Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Festival de Janai Purnima (dia del cordó sagrat), és un festival hindú que se celebra a tot el país, amb reunions familiars i menjars festius. Els homes hindús canvien els seus Janai, fils sagrats que porten al pit o el canell. El Janai, segons la creença hindú, és un símbol de protecció. El festival també marca el final de la temporada dels monsons, i les persones van als temples de Shiva, en diferents parts del país.

El Festival Gai Jatra (Festival de la vaca, dedicat als morts) commemora als éssers estimats morts recentment. La processó reuneix nens amb vestits tradicionals que demanen pau i salvació per als difunts a través de la veneració de les vaques, animals sagrats per a l’hinduisme.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
05 AGO ARRIBADA A KATHMANDÚ E Hotel
06 AGO KATHMANDÚ –  BANDIPUR E / S Hotel
07 AGO BANDIPUR – POKHARA E Hotel
08 AGO POKHARA E Hotel
09 AGO POKHARA – LUMBINI E Hotel
10 AGO LUMBINI – BADHARA E / D / S Casa local
11 AGO BADHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
12 AGO SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
13 AGO SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
14 AGO KATHMANDÚ E Hotel
15 AGO KATHMANDÚ – PATAN (FESTIVAL JANAI PURNIMA) – BHAKTAPUR E / S Hotel
16 AGO BHAKTAPUR (FESTIVAL GAI JATRA) E / S Hotel
17 AGO BHAKTAPUR – KATHMANDÚ. VOLS DE TORNADA A BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 AGO.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú (connexió intermèdia). Nit a bord.

05 AGO.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. A la tarda, visitarem la plaça Durbar de Katmandú, on es troben els palaus dels reis Malla i Shah. Al costat d’aquests palaus, la plaça també està envoltada de patis i temples. Actualment el lloc és conegut com Hanuman Dhoka, un nom derivat de l’estàtua que és a prop de l’entrada del palau. En acabar, visitarem el famós temple de Swoyambhunath, també conegut com el temple dels micos. És una estupa envoltada de nombrosos temples i santuaris, és el monument budista més antic de la vall.

06 AGO.- KATHMANDÚ – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox). Bandipur és un poble típic Newar, situat dalt d’un turó (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població; aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial. Visita de Bandipur i allotjament.

07 AGO.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (80 km aprox). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren al país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

08 AGO.- POKHARA
Al matí molt d’hora sortida en cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel.

09 AGO.- POKHARA – LUMBINI
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini (200 km aprox). Lumbini és un petit poble famós per estar considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buda es banyava, una columna de pedra del segle III aC, que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme. També es visita el lloc on va néixer Buda, a més de diversos monestirs construïts amb l’ajuda de diversos països. Després de les visites tornada a l’hotel.

10 AGO.- LUMBINI – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Badhara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels, per això cal dormir en una casa local i cal menjar en aquesta mateixa casa. Després del dinar en Badhara, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent.

11 AGO.- BHADARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa.

12 AGO.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva.

13 AGO.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel.

14 AGO.- KATHMANDÚ
Esmorzar. Avui visitarem el temple de Boudhnath i el temple de Pashupatinah.
Boudhnath és la major estupa de Nepal (segle V), està situada a uns 10 quilòmetres a l’oest de Kathmandú i és una de les estupes més grans del món. És un dels llocs sagrats budistes del Nepal. Pashupatinah és el centre de peregrinació hindú, situat a banda i banda del sagrat riu Bagmati, és considerat el temple més sagrat d’entre tots els temples de Shiva. A aquest temple arriben nombrosos fidels i saddhus (homes sagrats) que visiten els Ghats que hi ha al costat del riu Bagmati, i on es submergeixen per purificar-se. Hi ha diferents tipus de Ghats, i molts d’ells són emprats per a la incineració de pires funeràries. Resta del dia lliure, per recórrer la ciutat de Kathmandú.

15 AGO.- KATHMANDÚ – PATAN (FESTIVAL JANAI PURNIMA) – BHAKTAPUR
Esmorzar. Al matí ens traslladarem fins Patan per gaudir del Festival. El Festival Janai Purnima (dia del cordó sagrat), és un festival hindú que se celebra a tot el país, amb reunions familiars i menjars festius. Els homes hindús, canvien els seus Janai, fils sagrats que porten al pit o el canell. El Janai, segons la creença hindú, és un símbol de protecció. El festival també marca el final de la temporada dels monsons, i les persones van als temples de Xiva, en diferents parts del país. A la tarda, visitarem la ciutat de Bhaktapur. Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla, i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Kathmandú. Aquesta ciutat va ser la capital del Nepal fins a finals del segle XV, segueix conservant el seu ambient medieval i està declarada com a Patrimoni de la Humanitat. Es visita la plaça terrisseria on es veu la vida actual de la ciutat, també vam visitar la plaça Dattatrya que té un temple antic dedicat als tres déus suprems: Bramha, Bishnu i Shiva.

16 AGO.- BHAKTAPUR (FESTIVAL GAI JATRA)
Esmorzar. El Festival Gai Jatra (Festival de la vaca, dedicat als morts), commemora als éssers estimats morts recentment. La processó reuneix nens amb vestits tradicionals que demanen pau i salvació per als difunts a través de la veneració de les vaques, animals sagrats per a l’hinduisme. Resta del dia lliure per seguir recorrent la ciutat o per a les darreres compres.

17 AGO.- BHAKTAPUR – VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Kathmandú per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.790 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.895 €
Suplement Individual 450 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut (tamany segons grup).
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades a Bhaktapur, Pokhara i Lumbini.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació