Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un recorregut pel sud de Noruega a través dels seus bells fiords Patrimoni de la Humanitat i les seves belles ciutats. En aquesta ruta realitzarem espectaculars trekkings, visitant El Púlpit i el glaciar Folgefonna, a més d’excursions apassionants en caiac i llanxa ràpida. Al llarg del nostre recorregut des d’Oslo fins a Stavanger, coneixerem els llocs més emblemàtics del sud de Noruega i recorrerem algunes de les conegudes Norwegian Scenic Routes. Visitarem la capital Oslo, l’impressionant mirador de Aurland, el fiord encantat de Hardanger, el fiord dels somnis, el glaciar Folgefonna, la bella ciutat de Bergen, el famós Púlpit en Lysefjord i infinitat de llocs que quedaran eternament en la nostra memòria.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / OSLO Hotel
2 OSLO – TORPO – HOVET E Cabanyes
3 GEILO. PN HANDANGEVIDDA I CASCADES HIVJUFOSSEN E / P / S Cabanyes
4 STAVKIRKE BORGUND – AURLAND – FLAM – FIORDS DE NAEROY A SOGNEFJORDEN – VOSS E / P / S Cabanyes
5 VOSS – NORHEIMSUND – JONDAL – GLACIAR FOLGEFONNA E / P / S Cabanyes
6 BERGEN E / P / S Cabanyes
7 PREIKESTOLEN A LYSEFJORD – STAVANGER E / P Cabanyes
8 VOL STAVANGER / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Oslo
Embarcament en el vol amb destinació Oslo. Arribada i trasllat a l’allotjament. Depenent dels horaris de vols, temps lliure en la capital per a començar la visita de la ciutat, gaudir del seu animat centre, els jardins del palau real i el seu bonic port. Nit a Oslo.

Dia 02 | Visita lliure a Oslo – Torpo – Hovet
Matí lliure dedicat a la visita de la capital. Es recomana passejar pels carrers del centre, la visita del Parc de Vigeland, a més de la possibilitat d’apreciar els seus interessants museus: Museu Naval Viking, Museu Kon-Tiki, el Museu Polar Fram, el Museu Històric Nacional, la Galeria Nacional (on es troba exposat de manera permanent el “Crit” de Munch) o visitar el fascinant interior de l’Ajuntament on es lliura el prestigiós Premi Nobel de la Pau. Després de dinar trobada amb el guia i trasllat en vehicle cap a Hovet. El recorregut no deixarà de sorprendre’ns amb el més sublim de la seva naturalesa: apreciarem espectaculars boscos, enormes llacs i majestuoses muntanyes. És el moment de tenir la teva cambra preparada per a fer les millors fotografies d’aquests fascinants paratges. Breu parada en Torpo, on veurem des de l’exterior l’església original més antiga de Hallingdal (any 1192). Aquestes esglésies medievals que veurem al llarg del nostre recorregut, qualificades donada la seva construcció com a tipus Stavkirke, totalment construïdes en fusta, i que daten del segle XII, són una de les atraccions més singulars de Noruega. En l’actualitat, queden en peus només 30 Stavkirke medievals, gairebé totes a Noruega. Nit en cabanyes en Hovet.

Dia 03 | Geilo. Senderisme en el PN Handangevidda i Cascades Hivjufossen
Començarem a gaudir de l’entorn natural en les proximitats de la localitat de Geilo, punt de partida de les activitats d’avui. Com a primera etapa del dia, reprendrem el nostre vehicle per a dirigir-nos rumb a Tuva Turishytter, a una altura de 1.100 metres, des d’on albirarem tota la bellesa del Parc Nacional de Handangevidda. Aquest important refugi de muntanya, conegut només pels vilatans amants del senderisme i les travessies en esquís, serà el nostre punt de partida per a la nostra activitat de senderisme. Depenent del ritme del grup, el nostre guia triarà l’excursió més adequada per a tots. Gaudirem de l’entorn paisatgístic del parc, compost per erms àrids, llacs, rius i rierols. A la tarda, com a segon objectiu del dia, ens dirigirem cap a la rodalia del poblat de Hovet, on aconseguirem el cim de les cascades de Hivjufossen (cascada de Hiv) amb una caiguda de 250 metres. Per a accedir a elles farem un trekking de nivell mitjà travessant un bosc de pins vermells, bedolls i un sotabosc espectacular. Durant tot el recorregut tindrem una preciosa perspectiva de tota la zona i, ja des de dalt, podrem observar magnifiques vistes del massís de Hallingkarvet i de les muntanyes circumdants. Aconseguirem la vora de la cascada per a albirar la caiguda del salt de 250 metres. Nit en cabanyes en Geilo.

Dia 04 | Stavkirke Borgund – Aurland – Flam – Fiords de Naeroy en Sognefjorden
Avui tindrem potser el dia més intens com a activitat es refereix, encara que no per això menys interessant, ja que tindrem la possibilitat d’admirar una infinitat de meravelles naturals, fiords, muntanyes, i impressionants obres d’enginyeria. Començarem la ruta amb una bella travessia en el nostre vehicle cap a l’impressionant fiord dels Somnis (Sognefjorden) traçat entre importants altures. Passarem per una de les majors obres d’enginyeria viària, el túnel de carretera més llarg de món, amb una longitud de 24,5 km, que travessa pel seu interior el fiord de Leardal. Pararem en Borgund per a albirar exteriorment la que és considerada com la major i millor conservada de les esglésies Stavkirke, construïdes en fusta a la fi del segle XII. Tornada al poble de Laerdal i prendrem la famosa carretera de muntanya cap a Aurland, 43 quilòmetres en els quals podrem observar com el paisatge va canviant fins a arribar al d’alta muntanya i on ens convertirem en viatgers privilegiats amb les vistes que podrem obtenir sobre el fiord del mateix nom. Farem una breu parada en el mirador Stegastein sobre el fiord de Aurland per a quedar impactats amb la seva espectacular bellesa i arquitectura, tant en el disseny del mirador com per les impressionants vistes que aquest ens ofereix. Arribarem fins a la localitat de Flam, on recorrerem el fiord Naeroyfjord, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, des d’una llanxa amb motor forabord i amb tot l’equipament necessari. Ens embarcarem en una veritable aventura per aquest salvatge i majestuós paratge, envoltat d’imponents muntanyes i nombroses cascades d’inigualable bellesa, on habiten àguiles pescadores, foques i marsopes, que amb una mica de sort, podrem albirar. En finalitzar les activitats, ens dirigirem a la població de Voss. Nit en alberg o cabanya.

Dia 05 | Voss – Norheimsund – Jondal – Glacial Folgefonna
Ens despertarem en Voss, un petit municipi de no més de 15.000 habitants, però molt popular entre els amants dels d’esports d’aventura. Admirarem les belles vistes del seu extens llac i les muntanyes envoltant-li, per a després dirigir-nos feia Norheimsund, en un espectacular viatge, on com primer punt ens sorprendrà, un descens serpentejant de la carretera en les proximitats de la cascada de Skjervsfossen, que destaca per la seva excel·lent ubicació. Seguint el nostre recorregut albirarem llacs, indústries fusteres i costejarem el Hardangerfjord, denominat com el fiord Encantat, un dels més bells i extensos de Noruega encara que dels menys coneguts a nivell turístic. Seran part de les nostres vistes un dels pocs ponts penjants de Noruega en les proximitats Oystese, passant per Norheimsund, on farem una breu parada. Seguidament anirem a Torvykbygd, on prendrem el ferri rumb Jondal navegant pel fiord de Hardanger. Una vegada arribats a port ens dirigirem cap a la nostra destinació, el Glaciar Folgefonna. Aquí realitzarem una marxa d’uns 450 metres de desnivell acumulat amb l’objectiu d’albirar la bellesa d’aquesta singular massa gelada d’impressionants paratges d’aspecte lunar, on s’entremesclen els colors blaus i blancs del gel perpetu. Depenent de les condicions serà possible experimentar la fantàstica sensació de caminar per sobre del gel o neu del qual és considerat el tercer glacial més gran de Noruega, utilitzant grampons si fos necessari.
A la tarda, tornarem cap a la població de Norheimsund. Després del menjar ens prepararem per a realitzar l’activitat de navegació en caiac en el fiord de Hardanger. Durant unes hores navegarem per les tranquil·les aigües d’aquest bellíssim fiord en un paratge idíl·lic que recorrerem molt prop de la riba. Nit en cabanyes en Norheimsund.

Dia 06 | Bergen
Arribarem a Bergen, la segona ciutat més important del país, que és àmpliament reconeguda com una de les ciutats més belles de Noruega. La part antiga de la ciutat es troba en la part nord de la badia de Vagen i és el lloc on trobem el barri de Bryggen, una sèrie d’antigues cases de fusta de principis del segle XVIII, producte de la reconstrucció de la ciutat després d’un incendi en 1702 i fetes amb l’estil dels edificis medievals que estaven en el lloc abans de l’incendi. En l’actualitat, estan declarades com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Havent dinat i a l’hora acordada pel guia, tornarem al nostre vehicle per a emprendre el que potser és el tram més llarg de conducció, però no per això avorrit ni monòton. Noruega sempre ens ofereix una sorpresa en cadascun dels seus racons i bells paratges. Camí al sud, tornarem admirar la bellesa paisatgística d’aquesta espectacular nació. Continuarem observant fiords, muntanyes i més llacs, boscos de coníferes, fins a les proximitats de Haugesund, on el paisatge comença a canviar per a convertir-se en una vegetació més costanera pròpia del sud, els fiords deixen de ser grans muntanyes per a convertir-se en un paratge de petits i graciosos illots de roca, el sol se sent més fort i es respira la brisa més càlida de l’Atlàntic ja som a la regió de Rogaland! Nit en alberg o cabanyes a la regió de Rogaland, prop de la costa.

Dia 07 | Preikestolen (El Púlpit) en Lysefjord – Stavanger
Dia de senderisme per a accedir a la mítica roca del Preikestolen, més coneguda com “El Púlpit”, formació geològica que s’aixeca 604 metres a pic sobre el fiord Lysefjord o “Fiord de la Llum”. Realitzar la caminada fins al Púlpit és una experiència única que premia l’esforç: el seu cim, només accessible a peu, ofereix les vistes més espectaculars de Noruega. El trekking dura unes tres hores i quaranta minuts anada i volta més el temps que vulguem gaudir al capdamunt: un veritable repte d’aventura que perdurarà en la nostra memòria per a tota la vida. A la tarda posarem rumb a Stavanger, on realitzarem una visita a aquesta pintoresca ciutat del sud de Noruega i gaudirem de les seves animades nits com a colofó al nostre comiat. Aconsellem visitar la part antiga de la ciutat amb les seves particulars casetes de fusta, catalogades entre les de millor estat de conservació del món. Sopar de comiat lliure. Nit en alberg o cabanyes a la regió de Rogaland.

Dia 08 | Vol Stavanger / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a casa. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona (sortides Juny) 2.195 €
Preu Base per persona (sortides Juliol i Setembre) 2.295 €
Preu Base per persona (sortides Agost) 2.395 €
Taxes Aèries (Aprox.) 180 – 280 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Oslo i tornada des de Stavanger.
07 nits d’allotjament en cabanyes o albergs.
Tots els trasllats en vehicle privat segons programa.
Esmorzars, àpats tipus picnic i sopars (excepte els especificats com a no inclosos).
Totes les activitats i excursions descrites al programa. 
Guia Tierras Polares de parla hispana durant la ruta.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats en els dies de vol, en visites lliures per Oslo, Bergen i Stavanger, ni sopar de comiat.
Visites culturals a Oslo, Bergen, Stavanger i tren de Flam.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols o ferrys.
Tots els transports i excursions qualificats com a opcionals.
Qualsevol altres concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari