Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Oman és un país hereu de la tradició mil·lenària de la Península Aràbiga. Situat a l’actualitat fora de les rutes principals del Pròxim Orient, en el passat va ser un centre essencial i imprescindible de les antigues rutes marítimes i terrestres del comerç. Tot i que el país presenta una gran varietat d’atractius, la nostra ruta intenta mantenir una proporció equilibrada entre paisatges naturals (muntanyes, wadis, canons i desert), paisatges humans (pobles i mercats), així com visites d’interès cultural i històric (forts, ruïnes i monuments).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT Hotel
2 MASCAT – BARKA – NAKHAL – OLD MASCAT E Hotel
3 MASCAT – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA – JEBEL SHAMS I GRAN CANÓ – NIZWA E Hotel
4 NIZWA – JABREEN – BAHLA – NECRÒPOLIS AL-AYN – NIZWA E Hotel
5 NIZWA – MERCAT DE CAMELLS DE SINAW – AL MINSIFIEH – DESERT DE WAHIBA EN 4×4 E / S Campament
6 DESERT DE WAHIBA – SUR – WADI TIWI – WADI SHAB – SINK HOLE – MASCAT E Hotel
7 MASCAT. DIA LLIURE E Hotel
8 VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT
Sortida en el vol amb destinació Mascat, amb connexió intermèdia. Arribada de matinada, tràmits de visat i trasllat a l’hotel. Nit a Mascat.

DIA 2.- MASCAT – BARKA – NAKHAL – OLD MASCAT
Esmorzar. Avui iniciem la visita de la capital del sultanat, fundada al segle I i situada a la Península Aràbiga.
Realitzem un breu tour panoràmic per la zona noble de les ambaixades i ministeris, per a continuació visitar la Gran Mesquita del Sultà Qaboos, una obra mestra de l’arquitectura moderna (2001) construïda amb pedra i marbre policromat. Constitueix la mesquita més important del país, amb les seves llums de Swarovski, cúpules, minarets i catifes perses de dimensions extraordinàries.

Continuació cap a la regió de Batinah, la zona més fèrtil d’Oman. Parada a la població de Barka per explorar el mercat de peix i la seva petita fortalesa, rellevant durant l’expulsió dels perses. Seguim cap a la població interior de Nakhal, un poble tradicional dotat d’una fortalesa imponent envoltada per un gran palmerar, ben coneguda per la seva aigua. El fort, construït al segle XVI durant la dinastia Yarubah, és un dels més vistosos per la seva situació sobre un promontori rocós; des d’aquí podem gaudir de les panoràmiques sobre l’oasi i l’entorn.

Després de la visita, tornada a la capital per visitar Old Mascat. Farem una breu parada per veure per fora el Palau Al-Alam, residència del Sultà. Després farem una visita panoràmica dels forts portuguesos: Al-Jalali i Al-Mirani (segles XVI – XVII), que protegien l’antic port comercial. Finalitzarem el dia al barri tradicional de Mutrah, on podem passejar pel basar ambientat amb l’encens omanita i amb un marcat caràcter oriental. Trasllat i allotjament en hotel.

DIA 3.- MASCAT – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA – JEBEL SHAMS I GRAN CANÓ – NIZWA
Esmorzar i sortida en direcció nord per iniciar per pista de terra i en els nostres 4×4 a l’ascens pel Wadi Bani Awf. Al llarg del matí creuarem les muntanyes de Hajjar passant per llocs d’interès com el Snake Canyon, on podem fer una petita caminada, o la població aïllada de Bilad Sayt, un oasi de verdor perdut en el temps i envoltat de inexpugnables muntanyes.

Després d’assolir els 2.000 metres d’altitud baixem cap a la població d’Al Hamra, característica per les seves construccions de tova, i amb un gran palmerar als seus peus. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghul, pujarem fins al Jebel Shams. Aquí presenciarem la majestuositat del Gran Canó, amb penya-segats de fins a 1.000 metres de caiguda en vertical. Finalment baixem fins a la plana interior, per allotjar-nos a la ciutat de Nizwa.

DIA 4.- NIZWA – JABREEN – BAHLA – NECRÒPOLIS D’AL-AYN – NIZWA
Esmorzar. Iniciem el dia amb la visita al Fort de Nizwa, amb la seva imponent torre de vigilància i des d’on podem gaudir de les meravelloses vistes del palmerar, les muntanyes, la cúpula de la mesquita, etc. Temps per passejar pel soc antic, conegut per la seva artesania: plata, dagues omanites, ceràmica, cistelles, teixits beduïns, etc.

A la població veïna de Jabreen visitem un dels forts més interessants i millor restaurats del país. Va ser construït el 1675 per l’Imam Sultà bin Bil’Arab com a segona residència. La seva decoració és especialment rica amb els seus sostres artesonats pintats, a més de les portes i finestres decorades amb arabescos a fusta, pedra i estuc.

Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una breu parada ens permet fotografiar el fort, envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar.

Trasllat fins al conjunt de tombes o Necròpolis d’Al-Ayn, pertanyent al tercer mil·lenni a.C., durant el període d’influència Sumèria sobre la regió, que va ser explotada intensivament com a centre d’extracció de coure.

Si queda temps, farem una parada al petit poble de Misfah Al Ibriin, una preciosa població de carrerons estrets amb sistemes de reg tradicionals (Falaj), que la converteixen en un verger.
Resta de la tarda i nit a Nizwa, capital històrica del Sultanat d’Oman, que va ser molt pròspera durant la dinastia Ya’ruba (segles XVII-XVIII). Compta amb una de les mesquites més antigues del món (no visitable). Nit en hotel.

DIA 5.- ​​NIZWA – MERCAT DE CAMELLS DE SINAW – AL MINSIFIEH – DESERT WAHIBA EN 4×4
Després de l’esmorzar, sortida en direcció al Desert de Wahiba, realitzant algunes parades en ruta. D’especial interès és la població de Sinaw, coneguda pel seu mercat rural beduí dedicat a camells i altres animals, a més de l’activitat diària on es venen tot tipus de productes del dia a dia.
Seguim per carretera fins a Minsifieh, que ha mantingut la seva atmosfera i caràcter tradicional. Observarem les torres de control de les rutes caravaneres en aquesta antiga població comercial. Pel camí serem testimonis de com les muntanyes rocoses de Hajjar es van barrejant amb palmerars i poc a poc van convertint-se en dunes de sorra.

Arribada al Desert de Wahiba, on continuarem en vehicles 4×4 per realitzar una excursió pel desert (3-4 hrs) que acabarà al vespre amb l’arribada al campament. Temps per relaxar-se i gaudir del desert. Sopar i allotjament a campament.

DIA 6.- DESERT DE WAHIBA – SUR – WADI TIWI – WADI SHAB – SINK HOLE – MASCAT
Despertar entre les dunes és una de les millors experiències de dormir al desert. Esmorzar i temps de relax per gaudir de l’ambient. A continuació, deixem el campament en vehicles 4×4.
Sortida per carretera cap a la ciutat costanera de Sud, on visitarem el barri de Ayga, amb les seves delicades cases blanques d’estil colonial i la drassana que segueix fabricant els famosos dhows de fusta (vaixells de vela tradicional d’origen àrab).

Continuació per la carretera de la costa cap a Wadi Tiwi i Wadi Shab, on l’aigua del wadi forma un conjunt de belles piscines naturals i cascades de diferents tons verds i blaus, protegides per altes muntanyes. L’accés al congost es realitza amb barca. Després un passeig de 40 minuts aproximadament ens porta a l’interior.

De camí a Mascat realitzarem una última parada a Bimah Sink Hole, un embornal de 100 metres de diàmetre amb aparença de cràter sota el mar. Accedim a aquesta piscina natural per unes escales que donen pas a una aigua increïblement transparent, on tenim la possibilitat de nedar. Arribada a Mascat i resta de la tarda lliure. Allotjament.

DIA 7.- MASCAT. DIA LLIURE
Dia lliure a Mascat. Podem recórrer al nostre aire el basar i la seva part més cèntrica, així com els elegants barris de les ambaixades o la corniche d’Al Khoueir, davant del Golf d’Oman. També hi ha la possibilitat de realitzar alguna excursió opcional (detallades a la fitxa tècnica adjunta).
Després de gaudir de tot un dia lliure a la capital del país, realitzarem el trasllat nocturn a l’aeroport.

DIA 8.- VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
Embarcament de matinada al vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.570 €
Suplement Habitació Individual 325 €
Suplement Temporada Alta (01 Setembre – 30 Abril) 125 €
Suplement Habitació Individual (en Temporada Alta) 365 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
EXCURSIONS OPCIONALS (a reservar en el moment de realitzar la reserva)
Excursió en barco per veure dofins i Snorkel entre corals 70 €
Excursió en barco per Panoràmica Costa i posta del Sol 45 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en minibús o minivan amb aire condicionat.
Transport en vehicles 4×4 durant el dia 3 (muntanyes Hajjar) i el dia 5 (desert).
Allotjament en hotels indicats o similars amb esmorzar.
01 nit en Campament Resort amb sopar inclòs al Desert de Wahiba.
Entrades per a totes les visites mencionades al programa.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Oman. S’obté a l’arribada a l’aeroport (14 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari