Europa
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge actiu pel tresor natural de les illes Lofoten i Vesteralen realitzant activitats a l’aire lliure i un safari de balenes a la tardor, època en la qual l’arxipèlag noruec rep de nou a les preuades aurores boreals després de les llargues jornades de sol. Descobrirem penya-segats i platges verges banyades per la tardor àrtica, visitarem pintorescos pobles pesquers envoltats de muntanyes, i experimentarem la mil·lenària cultura Sami amb el canvi de color i la tranquil·litat que ens ofereix la tardor.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’AGOST A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / EVENES Cabanyes
2 ILLES VESTERALEN – ANDENES – SAFARI DE BALENES E / S Cabanyes
3 GRANJA SAMI – NAVEGACIÓ ILLES LOFOTEN E / S Cabanyes
4 RINGSTAD – NAVEGACIÓ FIORDS I SENDERISME E / S Cabanyes
5 SVOLVAER – KABELVAG – REINE E / P / S Cabanyes
6 Å – PLATJA KVALVIKA – NUSSFJORD – HENNINGSVAER E / P / S Cabanyes
7 TREKKING AL PARC NACIONAL MOYSALEN – EVENES E / P / S Cabanyes
8 VOL EVENES / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Evenes (Harstad / Narvik)
Sortida en el vol des de Barcelona o Madrid amb destinació Noruega. Trobada amb el guia i trasllat al tranquil allotjament prop de la mar. Sopar no inclòs.

Dia 02 | Illes Vesteralen – Andenes – Safari de balenes
Avui ens endinsem a les Illes Vesteralen, recorrent els seus boscos tardorencs en el nostre vehicle per una de les anomenades Norwegian Scenic Routes, fins a arribar al seu extrem nord, la població d’Andenes, antic port ballener que avui és el punt de sortida dels safari a la recerca de catxalots, balenes geperudes i orques, les quals s’aproximen a la costa a la tardor per a alimentar-se. Abans del safari tindrem temps per a fer una passejada pels voltants de Bleik. Després de l’excursió d’albirament de balenes buscarem algun lloc allunyat per a captar les aurores boreals amb les nostres cambres. En aquesta època les aurores s’albiren ben entrada la nit, quan la foscor es fa plena. Nit en cabanyes en la rodalia de la localitat d’Andenes.

Dia 03 | Granja Sami – Navegació a les Illes Lofoten
Al matí deixem Andenes i ens dirigim a la localitat veïna de Bleik per a fer un dels trekking més bonics de la zona. Prenent una mica d’altura, la bellesa d’aquesta costa envoltada de muntanyes és sorprenent. Continuem rumb sud a les illes Vesteralen, direcció a l’arxipèlag de Lofoten, que encara que estiguin juntes sobre el mapa, amaguen característiques úniques i molt distintives. Viatjarem per la carretera panoràmica que ens mostrarà les platges naturals i penya-segats al costat de factories pesqueres i els petits pobles grangers de la zona. També gaudirem de la fauna autòctona del lloc, amb gran varietat d’ocells marins. Abans d’arribar a Sortland visitarem una típica granja Sami i gaudirem d’aquesta misteriosa cultura mil·lenària, barrejant-nos amb els rens que allí habiten i escoltant històries i càntics al voltant del foc sota un reconfortant Lavvu. Rumb a Ringstad anirem trobant muntanyes més agrestes i pintoresques, on realitzarem un petit trekking en les seves proximitats.

Dia 04 | Ringstad – Navegació pels fiords – Senderisme
Despertem en el poble de Ringstad, petita localitat de les illes Vesteralen on realitzarem una navegació amb vaixell lleuger al llarg de la costa entre els nombrosos illots amb una nova perspectiva i amb la possibilitat d’albirar fauna del lloc, com l’àguila de mar, frarets i molts altres ocells. A la tarda realitzarem un trekking en les proximitats de “Straume” per a gaudir d’unes vistes privilegiades de les Vesteralen i, mirant al sud, de les muntanyes de les Lofoten. Abans d’iniciar la nostra ruta cap a les Lofoten, saltant d’illa en illa per carretera, arribarem a prendre el ferri en la rodalia de l’impressionant Trollfjord, per a arribar al port de Svolvaer. Nit en cabanya albergui prop de Laukvik.

Dia 05 | Svolvaer – Kabelvag – Reine – Norwegian Scenic Route
Avui és un gran dia per als amants de la fotografia. Ens dirigim cap al punt més extrem de les illes Lofoten a través d’una de les 18 carreteres que recorren els paisatges més bells de Noruega, les anomenades Norwegian Scenic Routes. En el camí ens detindrem en Svolvaer, capital de les illes, centre neuràlgic i de trobada per a tota la regió de l’arxipèlag. Més tard reprendrem el nostre recorregut per les illes Lofoten. Passarem per les seves principals poblacions com Kabelvag, el poble pesquer més important de Lofoten durant el passat segle i on va ser construïda la primera església en aquestes illes al voltant de l’any 1103. És un dia per a treure partit a la nostra càmera de fotos perquè el trajecte es presta a realitzar parades per a immortalitzar qualsevol racó. Anirem visitant els pobles pesquers que es troben pel camí així com les platges d’aigües cristal·lines, com la famosa platja de Ramberg. El nostre destí final és Reine, un dels pobles més bonics de les illes Lofoten i, per a molts, de tot el país. Considerada la perla de Noruega, Reine es manté pràcticament intacta des dels seus orígens allà per 1743 i és un lloc idíl·lic per a observar aurores boreals. Nit en cabanyes o rorbuer.

Dia 06 | Poble de pescadors Å – Platja Kvalvika – Nussfjord – Henningsvaer
Avui visitarem un dels llocs més emblemàtics de les Illes Lofoten, el poble de Å, un lloc que reflecteix perfectament l’essència d’aquest arxipèlag i la seva vida lligada a la mar. Es tracta del poble pesquer habitat més extrem de les illes, especialitzat en la salaó i dessecació de peix. En aquesta època de l’any presenta un paisatge colpidor que ens transportarà a l’altra part del món. Realitzarem un passeig pels voltants del poble i posteriorment ens dirigirem rumb nord reprenent la carretera principal de les Illes Lofoten. Continuarem cap a les proximitats de Fredvang, on podrem realitzar un trekking en Kvalvika, també dita la platja de les Balenes. Es tracta d’un dels llocs més impressionants de les illes Lofoten, on la bellesa paisatgística i l’aïllament que transmet és un regal per als nostres sentits. Una platja de sorra blanca i penya-segats de granit negre que se submergeixen en una mar color maragda serà el nostre escenari. El desnivell d’aquest trekking és d’uns 350 metres i la seva durada d’unes 4 hores, però podria escurçar-se per causes climatològiques. A la volta del nostre camí pararem en la localitat de Nussfjord, una bellíssima població amb un dels més antics i millor preservats ports pesquers de Noruega. Els ‘rorbuer’ de Henningsvaer seran el nostre allotjament d’avui. Aquesta població també és coneguda com la Venècia del Nord pels nombrosos ponts i illes que ho componen. La concentració de bacallà fa que els vaixells estiguin constantment entrant i sortint del seu port, signe evident que Henningsvaer, a més d’un dels paisatges de postal de Noruega per les impressionants muntanyes i pics que ho envolten, és un dels motors de l’economia local. Al llarg de tot el recorregut per l’arxipèlag observarem les característiques fileres d’assecadors de bacallà, també dites les catedrals de Lofoten. Nit a rorbuer o cabanyes / albergui.

Dia 07 | Trekking al Parc Nacional Moysalen – Evenes
Despertarem a Henningsvaer i després de visitar la població amb els primers raigs de llum, realitzarem un viatge cap a la península escandinava deixant enrere els arxipèlags de Lofoten i Vesteralen. Abans de sortir de les Illes Vesteralen ens trobarem amb el Parc Nacional de Moysalen, punt de sortida de nombroses rutes tant a l’hivern com a l’estiu, i lloc ideal per a fer un trekking i gaudir de l’entorn com a comiat d’aquests màgics arxipèlags. Aquest parc és la llar d’alces, galls salvatges, llebres àrtiques i perdius nivals entre altres habitants àrtics. En finalitzar la nostra activitat prosseguirem el camí fins a Evenes. Nit en cabanyes o alberg.

Dia 08 | Vol Evenes (Harstad / Narvik) / Ciutat d’origen
Trasllat fins a l’aeroport i embarcament en el vol de retorn a Barcelona o Madrid.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.395 €
Suplement Grup de 5 persones 100 €
Suplement Grup de 4 persones 200 €
Taxes Aèries (Aprox.) 200 – 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Noruega (anada i tornada) en classe turista.
Trasllats des de / fins a l’aeroport.
Tots els trasllats durant els dies de ruta en vehicle exclusiu pel grup.
7 nits d’allotjament en cabanyes o albergs.
Esmorzars, dinars i sopars, excepte els àpats especificats com a no inclosos.
Totes les excursions i activitats descrites al programa.
Safari d’albirament de balenes i navegació als fiords.
Guia Tierras Polares de parla hispana durant la ruta.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió dels bitllets aeris.
Dinars i/o sopars els dies de vol i durant els trajectes en barco.
Tots els transports i excursions qualificades com a opcionals.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari