Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

La península de Musandam, a l’estret d’Ormuz, amaga racons extraordinaris en un paisatge marcat per les muntanyes i els fiords que aquestes formen a l’endinsar-se al mar. Recorrerem amb els nostres kayak les cales i badies de transparents aigües, on la trobada amb dofins no serà estranya. Es tracta d’una ruta activa ja que a més de les etapes de navegació es realitzaran caminades d’exploració per les muntanyes dels voltants.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 31 OCTUBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DUBAI Hotel
2 DUBAI – KHASAB. INICI DE LA NAVEGACIÓ D / S Acampada
3 INICI DE LA NAVEGACIÓ. ILLA DE SHAM E / D / S Acampada
4 NAVEGACIÓ. CAMINADA PER MAGLAB AL BARI E / D / S Acampada
5 NAVEGACIÓ. CAMINADA AL CIM DE LA BADIA DE SHAM E / D / S Acampada
6 NAVEGACIÓ. TORNADA A KHASAB E / D / S Hotel
7 CAMINADES PEL CANÓ DE WADI QUADAH E / D / S Hotel
8 KHASAB – DUBAI E
9 VOL DUBAI / CIUTAT D’ORIGEN  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Dubai
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i embarqui per a sortir en vol amb destinació Dubai. Arribada a última hora i trasllat a l’allotjament utilitzant el shuttle del propi hotel.

Dia 02 | Dubai – Khasab. Inici de la navegació
Trobada amb el nostre representant a primera hora del matí en l’hall de l’hotel per a sortir per carretera cap a la frontera amb Oman. Arribada després d’un trajecte d’unes 3h 30m (la durada total del desplaçament dependrà també de la prestesa amb què s’obtingui els visats d’Oman a la frontera).
A l’arribada a Khasab realitzarem una curta visita de la ciutat i començarem els preparatius, condicionarem el nostre equipatge en els sacs estancs facilitats per l’organització i prepararem tot el material necessari per a passar els següents dies recorrent la zona amb els nostres kayaks.
A mitjan tarda començarem la nostra ruta remant entre una i dues hores per a arribar a una platja arenosa en la qual instal·larem el nostre primer campament i podrem gaudir d’un bany al vespre en les transparents aigües de la península.

Dia 03 | Navegació. Illa de Sham
Començarem avui la nostra navegació per a entrar en la Badia de Sham, remarem al peu de l’illot de Humsi que guarda l’entrada a la badia. Una mica més lluny es troba el millor lloc per a l’albirament dels dofins geperuts (de Sousa). Prendrem el dinar a la platja de Falarat abans d’envoltar l’illa de Sham i explorar les seves coves des de les nostres embarcacions. Instal·larem el campament en una platja pròxima. Podrem gaudir de la tarda fent tub respirador aprofitant els magnífics fons de la zona.

Dia 04 | Navegació. Caminada per Maglab al Bari
Descoberta a peu de l’illa de Sibi. Sortida en kayak per a arribar al poblet de Maglab, enfront de l’illa de Sham. Començarem la caminada que ens portarà fins al cim de l’istme que separa les badies de Sham i Habalayan. Visitarem també un petit poble abandonat, i coneixerem la seva arquitectura tradicional en “pedra seca”.

Dia 05 | Navegació. Caminada al cim de la Badia de Sham
A primera hora del matí, una volta per l’illa de Sibi ens permetrà intentar observar les abundants ratlles que neden just sota la superfície de les transparents aigües. Després de travessar el fiord farem una pausa per a banyar-nos i explorar els fons coralinos de l’illa de Sham. Més endavant no serà estrany trobar algun esbart de dofins geperuts. Navegarem més tard durant unes 2 hores per a aconseguir el punt de la costa des del qual iniciarem l’ascens al punt més alt de la badia de Sham, amb gairebé 900 metres d’altura. La primera part es realitza sobre una sendera. Segons la climatologia i la condició del grup es pot seguir «off track» per a aconseguir el cim i fins i tot passar la nit en el cim. Aquí el clima refresca gràcies als vents que ascendeixen pel vessant de la muntanya. La vista sobre el conjunt de la península de Musandam és increïble. Tornarem a la platja per a passar la nit.

Dia 06 | Navegació. Tornada a Khasab
Començarem el matí amb una navegació fins a una platja en la qual ens banyarem, més tard seguirem el nostre camí de tornada per a acabar la navegació en Khasab. Aquí recollirem i condicionarem el material abans de traslladar-nos a l’allotjament on podrem refrescar-nos i prendre una dutxa abans de sopar en un restaurant local.

Dia 07 | Caminades pel canó del Wadi Quadah
Sortirem de Khasab per a remuntar l’estreta gola del Wadi Quadah; grimparem per les roques, en algun punt amb un cert grau de dificultat, per a desembocar en un altiplà desèrtic que domina l’estret d’Ormuz. Visitarem un poblat tradicional de muntanya que es manté pràcticament intacte. Petites construccions en pedra serveixen per a recol·lectar l’escassa d’aigua de pluja que alimenta les cisternes i rega els cultius.
El camí de tornada discorre per un camí d’uns dos metres d’amplària al llarg d’un penya-segat. Aquest espectacular camí ens permet gaudir d’unes vistes espectaculars (aconsellem NO participar en aquesta caminada a qui sofreixi de vertigen; el guia intentarà buscar una alternativa). Arribarem al final al poble de Quadah i visitarem el seu palmerar. Tornarem a Khasab en vehicle.

Dia 08 | Khasab – Dubai
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Dubai. Visita d’aquesta peculiar ciutat erigida enmig del desert.
Començarem la visita de la ciutat pels mercats tradicionals, els «souks»; després prendrem un vaixell-taxi per a travessar el canal i arribar a la zona del «heritage» nucli històric i a partir del qual la construcció de la moderna i espectacular ciutat va començar.
Ens traslladarem més tard al Dubai dels rècords: l’hotel Burj Al Arab, símbol de l’emirat; l’illa-urbanització artificial de Palm Jumeira amb el seu emblemàtic hotel Atlantis. Si ens queda temps, intentarem visitar el complex «Ski Dubai» gegantesc recinte cobert en el qual s’ha habilitat una pista d’esquí en ple desert (!!) i el «Mall of Dubai» amb el seu aquari gegantesc; acabarem al vaig piular de Burj Khalifa, la torre més alta del món. Després de finalitzar les activitats del dia, trasllat a l’aeroport per als tràmits de facturació i embarcament en el vol de tornada.

Dia 09 | Vol Dubai / Ciutat d’origen
Embarcament en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats per carretera Dubai – Khasab (Oman) – Dubai.
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades al programa.
Kayak (1 cada 2 passatgers), material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir) i sacs estanc per a l’equipatge (2 per persona).
Guia acompanyant especialista en la zona de parla anglesa i francesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Nits addicionals a Khasab o Dubai en funció dels vols d’arribada i sortida. Trasllats necessaris per aquestes nits extres.
Visats.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació