Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

El “Regne perdut de Mustang” es troba situat entre el Nepal i Tibet, i es tracta d’un desert a gran altitud. És un regne que pertany al Nepal, amb població d’ètnia tibetana en què la influència xinesa amb prou feines es deixa sentir. La seva estratègica situació el va convertir en pas obligat per a les caravanes que des del Tibet baixaven al Nepal carregades de sal, carn seca i altres mercaderies a través de l’anomenada “Ruta de la sal”. Els seus habitants continuen vivint de l’agricultura, el pasturatge, i el comerç. Gràcies a la seva ancestral aïllament, Mustang conserva la seva cultura mil·lenària gairebé intacta.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 KATHMANDÚ – POKHARA E Hotel
5 POKHARA – JOMSOM (2.731 m) – KAGBENI (2.810 m) E / D / S Lodge local
6 KAGBENI – CHELE – GELING (3.570 m) E / D / S Lodge local
7 GELING – GHAMI o TSARANG (3.560 m) E / D / S Lodge local
8 TSARANG – LO MANTHANG (3.840 m) E / D / S Lodge local
9 LO MANTHANG E / D / S Lodge local
10 LO MANTHANG – NYA – LA PASS (4.020 m) – SAMAR (3.660 m) E / D / S Lodge local
11 SAMAR – TATOPANI (1.190 m) E / D / S Lodge local
12 TATOPANI – POKHARA E Hotel
13 POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, on encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana.

DIA 3.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú per poder tramitar els permisos de l’Upper Mustang, TIMS i ACAP.

DIA 4.- KATHMANDÚ – POKHARA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Pokhara (5-6 hores aprox). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest del Nepal com el Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machhapuchare, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

DIA 5.- ​​POKHARA – JOMSOM – KAGBENI
Esmorzar i sortida amb tot terreny cap a Kagbeni via Jomsom (8 hores aprox), considerat com la porta de l’Alt Mustang. El poble de Kagbeni és de pur estil tibetà, amb carrerons estrets, cases amb finestres de fusta tallada i rotlles d’oració.

DIA 6.- KAGBENI – CHELE – GELING
Esmorzar i sortida per carretera cap a Geling (6 hores aprox). Geling està envoltat de camps verds que creixen a la vall.

DIA 7.- GELING – GHAMI o TSARANG
Esmorzar i sortida per carretera cap a Tsarang (4 hores aprox). Després d’un llarg descens s’arriba a Ghami (3.520 m), un petit poble enmig de camps de cultiu. A prop del poble es troba la paret més llarga del Nepal. Continuació fins al poble de Tsarang (3.560 m), la segona ciutat més gran de Mustang, i que es troba envoltada de camps d’ordi i blat. El poble està dominat per dos grans edificis: el fort, que va ser la residència dels reis i encara es diu Palau Reial, i un gran monestir tot pintat de vermell, que data del segle XIV, i que pertany a l’escola Sakyapa. Durant la ruta podrem gaudir de les vistes panoràmiques de les muntanyes de Nilgiri, Annapuran I, Tilicho i Bhrikuti.

DIA 8.- TSARANG – LO MANTHANG
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lo Manthang (1 hora aprox). Arribada a la capital de l’Alt Mustang i tarda lliure per aclimatar-se. La ciutat emmurallada de Lo Manthang, presenta una estructura medieval. Les parets de guix que envolten la ciutat, de 750 metres de llarg i 9 metres d’altura, dibuixen una “L” una mica torta. L’únic punt d’accés es troba al nord-est, a l’entrada que està immediatament davant del palau reial. Les cases, el palau i els temples es troben a la part inferior de la ciutat; mentre que a la part vertical de la “L” que forma la ciutat, trobem la comunitat monàstica i dues gompes. Peissel va escriure el 1962 que la població de la ciutat consistia en “12 ducs, 60 monjos, 152 famílies-vuit practicants de bruixes”. Actualment la ciutat consta d’uns 150 llars, així com nombroses cases monàstiques, i té una població d’uns 1000 habitants.

DIA 9.- LO MANTHANG
Esmorzar. Visita el poble de Lo Manthang.

DIA 10.- LO MANTHANG – NYA – LA PASS – SAMAR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Samar (6 hores aprox.) Durant la ruta gaudirem de l’espectacular vista panoramámica de les muntanyes de Nilgiri, Annapuran I, Tilicho i Bhrikuti. Arribada a Samar. Tarda lliure.

DIA 11.- SAMAR – TATOPANI
Esmorzar i sortida per carretera cap a Tatopani (6 hores aprox). Es pot dinar a Tatopani. Tatopani, és un poblet tradicional habitada pel grup ètnic dels Thakalis, on hi ha una piscina d’aigua calenta, de la font termal, que dóna nom al poble. Podem dinar al poble de Kalopani o Ghasa.

DIA 12.- TATOPANI – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara (5 hores aprox). Arribada i nit a Pokhara.

DIA 13.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida de tornada cap Kathmandú (5-6 hores). Tarda lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

DIA 14.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones 3.190 €
En base a grup de 3 persones 3.270 €
En base a grup de 2 persones 3.860 €
Suplement Individual 270 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
SUPLEMENTS OPCIONALS
Vols Kathmandú / Pokhara / Kathmandú 280 €
Vols Pokhara / Jomsom / Pokhara 320 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en cotxe i en Jeep 4×4 segons programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant el recorregut a Mustang a partir de 4 persones. De 2 a 3 persones es realitza amb guia Sherpa de parla anglesa.
Permisos d’Upper Mustang, ACAP i TIMS.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació