Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

La península de Musandam, a l’estret d’Ormuz, amaga racons extraordinaris en un paisatge marcat per les muntanyes i els fiords que aquestes formen a l’endinsar-se al mar. Recorrerem amb els nostres kayak les cales i badies de transparents aigües, on la trobada amb dofins no serà estranya. Es tracta d’una ruta activa ja que a més de les etapes de navegació es realitzaran caminades d’exploració per les muntanyes dels voltants.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DUBAI A bord
2 DUBAI – KHASAB. INICI DE LA NAVEGACIÓ D / S Acampada
3 INICI DE LA NAVEGACIÓ. ILLA DE SHAM E / D / S Acampada
4 NAVEGACIÓ. CAMINADA PER MAGLAB AL BARI E / D / S Acampada
5 NAVEGACIÓ. CAMINADA AL CIM DE LA BADIA DE SHAM E / D / S Acampada
6 NAVEGACIÓ. TORNADA A KHASAB E / D / S Hotel
7 CAMINADES PEL CANÓ DE WADI QUADAH E / D / S Hotel
8 KHASAB – DUBAI E A bord
9 VOL DUBAI / CIUTAT D’ORIGEN  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Dubai
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament per sortir en vol amb destinació Dubai. Nit a bord.

DIA 2.- Dubai – Khasab. Inici de la navegació
Arribada a primera hora del matí a Dubai. Tràmits de passaport, recollida d’equipatges i trobada amb el nostre representant per sortir per carretera cap a la frontera amb Oman. Arribada després d’un trajecte d’unes 3h 30m (la durada total del desplaçament dependrà també de la prestesa amb que s’obtingui els visats d’Oman a la frontera). A l’arribada a Khasab realitzarem una curta visita de la ciutat i començarem els preparatius, condicionarem el nostre equipatge en els sacs estancs facilitats per l’organització i prepararem tot el material necessari per passar els següents dies recorrent la zona amb els nostres kayaks. A mitja tarda començarem la nostra ruta remant entre una i dues hores per arribar a una platja sorrenca en la qual instal·larem el nostre primer campament i podrem gaudir d’un bany al vespre a les transparents aigües de la península.

DIA 3.- Navegació. L’illa de Sham
Començarem avui la nostra navegació per entrar a la Badia de Sham, remarem al peu de l’illot de Humsi que guarda l’entrada a la badia. Una mica més lluny es en troba el millor lloc per a l’albirament dels dofins geperuts (de Sousa). Dinarem a la platja de Falarat abans d’envoltar l’illa de Sham i explorar les seves coves des de les nostres embarcacions. Instal·larem el campament en una platja propera. Podrem gaudir de la tarda fent snorkel aprofitant els magnífics fons de la zona.

DIA 4.- Navegació. Caminada per Maglab a Bari
A primera hora del matí, quan les aigües de la badia estan en calma i el sol acaba de sortir farem una curta caminada per contemplar el paisatge des d’una certa alçada. Al llarg de la costa remuntarem el fiord i ens iniciarem en la pesca al curricà, Arribarem a Dashun, una petita badia envoltada per escarpades parets rocoses. Grimparem per un sender per arribar a una carena des de la qual es domina la badia de Habbalayan, banyada per les aigües de l’Índic. Tornarem a la platja per dinar i per prendre un bany abans de remar una estona més per arribar al petit poble de Sibi, les seves cases de pescadors s’alcen al peu d’impressionants parets de 800 m d’alçada; aquí ens reabastirem d’aigua. Una altra curta navegació ens portarà fins a l’illa del mateix nom on acamparem i gaudirem de la posta de sol sobre les muntanyes.

DIA 5.- Navegació. Caminada al cim de la Badia de Sham
A primera hora del matí, una volta per l’illa de Sibi ens permetrà intentar observar les abundants ratlles que neden just sota la superfície de les transparents aigües. Després de travessar el fiord farem una pausa per banyar-nos i explorar els fons coral·lins de l’illa de Sham. Més endavant no serà estrany trobar alguna esbart de dofins geperuts. Navegarem més tard durant unes 2 hores per arribar al punt de la costa des del qual iniciarem l’ascens al punt més alt de la badia de Sham, amb gairebé 900 metres d’altura. La primera part es realitza sobre un sender. Segons la climatologia i la condició del grup es pot seguir “off track” per arribar al cim i fins i tot passar la nit al cim. Aquí el clima refresca gràcies als vents que ascendeixen pel vessant de la muntanya. La vista sobre el conjunt de la península de Musandam és increïble. Tornarem a la platja per passar la nit.

Nota: La caminada d’aquest dia és bastant exigent; el camí de pujada és el mateix que de baixada i estan ben senyalitzats, així que si algú vol desistir ho pot fer sense problema.

DIA 6.- Navegació. Retorn a Khasab
Començarem al matí amb una navegació fins a una platja en la qual ens banyarem, més tard seguirem el nostre retorn per acabar la navegació en Khasab. Aquí recollirem i condicionarem el material abans de traslladar-nos a l’allotjament on podrem refrescar-nos i prendre una dutxa abans de sopar en un restaurant local.

DIA 7.- Caminades pel canó del Wadi Quadah
Sortirem de Khasab per remuntar l’estreta gola del Wadi Quadah; grimparem per les roques, en algun punt amb un cert grau de dificultat, per desembocar en un altiplà desèrtic dominant l’estret d’Ormuz. Visitarem un poblat tradicional de muntanya que es manté pràcticament intacte. Petites construccions en pedra serveixen per recol·lectar la poca aigua de pluja que alimenta les cisternes i rega els cultius. El camí de retorn discorre per un camí d’uns dos metres d’amplada al llarg d’un penya-segat. Aquest espectacular camí permet unes vistes espectaculars (aconsellem a qui pateixi de vertigen que NO participi en aquesta caminada, el guia intentarà buscar una alternativa). Arribarem al final al poble de Quadah i visitarem el seu palmerar. Tornarem a Khasab en vehicle.

DIA 8.- Khasab – Dubai
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Dubai. Visita d’aquesta peculiar ciutat erigida enmig del desert. Començarem la visita de la ciutat pels mercats tradicionals, els “souks”; després agafarem un vaixell-taxi per travessar el canal i arribar a la zona del “heritage” nucli històric i a partir del qual la construcció de la moderna i espectacular ciutat va començar. Ens traslladarem més tard al Dubai dels rècords: l’hotel Burj Al Arab, símbol de l’emirat; l’illa-urbanització artificial de Palm Jumeira amb el seu emblemàtic hotel Atlantis. Si ens queda temps, intentarem visitar el complex “Ski Dubai” gegantí recinte cobert en el qual s’ha habilitat una pista d’esquí en ple desert (!!) i el “Mall of Dubai” amb el seu aquari gegantí; acabarem al peu de Burj Khalifa, la torre més alta del món. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a tràmits de facturació. Embarcament en el vol de tornada i fi dels nostres serveis.

DIA 9.- Vol Dubai / Ciutat d’origen
Embarcament en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 1.375 €
En base a grup de 9 a 10 persones 1.440 €
En base a grup de 6 a 8 persones 1.490 €
En base a grup de 4 a 5 persones (sotmès a confirmació) 1.575 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
SUPLEMENTS
Suplement Sortides 21 Desembre a 04 Gener 125 €
Suplement Tenda Individual 45 €
Nit Extra a Dubai (en Habitació Doble) 75 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Dubai / Ciutat d’origen. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Trasllats per carretera Dubai – Khasab (Oman) – Dubai.
Trasllat de sortida des de la ciutat fins l’aeroport de Dubai. Es realitza habitualment en taxi (s’encarrega el guia del grup).
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades al programa.
Kayak (1 cada 2 passatgers), material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir) i sacs estanc per a l’equipatge (2 per persona).
Guia acompanyant especialista en la zona de parla anglesa i francesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Nits extres a Khasab o Dubai en funció dels vols d’arribada i sortida. Trasllats necessaris per aquestes nits addicionals.
Visat d’Oman i sortida dels Emirats Àrabs. Calcular un total de 25€ per ambdós conceptes.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Consigna per a l’equipatge a l’aeroport de Dubai (10 € aprox. per un període de 12 hores; son MOLT estrictes amb el límit d’horari).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació