Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Una ruta d’exploració i descobriment de les illes Lofoten i Vesteralen fent senderisme, navegació en kayak, observació de balenes, visita a museus vikings i emocionants recorreguts, pels paisatges més sublims i verges d’aquest paradisíac arxipèlag considerat un dels més bells del món.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A AGOST 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TROMSO Alberg
2 TROMSO E / D / S Alberg
3 ILLA DE SENJA – ANDENES – SENDERISME A BLEIK E / D / S Alberg
4 ALBIRAMENT DE BALENES A ANDENES E / D / S Alberg
5 RINGSTAD, NAVEGACIÓ EN KAYAK I SENDERISME E / D / S Alberg
6 SVOLVAER – HENNINGSVAER – MUSEU VIKING BORG – NUSSFJORD E / D / S Alberg
7 KVALVIKA – SENDERISME A LA PLATJA DE LES BALENES E / D Alberg
8 VOL BODO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Vols Ciutat d’origen / Tromso
Vols des d’Espanya amb destinació Tromso. Trobada amb el guia i trasllat al nostre allotjament. Si els horaris dels vols ho permeten, tarda lliure per visitar la ciutat de Tromso.

Dia 2. Tromso
Matí lliure per visitar la ciutat de Tromso: acollidora, cosmopolita i animada malgrat la seva latitud geogràfica 69 ° N. Situada en una illa, és la porta a l’oceà Àrtic, i considerada la capital econòmica del nord des de fa segles. També va ser el punt de partida de nombroses expedicions polars, com ho demostra el Polar Museet. En l’actualitat segueix denominant com la capital del nord, per la seva àmplia oferta de serveis i el seu incrementat nucli poblacional. Aquí podrem visitar el jardí botànic més septentrional del món, la seva Catedral Àrtica, el Museu Polar i el seu animat centre. A la tarda i després del retrobament amb el guia farem una activitat de senderisme i ascens cap al mirador Storsteinen amb una alçada de 418 metres. La pujada és bastant empinada i intensa, encara que de curta durada, 1 hora i 15 minuts aproximadament de recorregut fins al cim. Des d’allà podrem apreciar les millors vistes de la ciutat de Tromso i admirar l’impressionant paisatge i l’entorn que l’envolta.

Dia 3. Illa de Senja – Andenes – Senderisme a Bleik
Deixarem Tromso i conduirem cap a l’illa de Senja on prendrem el ferri per dirigir-nos cap al nord de l’arxipèlag de les Vesteralen, desembarcant en el poblat de Andanes, la més important vila pesquera d’aquestes illes. Farem una visita per aquesta bella ciutat, recorrent el seu port i gaudint de tot l’encant del lloc format per platges, illots i les seves cases de fusta, típiques de l’arxipèlag. Després, a la localitat veïna de Bleik realitzarem un dels trekking més bonics d’aquestes Illes, on tindrem l’oportunitat d’admirar la bellesa de les seves costes, les seves belles platges i muntanyes, un ambient paradisíac en una excursió relaxada.

Dia 4. Observació de balenes a Andenes
Al matí, ens trobarem amb els guies del safari, que ens portaran al museu localitzat al centre del poble i ens donaran unes ressenyes sobre la biologia dels cetacis i el seu rol en l’ecosistema. També ens parlaran sobre la investigació científica que es porta a terme d’aquests mamífers. Després embarcarem per començar la nostra aventura. L’excursió en vaixell tindrà una durada aproximada d’unes 3-4 hores i durant el recorregut tindrem l’oportunitat de veure catxalots, orques i marsopes, entre d’altres. A les Vesteralen, igual que en les Lofoten, també és possible observar aus marines com frarets, gavines i àguiles de mar. En finalitzar l’activitat seguirem camí per la ruta de la carretera turística gaudint i admirant la bellesa d’aquests remots paratges, rumb a la localitat de Ringstad. Durant el camí pararem al poble de Sortland, el més gran d’aquest arxipèlag, per a una breu visita.

Dia 5. Ringstad, navegació en kayak i senderisme
Amaneceremos en el poblat de Ringstad, petita localitat de les illes Vesteralen, on realitzarem una apassionant activitat de navegació en kayak, per a la qual no és necessària experiència prèvia. Navegarem al llarg de la costa amb vistes increïbles del fiord, observant les illes i amb possibilitat d’albirar fauna del lloc, com l’àguila de mar, mascarells, frarets i moltes aus. L’activitat de navegació en kayak serà un agradable passeig per les tranquil·les i impactants aigües d’aquest arxipèlag. A la tarda realitzarem activitat de senderisme a les proximitats de “Straume” on gaudirem d’un agradable passeig admirant la variada fauna i la plàcida bellesa del lloc. Durant aquest trekking gaudirem d’unes vistes privilegiades de les Vesteralen i de les muntanyes de les Lofoten.

Dia 6. Svolvaer – Henningsvaer – Museu víking Borg – Nusfjord
Avui tindrem potser el dia més intens pel que fa activitat es refereix. Recorrerem una de les 18 carreteres que recorren els paisatges més bells de Noruega, les anomenades National Tourist Routes Ens dirigim cap a l’arxipèlag de les Lofoten, i com a primera etapa farem una breu visita a la ciutat de Svolvaer, capital de les illes, centre neuràlgic i de trobada per a tota la regió de l’arxipèlag. L’existència en les seves proximitats de la muntanya Svolvaergeita (Cabra de Svolvaer) és el distintiu de la ciutat i un desafiament per als escaladors. Continuarem el nostre recorregut a través de les illes Lofoten, on tindrem l’oportunitat d’admirar una infinitat de meravelles naturals, culturals i fins d’enginyeria: Imponents turons i penya-segats que es submergeixen en el mar, els ponts que enllacen cadascuna de les illes d’aquest arxipèlag. Kebelvag el poble pesquer més important de Lofoten durant el passat segle, i on va ser construïda la primera església en aquestes illes al voltant de l’any 1103. Passarem per Henningsvaer, considerada la Venècia del nord, un dels ports més importants i bonics de la regió, continuant rumb cap al poblat de Borg on farem una visita al seu prestigiós museu víking, un dels tres més important de Noruega, on ens integrarem en el coneixement de la vasta cultura víking. Continuarem el nostre recorregut rumb al poblat de Nusfjord. En 1975 va ser triat per la UNESCO projecte pilot per a la conservació d’estils arquitectònics, on convergeixen un gran conjunt de cabanes de pescadors, denominades Rorbuer, en perfecte estat de conservació. Als voltants del lloc, si el temps ens permet, farem una caminada per un sender d’anada i tornada al llarg de la costa per admirar la bellesa del lloc i els seus afables aigües.

Dia 7. Kvalvika, senderisme “platja de les Balenes”
Continuarem el nostre viatge per les Lofoten admirant l’espectacularitat dels seus paisatges. En aquestes illes podrem observar els seus característics assecadors de bacallà i gaudir d’un entorn natural a les proximitats de la localitat de Fredvang, fent una excursió de senderisme a Kvalvika, més coneguda com “La platja de les Balenes”. Aquest és un dels llocs més impressionants de les illes Lofoten, on la bellesa paisatgística de l’entorn i l’aïllament que transmeten no donen crèdit als nostres ulls i oïdes. Platges de sorra blanca, penya-segats de granit negre que es submergeixen en caiguda gairebé vertical cap al mar amb les seves aigües de tons maragdes i turqueses. Aquest lloc va ser habitat fins a principis del segle XIX per una família de caçadors de balenes; en l’actualitat només queden aïllades i inexistents ruïnes d’aquest assentament, una de les experiències més interessants que no hem de passar per alt. En finalitzar l’activitat de senderisme ens dirigirem rumb cap al petit poble de Å, pertanyent al municipi de Moskenes, passant prèviament per l’emblemàtica localitat de Reine. Els seus paisatges de postal i les espectaculars vistes dels voltants, estan considerades com les més belles de totes les Lofoten, sent de visita obligada per als viatgers. A la tarda embarcarem en el ferri que ens portarà fins Bodo, navegant a través del gran fiord de Vestfjorden. Durant el nostre recorregut, a l’anar allunyant-nos de les Lofoten, a causa de la seva característica geografia, podrem observar com els seus variats pics formen una mena de muralla gegant. Allotjament en cabanes o alberg (sopar de comiat no inclosa)

Dia 8. Vol Bodo / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.495 €
Suplement Sortides Agost 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 180 – 280 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
07 nits d’allotjament en cabanyes o albergs.
Tots els trasllats segons programa.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Totes les activitats i excursions descrites en el programa.
Guia Tierras Polares de parla hispana coneixedor de la zona.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats en els dies de vol, en ferry, ni sopar de comiat.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols o ferrys.
Tots els transports i excursions opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari