Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

La península de Musandam, a l’estret d’Ormuz, amaga racons extraordinaris en un paisatge marcat per les muntanyes i els fiords que aquestes formen a l’endinsar-se al mar. Recorrerem amb els nostres kayak les cales i badies de transparents aigües, on la trobada amb dofins no serà estranya. Es tracta d’una ruta activa ja que a més de les etapes de navegació es realitzaran caminades d’exploració per les muntanyes dels voltants.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’OCTUBRE 2021 A GENER 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DUBAI Hotel
2 DUBAI – KHASAB. INICI DE LA NAVEGACIÓ D / S Acampada
3 INICI DE LA NAVEGACIÓ. ILLA DE SHAM E / D / S Acampada
4 NAVEGACIÓ. CAMINADA PER MAGLAB AL BARI E / D / S Acampada
5 NAVEGACIÓ. CAMINADA AL CIM DE LA BADIA DE SHAM E / D / S Acampada
6 NAVEGACIÓ. TORNADA A KHASAB E / D / S Hotel
7 CAMINADES PEL CANÓ DE WADI QUADAH E / D / S Hotel
8 KHASAB – DUBAI E A bord
9 VOL DUBAI / CIUTAT D’ORIGEN  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Dubai
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i embarcament per a sortir en vol amb destinació Dubai. Arribada, tràmits de passaport, recollida d’equipatges i allotjament en hotel pròxim a la terminal, en el mateix aeroport.

Dia 02 | Dubai – Khasab. Inici de la navegació
Trobada amb el nostre representant per a sortida al matí cap a la frontera amb Oman. L’hora d’arribada dependrà també de la prestesa amb què s’obtingui els visats d’Oman a la frontera. A l’arribada a Khasab realitzarem una curta visita de la ciutat i començarem els preparatius, condicionarem el nostre equipatge en els sacs estancs facilitats per l’organització i prepararem tot el material necessari per a passar els següents dies recorrent la zona amb els nostres caiacs. A mitjan tarda començarem la nostra ruta remant entre una i dues hores per a arribar a una platja arenosa en la qual instal·larem el nostre primer campament i podrem gaudir d’un bany al vespre en les transparents aigües de la península.

Dia 03 | Navegació. L’illa de Sham
Comencem avui la nostra navegació per a entrar en la badia de Sham, remant al peu de l’illot de Humsi que guarda l’entrada a la badia. Una mica més lluny es troba el millor lloc per a l’albirament dels dofins geperuts de Sousa. Prendrem l’esmorzar a la platja de Falarat abans d’envoltar l’illa de Sham i explorar amb les nostres embarcacions les coves que la mar ha creat en les roques. Instal·larem el campament en una platja pròxima. Podrem gaudir de la tarda fent tub respirador aprofitant els magnífics fons de la zona.

Dia 04 | Navegació. Caminada per Maglab al Bari
A primera hora del matí, quan les aigües de la badia estan en calma i el sol acaba de sortir farem una curta caminada per a contemplar el paisatge des d’una certa altura. En els caiacs remuntarem el fiord seguint la costa fins a Dashun, una petita badia envoltada per escarpades parets rocoses. Grimparem per una sendera per a arribar a una cresta des de la qual es domina la badia de Habbalayan, banyada per les aigües de l’Índic. Tornarem a la platja per a esmorzar i per a prendre un bany abans de remar una estona més per a arribar al petit poble de Sibi, les seves cases de pescadors s’alcen al peu d’impressionants parets de 800 m d’altura; aquí ens reproveirem d’aigua. Una altra curta navegació ens portarà fins a l’illa del mateix nom on acamparem i gaudirem de la posta de sol sobre les muntanyes.

Dia 05 | Navegació. Caminada al cim de la badia de Sham
A primera hora del matí, una volta per l’illa de Sibi ens permetrà veure les abundants ratlles que neden just sota la superfície de les transparents aigües. Després de travessar el fiord farem una pausa per a banyar-nos i explorar els fons coralinos de l’illa de Sham. Més endavant no serà estrany trobar algun esbart de dofins geperuts. Navegarem més tard durant unes 2 hores per a aconseguir el punt de la costa des del qual iniciarem l’ascens al punt més alt de la badia de Sham, amb gairebé 900 metres d’altura. La primera part de la marxa es realitza seguint una sendera. Segons la climatologia i la condició del grup es pot seguir “off track” per a aconseguir el cim i fins i tot passar la nit en el cim. Aquí el clima refresca gràcies als vents que ascendeixen pel vessant de la muntanya. La vista sobre el conjunt de la península de Musandam és increïble. Tornarem a la platja per a passar la nit. La caminada d’aquest dia és bastant exigent; el camí de pujada és el mateix que el de descens i estan ben marcats així que si algú vol deixar-ho i fer mitja volta, pot fer-ho en qualsevol moment sense cap problema.

Dia 06 | Navegació. Tornada a Khasab
Començarem el matí amb una navegació fins a una platja en la qual ens banyarem, més tard seguirem el nostre itinerari per a acabar la navegació en Khasab. Aquí recollirem i condicionarem el material abans de traslladar-nos a l’allotjament on podrem refrescar-nos i prendre una dutxa abans de sopar en un restaurant local.

Dia 07 | Caminades pel canó del Wadi Quadah
Sortirem de Khasab per a remuntar l’estreta gola del Wadi Quadah; grimparem per les roques, en algun punt amb un cert grau de dificultat, per a desembocar en un altiplà desèrtic que domina l’estret d’Ormuz. Visitarem un poblat tradicional de muntanya que es manté pràcticament intacte. Petites construccions en pedra serveixen per a recol·lectar l’escassa d’aigua de pluja que alimenta les cisternes i rega els cultius.
El camí de tornada discorre per un camí d’uns dos metres d’amplària al llarg d’un penya-segat. Aquesta caminada ofereix unes vistes espectaculars (aconsellem a qui sofreixi de vertigen que NO participi en aquesta caminada; el guia intentarà buscar una alternativa). Arribarem al final al poble de Quadah i visitarem el seu palmerar. Tornarem a Khasab en vehicle.

Dia 08 | Khasab – Dubai
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Dubai. Visita d’aquesta peculiar ciutat erigida enmig del desert. Començarem la visita de la ciutat pels mercats tradicionals, els “souks”; després prendrem un vaixell-taxi per a travessar el canal i arribar a la zona del “heritage” nucli històric i a partir del qual la construcció de la moderna i espectacular ciutat va començar. Ens traslladarem més tard al Dubai dels rècords: l’hotel Burj Al Arab, símbol de l’emirat; l’illa-urbanització artificial de Palm Jumeira amb el seu emblemàtic hotel Atlantis. Si ens queda temps, intentarem visitar el complex “Ski Dubai” gegantesc recinte cobert en el qual s’ha habilitat una pista d’esquí en ple desert (!!) i el “Mall of Dubai” amb el seu aquari gegantesc; acabarem al peu de Burj Khalifa, la torre més alta del món. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a tràmits de facturació.

Dia 09 | Vol Dubai / Ciutat d’origen
Embarcament en vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.490 €
Suplement Habitació Individual (només a Khasab) 90 €
Nit Extra a Dubai (en Habitació Doble) 70 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Dubai / Ciutat d’origen. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Trasllats per carretera Dubai – Khasab (Oman) – Dubai.
Trasllat de sortida des de la ciutat fins l’aeroport de Dubai. Es realitza habitualment en taxi (s’encarrega el guia del grup).
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades al programa.
Kayak (1 cada 2 passatgers), material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir) i sacs estanc per a l’equipatge (2 per persona).
Guia acompanyant especialista en la zona de parla anglesa i francesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Nits extres a Khasab o Dubai en funció dels vols d’arribada i sortida. Trasllats necessaris per aquestes nits addicionals.
Visat d’Oman i sortida dels Emirats Àrabs. Calcular un total de 25€ per ambdós conceptes.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Consigna per a l’equipatge a l’aeroport de Dubai (10 € aprox. per un període de 12 hores; son MOLT estrictes amb el límit d’horari).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari