Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Bisket Jatra, és l’Any Nou al Nepal. El Festival dura 9 dies, comença el 10 d’abril, i els dos dies més importants, són el 13 i el 14 d’abril, que coincideixen amb la nostra arribada a Nepal. El dia de Cap d’Any és el 14 d’abril. El festival gira, principalment, al voltant d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos, dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor al Nepal. Els nepalesos, es regeixen per un calendari anomenat Vikram Samvat, que és diferent al calendari gregorià utilitzat en occident. Segons el seu calendari, el 14 d’abril de 2019, celebraran el primer dia del mes de Baishak de l’any 2076.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
13 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ – BHAKTAPUR Hotel
14 ABR BHAKTAPUR – KATHMANDÚ E Hotel
15 ABR KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
16 ABR BANDIPUR – POKHARA E Hotel
17 ABR POKHARA – PHEDI – DHAMPUS (TREKKING) E / D / S Lodge
18 ABR DHAMPUS – DEURALI – LANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
19 ABR LANDRUK – GHANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
20 ABR GHANDRUK – NAYAPUL (TREKKING). TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
21 ABR POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
22 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

13 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ – BHAKTAPUR
Arribada a Kathmandú al matí, recepció a l’aeroport i trasllat a Bhakatpur (15 km / 35 min aprox.). Bhagdaon, la vella Bhaktapur (declarada Patrimoni de la Humanitat), va ser la capital del país durant la dinastia Malla i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Kathmandú. Aquí és on se celebra amb més fervor l’any nou al Nepal, perquè és on és més representativa la comunitat newar.
Entre els moments més importants del festival de Biska Jatra, destaca la celebració del 13 d’abril, el dia previ a l’any nou, quan els devots aixequen una biga de fusta que representa el “lingam” de Shiva, una recreació simbòlica del genital del déu, i s’enderroca l’endemà per donar la benvinguda a l’any. Avui tindrem la resta del dia lliure per gaudir de Bhaktapur i de la vall pel nostre compte. A la tarda / nit, el nostre guia ens acompanyarà unes hores, per explicar-nos i ajudar-nos a gaudir més d’aquest dia tan especial per a la cultura newar a Bhaktapur. Nit a Bhaktapur.

14 ABR.- BHAKTAPUR – KATHMANDÚ
Esmorzar. Avui és l’Any nou al Nepal, el primer dia del mes de Baishak de l’any 2076. Després de l’esmorzar, ens traslladarem a Kathmandú i tindrem el dia lliure per seguir visitant la ciutat i la seva vall.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre molts altres. Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú

15 ABR.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Visita del poble de Bandipur. Allotjament a l’hotel The Old Inn. Nit a Bandipur.

16 ABR.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (80 km aprox.). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare etc. Arribada i trasllat a l’hotel. Visites a Pokhara. Nit a Pokhara.

17 ABR.- TREKKING POKHARA – PHEDI (1.050m) – DHAMPUS (1.650m)
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per esmorzar. Esmorzar i sortida per carretera cap a Phedi (40 minuts aprox.).
Arribada a Phedi i començament del trekking fins Dhampus que és un poble típic de l’ètnia gurung, una de les 36 ètnies del Nepal. Aquest dia ascendim durant unes 3 hores aprox. Arribada a Dhampus (1.650m.). Des d’aquí, si el temps ens ho permet, podrem gaudir d’unes magnífiques visites a la serralada dels Annapurnes. Dinar en restaurant ia la tarda passeig pel petit poble de gurungs. Nit a Dhampus.

18 ABR.- TREKKING DHAMPUS (1.650m) – LANDRUK (1.565M)
Esmorzar i començament del Trekking de 5 hores ascendint fins Landruk, des d’on podrem gaudir d’unes vistes encara més a prop de la serralada dels Annapurnes. Durant el camí a través del bosc seguirem gaudint del paisatge i de la gent local que ens anirem trobant. De camí, passarem també per Deurali. Nit a Landruk.

19 ABR.- TREKKING LANDRUK (1.565M) – GHANDRUK (1.940m)
Esmorzar i Trekking de 3 o 4 hores. Durant el camí anirem creuant poblets dispersos amb belles vistes a la serralada de l’Himàlaia. Arribada a Ghandruk, uns dels majors assentaments Gurung del Nepal. Ghandruk està habitat per gent de l’ètnia gurung, d’origen tibetà, els seus rostres són amples i molt rodons, i els seus ulls extremadament esquinçats. L’arquitectura de Ghandruk crida tant l’atenció com el seu emplaçament. Les precioses cases de fusta i pedra estan pintades de colors forts. Envoltant, sempre hi ha petits jardins atapeïts de flors. Un paradís perdut en els Himalayas.
Des Ghandruk podrem admirar la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i Dhaulagiri. A la tarda passeig per aquest petit poble. Nit a Ghandruk.

20 ABR.- TREKKING GHANDRUK (1.940m) – NAYAPUL (1.070M) – POKHARA
Esmorzar i seguim el nostre trekking de 4 hores aprox fins Nayapul. Durant el camí passarem pels pobles de Kimche (1.640m), Syaulibazar (1.220m) i Birethani (1.025m). Dinar en un restaurant de Nayapul. Després de dinar ens vindrà a recollir el nostre cotxe per al trasllat a Pokhara. Nit a Pokhara.

21 ABR.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida cap a Kathmandú (200 km / aprox.). Arribada i resta de la tarda lliure. Nit a Kathmandú.

22 ABR.- VOL KATHMANDÚ/ BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.435 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.520 €
Suplement grup de 3 a 5 persones 165 €
Suplement Individual 260 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
  GRUP MÍNIM 3 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant el recorregut i durant el trekking.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació