Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Palestina ha jugat un paper molt important en la civilització humana. Aquí és on es desenvolupa la societat establerta, l’alfabet, la religió i la literatura, convertint-se així en un lloc de trobada per a diverses cultures i idees que van donar forma a el món que coneixem avui. El seu ric i divers passat, el seu abundant patrimoni cultural, arqueològic i religiós (de tres religions monoteistes), fan de Palestina un centre únic de la història mundial. És un viatge per gaudir dels colors, de la cultura, història, natura i religions d’aquest país petit en tamany, però amb una gran història per explicar. Des del menjar fins els seus monuments, coneixeràs una visió fins ara desconeguda de Palestina.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TEL AVIV – BETLEM Guesthouse
2 BETLEM. VISITES E Guesthouse
3 BETLEM – HEBRÓN E / S Campament
4 HEBRÓN – MAR SABA – WADI QELT – JERICÓ E Hotel
5 JERICÓ – QUMRAN – MAR MORT – JERICÓ E Hotel
6 JERICÓ – NABLUS E Hotel
7 NABLUS – SEBASTIA – RAMALLAH E Hotel
8 RAMALLAH – TEL AVIV E Hotel
9 VOL TEL AVIV / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / TEL AVIV – BETLEM
A l’hora prevista sortida del vol amb destinació Tel Aviv. Arribada i trasllat a Betlem. Allotjament.

DIA 2.- BETLEM
Esmorzar. Inici de la visita per descobrir la ciutat mundialment coneguda per ser el lloc on va néixer Jesús. A Betlem podem trobar dos principals punts d’interès: el mur de separació, la barrera de vuit metres que separa la ciutat de l’estat d’Israel, que actualment està coberta de murals i grafits, el més conegut, el colom o flors llançades de Bansky.
El segon, la Basílica de la Nativitat, construïda damunt d’una cova, que tradicionalment es considera el Portal de Betlem i per al cristianisme, el lloc exacte on va néixer Jesús. També visitarem la Gruta de Sant Jeroni i Sant Josep que es troben sota la Basílica.
Seguirem amb la visita de la ruta de la Llet, segons la tradició és on la Mare de Déu va alletar a l’infant Jesús mentre s’amagava dels soldats d’Herodes abans d’anar a Egipte. A la tarda visitarem el camp de refugiats d’Aida, on es va refugiar part de la població palestina i que avui han fet d’aquests camps el seu barri, amb comerç i on desenvolupen la seva vida diària. Tindrem l’oportunitat de poder conèixer associacions locals que ens podran comptar una mica més sobre la vida en aquests camps.

DIA 3.- BELEN – HEBRON
Esmorzar. Al matí ens traslladarem a Beit Sahour, al camp dels pastors per visitar les antigues coves on els pastors vigilaven el seu ramat i on es creu que es va anunciar el naixement de Jesús. Després de la visita sortirem direcció Hebron. En aquesta ciutat, es troba la Tomba dels Patriarques, on jeu enterrat Abraham, considerat com un profeta per als musulmans, també visitarem la mesquita amb el seu mateix nom. És un lloc sagrat tant per musulmans com per jueus d’aquí que aquesta ciutat presenta una peculiaritat i és que és l’única localitat de tot Palestina que posseeix assentaments jueus en el mateix centre de la ciutat. La ciutat està dividida sent H1 la zona controlada pels palestins (80%) i H2 la qual està controlada pels jueus (20%). Visitarem les dues parts per conèixer una mica més sobre la història d’aquesta ciutat.
Visitarem la fàbrica de Kufiyas, la primera i única fàbrica de la coneguda bufanda palestina. A l’acabar la visita seguirem cap al campament beduí de Rashayda, localitzat en el desert entre Betlem i el Mar Mort. Prendrem un 4×4 per anar a la recerca de la posta de sol amb vistes a la Mar Morta. Tornada al campament per gaudir d’un sopar especial beduïna. Nit a campament.

DIA 4.- RASHYDA – MAR SABA – WADI QELT – JERICÓ
Després de l’esmorzar ens dirigirem a Mar Saba per admirar el monestir ortodox grec més antic i meravellós situat a Terra Santa. No es permet l’entrada a les dones al monestir, així que farem una visita des de l’exterior.
Continuarem el viatge per un oasi verd a prop de la Mar Morta, que es va fer famós pel descobriment d’una de les ciutats més antigues del Llevant que data de segle VIII. Creuarem el desert per veure el canó de Wadi Qelt, per admirar el monestir de St. Jordi, esculpit al penya-segat d’una muntanya. Caminarem per visitar el monestir; després de la visita farem una caminada pel congost fins arribar a la ciutat de Jericó (2h 30m aprox.).
Jericó és la ciutat habitada més antiga del món, situada 400 metres sota el nivell de la mar, tant els seus voltants com el mateix centre estan plens de tresors religiosos, arqueològics i naturals, una ciutat que ha estat reconstruïda fins a 23 vegades al llarg de la seva història.
A l’arribar a Jericó visitarem el Monestir de les Temptacions, es troba a la part alta d’un turó. El monestir és famós per ser el lloc on es creu que Jesús va estar quaranta dies aguantat les temptacions del Diable i va estar en dejú 40 dies i 40 nits. Utilitzarem un telefèric per pujar fins a ell, durant l’ascensió podrem gaudir d’unes vistes aèries de les ruïnes de Tel és-Sultan. La seva ubicació permet veure una panoràmica de Jericó realment magnífica, un veritable oasi emmarcat entre les muntanyes abruptes del Desert de Judea.
Per arribar fins al temple hem de pujar un petit tram d’escales de pedra. La visita es fa sota la supervisió d’un monjo que recull a petits grups a la porta. Després de la visita agafarem de nou el funicular per baixar i visitar el Palau de Hisham. És un complex arqueològic, construït pel califa Walid II a la fi del regnat d’Hisham el-ibn, com un lloc de vacances i pavelló de caça. Un terratrèmol el va destruir poc després de la seva construcció, però encara es poden distingir edificis reals, la mesquita, fonts d’aigua i preciosos mosaics. Aquest complex conserva l’estrella de Palau, convertida avui en un símbol de la ciutat.

DIA 5.- ​​JERICÓ – QUMRAN – MAR MORT – JERICÓ
Esmorzar. Avui al matí visitarem el P.N de Qumran, que és una vall del desert de Judea a les costes de la Mar Morta. La importància d’aquest Wadi és la presència de les ruïnes de Qumran i de les coves que contenien un valuós tresor arqueològic i bíblic. La visita al lloc comença amb la projecció d’una pel·lícula sobre la història de Qumran; des de la sala, els visitants continuen fins a un petit museu que il·lustra la forma de vida a Qumran. La visita continua al llarg del camí cap al lloc en si, seguint la ruta de l’aqüeducte que va recollir l’aigua de la inundació de Nachal Qumran. Després de la visita baixarem a 430 m sota el nivell de la mar, per donar-nos un bany al Mar Mort. Tornarem a Jericó fent una última parada per visitar Nabi Mussa, el nom del santuari que la tradició popular associa amb el lloc on va ser enterrat Moisès, avui un lloc de peregrinació per als musulmans palestins. Tornada a Jericó.

DIA 6.- JERICÓ – NABLUS
Al matí sortirem en direcció Nablus, ciutat situada en un bell enclavament, entre les pintoresques muntanyes de Garizim i Aval, considerada una de les ciutats més grans de la regió. És la llar de gran part de la indústria i el comerç de Palestina, dedicada a l’agricultura de raïms, olives i blat. Les principals produccions són oli d’oliva, sabó i vins. Compta amb un dels cascs antics més bonics de l’Orient Mitjà, algunes fins i tot s’atreveixen a dir que és una petita Damasc. És una ciutat ideal per perdre pels carrerons del seu mercat i provar una de les seves delícies, el künefe, dolç amb base de formatge i xarop de taronja. Les postres té una llarga història, que es remunta a al segle X, i es pot trobar en diversos països àrabs, però no hi ha dubte sobre on es va crear per primera vegada: a Nablus.

Iniciarem la visita per la muntanya Garizim, on resideix l’última comunitat de samaritans, i hi ha les ruïnes que els samaritans consideren la primera parcel·la de terra creada per Déu, per a ells la Muntanya Gerizim, és la seva particular Terra Santa. Coneixerem una mica més sobre la història d’aquesta petita comunitat religiosa. Seguirem amb la visita del Pou de Jacob i del casc antic de la ciutat. La rica història de Nablus resideix en el seu casc antic, amb les seves diferents façanes de pedra, bella arquitectura, carrers estrets i antics espais urbans. Ens perdrem pels seus carrerons per veure algunes de les botigues d’oli i d’espècies més famoses de la ciutat, així com un de les Banys Turcs més antics de l’Orient Mitjà. Temps lliure i allotjament.

DIA 7.- NABLUS – SEBASTIA – RAMALLAH
Esmorzar. Avui visitarem la ciutat de Sebastià, famós lloc arqueològic on s’ubiquen les ruïnes de la ciutat romana d’Herodes el Gran. Continuarem en direcció sud i farem una parada a Taybeh per visitar l’única fàbrica de cervesa de Palestina.
Finalitzarem el dia a Ramallah, considerada la capital administrativa i cultural de Palestina, unes de les ciutats més cosmopolites de tot el territori palestí. Visitarem la tomba de Yasser Arafat. Després de caminar uns minuts per arribar a la plaça Al-Manara podrem gaudir d’un dels llocs més concorreguts de Ramallah i viure i sentir el dia a dia de la població palestina.

DIA 8.- RAMALLAH – TEL AVIV
Avui iniciarem el camí de tornada a Tel Aviv, es disposarà de temps lliure per descobrir la ciutat pel vostre compte, passejar per la platja, visitar el Huk Hacarmel, un mercat local que s’ha convertit en la meca de la gastronomia de carrer, o visitar Jaffo, la part antiga i històrica de la ciutat.

DIA 9.- VOL TEL AVIV / CIUTAT D’ORIGEN
D’hora al matí trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.485 €
En base a grup de 7 a 10 persones 1.600 €
En base a grup de 5 a 6 persones 1.720 €
En base a grup de 4 persones 1.870 €
Suplement Habitació Individual 570 €
Taxes Aèries (Aprox.) 225 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Conductor i guia de parla hispana durant la ruta, a excepció de la caminada a Wadi Qelt, que ens acompanyarà un guia expert de parla anglesa.
Visites mencionades durant l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar i telefèric a Jericó (50 €).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari