuarem fins a Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.).
Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest de Nepal com el Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

14 NOV.- POKHARA
Al matí a primera hora, sortida en cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per a veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per esmorzar. Després d’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig amb vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a la estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Posteriorment, tornada en cotxe a l’hotel.

15 NOV.- POKHARA – LUMBINI
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini (200 km aprox). Lumbini és un petit poble famós per ser considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en Rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III a. C., que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme i es visita el lloc on va néixer Buddha. També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països. Després de les visites torno a l’hotel.

16 NOV. LUMBINI-NAWALPUR
Esmorzar. Sortida per carretera cap al districte de Nawalpur, on ens allotjarem en una casa local, i podrem conèixer la vida autentica dels Tharus, amb les seves cases típiques i costums. Arribada a l’hora de menjar, i havent dinat, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a casa local.

17 NOV.- NAWALPUR – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa.

18 NOV.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva.

19 NOV.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera en direcció a Kathmandú (160 km aprox). Arribada i trasllat a l’hotel.

20 a 22 NOV.- KATHMANDÚ
Esmorzar. Dies lliures per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Allotjament en Kathmandú.

23 NOV.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Desdejuni i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de retorn a la nostra Ciutat d’origen, amb nit a Estambul; la companyia Turkish Airlines gestiona l’hotel i els trasllats.

24 NOV.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.845 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.960 €
En base a grup de 3 a 5 persones 2.170 €
En base a grup de 2 persones 2.260 €
Suplement Habitació Individual 405 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat durant el recorregut a Nepal.
Guia local acompanyant de parla hispana durant el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades i visites de Bandipur, Pokhara, Lumbini i Nawalpur.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (35 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació