Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

La península de Musandam, a l’estret d’Ormuz, amaga racons extraordinaris en un paisatge marcat per les muntanyes i els fiords que aquestes formen en l’endinsar-se al mar. Recorrerem amb els nostres kayaks les cales i badies de transparents aigües, on la trobada amb dofins no serà estranya. Es tracta d’una ruta activa ja que a part de les etapes de navegació es realitzaran caminades d’exploració per les muntanyes dels voltants.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / DUBAI A bord
13 ABR DUBAI – KHASAB. INICI DE LA NAVEGACIÓ D / S Acampada
14 ABR ILLA DE SHAM E / D / S Acampada
15 ABR BADIA D’ABBALAYAN. SIBI E / D / S Acampada
16 ABR CAMINADA PER MAGLAB AL BARI E / D / S Acampada
17 ABR CAMINADA AL CIM DE LA BADIA DE SHAM E / D / S Acampada
18 ABR TORNADA A KHASAB E / D / S Hotel
19 ABR CAMINADES PEL CANÓ DE WADI QUADAH E / D / S Hotel
20 ABR KHASAB – DUBAI E A bord
21 ABR VOL DUBAI / CIUTAT D’ORIGEN  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Dubai
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament per sortir en vol amb destinació Dubai. Nit a bord.

13 ABR.- Dubai – Khasab. Inici de la navegació
Arribada a primera hora del matí a Dubai. Tràmits de passaport, recollida d’equipatges i trobada amb el nostre representant per sortir per carretera cap a la frontera amb Oman. Arribada després d’un trajecte d’unes 3h 30m (la durada total del desplaçament dependrà també de la prestesa amb que s’obtingui els visats d’Oman a la frontera).
A l’arribada a Khasab realitzarem una curta visita de la ciutat i començarem els preparatius, condicionarem el nostre equipatge en els sacs estancs facilitats per l’organització i prepararem tot el material necessari per passar els següents dies recorrent la zona amb els nostres kayaks.
A mitja tarda començarem la nostra ruta remant entre una i dues hores per arribar a una platja sorrenca en la qual instal·larem el nostre primer campament i podrem gaudir d’un bany al vespre a les transparents aigües de la península.

14 ABR.- Navegació. L’illa de Sham
Començarem avui la nostra navegació per entrar a la Badia de Sham, remarem al peu de l’illot de Humsi que guarda l’entrada a la badia. Una mica més lluny es en troba el millor lloc per a l’albirament dels dofins geperuts (de Sousa). Prendrem el dinar a la platja de Falarat abans d’envoltar l’illa de Sham i explorar les seves coves des de les nostres embarcacions. Instal·larem el campament en una platja propera. Podrem gaudir de la tarda fent snorkel aprofitant els magnífics fons de la zona.

15 ABR.- Badia de Abbalayan. Sibi
Navegació fins al fons de la badia i curta caminada per contemplar el paisatge de Abbalayan. Ens aturarem en un petit nucli abandonat a la badia on, amb sort, podrem albirar algun petit tauró, ratlles i tortugues. Ens aturarem al poble de Sibi per prendre forces i seguirem per muntar el nostre bivac a l’illa del mateix nom.

16 ABR.- Navegació. Caminada per Maglab a Bari
Descoberta a peu de l’illa de Sibi. Sortida en kayak per arribar al poblet de Maglab, davant de l’illa de Sham. Començarem la caminada que ens portarà fins al cim de l’istme que separa les badies de Sham i Habalayan. Visitarem també un petit poble abandonat, coneixerem la seva arquitectura tradicional a ‘pedra seca’.

17 ABR.- Navegació. Caminada al cim de la Badia de Sham
A primera hora del matí, una volta per l’illa de Sibi ens permetrà intentar observar les abundants ratlles que neden just sota la superfície de les transparents aigües. Després de travessar el fiord farem una pausa per banyar-nos i explorar els fons coral·lins de l’illa de Sham. Més endavant no serà estrany trobar alguna esbart de dofins geperuts. Navegarem més tard durant unes 2 hores per arribar al punt de la costa des del qual iniciarem l’ascens al punt més alt de la badia de Sham, amb gairebé 900 metres d’altura. La primera part es realitza sobre un sender. Segons la climatologia i la condició del grup es pot seguir “off track” per arribar al cim i fins i tot passar la nit al cim. Aquí el clima refresca gràcies als vents que ascendeixen pel vessant de la muntanya. La vista sobre el conjunt de la península de Musandam és increïble. Tornarem a la platja per passar la nit.

18 ABR.- Navegació. Tornada a Khasab
Començarem al matí amb una navegació fins a una platja en la qual ens banyarem, més tard seguirem el nostre tornada per acabar la navegació en Khasab. Aquí recollirem i condicionarem el material abans de traslladar-nos a l’allotjament on podrem refrescar-nos i prendre una dutxa abans de sopar en un restaurant local.

19 ABR.- Caminades pel canó del Wadi Quadah
Sortirem de Khasab per remuntar l’estreta gola del Wadi Quadah; grimparem per les roques, en algun punt amb un cert grau de dificultat, per desembocar en un altiplà desèrtic dominant l’estret d’Ormuz. Visitarem un poblat tradicional de muntanya que es manté pràcticament intacte. Petites construccions en pedra serveixen per recol·lectar l’escassa d’aigua de pluja que alimenta les cisternes i rega els cultius.
El camí de tornada discorre per un camí d’uns dos metres d’amplada al llarg d’un penya-segat. Aquest espectacular camí permet unes vistes espectaculars (aconsellem a qui pateixi de vertigen que NO participi en aquesta caminada, el guia intentarà buscar una alternativa). Arribarem al final al poble de Quadah i visitarem el seu palmerar. Tornarem a Khasab en vehicle.

20 ABR.- Khasab – Dubai
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Dubai. Visita d’aquesta peculiar ciutat erigida enmig del desert. Començarem la visita de la ciutat pels mercats tradicionals, els “souks”; després agafarem un vaixell-taxi per travessar el canal i arribar a la zona del “heritage” nucli històric i a partir del qual la construcció de la moderna i espectacular ciutat va començar.
Ens traslladarem més tard al Dubai dels rècords: l’hotel Burj Al Arab, símbol de l’emirat; l’illa-urbanització artificial de Palm Jumeira amb el seu emblemàtic hotel Atlantis. Si ens queda temps, intentarem visitar el complex “Ski Dubai” gegantí recinte cobert en el qual s’ha habilitat una pista d’esquí en ple desert (!!) i el “Mall of Dubai” amb el seu aquari gegantí; acabarem al peu de Burj Khalifa, la torre més alta del món. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a tràmits de facturació.

21 ABR.- Vol Dubai / Ciutat d’origen
Embarcament en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.365 €
Suplement grup de 6 a 9 persones 105 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats per carretera Dubai – Khasab (Oman) – Dubai.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Kayak (1 cada 2 passatgers), material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir) i sacs estanc per a l’equipatge (2 per persona).
Visites i excursions segons itinerari.
Guia acompanyant especialista en la zona de parla anglesa i francesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Nits extres a Khasab o Dubai en funció dels vols d’arribada i sortida. Trasllats necessaris per aquestes nits extres.
Visat d’Oman i sortida dels Emirats Àrabs. Calcular un total de 25€ per ambdós conceptes.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació