Amèrica del Sud
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge a Patagònia al llarg de la Serralada dels Andes, visitarem llocs absolutament meravellosos, que ens portaran a la memòria histories i llegendes viscudes per exploradors i aventurers europeus en aquestes remotes terres. Afilades muntanyes, valls plenes de boscos de coigüe (roble) i araucària, glaciars massius, rius d’aigües braves, illes remotes i volcans dorments formaran part del nostre dia a dia al llarg de tota la ruta, des de Santiago de Xile fins a Buenos Aires.

El viatge després de recórrer la capital xilena, continuarà cap a Puerto Varas, on ens sorprendrem amb la magnífica silueta del volcà Osorno al costat del llac Llanquihué. Recorrerem la remota illa de Chiloé i assaborirem les delícies de la mar a Puerto Montt, abans de dirigir-nos al Parc Nacional de les Torres del Paine. Des d’El Calafate ens acostarem a visitar el segon major camp de gel del món i el seu famós glaciar, el Perito Moreno. Finalment, volarem a la mítica Ushuaia, en els confins del món, on veurem com els Andes acaben en les aigües del Canal de Beagle, en plena Tierra de Fuego.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SANTIAGO DE XILE A bord
2 ARRIBADA A SANTIAGO DE XILE Hotel
3 VOL SANTIAGO / PUERTO MONTT – PUERTO VARAS E Hotel
4 TOUR VOLCÀ OSORNO I PETROHUE E Hotel
5 TOUR ILLA DE CHILOÉ E Hotel
6 VOL PUERTO MONTT / PUNTA ARENAS – PUERTO NATALES E Hotel
7 PARC NACIONAL TORRES DEL PAINE E Hotel
8 PUERTO NATALES – EL CALAFATE E Hotel
9 PARC NACIONAL DELS GLACIARS E Hotel
10 EL CALAFATE E Hotel
11 VOL EL CALAFATE / USHUAIA E Hotel
12 PN TERRA DEL FOC I CANAL DE BEAGLE E Hotel
13 USHUAIA E Hotel
14 VOL USHUAIA / BUENOS AIRES E Hotel
15 VOL BUENOS AIRES / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Santiago de Xile
Inici del viatge amb destinació a SANTIAGO DE XILE. Nit a bord.

Dia 02 | Santiago de Xile
Arribada a SANTIAGO DE XILE al matí a primera hora. Un trasllat privat ens portarà fins a l’hotel i tindrem la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat. Entre els llocs més interessants per a visitar tenim el PALAU DE LA MONEDA, la PLAÇA d’ARMES, la CATEDRAL METROPOLITANA o LA CHASCONA, una de les cases del cèlebre poeta Pablo Neruda en el barri de BELLAVISTA. A qui li vingui de gust caminar una mica pot pujar al CERRO SAN CRISTÓBAL des d’on tindrà unes precioses vistes de la ciutat.

Dia 03 | Vol Santiago de Xile / Puerto Montt – Puerto Varas
Avui ens dirigirem a l’aeroport on prendrem un vol amb destinació a PUERTO MONTT, al districte dels LAGOS. Des d’aquí un curt trasllat ens portarà fins a PUERTO VARAS, una bonica població situada al costat del llac LLANQUIHUE amb precioses vistes dels volcans OSORNO i CALBUCO i coneguda com la “Ciutat de les Roses”. Disposarem de la tarda lliure per a recórrer la zona pel nostre compte.

Dia 04 | Tour Volcà Osorno i Salts del Petrohué
Després d’esmorzar sortirem en direcció al PARC NACIONAL VICENTE PÉREZ ROSALES, el més antic del país on veurem grans boscos primaris d’arbres natius com coigües, ulmos, olivillos i murtes. Seguint la carretera al costat del llac LLANQUIHUE, deixarem enrere RÍO PESCADO, PUERTO ARTHUR i LOS RISCOS, fins a arribar a ENSENADA, on ens desviarem per un exuberant bosc fins a arribar a les magnífiques CATARACTES DE PETROHUÉ. La vista del VOLCÀ OSORNO després de les aigües turqueses del RIU PETROHUE i els seus salts, és senzillament magnífica. En aquest punt, les aigües del riu flueixen sobre una base de lava basàltica procedent de diferents erupcions. A continuació, anirem fins a PETROHUE per a veure més de prop el majestuós volcà, que des dels seus 2.652 msm domina boscos, valls i llacs. De manera opcional es pot prendre un telecadira per a pujar una mica més i assolir el cim del glaciar.

Dia 05 | Puerto Varas
Avui ens acostarem a l’ILLA GRAN DE CHILOÉ, la segona illa més gran d’Amèrica del Sud i la major de les quals integren l’ARXIPÈLAG DE CHILOÉ. El nom de l’illa deriva de la paraula maputxe chillwe, que significa “lloc de gavines”. Originalment va ser anomenada NUEVA GALÍCIA pels descobridors espanyols, però al no arrelar el nom es va utilitzar el que ja tenia. A més dels seus magnífics paisatges, l’arquitectura de l’illa cobra una especial rellevància pels seus “palafits”, unes característiques construccions en fusta aixecades sobre l’aigua, i per les seves capelles i esglésies. A Chiloé existeixen setze esglésies de fusta, totes construïdes pels jesuïtes espanyols a partir de la seva arribada l’any 1567, que van ser reconegudes com a Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Dia 06 | Vol Puerto Varas / Punta Arenas – Puerto Natales
Després d’esmorzar, un trasllat ens portarà fins a l’aeroport de Puerto Montt on prendrem un vol fins a PUNTA ARENAS, capital de la província de MAGALLANES. Des d’aquí ens traslladarem en un bus compartit fins a PUERTO NATALES, on un transfer privat ens portarà a l’hotel. PUERTO NATALES és una tranquil·la població a la vora del CANAL SEÑORET, entre el GOLFO ALMIRANTE MONTT i el SENO ÚLTIMA ESPERANZA. Aquest si va ser batejat així pel navegant Juan Ladrillero, a l’ésser aquest la seva «última esperança» de trobar l’ESTRET DE MAGALLANES en la ruta procedent del nord. Després d’instal·lar-nos a l’hotel podem sortir a caminar una mica per la costanera o visitar el centre de la població.

Dia 07 | Parc Nacional Torres del Paine
Avui dedicarem el dia a visitar el PARC NACIONAL TORRES DEL PAINE. La nostra primera parada serà la COVA DEL MILODÓN, un monument natural compost de tres cavernes i un conglomerat rocós anomenat SILLA DEL DIABLO. En aquest lloc van ser oposades restes de milodones, grans mamífers herbívors que es van extingir en el Plistocè. Després de la visita continuarem la ruta cap al parc nacional i abans d’ingressar en ell farem una segona parada en CERRO CASTILLO per a prendre un cafè. Ja dins del parc serà fàcil observar guanacs, guineus i còndors mentre visitem llocs com la LAGUNA AMARGA, els llacs NORDENSKJÖLD i PEHOÉ, o SALTO GRANDE, des d’on contemplarem el massís de la BANYA DE PAINE en tota la seva esplendor. Després de l’esmorzar farem una tranquil·la caminada de poc més d’una hora a través d’un bosc per a arribar fins al mirador del preciós GLACIAR GREY.

Dia 08 | Puerto Natales – El Calafate
Al matí ens traslladarem fins al terminal de PUERTO NATALES on prendrem un bus que ens portarà fins a EL CALAFATE, una petita població situada al costat del LAGO ARGENTINO i que ens servirà com a porta d’entrada al Parc Nacional dels Glaciars. Després d’instal·lar-nos a l’hotel tindrem temps de sortir a recórrer una mica el seu agradable centre i passejar al costat del llac.

Dia 09 | Parc Nacional dels Glaciars
Després d’esmorzar sortirem cap al major parc nacional del país i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el PARC NACIONAL DELS GLACIARS. La meitat d’aquest parc està ocupat pel Camp de Gel Patagònic, el camp de gel més gran després de l’Antàrtida, que alberga aproximadament uns dos-cents glaciars. El més conegut de tots ells és sens dubte el GLACIAR PERITO MORENO, una enorme massa de gel procedent de la part sud del camp patagònic que divideix el llac argentí en dues parts en el seu constant avanç. L’espectacle natural és senzillament impressionant. Durant la visita tindrem la possibilitat de navegar en el llac Argentí i acostar-nos fins als enormes murs de gel del Perito Moreno.

Dia 10 | El Calafate
Avui disposarem del dia lliure en El Calafate. Els que ho prefereixen poden gaudir d’un dia de relax i tranquil·les passejades al costat del llac, ja que el lloc ens hi convida totalment. Els que vulguin una mica més d’activitat tenen diverses possibilitats molt interessants. Entre elles valen la pena l’excursió A PUNTA WALICHU on descobrim pintures rupestres amb milers d’anys d’antiguitat; l’excursió al bosc petrificat de LA LEONA o l’excursió d’un dia al EL CHALTEN on podrem realitzar un espectacular trek en la serralada andina fins a assolir la base de la mítica muntanya FITZ ROY.

Dia 11 | Vol El Calafate / Ushuaia
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport d’El Calafate on prendrem un vol fins a la mítica ciutat de USHUAIA, considerada com la ciutat més austral del món amb el permís de la xilena PORT WILLIAMS (situada al sud del canal Beagle). Ushuaia es va incorporar oficialment a la República Argentina l’any 1884 i molt aviat es va convertir en una colònia penal a fi d’establir un assentament argentí permanent. Després d’instal·lar-nos a l’hotel podem aprofitar la tarda per a explorar la ciutat i visitar la GALERIA TEMÀTICA DE LA HISTÒRIA DE TERRA DEL FOC o el MUSEU DE LA PRESÓ.

Dia 12 | Parc Nacional Terra del Foc
Avui visitarem el PARC NACIONAL TERRA DEL FOC, un preciós paisatge replet de llacs, valls, torberes, rius i magnífics boscos dominats per lengas, guindos i ñires. En aquest lloc, els contraforts de la gran serralada andina van prenent menor altura i es troben amb la mar en el CANAL BEAGLE. En la part de la costa destaca la BADIA LAPATAIA, l’únic fiord argentí del canal, i la ENSENADA ZARATIEGUI. Després de la visita al parc tornarem a Ushuaia i ens embarcarem per a recórrer el Canal Beagle en un viatge amb precioses vistes de la Badia de Ushuaia, on la ciutat es troba orgullosament coronada pel GLACIAR MARTIAL. Durant la navegació descobrirem la diversa fauna marina, com a corbs de mar i llops marins per a finalment arribar al bonic far ELS ECLAIREURS, testimoni immòbil del naufragi del vaixell Monte Cervantes l’any 1930.

Dia 13 | Ushuaia
Avui disposarem del matí lliure per a visitar algun altre lloc. Passejar pel port i els boscos dels voltants pot ser una opció genial, però els que busquin una mica més d’intensitat tenen diverses alternatives. Al marge de realitzar alguna ruta de senderisme dins del parc nacional, també podem realitzar un trek fins al GLACIAR VINCIGUERRA, un tour al LAGO ESCONDIDO i FAGNANO o navegar de nou pel CANAL DE BEAGLE i visitar la pingüinera d’ISLA MARTILLO i ESTANCIA HABERTON.

Dia 14 | Vol Ushuaia / Buenos Aires
Avui disposarem del matí lliure per a visitar algun lloc que ens hagi quedat pendent de veure en Ushuaia o bé realitzar alguna activitat. A les 14.35h, després del menjar, ens traslladarem a l’aeroport on prendrem un vol a la ciutat de BUENOS AIRES.

Dia 15 | Vol Buenos Aires / Ciutat d’origen
Avui aprofitarem el dia abans de sortir cap a l’aeroport. Podem començar visitant el centre històric i polític de la ciutat al voltant de PLAZA DE MAYO i la CASA ROSADA. Després podem passejar per SAN TELMO i els seus carrers empedrats abans de dirigir-nos al barri residencial més antic, LA BOCA. Aquest és el lloc on Buenos Aires es torna de color i el tango està present en cada racó. La part més moderna de la ciutat la trobarem en PUERTO MADERO, mentre que a PALERMO trobarem un dels barris amb més caràcter i ambient de tots. A l’elegant i aristocràtic barri de RECOLETA es donen cita els grans palaus que ens recorden que Buenos Aires va ser una vegada la “París de Sud-amèrica”. En el cementiri d’aquest barri es troba el lloc de descans d’Eva Perón. Després del recorregut per la ciutat, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a casa. Nit a bord.

Dia 16 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 3.025 €
En base a grup de 4 a 10 persones 3.200 €
En base a grup de 2 a 3 persones 3.590 €
Suplement Habitació Individual 529 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 512 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals i domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Bus compartit pels trajectes Punta Arenas – Puerto Natales – El Calafate.
Allotjament en hotels amb esmorzar inclòs.
Excursions indicades a l’itinerari amb guia de parla hispana.
Entrades a visites i parcs nacionals segons itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació