Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Bisket Jatra és l’Any Nou al Nepal. El festival dura 9 dies i comença el 10 d’abril, sent els dos dies més importants el 13 i 14 d’abril, que coincideixen amb la nostra arribada a Nepal. El dia de Cap d’Any és el 14 d’abril. El festival gira al voltant d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor al Nepal. Els nepalesos es regeixen per un calendari anomenat Vikram Samvat, que és diferent al calendari gregorià utilitzat en occident. Segons el seu calendari, el 14 d’abril de 2019 celebraran el primer dia del mes de Baishak de l’any 2076.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
13 ABR ARRIBADA A KATHMANDÚ. TRASLLAT A BHAKTAPUR Hotel
14 ABR BHAKTAPUR – KATHMANDÚ E Hotel
15 ABR KATHMANDÚ – BANDIPUR E Hotel
16 ABR BANDIPUR – POKHARA E Hotel
17 ABR POKHARA E Hotel
18 ABR POKHARA – BADHARA E / D / S Casa local
19 ABR BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
20 ABR LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
21 ABR LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
22 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

13 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ – BHAKTAPUR
Arribada a Kathmandú al matí, recepció a l’aeroport i trasllat a Bhakatpur (15 km / 35 min aprox.). Bhagdaon, l’antiga Bhaktapur (declarada Patrimoni de la Humanitat), va ser la capital del país durant la dinastia Malla i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Kathmandú. Aquí és on se celebra amb més fervor l’any nou al Nepal, perquè és on és més representativa la comunitat newar.
Entre els moments més importants del festival de Biska Jatra, destaca la celebració del 13 d’abril, el dia previ a l’any nou, quan els devots aixequen una biga de fusta que representa el “lingam” de Xiva, una recreació simbòlica del genital del déu , i s’enderroca l’endemà per donar la benvinguda a l’any. Avui tindrem la resta del dia lliure per gaudir de Bhaktapur i de la vall pel nostre compte. A la tarda / nit, el nostre guia ens acompanyarà unes hores, per explicar-nos i ajudar-nos a gaudir més d’aquest dia tan especial per a la cultura newar a Bhaktapur. Nit a Bhaktapur.

14 ABR.- BHAKTAPUR – KATHMANDÚ
Esmorzar. Avui és l’Any nou al Nepal, el primer dia del mes de Baishak de l’any 2076. Després de l’esmorzar, ens traslladarem a Kathmandú i tindrem el dia lliure per seguir visitant la ciutat i la seva vall.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre molts altres. Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú

15 ABR.- KATHMANDÚ – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox.). Bandipur és un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Bandipur va ser poc accessible fins a l’any 1998; només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població. Aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a la població. Visita i nit a Bandipur.

16 ABR.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions al Nepal, a més d’un punt de trobada de viatgers i muntanyencs; aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la, i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix . Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit a Pokhara.

17 ABR.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de l’Annapurna i el Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el Temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling, i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant de pujada i 1 hora de baixada). Hi ha la possibilitat de fer una gran part en cotxe, pujant per un altre camí. Després amb el cotxe, tornada a l’hotel. Nit a Pokhara.

18 ABR.- POKHARA – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Badhara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus, amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Badhara a l’hora de dinar. Després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a Badhara.

19 ABR.- BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

20 ABR.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

21 ABR.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox.). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

22 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.385 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.460 €
Suplement Individual 340 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats a l’itinerari.
Vehicle privat durant el recorregut (tamany segons grup).
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació