Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

El petit regne Himàlaia anomenat Nepal és amo d’una antiquíssima civilització i posseïdor d’una extraordinària i variada geografia, que combina les terres planes d’esplendorosos arrossars, amb els pics més alts del planeta. Les seves gents conformen un multivariat mosaic d’ètnies i costums, tradicions i dialectes. En aquest viatge actiu, realitzarem un trekking de 4 dies per la regió de Annapurnas, i farem un rafting des de Fishling a Kuringhat. També podrem conèixer la vall de Kathmandú, amb la riquesa dels seus temples, santuaris, monestirs i estupes, i les seves ciutats que semblen suspeses en el temps, que són un espectacle tan vital com inoblidable.
El nostre viatge coincideix amb el Festival Bisket Jatra (Any Nou a Nepal). El festival gira, principalment, entorn d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos, dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor a Nepal. Els nepalesos es regeixen per un calendari anomenat Vikram Samvat, que és diferent al calendari gregorià utilitzat en occident.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
4 BANDIPUR – POKHARA E Hotel
5 POKHARA – PHEDI – DHAMPUS (TREKKING) E / D / S Lodge
6 DHAMPUS – DEURALI – LANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
7 LANDRUK – GHANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
8 GHANDRUK – NAYAPUL (TREKKING). TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
9 POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
10 KATHMANDÚ E Hotel
11 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

08 ABR | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

09 ABR | Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure.

Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar de Kathmandú, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre altres. A 6 km trobem la ciutat de Trompellot, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des de Kathmandú, i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar de Patan, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit a Kathmandú.

10 ABR | Kathmandú – (Rafting Fishling – Kuringhat) – Bandipur
Esmorzar. Avui comença la nostra ruta, on ens acompanyarà un guia de parla hispana, durant tot el viatge. Avui també comença el Festival Biska Jatra (Any Nou), que se celebra en diverses regions de Nepal. A l’hora acordada, sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un rafting fins a Kuringhat (2,5 hores aprox). Esmorzar i continuació fins a Bandipur. Visita i nit a Bandipur.

Bandipur és un poble típic newar, situat damunt d’un pujol (1.030m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, perquè només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i dona un encant especial a la població.

11 ABR | Bandipur – Pokhara
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (80kms/aprox). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta, l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest de Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare etc. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure per a passeja per Pokhara. Nit a Pokhara.

12 ABR | Pokhara. Trekking Phedi (1.050M) – Dhampus (1.650M)
Al matí molt primerenc, sortida amb cotxe cap a Sarangkot (15 km aprox). Sarangkot, té unes magnífiques vistes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri, i és un lloc molt especial per a veure l’alba. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Sortida per carretera fins a Phedi (40 minuts aprox). Arribada a Phedi i començament del trekking fins a Dhampus. Dhampus, és un poble típic de l’ètnia gurung, una de les 36 ètnies de Nepal. Aquest dia, ascendim durant unes 3 hores aprox. Durant el trekking, podrem gaudir, d’una vista panoràmica dels Himàlaies, podrem endinsar-nos a l’autèntic estil de vida local, coneixent la gent que viu als Himàlaies, i ens enriquirem amb la cultura i la naturalesa del poble nepalès. Arribada a Dhampus (1.650m.). Des d’aquí, si el temps ens ho permet, podrem gaudir d’unes magnífiques visites a la serralada dels Annapurnas. Menjar en un restaurant, i a la tarda, passeig pel petit poble de gurungs. Nit a Dhampus.

13 ABR | Trekking Dhampus (1.650M) – Landruk (1.565M)
Esmorzar i començament del Trekking de 5 hores aprox, ascendint fins a Landruk, des d’on podrem gaudir d’unes vistes encara més prop de la serralada dels Annapurnas. Durant el camí, a través del bosc, continuarem gaudint del paisatge i de la gent local que ens anirem trobant. De camí, passarem per Deurali. Nit a Landruk.

14 ABR | Trekking Landruk (1.565M) – Ghandruk (1.940M)
Esmorzar i trekking de 3 o 4 hores aprox. Durant el camí, anirem creuant per poblets dispersos, amb belles vistes a la serralada dels Himalayas. Arribada a Ghandruk, un dels majors assentaments Gurung de Nepal. Ghandruk està habitat per gent de l’ètnia gurung, d’origen tibetà, els seus rostres són amples i molt rodons, i els seus ulls extremadament esquinçats. L’arquitectura de Ghandruk flama tant l’atenció com el seu emplaçament. Les precioses cases de fusta i pedra, estan pintades de colors forts. Envoltant-les, sempre hi ha petits jardins atipats de flors. Un paradís perdut en els Himalayas. Des de Ghandruk, podrem admirar la serralada dels Annapurnas, Machapuchare i Dhaulagiri. A la tarda passeig per aquest petit poble. Nit a Ghandruk.

15 ABR | Trekking Ghandruk (1.940M) – Nayapul (1.070M) – Pokhara
Esmorzar i seguim el nostre trekking de 4 hores aprox fins a Nayapul. Durant el camí passarem pels pobles de Kimche (1.640m), Syaulibazar (1.220m) i Birethani (1.025m). Menjar en un restaurant de Nayapul. Havent dinat ens vindrà a recollir el nostre cotxe, per al trasllat a Pokhara. Nit a Pokhara.

16 ABR | Pokhara – Kathmandú
Esmorzar i sortida cap a Kathmandú (200 km/aprox). Arribada i resta de la tarda lliure. Nit a Kathmandú.

17 ABR | Kathmandú
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure. Nit a Kathmandú.

18 ABR | Vol Kathmandú / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

** Per si algú ho prefereix, oferim també la possibilitat de contractar les visites amb un guia de parla hispana, durant els dies lliures a Kathmandú. Veure informació: Visites opcionals de la vall de Kathmandu amb guia de parla hispana.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.390 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.460 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.595 €
En base a grup de 2 persones 1.715 €
Suplement Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexión intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en vehicle privat (tamany segons grup) durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Pensió completa durant el trekking (en lodge local o restaurant local).
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Permisos (ACAP i TIMS) i portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
PCR si fos necessari.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari