Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatge al sostre del món per a submergir-nos en el bressol del budisme, coneixent temples i monestirs dins l’impressionant marc del paisatge de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 KATHMANDÚ E Hotel
5 VOL KATHMANDÚ / LHASA (3.650 m) E Hotel
6 LHASA E Hotel
7 LHASA E Hotel
8 LHASA – GYANTSE (3.950 m) E Hotel
9 GYANTSE – SHIGATSE (3.900 m) E Hotel
10 SHIGATSE – SHEGAR (4.200 m) E Hotel
11 SHEGAR – OLD TINGRI – RONGBUK E Hotel
12 OLD TINGRI – KYIRONG E Hotel
13 KYIRONG – KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1. VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2. ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

DIA 3. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú per tramitar el visat i per seguir coneixent Kathmandú i la seva vall.

DIA 4. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú per seguir tramitant el visat i per seguir coneixent Kathmandú i la seva vall.

DIA 5. VOL KATHMANDÚ / LHASA
Esmorzar. Sortida amb avió a Lhasa, capital religiosa, política i econòmica del Tibet. Arribada a Lhasa i trasllat a l’hotel. Amb l’ocupació xinesa, la ciutat de Lhasa ha perdut el seu vell misteri, però no el seu caràcter sagrat i espiritual. La part xinesa, té aspecte de ciutat occidental avançada amb els seus shopping center i botigues de marca, però el sector tibetà, encara conserva el seu caràcter tradicional, la seva xarxa de carrerons i els seus mercats ambulants. Resta del dia lliure per aclimatar-se a l’altura.

DIA 6. LHASA
Esmorzar. Avui visitarem el Palau de Potala, l’edificació més important del Tibet, que va començar a construir-se al segle VII i es va finalitzar en el XVII pel cinquè Dalai Lama. Té 13 pisos amb més de 1.000 habitacions, santuaris, patis i capelles. Ha estat durant els últims segles la residència oficial del Dalai Lama i la seu del govern del Tibet. A la tarda veurem el Santuari de Jokhang, el lloc més sagrat del país, és el centre espiritual de Lhasa, la “catedral de Lhasa”, construït l’any 641, com a regal de noces al rei Songtsengampo i la princesa Wencheng. Gran part de les escultures de fusta i l’arquitectura daten d’aquesta època. Acabarem fent una passejada pel carrer Barkhor, famosa per la seva basar.

DIA 7.- LHASA
Esmorzar. Al matí, visita del Monestir de Drepung, situat als afores de la ciutat i un dels majors del Tibet. Va ser el centre monàstic més gran del món tibetà, entre els més de 8.000 construïts, i residència de la jerarquia Gelupka entre els segles XVI i XVII, abans del trasllat al nou Potala amb el V Dalai Lama. El seu estat de conservació és excel·lent i en ell veurem frescos realitzats sobre la roca amb colors minerals. Després visitem el Monestir de Sera. L’origen del nom del monestir de Sera, se li atribueix al fet que el lloc on va ser construït, està envoltat per roses salvatges. Va ser fundat en 1419 per Jamchen Chojey de Sakya Yeshe de Zei Gungtang (1355-1435), un deixeble de Je Tsongkhapa. Si tenim sort, podrem observar els monjos a l’interior del pati, a l’ombra darrere del temple principal.

DIA 8.- LHASA – GYANTSE
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Gyantse, a la Vall Nyangchu. Aquesta ciutat, punt de trobada de pelegrins i comerciants, manté el sabor del que era una ciutat medieval polsegosa, encara que els camions i vehicles tot terrenys, han deixat enrere els carros tirats per ases i rucs. Comencem el nostre recorregut en vehicle per Tibet, a través d’un interessant paisatge, a una altitud mitjana de 4.000 a 4.500 metres. El punt més alt d’aquesta jornada el arribem al coll de Karo La (5.044 m), després baixem per la vall de Tsangpo (3.700 m) i continuem per una bona carretera travessant el coll de Gampa La (4.800 m), per després vorejar, durant alguns quilòmetres el llac de color turquesa Yamdrok. Arribada a Gyantse (3.950 m) i trasllat a l’hotel.

DIA 9.- GYANTSE – SHIGATSE
Esmorzar. Al matí visita de la Pagoda de Kumbum d’estructura octogonal, un dels millors treballs arquitectònics del Tibet, i sortida per carretera cap a Shigatse, la segona ciutat més important del Tibet.

DIA 10. SHIGATSE – SHEGAR
Esmorzar i visita del monestir de Tashilumpo, fundat el 1.447 per un deixeble de Tsongkhapa que més tard es va convertir en el primer Dalai Lama. Tashilumpo és un dels més grans i impressionants monestirs del Tibet, amb el Buda de la Bondat, immortalitzat amb una imponent estàtua de 26 metres d’alt. A continuació, sortida cap a Shegar. Entre Shigatse i Shegar es troba la carretera que condueix a un dels monestirs més importants del Tibet, Sakya, nom d’una de les escoles del budisme tibetà i que va trobar els seus orígens aquí a l’any 1.071. Entre els segles XIII i XIV, Sakya va ser el centre cultural i polític del Tibet, quan els mogols, convertits al budisme i emperadors de la Xina, van donar el poder polític a l’Estat dels monjos de Sakya, des d’aleshores, els monjos es van convertir en governadors del Tibet.

DIA 11. SHEGAR – OLD TINGRI – RONGBUK
Esmorzar. Avui sortim amb cotxe des de Shegar a Old Tingri, on (si el cel està clar) podrem observar diversos vuitmils com Makalu, Lhotse, Cho Oyu i Everest. El viatge ens porta per diversos pobles pintorescos. Arribarem fins Rongbuk, on es troba el monestir més alt del món i es troba solament 200 metres més avall que el Campament base Nord de l’Everest.

DIA 12. OLD TINGRI – KYIRONG
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kyirong. Kyirong (2800m), està a uns 755 km de Lhasa a través de Shigatse, i a uns 85 km de Kathmandú. Kyirong, és la nova frontera entre la Xina i el Nepal. Quan el terratrèmol va colpejar l’antiga ciutat de Kathmandú, a l’abril de 2015, la frontera de Zhangmu va ser tancada del tot, al cap d’un any, es va obrir gradualment per a la càrrega de camions només, i a l’agost de 2017 es va obrir Kyirong, com pas fronterer entre Tibet (Xina) i Nepal.

DIA 13. KIYRONG – KATHMANDÚ
Esmorzar i continuació fins a Kathmandú (85 km). Arribada a Kathmandú i resta del dia lliure per descansar o passejar per la capital del Nepal.

DIA 14. VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.625 €
En base a grup de 5 a 9 persones 2.950 €
En base a grup de 3 a 4 persones 3.095 €
En base a grup de 2 persones 3.510 €
Suplement Sortida 04 Agost 40 €
Suplement Individual 420 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol Kathmandú / Lhasa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllats i visites indicades al programa amb vehicle privat i guia local de parla anglesa a Tibet. El trasllat Kyirong – Kathmandú serà en 4×4 amb guia de parla hispana (sota disponibilitat).
Visat de Xina i permís d’entrada a Tibet.
Entrades als llocs a visitar a Tibet.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari