Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació místic i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i per les seves encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaia, i dormirem una nit a Badhara per conèixer més a fons la cultura dels tharus. Abans de tornar a Kathmandú gaudirem de la Selva de Chitwan, per després conèixer a fons la Vall de Kathmandú al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 26 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ –  BHAKTAPUR E / S Hotel
29 DES BHAKTAPUR – BANDIPUR E Hotel
30 DES BANDIPUR – POKHARA E Hotel
31 DES POKHARA E Hotel
01 GEN POKHARA – LUMBINI E Hotel
02 GEN LUMBINI – NAWALPUR E / D / S Casa local
03 GEN NAWALPUR – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
04 GEN LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
05 GEN LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
06 GEN KATHMANDÚ E Hotel
07 GEN KATHMANDÚ E Hotel
08 GEN VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
09 GEN ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

27 DES| Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la Plaça Durbar, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant Pagoda de Narayana Mandir, entre altres. En els barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Trompellot, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del Riu Bagmati des de Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit en Kathmandú.

28 DES | Kathmandú – Bhaktapur
Esmorzar i sortida cap a Bhagdaon, la vella Bhaktapur, que va ser la capital del país durant la dinastia Malla i està situada a 35 km de Kathmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall. Aquesta ciutat va ser la capital de Nepal fins a la fi del segle XV, continua conservant el seu ambient medieval i està declarada com a Patrimoni de la Humanitat. Es visita la plaça terrisseria on es veu la vida actual de la ciutat. També visitem la Plaça Dattatrya que té un temple antic dedicat als tres déus suprems: Bramha, Bishnu i Shiva. Després de les visites, trasllat a l’hotel. Nit en Bhaktapur.

29 DES | Bhaktapur – Bandipur
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox). Bandipur és un poble típic newar, situat damunt d’un pujol (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, perquè només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i dóna un encant especial a la població. Visita i nit en Bandipur.

30 DES | Bandipur – Pokhara
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions, a més del punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la, i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del país: Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit en Pokhara.

31 DES | Pokhara
Al matí a primera hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per a veure l’alba. Sarangkot té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada dels Annapurnas i el Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Després visitarem Pokhara amb el Temple Bindabasini, la Cova Gupteshwor, la Cascada Devis Fall, el camp de refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig amb vaixell pel Llac Fewa. A la tarda, pujarem a la Estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant de pujada i 1 hora de baixada). Després tornarem amb cotxe a l’hotel. Nit en Pokhara.

01 GEN | Pokhara – Lumbini
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini (200 km aprox). Lumbini és un petit poble famós per ser considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III a.C, que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme; es visita el lloc on va néixer Buddha. També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països. Després de les visites torno a l’hotel. Nit en Lumbini.

02 GEN | Lumbini – Nawalpur
Esmorzar. Sortida per carretera cap al districte de Nawalpur, on ens allotjarem en una casa local, i podrem conèixer la vida autèntica dels Tharus, amb les seves cases típiques i costums. Arribada a l’hora de menjar. Havent dinat, visita del poble per a conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a casa local.

03 GEN | Nawalpur – la selva de Chitwan
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del Riu Budhi Rapti en canoa. Nit en Chitwan.

04 GEN | La selva de Chitwan
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit en Chitwan.

05 GEN | La selva de Chitwan – Kathmandú
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit en Kathmandú.

06 GEN | Kathmandú
Esmorzar i dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

07 GEN | Kathmandú
Esmorzar i dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

08 GEN | Vol Kathmandú / Barcelona
Esmorzar i dia lliure, fins a l’hora del trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona.

09 GEN | Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.445 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.535 €
Suplement Individual 375 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en vehicle privat (tamany segons grup) durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades a Bhaktapur, Pokhara i Lumbini.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

10 març, 2017

Un gran viatge! Hem disfrutat molt de les vistes dels Himalaies, i de tota la ruta en general. Tot molt ben organitzat, el guia, el xofer i els hotels molt bé! Amb ganes de tornar-hi!!

16 març, 2017

El viaje a Nepal ha ido muy bien! El guía un 10, Niranjan es un gran profesional, muy amable y atento, y habla muy bien el español. Todo muy bien organizado y Nepal es espectacular.

4 octubre, 2017

Repetiría una y mil veces: país, personas y organización

Deixar un comentari