Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge de nord a sud del Pakistan, començant a Islamabad, a prop dels peus de l’Himàlaia, i conduint a través de la vall del riu Indus mentre descobrim restes d’antigues civilitzacions, la màgia de ciutats tretes d’un conte de les “Mil i Una Nits” i deserts com el de Cholistan, per arribar finalment a Karachi, a la costa de l’Oceà Índic. Aquest itinerari combina visites a llocs arqueològics de gran importància, increïble arquitectura de tots els períodes de la història del Pakistan, paisatges extrems al llarg del riu Indus i els deserts que l’envolten, i permet gaudir de la vida, cultura i religions del Pakistan en molts llocs encara poc afectats per la influència occidental.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 30 OCTUBRE 2022 / 05 FEBRER 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ISLAMABAD Hotel
2 ARRIBADA A ISLAMABAD. VISITES E Hotel
3 ISLAMABAD – TAXILA – TAKHT-I-BAHI – ISLAMABAD E Hotel
4 ISLAMABAD – KHEWRA – KATAS – KALLAR KAHAR – SHEKHUPURA – LAHORE E Hotel
5 LAHORE E Hotel
6 LAHORE – HARAPPA – MULTAN E Hotel
7 MULTAN – BAHAWALPUR E Hotel
8 BAHAWALPUR – UCH SHARIF – DERAWAR – RAHIM YAR KHAN E Hotel
9 RAHIM YAR KHAN – BHONG – SUKKUR E Hotel
10 SUKKUR – MOHENJO-DARO – KOT DIJI – LARKANA E Hotel
11 LARKANA – DARAZA – SEHWAN SHARIF E Hotel
12 SEHWAN SHARIF – RANIKOT – BHIT SHAH – HALA – HYDERABAD E Hotel
13 HYDERABAD – THATTA – BANBHORE – KARACHI E Hotel
14 KARACHI E Hotel
15 VOL KARACHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Ciutat Origen / Islamabad
Sortida del vol des de Ciutat d’Origen a Islamabad amb escales intermèdies. Arribada de matinada a Islamabad, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Arribada a Islamabad. Visites
Esmorzar. Avui dedicarem el dia a la visita de la ciutat d’Islamabad.
Visites incloses: Faisal Mosque, Daman i Koh, Heritage Museum, National Monument

DIA 3.- Islamabad – Taxila – Takht-i-Bahi – Islamabad
Avui anem a visitar primer la localitat de Taxila, un dels llocs més sagrats de la religió budista, situada a només 50 km (1 hora) des d’Islamabad. Posseeix alguns dels més increïbles tresors arqueològics relacionats amb aquesta religió, cobrint una àrea de gairebé 25 km². Després de la visita, ens dirigirem en cotxe a Takht-i-bahi, un complex monàstic budista que es va construir al segle I i que es troba actualment en ruïnes al serrat d’un turó. Finalment, tornarem a Islamabad per passar la nit.
Visites incloses: Museu de Taxila, Dharmarajika Stupa, Ruïnes de Jaulian, Lloc arqueològic de Sirkap, Takht-i-Bahi

DIA 4.- Islamabad – Khewra – Katas – Kallar Kahar – Shekhupura – Lahore
Avui és un dia intens de carretera, ja que ens desplacem des de Islamabad fins a Lahore, encara que realitzarem diverses parades per visitar llocs en la ruta: els jardins de Kalar Kahar, els temples de Katas, les mines de sal de Khewra, i finalment el monument funerari commemoratiu de Hiran Minar, a Sheikhupura, arribant a Lahore al final del dia.
Visites incloses: Khewra, Katas, Kallar Kahar, Hiran Minar, Shekhupura Fort.

DIA 5.- ​​Lahore
Després de l’esmorzar sortim a visitar la ciutat de Lahore, considerada el centre cultural, intel·lectual i artístic de Pakistan. Visitarem diverses localitzacions d’interès, com ara el Fort de Lahore, la mesquita de Badshahi (una de les més grans del planeta), la de Wazir Khan, la torre del Minar-e-Pakistan i diversos atractius turístics més.
Visites incloses: Minar-e-Pakistan, Mesquita de Badshahi, Mesquites de Wazir Khan i Sunehri, Fort de Lahore, Mercat de Anarkali i Tomba Data Darbar

DIA 6.- Lahore – Harappa – Multan
Avui conduïm cap al sud fins a la localitat de Multan, fent una parada molt interessant en Harappa, una ciutat de l’antiga civilització de l’Indus que va florir entre els anys 2600-1700 a.C. En Multen ens trobem de ple en mig d’aquesta regió que va florir amb esplendor en els temps antics al costat del riu Indus, igual que ho van fer Mesopotàmia, Egipte o la Xina. En Multen visitarem diversos mausoleus, les portes de Haram i de Delhi (orientada cap a aquesta ciutat), la mesquita de Shahi Eid Gah i el mercat de Hussain Agahi
Visites incloses: Lloc arqueològic d’Harappa, Mausoleus de Shah Rukne, Alam, Bahauddin Zakariya i Shah Shams Tabraiz, Mesquita de Shahi Eid Gah, Mercat de Hussain Agahi

DIA 7.- Multen – Bahawalpur
Avui és un dia de transport en cotxe fins Bahawalpur, on realitzarem una visita dels principals atractius de la ciutat. En particular visitarem el Noor Mahal Palace, d’arquitectura italiana neoclàssica en contrast amb les línies generals de la ciutat, que va ser construït el 1872.
Visites incloses: Palau de Noor Mahal

DIA 8.- Bahawalpur – Uch Sharif – Derawar – Rahim Yar Khan
Baixant en el nostre vehicle des de Bahawalpur seguint la vall de l’Indus, passarem per la localitat de Uch Sharif, ciutat molt antiga (500 a.C) que encara conserva importants mesquites construïdes al llarg dels segles. Seguirem llavors cap al Fort de Derawar, molt espectacular, situat just a la vora del desert, que s’alça amb una muralla plena de torrasses circulars del color de la sorra que l’envolta. Al final del dia arribarem a Rahim Yar Khan per passar la nit.
Visites incloses: Ciutat de Uch Sharif, Tombes de Bibi Jawindi, Baha’al-Halim i Jalaluddin Bukhari, Fort de Derawar.

DIA 9.- Rahim Yar Khan – Bhong – Sukkur
Avui conduirem de nou en direcció sud passant per la localitat de Bhong per visitar la seva mesquita, d’un estil arquitectònic veritablement únic, plena de colors cridaners i formes complexes i curvilínies. Seguirem conduint fins arribar a Sukkur, ciutat construïda durant l’època colonial anglesa per allotjar les persones involucrades en els treballs en la presa de Sukkur. Entre altres coses, posseeix un centre de pelegrinatge hindú.
Visites incloses: Mesquita de Bhong

DIA 10.- Sukkur – Mohenjo-Daro – Kot Diji – Larkana
Després de l’esmorzar, sortida de nou cap al Sud en direcció a Larkana, parant en el camí primer a Mohenjo-Daro, un lloc arqueològic datat al 2500 a.C. Al costat de Harappa, es tracta d’un dels més importants de la civilització de l’Indus i va ser una de les ciutats més grans de l’antiguitat. Seguint amb el descens arribarem al Fort de Kot Diji, considerat invencible i llar freqüent dels emirs de Khairpur en temps de pau. Finalment, arribem a la ciutat de Larkana.
Visites incloses: Mohenjo Daro, Fort Kot Diji

DIA 11.- Larkana – Daraza – Sehwan Sharif
Avui conduïm des Larkana fins Sehwan Sharif, parant primer a Daraza, un poble famós per ser el lloc on es va enterrar al poeta Faquir Abdol Wahab Farouqi. Posteriorment arribarem a Sehwan Sharif, situada a la riba oest del riu Indus. Sehwan Sharif és una d’una localitat molt antiga, en la qual destaca el mausoleu de Shabaz Qalandar, així com les ruïnes del Fort de Sehwan Sharif, que d’acord a una llegenda local va ser invertit i es considera que va quedar enterrat del revés.
Visites incloses: Mausoleu de Sachal Sarmast, Mausoleu de Lal Shahbaz Qalandar

DIA 12.- Sehwan Sharif – Ranikot – Bhit Shah – Hala – Hyderabad
Després d’esmorzar sortirem de Sehwan Sharif en direcció sud de nou per arribar a Hyderabad, tot i que farem algunes parades interessants durant el dia. Primer, a la vora del desert, explorarem el Fort de Ranikot, considerat per molts com el més gran del planeta, amb muralles exteriors de 32 km de longitud, guanyant-se així el sobrenom de ‘Gran Muralla de Pakistan’. Procedirem després a creuar l’Indus i visitar Bhit Shah, una altra espectacular i acolorida mesquita, així com la veïna localitat de Hala, famosa pel mausoleu de Makhdum Nuh. Finalment, arribem a Hyderabad, on passem la nit.
Visites incloses: Ciutat de Bhit Shah, Mausoleu de Shah Abdul Latif Bhittai, Fort de Ranikot, Ciutat de Hala.

DIA 13.- Hyderabad – Thatta – Banbhore – Karachi
Avui és l’últim dia de desplaçament al Pakistan després de recórrer tot el riu Indus i els vestigis de les seves antigues civilitzacions. Ens dirigim al vehicle cap a Karachi, passant primer per Thatta, on podem veure la seva història en l’arquitectura i literatura que han quedat com a llegat, i es pot visitar una mesquita de la mateixa bellesa al Taj Mahal (creada pel mateix arquitecte). Finalment, abans d’arribar a Karachi, passem pel Llac Keenjhar i visitem el lloc arqueològic de Banbhore, una ciutat del segle I envoltada de muralles.
Visites incloses: Poble de Thatta, Mesquita de Shah Jahan, Museu de Banbhore, Mausoleu de Chaukhandi, Llac de Keenjhar, Necròpolis Makli Hill

DIA 14.- Karachi
Karachi és la major ciutat del Pakistan, amb una població de 20 milions d’habitants. Hi visitarem el Museu Nacional del Pakistan, ple d’informació sobre la història i cultura del país, així com el mausoleu de Quaid-i-Azam, construït com a tomba de Mohammed Ali Jinnah, el fundador del Pakistan, la presència monumental a Karachi és abundant. Seguim el dia amb algunes visites addicionals i trasllat a l’aeroport de Karachi a la nit per prendre el vol de matinada de tornada.
Visites incloses: Mesquita de Tooba, Palau de Mohatta, Mausoleu de Quaid-i-Azam, Museu Nacional del Pakistan, Platja de Clifton, Mercat de Empress, Frere Hall

DIA 15.- Vol Karachi / Ciutat d’origen
Sortida del vol de tornada a la nostra ciutat d’origen amb escales intermèdies. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 16 persones 1.875 €
En base a grup de 10 a 13 persones 2.060 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.260 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.690 €
Suplement Habitació Individual 465 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb A/C i conductor.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla anglesa durant la ruta.
Totes les visites guiades, entrades i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Pakistan (35 USD).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 abril, 2019

Un magnífic viatge del Nord fins el Sud (d’Isalamabad a Karachi) recorrent quasi bé tot el patrimoni històric-artístic del país. Velles civilitzacions mig perdudes de la vall de l’Indus de millers anys d’antiguetat, i d’altres no tan antigues però també molt remotes. Per tots aquels viatgers enamorats de la historia i l’aquitectura és un viatge molt recomanable. En el meu cas, ho haig de reconeixer, molt per sobre de les expectatives que m’havia fet abans d’anar-hi. La gent del país és meravellosa i molt amable amb nosaltres. Hi ha tan poc turisme que per ells erem èssers tan exòtics que tothom volia fer-se fotos amb nosaltres. Per contra és un país totalment islàmic. Una India 100% islamitzada, així que res d’alcohol ni diversions nocturnes.

Deixar un comentari