Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Enclavat a l’Himàlaia, al nord de l’Índia, i al sud de la Xina, Nepal, terra d’espiritualitat, meditació i harmonia, posseeix les més altes muntanyes del planeta. En aquest viatge cultural, podrem conèixer la vall de Kathmandú, descobrirem els seus monestirs hinduistes i budistes, celebrarem el Biska Jatra en Bhaktapur, arribarem fins a Pokhara, punt de partida de nombroses excursions i expedicions, viurem amb l’ètnia Tharu a la nostra casa local de Badhara, i ens endinsarem a la Selva de Chitwan, santuari de rinoceronts i tigres. El nostre viatge coincideix amb el Festival Bisket Jatra (Any Nou a Nepal). El Festival dura 9 dies, des del 10 d’abril fins al 18 (el dia d’Any Nou és el 14 d’abril). El festival gira, principalment, entorn d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos, dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor a Nepal.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 8 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ – BHAKTAPUR E Hotel
4 BHAKTAPUR – BANDIPUR – POKHARA E Hotel
5 POKHARA (VISITES o TREKKING) E Hotel
6 POKHARA – BADHARA E Hotel
7 BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Casa local
8 LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
9 LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E / D / S Hotel
10 KATHMANDÚ E Hotel
11 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

08 ABR | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

09 ABR | Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure.

Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com makhan tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar de Kathmandú, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau real, conegut com hanuman dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de narayana mandir, entre altres. A 6 km trobem la ciutat de Trompellot, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu bagmati des de Kathmandú, i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar de Patan, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit a Kathmandú.

10 ABR | Kathmandú – Bhaktapur
Avui comença la nostra ruta, on ens acompanyarà un guia de parla hispana durant tot el viatge. Avui també comença el Festival Biska Jatra (Any Nou), i encara que se celebra en diverses regions de Nepal, una de les festes més importants, se celebra en Bhaktapur. Trasllat fins a Bhaktapur (35 km), on podrem passejar per la ciutat i gaudir del festival d’Any Nou. Nit a Bhaktapur.

Bhaktapur, situada a 35 km de Kathmandú, va ser la capital de Nepal durant els segles XII al XV, principalment per la seva posició geogràfica en la ruta del Tibet a l’Índia. Fins a principis del segle XVII, els avantpassats van protegir la ciutat, envoltant-la de muralles i portes. El seu nom significa ciutat dels devots, i en l’antiguitat, va ser un centre religiós molt visitat. Ara, Bhaktapur, és una ciutat amb molt d’encant, on la gent local es reuneix en les places i deixa que passi el temps. Cada cantonada és com una postal, amb les seves antigues cases, petits carrerons, i la gent amb la seva vestimenta i simpatia, que t’atrapen des del primer moment.

11 ABR | Bhaktapur – Bandipur – Pokhara
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox). Bandipur és un poble típic newar, situat damunt d’un pujol (1.030m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnas. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, perquè només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i dona un encant especial a la població. Passeig per Bandipur i continuació fins a Pokhara (76 km).

12 ABR | Pokhara (visites o trekking)
Avui amb el nostre guia, visitarem la cova Gupteshwor, la Cascada de Devi’s Fall, el camp de refugiats dels Tibetans de Tashi Ling i la Stupa de la Pau Mundial.

Alternativament i sense suplement, podem fer un trekking (amb guia de parla anglesa). Sortida de Pokhara a Kande en cotxe (1h aprox.) i trekking des de Kande – Australian Camp – Dhampus – Phedi. Al finalitzar el trekking, tornarem des de Phedi a Pokhara en vehicle. Si fem el trekking no realitzarem les visites de Pokhara.

Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions, a més del punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels meravellosos cims dels Annapurnas, els que busquen en aquest apartat racó del planeta, l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la, i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del país: Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchre, etc.

13 ABR | Pokhara – Badhara
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot (15 km), situat a 1.600m d’altitud, és un lloc molt especial per a veure l’alba. Si el clima ens ho permet, és un dels moments més emocionants d’aquest viatge. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de la serralada dels Annapurnas i Dhaulagiri. A continuació, tornada a l’hotel per a esmorzar. Després d’esmorzar, passeig amb vaixell pel llac Fewa i sortida cap a Badhara, on ens allotjarem en una casa local, i podrem conèixer la vida i costums dels Tharus. Nit a casa local.

Badhara és un poble de l’ètnia Tharu, situat a la regió del Terai. Els Tharu han viscut sempre en cabanyes de sostre de palla i parets de tova o en les tradicionals cases comunals. Les seves creences són bàsicament animistes, basades en el culte a esperits del bosc i deïtats ancestrals, encara que cada vegada estan més influenciats per l’hinduisme.

14 ABR | Badhara – La Selva de Chitwan
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per a veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada en la reserva, s’efectuarà un safari en 4×4, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

15 ABR | La Selva de Chitwan
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

16 ABR | La Selva de Chitwan – Kathmandú
Esmorzar i sortida per carretera en direcció a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

17 ABR | Kathmandú
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure. Nit a Kathmandú.

18 ABR | Vol Kathmandú / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

** Per si algú ho prefereix, oferim també la possibilitat de contractar les visites amb un guia de parla hispana, durant els dies lliures a Kathmandú. Veure informació: Visites opcionals de la vall de Kathmandu amb guia de parla hispana.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.385 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.455 €
Suplement Individual 335 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en vehicle privat (tamany segons grup) durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades a Pokhara.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
PCR si fos necessari.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari