Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Oman és un país hereu de la tradició mil·lenària de la Península Aràbiga. Situat a l’actualitat fora de les rutes principals del Pròxim Orient, en el passat va ser un centre essencial i imprescindible de les antigues rutes marítimes i terrestres del comerç. Tot i que el país presenta una gran varietat d’atractius, la nostra ruta intenta mantenir una proporció equilibrada entre paisatges naturals (muntanyes, wadis, canons i desert), paisatges humans (pobles i mercats), així com visites d’interès cultural i històric (forts, ruïnes i monuments). 

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 10 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT Hotel
2 MASCAT – BARKA – NAKHAL – OLD MASCAT E Hotel
3 MASCAT – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA – JEBEL SHAMS I GRAN CANÓ – NIZWA E Hotel
4 NIZWA – JABREEN – BAHLA – NECRÒPOLIS AL-AYN – NIZWA E Hotel
5 NIZWA – SINAW – AL MINSIFIEH – DESERT DE WAHIBA E / S Campament
6 WAHIBA – SUR – WADI TIWI – WADI SHAB – SINK HOLE – MASCAT E Hotel
7 MASCAT. DIA LLIURE E Hotel
8 VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

10 ABR | Vol Ciutat d’origen / Mascat
Sortida del vol amb destinació Mascat, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a bord.

11 ABR | Mascat – Barka – Nakhal – Old Mascat
Arribada al matí a Mascat, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Avui iniciem la visita de la capital del sultanat, fundada en el segle I i situada en la Península Aràbiga. Realitzem un breu tour panoràmic per la zona noble de les ambaixades i ministeris, per a a continuació visitar la Gran Mesquita del Sultà Qaboos, una obra mestra de l’arquitectura moderna (2001) construïda amb pedra arenisca i marbre policromat. Constitueix la mesquita més important del país, amb els seus llums de Swarovski, cúpules, minarets i catifes perses de dimensions extraordinàries. Continuació cap a la regió de Batinah, la zona més fèrtil d’Oman. Parada en la població de Barka per a explorar el mercat de peix i la seva petita fortalesa, rellevant durant l’expulsió dels perses. Seguim cap a la població interior de Nakhal, un poble tradicional dotat d’una fortalesa imponent envoltada per un gran palmerar, ben coneguda per les seves aigües termals. El fort, construït en el segle XVI durant la dinastia Yarubah, és un dels més vistosos per la seva situació sobre un promontori rocós; des d’aquí podem gaudir de les panoràmiques sobre l’oasi i l’entorn. Després de la visita, retorn a la capital per a visitar Old Mascat. Realitzarem una breu parada per a veure per fora el Palau Al-Alam, residència del Sultà. Després farem una visita panoràmica dels forts portuguesos: Al-Jalali i Al-Mirani (segles XVI – XVII), que protegien l’antic port comercial. Finalitzarem el dia en el barri tradicional de Mutrah, on podem passejar pel basar ambientat amb l’encens omaní i amb un marcat caràcter oriental. Tornada a l’hotel.

12 ABR | Mascat – Wadi Bani Awf – Bilad Sayt – Al Hamra – Jebel Shams i Gran Canó – Nizwa
Esmorzar i sortida en direcció nord per a iniciar per pista de terra i en els nostres 4×4 l’ascens pel Wadi Bani Awf. Al llarg del matí creuarem les muntanyes de Hajjar passant per llocs d’interès com el Snake Canyon, on podem fer una petita caminada, o la població aïllada de Bilad Sayt, un oasi de verdor perduda en el temps i envoltat d’inexpugnables muntanyes. Després d’aconseguir els 2.000 metres d’altitud descendim cap a la població d’Al Hamra, característica per les seves construccions de tova, i amb un gran palmerar als seus peus. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghul, ascendirem fins a Jebel Shams. Aquí presenciarem la majestuositat del Gran Canó, amb penya-segats de fins a 1.000 metres de caiguda en vertical. Finalment descendim fins a la planícia interior, per a allotjar-nos a la ciutat de Nizwa.

13 ABR | Nizwa – Jabreen – Bahla – Necròpolis d’Al-Ayn – Nizwa
Esmorzar. Iniciem el dia amb la visita al Fort de Nizwa, amb la seva imponent torre de vigilància i des d’on podem gaudir de les meravelloses vistes del palmerar, les muntanyes, la cúpula de la mesquita, etc. Temps per a passejar pel soc antic, conegut per la seva artesania: plata, dagues omaníes, ceràmica, cistelles, teixits beduïns, etc. En la població veïna de Jabreen visitem un dels forts més interessants i millor restaurats del país. Va ser construït en 1675 pel Imam Sultà bin Bil’Arab com segona residència. La seva decoració és especialment rica amb els seus sostres cassetonats pintats, a més de les portes i finestres decorades amb arabescos en fusta, pedra i estuc. Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una breu parada ens permet fotografiar el fort, envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar. Trasllat fins al conjunt de tombes o Necròpolis d’Al-Ayn, pertanyent al tercer mil·lenni a. C., durant el període d’influència Sumèria sobre la regió, que va ser explotada intensivament com a centre d’extracció de coure. Si queda temps, realitzarem una parada en el petit poble de Misfah Al Ibriin, una preciosa població de carrerons estrets amb sistemes de reg tradicionals (Falaj), que la converteixen en un vergel. Resta de la tarda en Nizwa, capital històrica del Sultanat d’Oman, que va ser molt pròspera durant la dinastia de Ja’ruba (segles XVII-XVIII), i que compta amb una de les mesquites més antigues del món (no visitable).

14 ABR | Nizwa – Mercat de camells de Sinaw – Al Minsifieh – Wahiba Desert
Després d’esmorzar, sortida en direcció al Desert de Wahiba, realitzant algunes parades en ruta. D’especial interès és la població de Sinaw, coneguda pel seu mercat rural beduí dedicat a camells i altres animals, a més de l’activitat diària on es venen tot tipus de productes del dia a dia. Seguim per carretera fins a Minsifieh, que ha mantingut la seva atmosfera i caràcter tradicional. Observarem les torres de control de les rutes de caravanes en aquesta antiga població comercial. Pel camí serem testimonis de com les muntanyes rocoses de Hajjar es van barrejant amb palmerars i a poc a poc van convertint-se en dunes de sorra. Arribada al Desert de Wahiba, on prendrem els vehicles 4×4 i realitzarem una excursió pel desert (3-4 hrs) que acabarà al capvespre amb l’arribada al campament. Temps per a relaxar-se i gaudir del desert. Sopar i allotjament en campament.

15 ABR | Desert de Wahiba – Sud – Wadi Tiwi – Wadi Shab – Sink Hole – Mascat
Començar el dia entre les dunes és una de les millors experiències de dormir en el desert. Esmorzar i temps de relax per a gaudir de l’ambient. A continuació, deixem el campament en vehicles 4×4. Sortida per carretera cap a la ciutat costanera de Sud, on visitarem el barri de Ayga, amb les seves delicades cases blanques d’estil colonial i la drassana que continua fabricant els famosos dhows de fusta (vaixells de vela tradicional d’origen àrab). Continuació per la carretera de la costa cap a Wadi Tiwi i Wadi Shab, on l’aigua del wadi forma un conjunt de belles piscines naturals i cascades de diferents tons verds i blaus, protegides per altes muntanyes. L’accés al congost es realitza amb barca. Després un passeig de 40 minuts aproximadament ens porta a l’interior.
De camí a Mascat realitzarem una última parada en Bimah Sink Hole, un embornal de 100 metres de diàmetre amb aparença de cràter sota la mar. Accedim a aquesta piscina natural per unes escales que donen pas a una aigua increïblement transparent, on tenim la possibilitat de nedar. Arribada a Mascat i resta de la tarda lliure.

16 ABR | Mascat. Dia lliure
Dia lliure a Mascat. Podem recórrer al nostre aire el basar i la seva part més cèntrica, així com els elegants barris de les ambaixades o la corniche d’Al Khoueir, enfront del Golf d’Oman. També existeix la possibilitat de realitzar alguna excursió o activitat opcional. Després de gaudir de tot un dia lliure en la capital del país, realitzarem el trasllat nocturn a l’aeroport de Mascat.

Pots consultar les diferents excursions opcionals que oferim per a aquest dia en la fitxa tècnica adjunta.

17 ABR | Vol Mascat / Ciutat d’origen
Embarcament de matinada en el vol de tornada, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona des de Barcelona 1.770 €
Preu Base per persona des de Madrid 1.690 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
EXCURSIONS OPCIONALS (a reservar en el moment de realitzar la reserva)
Excursió en barco per veure dofins i Snorkel entre corals 90 €
Excursió en barco per Panoràmica Costa i posta del Sol 55 €
Excursió en kayak per la llacuna del Qorom a Mascat 60 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en minivan amb aire condicionat durant la ruta.
Transport en vehicles 4×4 a les muntanyes Hajjar (dia 3) i al desert (dia 5).
Entrades a totes les visites indicades al programa.
Allotjament en hotels indicats o similars amb esmorzar inclòs.
Allotjament en campament estable del Desert de Wahiba amb sopar inclòs.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Oman.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari