Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Oman és un país hereu de la tradició mil·lenària de la Península Aràbiga. Situat a l’actualitat fora de les rutes principals del Pròxim Orient, en el passat va ser un centre essencial i imprescindible de les antigues rutes marítimes i terrestres del comerç. Tot i que el país presenta una gran varietat d’atractius, la nostra ruta intenta mantenir una proporció equilibrada entre paisatges naturals (muntanyes, wadis, canons i desert), paisatges humans (pobles i mercats), així com visites d’interès cultural i històric (forts, ruïnes i monuments).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / MASCAT Vol / Hotel
05 ABR MASCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ – MASCAT E Hotel
06 ABR MASCAT – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA i WADI GHUL – JEBEL SHAMS E / S Lodge
07 ABR JEBEL SHAMS – BAHLA – JABREEN – TOMBES D’AL-AYN o BAT – NIZWA E Hotel
08 ABR NIZWA – JEBEL AL AKHDAR – NIZWA E Hotel
09 ABR NIZWA – MERCATS DE SINAW i IBRA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA E / S Campament
10 ABR DESERT DE WAHIBA – COSTA DE QUHAYD – RAS EL HADD – SUR E Hotel
11 ABR SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT E  Hotel
12 ABR MASCAT E  –
13 ABR VOL MASCAT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

04 ABR.- VOL BARCELONA / MASCAT
Sortida en el vol amb destinació Mascat, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada de matinada i trasllat a l’hotel. Nit a Mascat.

05 ABR.- MASCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ – MASCAT
Esmorzar. Al matí sortim en ruta des de la capital en direcció nord, no sense deixar de veure abans la Gran Mesquita del Sultà Qabus: visita exterior i interior d’aquesta espectacular obra moderna (2001) que constitueix la mesquita més important del país, amb les seves llums , cúpules, minarets i catifes de dimensions extraordinàries.
Parem a la població de Barka per veure el mercat de peix i el seu petit fort, rellevant durant l’expulsió dels perses. Continuació cap a la població interior de Nakhal, on destaca la seva imponent fortalesa envoltada pel palmerar i la seva font sulfurosa, d’Ayn Ath-Thawara al costat d’un interessant wadi per on podem endinsar-nos. Acabem el dia arribant a Rustaq, població situada al peu de la serralada Hajjar i famosa per ser un dels més grans forts del país així com per les seves populars banys sulfurosos.

06 ABR.- MASCAT – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA I WADI GHUL – JEBEL SHAMS
Esmorzar i sortida en direcció a les muntanyes de Hajjar per on discorre el Wadi Bani Awf que ens portarà fins al peu de Jebel Shams, coneguda com la Muntanya del Sol. El Wadi Bani Awf Només per a vehicles 4 × 4 i ens mostra algunes de les vistes naturals més belles de tot el país, destacant algun congost interessant i la població principal a mig camí, Bilad Sayt, un oasi de verdor perdut en el temps i envoltat de inexpugnables muntanyes.

Després d’aconseguir els 2.000 metres d’altitud baixem cap a la població d’Al Hamra, ja en les planes interiors i amb un gran palmerar als seus peus, que protegeix una ciutat semi-abandonada amb gran quantitat de construccions en tova. Un passeig per les seves antigues i deixades carrers, mercats i cases de tova ens transporta a un passat molt recent en vies d’extinció. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghul, pujarem fins Jebel Shams per pernoctar a la part alta d’una de les seves cims (1.800 m). Nit a Jebel Shams.

07 ABR.- JEBEL SHAMS (OPCIÓ SENDERISME) – BAHLA – JABREEN – TOMBES D’AL-AYN o BAT – NIZWA
Esmorzar. Al matí possibilitat de fer una interessant caminada de 2 hores per la zona alta del Gran Canó, conegut per les seves precipicis de fins a 1.000 metres, fins al poblat de Khaym. Els qui no desitgin caminar podran quedar-se al lodge, gaudint de la tranquil·litat i les vistes.
Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una parada ens permet conèixer el mercat i el fort envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar. A la població veïna de Jebreen visitem un dels forts més interessants i ben restaurats del país. Continuem en direcció oest fins a aconseguir la població de Ibri per visitar, a diversos quilòmetres d’allà, la Necròpolis de Bat o Al-Ayn, de l’Edat de Bronze, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si el temps ho permet es farà una altra parada a la ciutat fortalesa de Suleyf. Trasllat després del capvespre fins a Nizwa. Nit a Nizwa.

08 ABR.- NIZWA – JEBEL AL AKHDAR (OPCIÓ SENDERISME) – NIZWA
Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar una visita de la ciutat de Nizwa. Aquesta històrica ciutat comercial és l’antiga capital del país, amb la seva imponent muralla i les seves torres circulars. A més podrem gaudir d’un dels mercats urbans tradicionals més interessants, amb artesania (joieria, dagues, ceràmica …) i mercats de verdures, carn i peix.
Excursió a Jebel Al Akhdar, paratge preservat de les grans rutes amb poblacions penjades a la part alta de la serralada. Possibilitat de realitzar un passeig breu entre pobles gaudint del paisatge i de la frescor d’aquesta regió agrícola i tradicional. Una breu parada ens permetrà conèixer el mil·lenari sistema d’irrigació de Falaj Daris. Nit a Nizwa.

09 ABR.- NIZWA – MERCATS DE SINAW i IBRA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA
Esmorzar i descens cap al sud parant en els mercats rurals de Sinaw i Ibra, centres de compravenda per a la població rural i beduïna dels voltants. D’especial interès és el mercat de camells de Sinaw, únic a tot el país.

Després d’una breu parada a la població de Mudeyreb per veure les torres de vigilància amb excel·lents vistes sobre el desert i l’oasi local, procedim a entrar al Wadi Bani Khaled, un dels típics wadis del país, amb les seves precioses vistes cap a les muntanyes, palmerars, etc.

Farem un breu passeig per la part estreta del wadi al llarg del curs del riu. Trasllat a la tarda al desert de Wahiba per pernoctar en un dels seus campaments.

10 ABR.- DESERT DE WAHIBA – COSTA DE QUHAYD – RAS EL HADD – SUD
Esmorzar i sortida del campament per travessar el desert de Wahiba. Durant més de mitja jornada creuarem el desert de sorra a través dels seus dunes i pistes solitàries. Finalment s’arriba a la costa de l’Oceà Índic on creuarem petits poblets de pescadors al llarg d’una costa a penes alterada per l’home. Trasllat al capvespre fins a la ciutat costanera de Sud.
A la nit possibilitat d’anar a la Reserva Natural de Ras El Haddad per intentar veure com les tortugues verdes fresen en un dels seus santuaris naturals, i amb sort, veure també el naixement de les cries. Nit a la històrica ciutat portuària de Sud.

11 ABR.- SUD – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT
Esmorzar i breu visita del port de Sud, ciutat eminentment marina i comercial, amb un immens passat a l’esquena, en part per aquesta meravellosa ubicació enfront de l’Oceà Índic. En els seus drassanes es construeixen vaixells des de fa almenys 3000 anys, sent el més tradicional l’anomenat dhow o vaixell de fusta, el paper en les rutes comercials marítimes del passat va ser essencial unint les rutes de l’Índic i Àfrica Oriental amb la Península d’Aràbia i les seves rutes terrestres cap a la Mediterrània.
Sortida cap al petit i fràgil Wadi Tiwi, que ofereix un interessant camí d’accés i la possibilitat d’endinsar-se una mica evitant l’aigua. Posterior trasllat a Wadi Shaab, el més bonic de tots els wadis del país. Després d’accedir amb barca al camí principal un passeig de 2 hores ens permet acostar-nos a llocs paradisíacs i solitaris amb vegetació i piscines naturals que permeten un bany reparador en un marc inoblidable. De camí a Mascat parem en l’anomenat Sink Hole, pintoresc lloc natural causat per la caiguda d’un cometa on la població es banya. Arribada a Mascat i allotjament.

12 ABR.- MASCAT
Dia lliure a Mascat. Trasllat a la nit a l’aeroport.

13 ABR.- VOL MASCAT / BARCELONA
Embarcament de matinada en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.290 €
Suplement Individual 340 €
Taxes Aèries (Aprox.) 275 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles 4×4 durant tota la ruta (4 persones per vehicle).
Guia acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Oman. Es realitza a l’arribada a l’aeroport (14 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (35 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació