Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge del món des de la seva independència en 1.949 fins fa uns pocs anys. Bhutan està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs budistes i Dzong. Aquest espectacular viatge, comença i acaba a Kathmandú, la capital del Nepal, des d’on podrem recórrer al nostre aire, tota la vall de Kathmandú, i gaudir del Festival de BISKET JATRA, l’any nou al Nepal.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
13 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
14 ABR KATHMANDÚ E Hotel
15 ABR VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPHU E / S Hotel
16 ABR THIMPHU E / D / S Hotel
17 ABR THIMPHU – PUNAKHA E / D / S Hotel
18 ABR PUNAKHA – PARO E / D / S Hotel
19 ABR PARO (TAKTSANG) E / D / S Hotel
20 ABR VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel
21 ABR KATHMANDÚ E Hotel
22 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

13 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a l’aeroport de Kathmandú. Trasllat a l’hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall, coincidint amb la celebració del Bisket Jatra.

BISKET JATRA: El 13 d’abril a la nit se celebra el cap d’any al Nepal. El Bisket Jatra és l’Any Nou al Nepal. El Festival dura 9 dies, comença el 10 d’abril, i els dos dies més importants són el 13 i el 14 d’abril, que coincideixen amb la nostra arribada a Nepal. El dia de Cap d’Any és el 14 d’abril. El festival gira, principalment, al voltant d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos, dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor al Nepal. Els nepalesos, es regeixen per un calendari anomenat Vikram Samvat, que és diferent al calendari gregorià utilitzat en occident. Segons el seu calendari, el 14 d’abril de 2019, celebraran el primer dia del mes de Baishak de l’any 2076.

14 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar. Dia lliure a Kathmandú, per seguir gaudint de la ciutat i la seva vall.

15 ABR.- VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPHU
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandú per volar a Paro. Durant el vol, si el temps ho permet, tindrem l’oportunitat de gaudir d’unes fantàstiques vistes de la serralada de l’Himàlaia. Arribada a Paro i trasllat a l’hotel. El bell vall de Paro està representat per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Visita del Museu Nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong i Kyichu Lkakhang. A continuació trasllat a Thimphu.

16 ABR.- THIMPHU
Esmorzar. Visita de la ciutat que inclou el Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. A continuació, conduirem fins al mirador, on gaudirem de la vista de la ciutat de Thimphu. Abans de tornar a l’hotel, farem una parada al mini Takin Zoo (Takin és l’animal nacional de Bhutan). A la tarda visitarem el Tashicho Dzong, i Handicraft Emporium.

17 ABR.- THIMPHU – PUNAKHA
Esmorzar i sortida cap a Punakha, antiga capital del país i ara capital religiosa. En el camí, parada a Dochula Pass (3.050m) per veure les vistes més boniques de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. En arribar a Punakha, visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del segle VII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior (només els patis); és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. Dinar i visita del Monestir Chimi Lhakhang. El monestir de Chimi Lhakhang guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens.

18 ABR.- PUNAKHA – PARO
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Paro. Dinar a Thimphu. Arribada a Paro i trasllat a l’hotel.

19 ABR.- PARO (MONESTIR DE TAKTSANG)
Esmorzar i petita excursió al Monestir de Taktsang. El famós Monestir Taktsang, conegut com el Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia; la gent local ha de visitar-com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada és d’aproximadament 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins (es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb la 2ª etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2ª etapa. Des d’aquí tenim una gran vista del monestir. Dinar a la cafeteria de Taktsang. En el camí de tornada visitem Drugyal Dzong, una fortalesa en ruïnes a 16 km de distància de la ciutat de Paro. Sopar i nit a Paro.

20 ABR.- VOL PARO / KATHMANDÚ
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat.

21 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar. Dia lliure a Kathmandú.

22 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 3 persones 2.385 €
Suplement en base a 2 persones 220 €
Suplement Habitació Individual 260 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats en furgoneta privada i guia de parla anglesa a Bhutan.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades a les ciutats i monuments a Bhutan.
Visat de Bhutan.
Vols domèstics Kathmandú / Paro / Kathmandú, en classe turista (sotmesos a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites al Nepal.
Guia de parla hispana.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació