Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un recorregut en 4×4 a través d’Oman que ens porta a conèixer el Desert de Wahiba, la preciosa ciutat costanera de Sur, les boniques platges de sorra blanca de la costa est, i la reserva de Ras al Haddad, on si tenim sort podrem veure com fresen les tortugues.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 26, 27 i 28 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT Hotel
2 MASCAT E Hotel
3 MASCAT – NAKHAL – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – JEBEL SHAMS E / S Lodge
4 JEBEL SHAMS – AL HAMRA I CANÓ GHOL – NECRÒPOLIS D’AL AYN O BAT – NIZWA E Hotel
5 NIZWA. VISITA DE BAHLA I JABREEN E Hotel
6 NIZWA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT WAHIBA E / S Campament
7 TRAVESSA EN 4×4 FINS A QUHAYD – ILLA DE MASIRAH E / S Lodge
8 FERRY A SHANNAH – RAS KHALUF – RAS EL HADD – SUR E  Hotel
9 SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT E  –
10 VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1 | Vol Ciutat d’origen / Mascat
Sortida del vol amb destinació Mascat, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a bord.

Dia 2 | Mascat
Arribada pel matí a Mascat i trasllat a l’hotel. Dia de visita en Mascat que ens permet recórrer la zona coneguda com Old Mascat, on es troben el Palau del Sultà Qabus i les restes de l’antiga capital, la zona de Mutrah (port tradicional on destaca el soc cobert), el mercat de peix, etc. La zona moderna de Mascat mereix un petit passeig per a apreciar l’estil de ciutat que s’ha desenvolupat últimament en la Península d’Aràbia, amb grans superfícies, barris bé prestatges, zones enjardinades, etc.

Dia 3 | Mascat – Nakhal – Wadi Bani Awf – Bilad Seyt – Jebel Shams
No podem abandonar Mascat sense abans visitar la gran Mesquita del Sultà Qabus. Visita de l’interior i exterior d’aquesta espectacular obra moderna (2001) que constitueix la mesquita més important del país, amb els seus llums, cúpules, minarets i catifes de dimensions extraordinàries. Continuació cap a la població interior de Nakhal, on destaca la seva imponent fortalesa envoltada pel palmerar i la seva font sulfurosa de Ayn Ath-Thawara al costat d’un interessant wadi per on podem endinsar-nos. Ascendint a les muntanyes de Hajjar recorrerem durant 4 hores el Wadi Bani Awf, que ens mostra algunes de les vistes naturals més belles de tot Oman, amb camins serpentejants i ascendents de terra i pedra, a més de vertiginosos precipicis rocosos. Destaca la principal població que trobem a mig camí, Bilad Sayt. Es tracta d’un oasi verd perdut en el temps i envoltat d’inexpugnables muntanyes. Completem el dia pujant a 2.000 metres d’altura, on es troba el Gran Canó d’Oman. Posteriorment envoltem el Wadi Ghul i ascendim fins a Jebel Shams, per a pernoctar a la part alta d’una dels seus cims.

Dia 4 | Jebel Shams – Al Hamra i Canó Ghol – Necròpoli d’Al Ayn o Bat – Nizwa
Al matí possibilitat de fer una interessant caminada de 2 hores per la zona alta del canó, conegut pels seus precipicis de fins a 1.000 metres d’altura, fins al poblat de Khaym. Els qui no desitgin caminar podran quedar-se en el lodge, gaudint de la tranquil·litat i les vistes. A continuació descens fins a Wadi Ghul per a fer fer una incursió en tot terrenys per l’interior del canó.
Descens cap a la població d’Al Hamra, ja en les planícies interiors i amb un gran palmerar als seus peus, que protegeix a una ciutat semi-abandonada amb gran quantitat de construccions en tova. Un passeig per les seves antigues i deixats carrers, mercats i cases de tova ens retrotreu a un passat molt recent en vies d’extinció. Continuació en direcció oest fins a aconseguir les famoses necròpolis de l’Edat de Bronze. Visita de la Necròpoli d’Al Ayn o alternativament trasllat a la població de Ibri, per a visitar la pròxima Necròpoli de Bat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Trasllat després del capvespre fins a Nizwa.

Dia 5 | Nizwa. Visita de Bahla i Jabreen
Visita de la històrica ciutat comercial de Nizwa, antiga capital d’Oman, que destaca per la seva imponent muralla i les seves torres circulars. Podrem gaudir d’un dels mercats urbans tradicionals més interessants del país, amb abundants peces d’artesania (joieria, ceràmica, dagues…) i una zona d’alimentació (verdura, fruita, carn i peix). Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una parada ens permet conèixer el mercat i el fort, envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar. En la població veïna de Jebreen visitem una de les fortaleses més interessants i ben restaurades del país. Tornada a Nizwa i allotjament.

Dia 6 | Nizwa – Mercats Sinaw i Ibra – Mudeyreb – Wadi Bani Khaled – Wahiba
Una breu parada ens permetrà descobrir el mil·lenari sistema d’irrigació de Falaj Daris. Descens cap al sud parant en els mercats rurals de Sinaw i Ibra, centres de compravenda per a la població rural i beduïna dels voltants. D’especial interès és el mercat de camells de Sinaw, únic en tot el país. Seguirem cap a la població de Mudeyreb per a observar les seves torres de control, amb excel·lents vistes sobre el desert i l’oasi local. Procedim a entrar a Wadi Bani Khaled, un dels típics wadis del país, amb les seves precioses vistes de muntanyes i palmerars. Trasllat a la tarda al Desert de Wahiba per a pernoctar en un dels seus campaments.

Dia 7 | Travessia en 4×4 pel desert. Ferri a l’Illa de Masirah
Esmorzar i sortida del campament per a creuar el Desert de Wahiba. Durant més de mitja jornada creuarem el desert de sorra a través de les seves dunes i pistes solitàries. Finalment s’arriba a la costa de l’Oceà Índic on creuarem petits pobles de pescadors al llarg d’una costa a penes alterada per l’home. Abandonarem el vehicle en el port, on un ferri ens portarà a l’Illa de Masirah. Visitarem alguna de les zones més verges i dormirem enfront de l’oceà.

Dia 8 | Ferri a Shannah – Ras Khaluf – Sur – Ras el Hadd
Trasllat en ferri cap a la península per a recórrer la regió costanera de Ras Khaluf i continuar ascendint per la costa aquest. Arribada al capvespre a la ciutat costanera de Sur. A la nit possibilitat d’anar a la Reserva Natural de Ras El Hadd per a intentar veure com les tortugues verdes fresen en un dels seus santuaris naturals, i si hi ha sort veure també el naixement de les cries. Nit en la històrica ciutat portuària de Sur.

Dia 9 | Sur – Wadi Tiwi – Wadi Shaab – White Sands Beach – Sink Hole – Mascat
Esmorzar i breu visita del port de Sur, ciutat eminentment marina i comercial, amb un immens passat a la seva esquena i una meravellosa ubicació enfront de l’Oceà Indico. En les seves drassanes es construeixen vaixells des de fa almenys 3000 anys, sent el més tradicional l’anomenat dhow o vaixell de fusta, el paper de la qual en les rutes comercials marítimes del passat va ser essencial unint les rutes del Indico i Àfrica Oriental amb la Península d’Aràbia i les seves rutes terrestres cap al Mediterrani. Sortida cap al petit i fràgil Wadi Tiwi, que ofereix un interessant camí d’accés i la possibilitat d’endinsar-se una mica evitant l’aigua. Posterior trasllat a Wadi Shaab, el més bonic de tots els wadis del país. Després d’accedir amb barca al camí principal un passeig de 2 hores ens permet acostar-nos a llocs paradisíacs i solitaris amb vegetació i piscines naturals que permeten un bany reparador en un marc inoblidable. De camí a Mascat parem en l’anomenat Sink Hole, pintoresc lloc natural causat per la caiguda d’un cometa on la població local es banya. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport de Mascat.

Dia 10 | Vol Mascat / Ciutat d’origen
De matinada, embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base sortida des de Barcelona 26 Desembre 2.685 €
Preu Base sortida des de Madrid 27 Desembre 2.775 €
Preu Base sortida des de Barcelona 28 Desembre 2.810 €
Preu Base sortida des de Madrid 28 Desembre 2.705 €
Suplement Habitació Individual 349 €
Taxes Aèries (Aprox.) 275 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Mascat / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul), en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles 4×4 durant tot el recorregut.
Ferri a l’illa de Masirah (anada i tornada).
Allotjament en hotels indicats o similars en base habitacions dobles.
Allotjament en Lodge 3* a Jebel Shams, lodge 4* a Masirah, i Campament Resort al desert de Wahiba.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Oman.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’asegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.