Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge d’aquest des de la seva independència el 1949 fins fa uns pocs anys. Bhutan està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs budistes i Dzong. Aquest espectacular viatge comença i acaba a Kathmandú, la capital del Nepal, des d’on podrem recórrer al nostre aire tota la seva vall.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
04 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
05 ABR KATHMANDÚ E Hotel
06 ABR VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPHU D / S Hotel
07 ABR THIMPHU E / D / S Hotel
08 ABR THIMPHU – PUNAKHA – WANGDUE E / D / S Hotel
09 ABR WANGDUE – PARO E / D / S Hotel
10 ABR PARO. MONESTIR DE TAKTSANG E / D / S Hotel
11 ABR PARO – HAA VALLEY – PARO E / D / S Hotel
12 ABR VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel
13 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

04 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris de sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

05 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar. Dia lliure a Kathmandú.

06 ABR.- VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPHU
Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació a Paro. Aquest és un dels millors vols que es poden fer a la regió de l’Himàlaia. Gaudirem de fascinants vistes i d’un espectacular descens a la ciutat de Paro.
A l’arribada, recollida de l’equipatge, tràmits d’immigració i benvinguda per part del nostre representant local. De seguida notarem l’aire fred, fresc i net de les muntanyes que envolten la ciutat.
Sortida per carretera cap a Thimphu (2.400 m), la capital de Bhutan, amb una parada en ruta a Chuzom, on conflueixen els rius Paro i Thimphu. Podem trobar tres estils diferents de estupes: tibetana, nepalès i bhutanesa. Poc abans d’arribar a Chuzom visitarem el temple Lhakang Tschgang, construït al segle XV com a resultat de la visita d’Balaha, l’excel·lent cavall, una manifestació de Chenrezing (el Buda compassiu). El camí segueix per una zona estreta que s’obre a la vall de Thimphu.
A la tarda farem una passejada pel mercat local a peu. Més tard ens dirigirem a Buddha Point (Kuenselphodrang), l’estàtua més gran de Buda al país, des d’on hi ha una vista espectacular de la vall.

07 ABR.- THIMPHU
Esmorzar i visita de la Biblioteca Nacional, que conserva una vasta col·lecció d’antics textos i manuscrits budistes, alguns d’ells de més de cent anys, així com una altra col·lecció de llibres de la cultura i religió a l’Himàlaia (tancat els dimecres). Visitarem l’Institut de Zorig Chusum, conegut com el Centre de Belles Arts, on es pot estudiar la pintura Thangka i altres arts tradicionals.
Finalment coneixerem el Museu Tèxtil, obert el 2001, que és un fascinant testimoni de les tradicions vives de Bhutan.
A la tarda visita de el Memorial Chorten, envoltat contínuament de gent murmurant mantres i fent girar els molinets d’oració. La construcció d’aquest edifici va ser ordenada pel tercer rei de Bhutan, sa majestat Jigme Dorji Wangchuk, l’anomenat pare del Bhutan modern. Va ser erigida en 1974 en commemoració a la pau i prosperitat en el món, després de la mort del rei.
Més tard descobrirem la impressionant fortalesa-monestir de Trashichhoedzong, que alberga la Secretaria de l’Estat, la sala d’el tron ​​de la seva majestat i diverses oficines governamentals. Acabarem el dia amb la visita a un centre d’artesania local i el basar.

08 ABR.- THIMPHU – PUNAKHA – WANGDUE
Sortida per carretera a Punakha passant pel coll Dochu-la (3.088 m). Farem una breu parada per observar les vistes panoràmiques, el chorten i les banderes d’oració que decoren sempre els punts més alts de la carretera. Si el temps ho permet podrem admirar alguns dels principals pics d’aquesta zona de l’Himàlaia: Masagang (7.158 m), Tsendagang (6.960 m), Terigang (7.060 m), Jejegangphugang (7.158 m), Kangphugang (7.170 m), Zongphugang (7.060 m) i el Gangkar Puensum (7.497 m), el pic més alt en Bhutan.
Pel camí farem una breu excursió a el Temple Chimi Lakhang, situat en un turó al centre de la vall. Aquest temple dedicat al Lama Drukpa Kuenley és també conegut com el temple de la fertilitat. Es diu que resant aquí, les parelles que no aconsegueixen tenir fills seran beneïdes amb un en poc temps.
A l’arribada a Punakha visitarem el Punakha Dzong, la residència d’hivern del Je Khenpo (sacerdot principal) i els monjos de Tashichhodzong. Aquest lloc va ser construït el 1637 estratègicament a la confluència dels rius Pho Chhu i Mo Chhu. Allotjament en hotel a Wangdue o Punakha.

09 ABR.- WANGDUE – PARO
Esmorzar i visita de el monestir Sangchhen Dorji Lhuendrup Lhakhang, situat enmig d’una pineda amb vista a la vall de Punakha i Dzong de Wangdue Phodrang. El temple alberga una estàtua de bronze de Avalokiteshvara de 5 metres d’altura, una de les més grans de Bhutan.
Continuació fins Simtokha Dzong, la “Fortalesa de les Joies abandonades”, famosa per la qualitat de la feina de la seva fusta, efectuat a la torre central. Va ser construït el 1627, de manera que és el més antic de país. En l’actualitat alberga l’Institut d’Estudis de Llengua i Cultura.

A la tarda, visita de l’antiga torre de vigilància Ta Dzong (tancada diumenges i dilluns), construïda al segle XVII. L’edifici acull des de 1968 el Museu Nacional, on es conserven una extraordinària col·lecció de pintures antigues thangkas, tèxtils, armes, armadures, objectes de la llar i una rica varietat d’objectes naturals i històrics. Acabarem les visites del dia amb el monestir Rinpung Dzong, construït el 1646 per Shabdrung Ngawang Namgyal, el primer governant de Bhutan.

10 ABR.- PARO. MONESTIR DE TAKTSANG
Al matí excursió al Monestir de Taktsang, també conegut com el “Niu del Tigre” (5 hores caminant aprox.). El monestir es troba penjat d’una paret de 900 metres sobre la vall de Paro i és indubtablement el monestir més famós de Bhutan, a més d’un dels centres de pelegrinatge més venerats del món.
Deu el seu nom a la història de la seva fundació. Al segle VIII, Guru Rinpoche va arribar a Taktsang d’una manera miraculosa, volant a lloms d’una tigressa de Khenpajong. Segons la tradició, la tigressa era una forma presa per un dels consorts de el Mestre per a l’ocasió. En el camí cap a la ciutat de Paro, visitarem Kyichu Lhakhang, un antic monestir que reflecteix la introducció del Budisme a Bhutan.

11 ABR.- PARO – HAA VALLEY – PARO
Sortida per carretera per passar el coll de Chele-la (4.200 m), on si el temps acompanya, podrem observar el Pic Chomolari i el Jichu Drakey. Descendim per un bosc de pins i rododendres fins arribar a Haa, on veurem el seu Dzong (visita exterior). Després, visitarem els monestirs de Lhakang Karpo (Temple Blanc) i Lhakang Nagpo (Temple Negre), el santuari central no difereix molt del que hi ha a Lhasa. Retorn a Paro i allotjament.

12 ABR.- VOL PARO / KATHMANDÚ
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Kathmandú. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit en hotel.

13 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.985 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Visat Bhután 40 €
Taxes Aèries (Aprox.) 355 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Kathmandú / Paro / Kathmandú.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Assistència a l’aeroport en castellà pel trasllat del primer dia. La resta de trasllats a Kathmandú són amb assistència en anglès.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana a Bhutan.
Entrades i visites als monuments segons programa.
Taxes turístiques governamentals obligatòries a Bhutan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Visat Bhutan (40 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals. 
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari