Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge de nord a sud del Pakistan, començant a Islamabad, a prop dels peus de l’Himàlaia, i conduint a través de la vall del riu Indus mentre descobrim restes d’antigues civilitzacions, la màgia de ciutats tretes d’un conte de les “Mil i Una Nits” i deserts com el de Cholistan, per arribar finalment a Karachi, a la costa de l’Oceà Índic. Aquest itinerari combina visites a llocs arqueològics de gran importància, increïble arquitectura de tots els períodes de la història del Pakistan, paisatges extrems al llarg del riu Indus i els deserts que l’envolten, i permet gaudir de la vida, cultura i religions del Pakistan en molts llocs encara poc afectats per la influència occidental.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2023: 4 FEBRER / 28 OCTUBRE

* Sortides Diàries tot l’any a partir de 2 persones *

DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ISLAMABAD Hotel
2 ISLAMABAD E Hotel
3 ISLAMABAD (TAXILA – TAKHT-I-BAHI) E Hotel
4 ISLAMABAD – KHEWRA – KATAS – KALLAR KAHAR – SHEKHUPURA – LAHORE E Hotel
5 LAHORE E Hotel
6 LAHORE – SHEKHUPURA – LAHORE E Hotel
7 LAHORE – HARAPPA – MULTAN E Hotel
8 MULTAN – BAHAWALPUR E Hotel
9 BAHAWALPUR – UCH SHARIF – DERAWAR – BAHAWALPUR
E Hotel
10 BAHAWALPUR – BHONG – SUKKUR E Hotel
11 SUKKUR – KOT DIJI – LARKANA E Hotel
12 LARKANA – MOHENJO-DARO – SEHWAN SHARIF E Hotel
13 SEHWAN SHARIF – RANIKOT – HYDERABAD E Hotel
14 HYDERABAD – MAKLI HILLS – THATTA – BANBHORE – KARACHI E Hotel
15 KARACHI E Hotel
16 VOL KARACHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Islamabad
Sortida del vol amb destinació Islamabad (connexions intermèdies). Arribada de matinada a Islamabad, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Islamabad
Dia lliure a Islamabad, per descansar i passejar per la ciutat. Nit en hotel.

Dia 03 | Islamabad – Taxila – Islamabad
Esmorzar. Avui visitarem primer la localitat de Taxila, un dels llocs més sagrats de la religió budista, situada a només 50 km (1 hora) des d’Islamabad. Posseeix alguns dels més increïbles tresors arqueològics relacionats amb aquesta religió, cobrint una àrea de gairebé 25km quadrats. Després de la visita, tornarem a Islamabad per a veure com pinten els acolorits camions. Nit en hotel.

Dia 04 | Islamabad – Takht-i-Bahi – Islamabad
Esmorzar. Ens dirigirem amb cotxe a Takht-i-Bahi, un complex monàstic budista que es va construir en el segle I i que es troba actualment en ruïnes en la lloma d’un pujol. A continuació, tornarem a Islamabad per a visitar la ciutat. Nit en hotel.

Dia 05 | Islamabad – Khewra – Katas – Sheikhpura – Lahore
Avui és un dia intens de carretera, perquè ens desplacem des d’Islamabad fins a Lahore, encara que realitzarem diverses parades per a visitar llocs en la ruta: els temples hinduistes de Katas i les mines de sal de Khewra (unes de les més grans del món), arribant a Lahore al final del dia. Si el temps ho permet i abans de fosquejar estem en Sheikhpura (55 km abans d’arribar a Lahore), visitarem el monument funerari commemoratiu de Hiran Minar, de segle XVI. Nit en hotel.

Dia 06 | Lahore
Després d’esmorzar sortim a visitar la ciutat de Lahore, considerada el centre cultural, intel·lectual i artístic del Pakistan. Visitarem diverses localitzacions d’interès, com ara el Fort de Lahore, els Jardins de Shalimar (construïts per Shah Jahan), la mesquita de Badshahi (una de les més grans del planeta), la de Wazir Khan (també de l’època mogol), el museu de la ciutat, el mausoleu de l’emperador Jahangir i el mausoleu de la seva esposa Noor Jahan. A la tarda visitarem la frontera indo-pakistanesa per a assistir a la cerimònia de la baixada de bandera. Nit en hotel.

Dia 07 | Lahore – Harappa – Multen
Avui conduïm cap al Sud fins a la localitat de Multan, fent una parada molt interessant en Harappa, una ciutat de l’antiga civilització del Indus que va florir entre els anys 2600 a 1700 a. C. Nit en hotel.

Dia 08 | Multen – Bahawalpur
Després d’esmorzar visitarem els principals atractius de Multan, visitarem diversos mausoleus (Sheikh Bahad-ud-din Zakriya, Shah Shams Tabriz, Shah Rukn-e-Alam), les portes de Haram i de Delhi (orientada cap a aquesta ciutat), Qasim Bagh i el Fort de Multan. A la tarda continuarem fins a Bahawalpur. Nit en hotel.

Dia 09 | Bahawalpur – Uch Sharif – Derawar – Bahawalpur
Descendint en el nostre vehicle des de Bahawalpur seguint la vall del Indus, passarem per la localitat de Uch Sharif, ciutat molt antiga (500 a.C) que encara conserva importants mesquites construïdes al llarg dels segles i el mausoleu de Bibi Juwandi. Seguirem llavors cap al Fort de Derawar, molt espectacular, situat just a la vora del desert, que s’alça amb una muralla repleta de torrasses circulars del color de la sorra que l’envolta. Al final del dia tornarem a Bahawalpur. Nit en hotel.

Dia 10 | Bahawalpur – Bhong – Sukkur
Avui conduirem de nou en direcció Sud passant per la localitat de Bhong per a visitar la seva mesquita, d’un estil arquitectònic veritablement únic, replet de cridaners colors i formes complexes i curvilínies.
Continuarem conduint fins a arribar a Sukkur, ciutat construïda durant l’època colonial anglesa per a allotjar a les persones involucrades en els treballs en la presa de Sukkur. Entre altres coses, posseeix un centre de pelegrinatge hindú. Nit en hotel.

Dia 11 | Sukkur – Kot Diji – Larkana
Després d’esmorzar, sortim de nou cap al Sud en direcció a Larkana, parant en el camí en Fort de Kot Diji, considerat invencible i llar freqüent dels emirs de Khairpur en temps de pau. Finalment, arribem a la ciutat de Larkana, llar dels Bhutto, dos dels primers ministres més influents en la història contemporània del país.

Dia 12 | Larkana – Mohenjo Daro – Sehwan Sharif
Avui conduïm des de Larkana fins a Sehwan Sharif, parant primer en Mohenjo-Daro, un lloc arqueològic datat en el 2500 a. C. Al costat de Harappa, es tracta d’un dels més importants de la civilització del Indus i va ser una de les ciutats més grans de l’antiguitat. Seguint amb el descens arribarem al. Posteriorment arribarem a Sehwan Sharif, situada en la riba oest del riu Indus. Sehwan Sharif és una d’una localitat molt antiga, en la qual destaca el mausoleu de Shabaz Qalandar, així com les ruïnes del Fort de Sehwan Sharif, que concorde a una llegenda local va ser invertit i es considera que va quedar enterrat del revés. Nit en hotel.

Dia 13 | Sehwan Sharif – Ranikot – Hyderabad
Després d’esmorzar sortirem de Sehwan Sharif en direcció Sud de nou per a arribar a Hyderabad, encara que farem algunes parades interessants durant el dia. Primer, a la vora del desert, explorarem el Fort de Ranikot, considerat per molts com el més gran del planeta, amb muralles exteriors de 32 km de longitud, guanyant-se així el sobrenom de ‘Gran Muralla del Pakistan’. Procedirem després a creuar l’Indus i finalment, arribem a Hyderabad, on passem la nit.

Dia 14 | Hyderabad – Makli Hills – Thatta – Banbhore – Karachi
Avui és l’últim dia de desplaçament al Pakistan després de recórrer tot el riu Indo i els vestigis de les seves antigues civilitzacions. Ens dirigim en el vehicle cap a Karachi, passant primer per la Necròpoli de Makli Hills i Thatta, on podem veure la seva història en l’arquitectura i literatura que han quedat com a llegat, podent visitar una mesquita d’igual bellesa al Taj Mahal (creada pel mateix constructor). Finalment, abans d’arribar a Karachi, passem pel Llac Keenjhar i visitem el lloc arqueològic de Banbhore, una ciutat del segle I embolicada entre muralles. Nit en hotel.

Dia 15 | Karachi
Karachi és la major ciutat del Pakistan, amb una població de 20 milions d’habitants. En ella visitarem el Museu Nacional del Pakistan, replet d’informació sobre la història i cultura del país, així com el mausoleu de Quaid-i-Azam, construït com a tomba de Mohammed Ali Jinnah, el fundador del Pakistan, la presència monumental del qual a Karachi és abundant. Seguim el dia amb algunes visites addicionals (Frere Hall, Sadequain Gallery), i tornada a l’hotel.

Dia 16 | Vol Karachi / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol de tornada (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 14 persones 2.435 €
En base a grup de 7 a 10 persones 2.495 €
En base a grup de 3 a 6 persones 2.750 €
En base a grup de 2 persones 3.190 €
Suplement Habitació Individual 625 €
Taxes Aèries (Aprox.) 365 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb A/C i conductor.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla anglesa durant la ruta.
Totes les visites guiades, entrades i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Pakistan (35 USD).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 abril, 2019

Un magnífic viatge del Nord fins el Sud (d’Isalamabad a Karachi) recorrent quasi bé tot el patrimoni històric-artístic del país. Velles civilitzacions mig perdudes de la vall de l’Indus de millers anys d’antiguetat, i d’altres no tan antigues però també molt remotes. Per tots aquels viatgers enamorats de la historia i l’aquitectura és un viatge molt recomanable. En el meu cas, ho haig de reconeixer, molt per sobre de les expectatives que m’havia fet abans d’anar-hi. La gent del país és meravellosa i molt amable amb nosaltres. Hi ha tan poc turisme que per ells erem èssers tan exòtics que tothom volia fer-se fotos amb nosaltres. Per contra és un país totalment islàmic. Una India 100% islamitzada, així que res d’alcohol ni diversions nocturnes.

Deixar un comentari