Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des de que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i pels seus encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaies, i dormirem una nit a Nawalpur per conèixer més a fons la cultura dels tharus. Abans de tornar a Kathmandú gaudirem de la Selva de Chitwan, per després conèixer a fons la vall de Kathmandú al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
04 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
05 ABR KATHMANDÚ – BANDIPUR E Hotel
06 ABR BANDIPUR – POKHARA E Hotel
07 ABR POKHARA E Hotel
08 ABR POKHARA – NAWALPUR E Hotel
09 ABR NAWALPUR – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Casa local
10 ABR LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
11 ABR LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E / D / S Hotel
12 ABR KATHMANDÚ E Hotel
13 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

04 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris de sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

05 ABR.- KATHMANDÚ – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox.). Bandipur és un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita de Bandipur.

06 ABR.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó de planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

07 ABR.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel.

08 ABR.- POKHARA – NAWALPUR
Esmorzar. Sortida per carretera cap al districte de Nawalpur, on dormirem en una casa local per observar la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent.

09 ABR.- NAWALPUR – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens de riu Budhi Rapti en canoa.

10 ABR.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva.

11 ABR.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox.). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel.

12 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

13 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida de el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.495 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.575 €
Suplement Habitació Individual 335 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats a l’itinerari.
Transport en vehicle privat durant el recorregut a Nepal.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari