Àsia
Destinació
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Papua Nova Guinea és un d’aquests llocs en el món que sembla ni esmentar-se entre la majoria dels viatgers. La relativa escassetat de turistes que s’acosten fins a aquest país, el converteixen en un dels destins més enigmàtics als quals es pot arribar actualment, un lloc replet de cultures antigues, idíl·liques platges repletes de cocoters, frondoses i infranquejables selves tropicals i fons marins replets d’animals, corals i avions derrocats durant la 2ª Guerra Mundial. Al marge de la seva orografia, ideal per als amants del senderisme i la naturalesa, Papua Nova Guinea destaca especialment per la seva enorme varietat cultural, amb més de tres-centes tribus i grups culturals diferents, entre els quals destaquen els huli wigmen i els seus increïbles barrets, els murki amb els seus cridaners tocats vegetals, els homes esquelet de Simbu, els korowai i les seves cases en els arbres o els homes de fang de Goroka.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A MORESBY E Hotel
2 VOL PORT MORESBY / WEWAK E Hotel
3 WEWAK – SEPIK RIVER – WEWAK E / P Hotel
4 VOL WEWAK / MADANG E Hotel
5 MADANG – WARWIN CREEK – MADANG E / D Hotel
6 MADANG – GOROKA E / P Hotel
7 GOROKA – VALL D’ASARO – GOROKA E Hotel
8 GOROKA – MOUNT HAGEN E Hotel
9 MOUNT HAGEN – MOIKA – MOUNT HAGEN E Hotel
10 VOL MOUNT HAGEN / PORT MORESBY E Hotel
11 PORT MORESBY. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S / PICNIC = P

Dia 01 | Arribada a Port Moresby
Arribada de matinada i tràmits d’entrada al país. Trasllat des de l’aeroport al nostre allotjament a la ciutat. Després de l’esmorzar, sortirem amb el nostre guia privat a recórrer la ciutat visitant els llocs més interessants. Veurem el museu nacional (si està obert), el parlament, el cementiri de Bomana o els Jardins Nacionals d’Orquídies entre altres llocs. Nit en hotel.

Dia 02 | Vol Port Moresby / Wewak
Després d’esmorzar, transfer fins a l’aeroport per a prendre el nostre vol domèstic fins a la ciutat de Wewak, al nord del país. Després d’instal·lar-nos a l’hotel sortirem a recórrer la ciutat visitant en primer lloc el mercat central, sempre replet de productes frescos, souvenirs, artesanies i tot tipus d’artefactes locals. Continuarem fins al monument als caiguts en la guerra contra els japonesos durant la Segona Guerra Mundial. El lloc va ser una important posició de vigilància defensiva de les forces imperials i avui dia encara compta amb emplaçaments d’armes ben conservats i relíquies militars. Fora de la ciutat ens acostarem a Cape Wom, el lloc on el general japonès responsable de les tropes nipones a l’illa va lliurar la seva espasa a un general australià per a donar fi a la Guerra del Pacífic el 13 de setembre de 1945. Després de la visita tornarem a Port Moresby. Nit en hotel.

Dia 03 | Wewak – Sepik River – Wewak
Després d’esmorzar ens desplaçarem en tot terreny a Kanduanam Bend, just a la frontera entre el riu Sepik mitjà i el baix. A la nostra arribada ens embarcarem en una canoa a motor que navegarà riu avall fins a la confluència dels rius Sepik i Yuat. La majoria dels viatgers que exploren el riu Sepik en pot a motor, no se solen aventurar pels afluents més petits com el riu Yuat, però és just en petits rius com aquest on es pot veure el costat més tranquil de la conca del Sepik. Remuntarem el riu Yuat durant prop de mitja hora, fins a arribar al poble de Kundima, que s’estén a banda i banda d’un meandre del riu, amb una gran barra de sorra on els vilatans es reuneixen durant la marea baixa per a socialitzar, jugar a futbol, rugbi, beisbol, etc. Després de desembarcar, recorrerem a peu tranquil·lament el poble i després d’un esmorzar a base de productes locals, deixarem Kundima i continuarem remuntant el riu fins a arribar a Tambanum, un dels pobles més grans del riu Sepik amb diverses cases d’esperits de clans i moltes cases amb talles tradicionals. Després de recórrer el poble tornarem en vehicles tot terreny fins a Wewak. Nit en hotel.

Dia 04 | Vol Wewak / Madang
Avui prendrem un nou vol que ens portarà fins a la ciutat de Madang. A la nostra arribada ens traslladarem al nostre allotjament a la ciutat i seguidament sortirem a recórrer aquesta població visitant els jardins d’orquídies, el passeig marítim, el mercat local, els arbres replets de de guineus voladores del centre de la ciutat, el far de Coastwatcher, la platja de Machine Gun, etc. Fora de Madang ens acostarem a la Gruta de Balek, una deu d’aigües fredes i sulfuroses on podrem veure alimentar tortugues i anguiles. També realitzarem una excursió en canoa per la llacuna de Madang per a explorar les petites illes deshabitades en les quals tan sols viuen preciosos ocells i algun poblat. Nit en hotel.

Dia 05 | Madang – Warwin Creek – Madang
Després d’esmorzar deixarem enrere la ciutat i ens dirigirem fins al mirador de Nobnob, que ofereix vistes panoràmiques de la costa de Madang realment boniques, amb la ciutat i la llacuna de Madang al sud-est i l’illa de Karkar al nord. Continuant per la carretera de la costa nord visitarem la històrica missió catòlica de Alexishafen amb les seves múltiples relíquies de la 2a Guerra Mundial. La següent parada serà la llacuna Rempi, protegida per una línia de petites illes que corren paral·leles a la platja. Després de l’esmorzar continuarem fins a Warwin Creek. Aquí, els més aventurats podran realitzar una caminada d’unes dues hores a través de la selva tropical fins a una cova de pedra calcària amb estalactites i un petit rierol que la travessa (l’aigua pot arribar fins als genolls). La cova està habitada per milers de petites ratapinyades que s’alimenten de jejenes i altres insectes. Ocasionalment es poden veure pitons esperant a les incautes ratapinyades. Els que prefereixin una excursió més senzilla, poden realitzar una caminada més curta per la selva sobre un terreny més pla, evitant així el rierol i la cova de les ratapinyades. A última hora de la tarda, tornarem al nostre allotjament al costat de temps per a veure la posta de sol abans del sopar. Nit en hotel.

Dia 06 | Madang – Goroka
Avui deixarem la costa i ens endinsarem en els nostres vehicles a l’interior del país a la recerca de Goroka. El recorregut d’unes vuit hores passa a través d’algunes àrees de jungla tropical, abans d’arribar a Transgogol, una àmplia plana fluvial que embolica els rius Gogol i Nuru i el seu niu d’afluents. La ruta continuarà al costat del riu Nuru cap al sud-oest fins a Usino, el punt ens endinsarem a la vall de Ramu, una àrea repleta de granges agrícoles, camps de canya de sucre i de pasturatge de bestiar. Deixant enrere les comunitats de Lae, el pas de Kassam i la resclosa Yonki, ens endinsarem en les Highlands (Terres Altes) notant el canvi en l’atmosfera, amb un aire més fresc i sec. A la nostra arribada a Goroka, ens instal·larem al nostre hotel i disposarem de la resta de la tarda lliure per a recórrer una mica està agradable població. Nit en hotel.

Dia 07 | Goroka – Vall d’Asaro – Goroka
Després d’esmorzar sortirem a recórrer Goroka visitant el mirador de la Muntanya Kiss amb les seves esplèndides vistes a la ciutat de Goroka i al Asaro Valley. Ens acostarem també a veure el Museu JK McCarthy de la Cultura de les Terres Altes, el mercat de productes frescos, el mercat d’artesanies o la fàbrica de cafè Goroka entre altres llocs. Després de l’esmorzar sortirem fora de la ciutat i ens dirigirem fins a la vall de Asaro, llar dels famosos homes de fang, dits així per la tradició de fabricar una espècia de cascos d’argila d’aspecte feroç que s’usaven durant les baralles tribals per a espantar a l’enemic. Des de Asaro ens dirigirem fins a Kenadi, un poble on la gent viu en barraques rodones fetes d’arbustos. El poble és una comunitat rural típica de les terres altes, amb focs fumejants llestos per a cuinar i porcs deambulant pertot arreu. Després de recórrer el poble tornarem a Goroka. Nit en hotel.

Dia 08 | Goroka – Mt. Hagen
Després d’esmorzar ben d’hora, ens traslladarem per terra fins a la població de Mt. Hagen, realitzant algunes parades durant el camí. La primera d’elles serà en Daulo Pass, el punt on la carretera serpenteja a través de remolins de boira, passant per gegantesques falgueres arborescents i cascades. Des d’aquí aconseguirem la província alpina de Chimbu, on es diu de broma que la gent té una cama més llarga que l’altra per a poder treballar als seus jardins a causa dels empinats vessants. Un dels primers pobles Chimbu que veurem és el “poblat de les serps” conegut per la inclinació que tenen els seus habitants a tenir serps com a mascotes, algunes d’elles bastant verinoses. Cap al migdia arribarem a Kundiawa on pararem a menjar alguna cosa. Després de l’esmorzar continuarem cap a Mindima, un poblat pertanyent a la tribu Omo Masalai que tenen com a tradició pintar-se el cos amb argila per a espantar als seus enemics. De tornada en la carretera, entrarem a la província de Jiwaka, on visitarem la comunitat de Kindeng, Continuant per la carretera de Western Highlands finalment arribarem a la ciutat de Mt Hagen on disposarem de la resta de la tarda lliure per a recórrer-la. Nit en hotel.

Dia 09 | Mt. Hagen – Moika – Mt. Hagen
El nostre recorregut per aquesta població l’iniciarem pel centre de la ciutat on visitarem entre altres llocs el mercat local. A continuació, sortirem de la ciutat i farem un recorregut per la zona rural, repleta de granges, plantacions de cafè i te i mercats de carretera. Després de l’esmorzar tornarem a la carretera per a visitar Moika, un poble típic del poble Melpa, la tribu nativa de l’àrea de Mt Hagen. Realitzarem un recorregut a peu visitant les cases-cabanyes i els jardins del poble mentre descobrim algunes dels costums d’aquest lloc. Des del mateix poble ens endinsarem en la selva per a realitzar una caminada guiada per a descobrir algunes dels ocells més majestuosos del país. L’última hora de la tarda és sens dubte el millor moment per a poder observar als mascles dels ocells del paradís raggiana, sempre saltant de branca en branca i lluint plomatge davant les femelles. Nit en hotel.

Dia 10 | Mt. Hagen / Port Moresby
Després d’esmorzar i a l’hora indicada, sortirem en direcció a l’aeroport per a prendre el vol domèstic que ens portarà de tornada a Port Moresby. De tornada a la capital disposarem del dia lliure per a acabar de recórrer els seus carrers al nostre aire. Nit en hotel.

Dia 11 | Port Moresby. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat fins a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (allotjament categoria econòmica)
En base a grup a partir de 6 persones 3.230 €
En base a grup de 4 a 5 persones 3.540 €
En base a grup de 2 a 3 persones 4.855 €
Suplement Habitació Individual 535 €
PREUS PER PERSONA (allotjament categoria estàndard)
En base a grup a partir de 6 persones 4.360 €
En base a grup de 4 a 5 persones 4.880 €
En base a grup de 2 a 3 persones 6.690 €
Suplement Habitació Individual 740 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics: Port Moresby / Wewak / Madang … i Mount Hagen / Port Moresby.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllat per carretera Madang – Goroka – Mount Hagen.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
City tours a Port Moresby, Wewak, Madang, Goroka i Mount Hagen.
Tour en canoa i vehicle 4×4 al riu Sepik.
Excursió en canoa pel llac de Medang.
Caminada guiada per la selva des de Melpa.
Tour guiat a la cova dels ratpenats a Warwin Creek.
Visita als pobles Asaro i Kenadi.
Visites a Daulo Pass, Sanake Village, Kundiawa, Mindima i Kendeng, Melpa.
Guies locals de parla anglesa durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari