Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació místic i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i per les seves encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaia, i dormirem una nit a Badhara per conèixer més a fons la cultura dels tharus. Abans de tornar a Kathmandú gaudirem de la Selva de Chitwan, per després conèixer a fons la Vall de Kathmandú al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ –  BANDIPUR E Hotel
29 DES BANDIPUR – POKHARA E Hotel
30 DES POKHARA E Hotel
31 DES POKHARA – BADHARA E / D / S Casa local
01 GEN BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
02 GEN LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
03 GEN LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
04 GEN KATHMANDÚ E Hotel
05 GEN KATHMANDÚ E Hotel
05 GEN VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
06 GEN VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

27 DES.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

28 DES.- KATHMANDÚ – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox.). Bandipur és un poble típic Newar, situat dalt d’un turó (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998 Bandipur va ser molt poc accessible, ja que només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita i nit a Bandipur.

29 DES.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, els Annapurnes, el Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit a Pokhara.

30 DES.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. Tornada a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel. Nit a Pokhara.

31 DES.- POKHARA – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Badhara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Badhara a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a Badhara.

01 GEN.- BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

02 GEN.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

03 GEN.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox.) *. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

04 GEN.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

05 ENE.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

06 ENE.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Istanbul. Nit a Istanbul.

* La companyia Turkish Airlines ha modificat l’operativa del vol d’Estambul a Barcelona, i si no notifica un altre canvi, el 6 de gener farem nit a Estambul. L’hotel i els trasllats, els proporciona la companyia aèria, però s’ha de gestionar un visat per entrar a Turquia, que té un cost actual de 20 USD (no inclòs en el preu).

07 ENE.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport, i sortida del vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 16 persones 1.395 €
Suplement Individual 370 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Visat de Turquia (es gestiona online abans del viatge; 20 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

10 març, 2017

Un gran viatge! Hem disfrutat molt de les vistes dels Himalaies, i de tota la ruta en general. Tot molt ben organitzat, el guia, el xofer i els hotels molt bé! Amb ganes de tornar-hi!!

16 març, 2017

El viaje a Nepal ha ido muy bien! El guía un 10, Niranjan es un gran profesional, muy amable y atento, y habla muy bien el español. Todo muy bien organizado y Nepal es espectacular.

4 octubre, 2017

Repetiría una y mil veces: país, personas y organización

Deixar un comentari