Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des de que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el país de l’Himàlaia s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent i pels seus encantadors monestirs. En aquest viatge Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia amb un petit trekking de 4 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
04 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
05 ABR KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
06 ABR BANDIPUR – POKHARA E Hotel
07 ABR POKHARA – PHEDI – DHAMPUS (TREKKING) E / D / S Lodge
08 ABR DHAMPUS – DEURALI – LANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
09 ABR LANDRUK – GHANDRUK (TREKKING) E / D / S Lodge
10 ABR GHANDRUK – NAYAPUL (TREKKING). TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
11 ABR POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
12 ABR KATHMANDÚ E Hotel
13 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

04 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; i l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris de sud de la capital, molt menys freqüentats, es poden contemplar vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

05 ABR.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Visita de la vila de Bandipur.

06 ABR.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (80 km aprox.). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó de planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare, etc. Arribada i trasllat a l’hotel. Visites a Pokhara.

07 ABR.- TREKKING POKHARA – PHEDI (1.050 m) – DHAMPUS (1.650 m)
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per esmorzar. Esmorzar i sortida per carretera cap a Phedi (40 minuts aprox). Arribada a Phedi i començament del trekking fins Dhampus que és un poble típic de l’ètnia gurung, una de les 36 ètnies del Nepal. Aquest dia ascendim durant unes 3 hores aprox. Arribada a Dhampus (1.650m.). Des d’aquí, si el temps ens ho permet, podrem gaudir d’unes magnífiques visites de la serralada dels Annapurnes. Dinar en restaurant i a la tarda passeig per aquest petit poble de gurungs.

08 ABR.- TREKKING DHAMPUS (1.650 m) – LANDRUK (1.565 m)
Esmorzar i començament del trekking de 5 hores aprox ascendint fins Landruk des d’on podrem gaudir d’unes vistes encara més a prop de la serralada dels Annapurnes. Durant el camí a través de bosc seguirem gaudint del paisatge i de la gent local que ens anirem trobant. De camí, passarem també per Deurali.

09 ABR.- TREKKING LANDRUK (1.565 m) – GHANDRUK (1.940 m)
Esmorzar i Trekking de 3 o 4 hores aprox. Durant el camí anirem creuant llogarets dispersos amb belles vistes a la serralada de l’Himàlaia. Arribada a Ghandruk, uns dels majors assentaments Gurung del Nepal. Ghandruk està habitat per gent de l’ètnia gurung, d’origen tibetà, els seus rostres són amples i molt rodons, i els seus ulls extremadament esquinçats. L’arquitectura de Ghandruk crida tant l’atenció com el seu emplaçament. Les precioses cases de fusta i pedra estan pintades de colors forts. Envoltant, sempre hi ha petits jardins atapeïts de flors. Un paradís perdut en els Himalayas. Des Ghandruk podrem admirar la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i Dhaulagiri. A la tarda passeig per aquest petit poble.

10 ABR.- TREKKING GHANDRUK (1.940 m) – NAYAPUL (1.070 m) – POKHARA
Esmorzar i seguim el nostre trekking de 4 hores aprox fins a Nayapul. Durant el camí passarem pels pobles de Kimche (1.640m), Syaulibazar (1.220m) i Birethani (1.025m). Dinar en un restaurant de Nayapul. Després de dinar ens vindrà a recollir el nostre cotxe per al trasllat a Pokhara.

11 ABR.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida cap a Kathmandú (200 km aprox.). Arribada i resta de la tarda lliure.

12 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú.

13 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida de el vol de tornada a la Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.545 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.635 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.795 €
Suplement Individual 260 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat durant el recorregut a Nepal.
Guia local acompanyant de parla hispana durant el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari