Europa
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada, Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Farem un viatge sota les aurores boreals al paradís natural de les illes Lofoten i Vesteralen, fent excursions amb raquetes, navegació i un emocionant safari amb trineu de gossos al Parc Nacional d’Abisko, a la veïna Suècia. Descobrirem els seus penya-segats i platges verges, la cultura Sami i els seus pintorescs pobles pesquers envoltats d’espectaculars muntanyes verticals.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE NOVEMBRE 2022 A MARÇ 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / EVENES Cabanyes
2 RAQUETES AL PARC NACIONAL DE ABISKO  E / P / S Cabanyes
3 ABISKO – TRINEU DE GOSSOS – EVENES E / P / S Cabanyes
4 GRANJA SAMI – NAVEGACIÓ LOFOTEN A VESTERALEN E / P / S Cabanyes
5 SVOLVAER – KABELVAG – REINE E / P / S Cabanyes
6 POBLE DE PESCADORS Å – PLATJA KVALVIKA – NUSSFJORD – HENNINGSVAER E / P / S Cabanyes
7 PASSEIG AMB RAQUETES – PN DE MOYSALEN – EVENES E / P / S Cabanyes
8 VOL EVENES / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Evenes
Sortida en el vol des de Barcelona o Madrid amb destinació Evenes. Trobada amb el guia i trasllat al tranquil allotjament. Nit en apartaments.

Dia 02 | Raquetes al Parc Nacional de Abisko (Suècia)
Després d’esmorzar ens dirigim a través d’un paisatge espectacular fins a la frontera amb Suècia, on es troba el Parc Nacional de Abisko, un dels més importants del país. Abisko va ser el primer Parc Nacional constituït a Suècia en 1909, amb les primeres lleis de conservació del medi natural, i és hàbitat de linxs boreals, alcis, rens i l’esquiu golut. Ens trobarem envoltats per muntanyes de més de 2.000 metres i amb el paisatge de fons del Lapporten. Posteriorment ens endinsarem al parc amb les nostres raquetes de neu on farem una excursió de 2-3 hores per a observar d’una forma diferent els gelats boscos de bedoll. Abisko és un lloc excepcional per a observar les Aurores Boreals que amb sort podrem admirar. Nit en Abisko.

Dia 03 | Abisko – Trineu de gossos – Evenes
Des de Abisko, en el cor de la Lapònia sueca, participarem en un preciós safari en trineu de gossos, una activitat que ens omplirà d’adrenalina i emoció en estat pur, per a això triarem l’emplaçament que tingui les millors condicions en el moment del viatge.
Després de l’experiència tornarem al fiord de Narvik, un lloc ple d’història per la seva importància durant la 2n Guerra Mundial com a port clau per al transport de mineral des de les mines de Kiruna a Suècia a través del seu famós tren, una obra d’enginyeria que va ser causa de conflicte en aquesta contesa. En la memòria de la ciutat romanen alguns espanyols que van lluitar al costat de l’exèrcit aliat i la resistència noruega per a alliberar aquesta regió de l’exèrcit alemany. Nit en Evenes.

Dia 04 | Granja Sami – Navegació de Vesteralen a Lofoten
Avui prendrem rumb sud a les illes Vesteralen, direcció a l’arxipèlag de Lofoten, que encara que estiguin juntes sobre el mapa, amaguen característiques úniques i molt distintives. De camí visitarem una típica granja Sami i gaudirem d’aquesta misteriosa cultura mil·lenària, observant els rens que allí crien i escoltant històries i càntics al voltant del foc sota un reconfortant Lavvu.
Saltant d’illa en illa per carretera, arribarem a prendre el ferri que salvarà el pas entre les illes Vesteralen i Lofoten. Depenent del període en el qual viatgem i les seves hores de llum, en aquest trajecte podrem admirar el paisatge circumdant o, amb sort, l’aurora boreal en la nit. Nit en cabanyes.

Dia 05 | Svolvaer – Kabelvag – Regni (Norwegian Scenic Route)
Avui ens dirigim cap al punt més extrem de les illes Lofoten a través d’una de les 18 carreteres que recorren els paisatges més bells de Noruega, les anomenades Norwegian Scenic Routes. Anirem visitant els pobles pesquers que es troben pel camí així com les platges d’aigües cristal·lines que ens recorden al Carib, com la famosa platja de Ramberg, per la qual podrem fer un agradable passeig.
Més tard reprendrem el nostre recorregut per les Illes Lofoten i pararem en alguna de les seves principals poblacions com Kabelvag, el poble pesquer més important de Lofoten durant el passat segle i on va ser construïda la primera església en aquestes illes al voltant de l’any 1103. És un dia per a treure partit a la nostra càmera de fotos perquè el trajecte es presta a realitzar parades per a immortalitzar qualsevol racó.
El nostre destí final és Regni, un dels pobles més bonics de les illes Lofoten i, per a molts, de tot el país. Considerada la perla de Noruega, Regni es manté pràcticament intacta des dels seus orígens allà per 1743 i és un lloc idíl·lic per a observar aurores boreals. Nit en cabanyes o rorbuer.

Dia 06 | Poble de pescadors Å – Platja Kvalvika – Nussfjord – Henningsvaer
Avui visitarem un dels llocs més emblemàtics de les Illes Lofoten, el poble de Å, un lloc que reflecteix perfectament l’essència d’aquest arxipèlag i la seva vida lligada a la mar. Es tracta del poble pesquer habitat més extrem de les illes, especialitzat en la salaó i dessecació de peix. En aquesta època de l’any presenta un paisatge colpidor que ens transportarà a l’altra part del món. Realitzarem un passeig pels voltants del poble i posteriorment ens dirigirem rumb nord reprenent la carretera principal de les Illes Lofoten.
Continuarem cap a les proximitats de Fredvang, on podrem realitzar un trekking en Kvalvika, també dita la “Platja de les Balenes”. Es tracta d’un dels llocs més impressionants de les illes Lofoten, on la bellesa paisatgística i l’aïllament que transmet és un regal per als nostres sentits. Una platja de sorra blanca i penya-segats de granit negre que se submergeixen en una mar color maragda serà el nostre escenari. El desnivell d’aquest trekking és d’uns 350 metres i la seva durada d’unes 4 hores, però podria escurçar-se per causes climatològiques.
A la volta del nostre camí pararem en la localitat de Nussfjord, una bellíssima població amb un dels més antics i millor preservats ports pesquers de Noruega.
Els ‘rorbuer’ de Henningsvaer seran el nostre allotjament d’avui. Aquesta població també és coneguda com la Venècia del Nord pels nombrosos ponts i illes que ho componen. La concentració de bacallà fa que els vaixells estiguin constantment entrant i sortint del seu port, signe evident que Henningsvaer, a més d’un dels paisatges de postal de Noruega per les impressionants muntanyes i pics que ho envolten, és un dels motors de l’economia local.
Al llarg de tot el recorregut per l’arxipèlag observarem les característiques fileres d’assecadors de bacallà, també dites les catedrals de Lofoten. Nit en cabanyes o apartaments.

Dia 07 | Passeig amb raquetes – Parc Nacional Moysalen – Evenes
Despertarem en Henningsvaer i després de veure la població amb els primers raigs de llum, realitzarem un viatge cap a la península escandinava deixant enrere els arxipèlags de Lofoten i Vesteralen. Abans de sortir de les Illes Vesteralen ens trobarem amb el Parc Nacional de Moysalen, punt de sortida de nombroses rutes, lloc ideal per a posar-nos les raquetes, en cas de neu, i gaudir de l’entorn com a comiat d’aquests màgics arxipèlags. Aquest parc és la llar d’alcis, galls salvatges, llebres àrtiques i perdius nivals entre altres habitants àrtics. En finalitzar la nostra activitat prosseguirem el camí fins a Evenes. Nit en apartament o cabanya al costat de la mar.

Dia 08 | Vol Evenes / Ciutat d’origen
Trasllat fins a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Barcelona o Madrid.

PREUS PER PERSONA – OPCIÓ AVENTURA

** Per a l’opció AVENTURA CONFORT consultar la fitxa tècnica amb els preus i tipus d’allotjament detallat **

Preu Base per persona 2.495 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement grup de 4 persones 200 €
Suplement Sortides Nadal, Cap d’Any i Reis 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 200 – 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Evenes (anada i tornada).
Trasllats des de / fins als aeroports.
Tots els trasllats durant els dies de ruta en vehicle exclusiu pel grup.
7 nits d’allotjament en cabanyes o apartaments.
Esmorzars, dinars i sopars durant els dies de viatge (excepte dinars i sopars els dies de vol i durant els trajectes en barco).
Totes les activitats amb raquetes, de trekking i senderisme descrites al programa.
Safari en trineu de gossos i entrada a l’hotel de gel a Kiruna.
Guia Tierras Polares de parla hispana coneixedor de la zona.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió dels bitllets aeris.
Dinars i/o sopars als dies de vol i durant els trajectes en barco.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols o ferrys.
Tots els transports i excursions qualificades com a opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari