Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i per les seves encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaia, i dormirem una nit a Badhara per conèixer més a fons la cultura dels tharus. Abans de tornar a Kathmandú gaudirem de la Selva de Chitwan, per després conèixer a fons la Vall de Kathmandú al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 26 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ –  BANDIPUR E Hotel
29 DES BANDIPUR – POKHARA E Hotel
30 DES POKHARA E Hotel
31 DES POKHARA – DHAMPUS – POKHARA E Hotel
01 GEN POKHARA – BADHARA E / D / S Casa local
02 GEN BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
03 GEN LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
04 GEN LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
05 GEN KATHMANDÚ E Hotel
06 GEN VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
07 GEN ARRIBADA A BARCELONA
OPCIÓN TREKKING:
29 DES BANDIPUR – POKHARA – KANDE – TREKKING DEURALI – TOLKA E Lodge
30 DES TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E Lodge
31 DES TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. POKHARA E Hotel
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES | VOL BARCELONA / KATHMANDU
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia a Istanbul. Nit a bord.

27 DES | KATHMANDU
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt econòmic i es pot realitzar fàcilment per lliure.

28 DES | KATHMANDU – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur. Bandipur és un poble típic newar, situat damunt d’un pujol (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, perquè només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i dona un encant especial a la població. Visita i nit a Bandipur.

29 DES | BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar. Avui sortirem tots junts fins a Pokhara, si has contractat el viatge sense trekking, continuaràs amb el nostre guia de parla hispana i farem el trasllat a l’hotel. A la tarda, realitzarem un passeig amb vaixell pel llac Fewa. Resta de la tarda lliure. Nit a Pokhara.

OPCIÓ TREKKING:
BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING POTHANA – DEURALI – TOLKA
Esmorzar. Avui sortirem tots junts fins a Pokhara, i en Pokhara ens acomiadarem de la resta del grup i del nostre guia de parla hispana, i seguirem per carretera cap a Kande, amb un guia local de parla anglesa. Arribada a Kande i començament del trekking fins a Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics de Nepal). Nit en un lodge local en Tolka.

30 DES | POKHARA
Esmorzar. Avui visitarem el Temple Bindabasini, la Cascada Davis Fall, la Cova Gupteshwor, el Camp de refugiat dels tibetans, la Stupa de la pau mundial i Pumdikot, que té l’estàtua més alta del déu Shiva.

OPCIÓ TREKKING:
TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per a esmorzar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnas, Machhapuchre i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local en Ghandruk.

31 DES | POKHARA – DHAMPUS – POKHARA
Esmorzar. Avui realitzarem una excursió amb cotxe a Dhampus i al monestir de Hemja.
El poble de Dhampus de Nepal (1650 m) està situat al nord de la vall de Pokhara, i ofereix magnífiques vistes de les terrasses d’arròs daurat i les espectaculars muntanyes. Els Gurungs són els habitants del poble de Dhampus. L’ètnia Gurung, també dita Tamu, va emigrar de Mongòlia en el segle VI a la regió central de Nepal. Els Gurung, igual que altres pobles destacats d’Àsia oriental, com el poble Xerpa, i altres, són els indígenes de les valls de les muntanyes de Nepal. Els seus avantpassats practicaven el Bon (xamanisme i una espècie de branca del Budisme Tántrico), però més tard es van convertir al Budisme Tibetà. En acabar, tornada a Pokhara. A la tarda ens reunirem amb les persones que han realitzat el trekking. Tarda lliure. Nit a Pokhara.

OPCIÓ TREKKING:
TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT EN VEHICLE A POKHARA
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Podrem esmorzar en Birethanthi. Havent dinat continuarem fins a Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.), on ens reunirem amb la resta del grup i amb el nostre guia de parla hispana. Nit a Pokhara.

01 GEN | POKHARA – BADHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot (15 km), situat a 1.600m d’altitud, és un lloc molt especial per a veure l’alba. Si el clima ens ho permet, és un dels moments més emocionants d’aquest viatge. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de la serralada dels Annapurnes i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Després, sortida cap a Badhara, on ens allotjarem en una casa local, i podrem conèixer la vida i costums dels Tharus. Nit a casa local.

02 GEN | BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en 4×4, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

03 GEN | LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

04 GEN | LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

05 GEN | KATHMANDÚ
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure.

06 GEN | VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a prendre el vol destino a Barcelona, amb connexió a Istanbul. (Segons operativa de la companyia Turkish Airlines, en aquests moments hem de fer nit a Istanbul, la companyia Turkish Airlines, s’encarrega de l’allotjament i trasllats a Istanbul).

07 GEN | ARRIBADA A BARCELONA
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol destino a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.475 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.585 €
Suplement Individual 420 €
Taxes Aèries (Aprox.) 485 €
OPCIÓ TREKKING: Suplement opció 3 dies trekking 60 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en vehicle privat (tamany segons grup) durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades i visites Bandipur, Pokhara, Badhara i Chitwan.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

10 març, 2017

Un gran viatge! Hem disfrutat molt de les vistes dels Himalaies, i de tota la ruta en general. Tot molt ben organitzat, el guia, el xofer i els hotels molt bé! Amb ganes de tornar-hi!!

16 març, 2017

El viaje a Nepal ha ido muy bien! El guía un 10, Niranjan es un gran profesional, muy amable y atento, y habla muy bien el español. Todo muy bien organizado y Nepal es espectacular.

4 octubre, 2017

Repetiría una y mil veces: país, personas y organización

Deixar un comentari