Amèrica del Sud
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Situat en la seva major part a la Serralada dels Andes, Perú guarda el llegat de la cultura Inca entre muntanyes. Aquest viatge recorre el sud del país, on es concentren els principals jaciments arqueològics i alguns dels paratges andins més espectaculars. A partir d’Arequipa s’inicia la travessia cap al Canó del Colca i segueix fins al llac Titicaca, pernoctant a la Península de Capachica. La ruta continua a través dels Andes fins a Cuzco i la Vall Sagrada dels Inques, per ascendir fins a la joia del país, el famós Machu Picchu.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LIMA A bord
2 ARRIBADA A LIMA. VISITES Hotel
3 VOL LIMA / AREQUIPA E Hotel
4 AREQUIPA. VISITES E Hotel
5 AREQUIPA – CHIVAY E Hotel
6 CHIVAY – CANÓ DEL COLCA – TRAVESSA DE L’ALTIPLÀ A PUNO E Hotel
7 PUNO – ILLES UROS TITINO – ILLA TAQUILE – PENÍNSULA DE CAPACHICA (LLAC TITICACA) E / D / S Casa local
8 PENÍNSULA DE CAPACHICA – PUNO E Hotel
9 TRAVESSA TRANSANDINA PUNO – CUZCO E / D Hotel
10 CUZCO. VISITES E Hotel
11 VALL SAGRADA: PISAQ – OLLANTAYTAMBO. TREN A AGUAS CALIENTES E Hotel
12 VALL SAGRADA: MACHU PICCHU – AGUAS CALIENTES. TREN A OLLANTAYTAMBO E / S Hotel
13 VALL SAGRADA: SALINES DE MARAS – MORAY – CHINCHEROS – CUZCO E Hotel
14 CUZCO E Hotel
15 CUZCO E Hotel
16 VOL CUZCO / LIMA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
17 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar rutes opcionals a la fitxa tècnica del viatge (Trekking Camí de l’Inca Clàssic, Trekking Camí de l’Inca Salkantay, opció Selva Tambopata, opció Nazca i Paracas i Opció Trek Vinicunca).

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Lima
Sortida en el vol amb destinació Lima. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Lima. Visita de la ciutat
Arribada a Lima de matinada. Recepció i trasllat a l’hotel. Visita de mig dia a la ciutat colonial i moderna. A la tarda visitarem el Museu Nacional d’Arqueologia, Antropologia i Història del Perú.

DIA 3.- Vol Lima / Arequipa
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Arequipa. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Recomanem recórrer els seus carrers i visitar la Catedral, a la mateixa plaça d’Armes i el Museu dels Altars Andinos.

DIA 4.- Arequipa. Visita de la ciutat
Envoltada de volcans que arriben als 6.000 metres, se la coneix com “la ciutat blanca”, pel color de la pedra utilitzada en les seves construccions. Està situada a 2.360 metres d’altura, als peus del Misti, i gaudeix d’un bon clima durant tot l’any. És la segona ciutat del país, amb una població mestissa que ha estat bressol de grans escriptors, artistes i polítics.
Visita de mig dia de la ciutat: Mirador de Chilina, Capella de Sant Ignasi de Loiola, barri de Sant Llàtzer, Convent de Santa Catalina, Església i mirador de Yanahuara. Tarda lliure.

DIA 5.- ​​Arequipa – Chivay
Sortida cap a Chivay, població propera al Canó del Colca, al cor dels Andes (165 km / 4 h aprox.), per serpentejants pistes de muntanya i passant per una reserva de camèlids. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 6.- Chivay – Canó del Colca – Puno
Sortida de matinada cap a Creu del Còndor per pistes de terra (2 hores aprox.) passant pels pobles tradicionals de Yanque, Achoma, Maca i Pinchollo. Des de Creu del Còndor es tenen unes vistes espectaculars del canó i es poden veure planejar còndors, les rapinyaires més grans del món. Tornada a Chivay.
A la tarda, sortida en bus de línia regular travessant l’altiplà, cap a la ciutat de Puno, a la vora del llac Titicaca (3.808 m). En aquesta travessia allunyada de les rutes turístiques, amb neus perpètues als cims i llacs d’altura, es gaudeix d’un paisatge espectacular. El recorregut d’uns 350 km pot durar unes sis hores, depenent de l’estat de la carretera. Per la seva aïllament, aquesta zona volcànica te encant. Durant el camí ens trobem amb la fauna andina: alpaques, flames, vicunyes i gran varietat d’aus. Arribada a Puno al vespre i trasllat a l’hotel.

DIA 7.- Puno – Illa Uros Titino – Illa Taquile – Península de Capachica (Llac Titicaca)
A primera hora trasllat al port per recórrer en llanxa al canal principal del Titicaca, el llac navegable més alt del món (3.800 m), amb una superfície de més de 8.000 km², en direcció a la Península de Capachica. Durant el trajecte observem les illes d’Uros Titino (illes construïdes en un tipus de jonc anomenat “boga”), els habitants descendeixen dels Aimaras, el poble més antic de Sud-amèrica.

Continuem cap a l’illa de Taquile per fer una caminada per alguns dels sis sectors i penya-segats de l’illa, amb vistes al llac. Després ens dirigirem cap a una de les comunitats camperoles de Llachón, Santa Maria o Sant Pere, ubicades a la Península de Capachica, on ens acomodarem en alguna de les seves vivendes.
Després de dinar compartirem i apreciarem algunes de les de les activitats que depenent de l’època realitzen quotidianament: preparar la terra, sembrar, collir, preparar la llana per teixir o brodar.
Caminada cap al cim del turó Auqui Karus on es troba el centre cerimonial Inka kancha, des d’on apreciarem la immensitat del llac al capvespre. Sopar i allotjament en cases condicionades.

DIA 8.- Península de Capachica – Puno
Després de l’esmorzar continuem amb algunes activitats pròpies de la comunitat. De gran riquesa cultural, els pobladors conserven els seus costums ancestrals, portant una organització exemplar de l’economia basada en el comunitari. Apreciarem activitats pròpies de l’illa. Dinar lliure i navegació de tornada a Puno per arribar al capvespre i trasllat a l’hotel.

DIA 9.- Travessia Transandina Puno – Cuzco
Al matí trasllat a l’estació de l’autobús transandino, i inici del recorregut en bus turístic de línia regular, travessant l’altiplà andí en direcció nord fins a la ciutat de Cuzco. Realitzarem en ruta parades i breus visites als llocs de més interès: Pukará, Raqchi i Andahuaylillas. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 10.- Cuzco. Visita de la ciutat
Esmorzar. Situada a 3.360 metres sobre el nivell de la mar, és considerada la capital arqueològica d’Amèrica i és la ciutat habitada més antiga del continent. Aquesta bella ciutat va ser bressol i capital de l’Imperi Inca. Al matí visita dels llocs arqueològics situats en la perifèria de *Cuzco: *Tambomachay, *Qenqo, *Puca *Pucara i *Sacsayhuaman.

Retorn a *Cuzco i visita de la Plaça d’Armes presidida per la Catedral i *Kori Pista o Temple del sol (tancat diumenges), així com el mercat de Sant Pere, situat en el cor de la ciutat. És ideal recórrer-la a peu seguint les seves construccions en pedra de l’època inca al costat dels edificis colonials, que donen forma i color als seus carrers. Retorn a l’hotel.

DIA 11.- Vall Sagrada: Pisaq – Ollantaytambo. Tren a Aguas Calientes
Recorregut en bus per la Vall Sagrada dels Inques, visitant en ruta el mercat indígena i el lloc arqueològic de Pisaq. Continuació cap al poble inca d’Ollantaytambo i visita de la fortalesa. Sortida en tren cap a Aguas Calientes (2 h aprox.) Deixant la serra i el paisatge de Puna per entrar a la selva alta. Arribada a aquesta petita població termal situada als peus del Machu Picchu.

DIA 12.- Vall Sagrada: Aguas Calientes – Machu Picchu – Aguas Calientes. Tren a Ollantaytambo
Desde Aguas Calientes, sortim a primera hora en bus per visitar Machu Picchu, la ciutat perduda dels Inques, descoberta el 1911 per Hiram Binham. Tornada en bus a Aguas Calientes i embarcament amb tren a Ollantaytambo. Trasllat a l’hotel, situat a la vall sagrat. Sopar i allotjament.

DIA 13.- Vall Sagrada: Salines de Maras – Moray – Chincheros – Cuzco
Al matí, sortida de Cuzco per visitar les terrasses de Moray i les salines de Maras, principal subministrament de sal per a la vall i Cuzco des de fa segles. En la visita a Moray, es pot veure l’antic laboratori agrícola inca, format per quatre amfiteatres o andanes de pedres circulars concèntriques. De tornada a Cuzco visitarem Chincheros, on es troben les restes de la hisenda reial de Túpac Inca Yupanqui.

DIES 14 i 15.- Cuzco
Dies lliures per recórrer la ciutat.
Opcionalment es poden organitzar diferents visites i excursions per la vall: Museu Inca (tancat diumenges), ràfting pel riu Urubamba, senderisme, rutes a cavall o amb bicicleta, fonts de l’aigua Tipón i Waro, i ruïnes pre-inques de Pikillakta.

DIA 16.- Vol Cuzco / Lima / Ciutat d’origen
Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport i embarcament en vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (connexions intermèdies).

DIA 17.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 14 persones 2.665 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.795 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 455 €
SUPLEMENTS
Supl. Habitació Individual (Ruta Base) 485 €
Supl. ascens opcional Machu Picchu o Huayna Pichu 25 €
Supl. Opció Trekking Camí de l’Inca “Clàssic” 415 €
Supl. Opció Trekking Camí de l’Inca “Salkantay” 390 €
Supl. Opció Trekking Vinicunca (mínim 2 persones) 500 €
Supl. Opció Nazca i Paracas 300 €
Sobrevol Línees de Nazca (només en opció Nazca i Paracas) 290 €
Supl. Opció Selva Tambopata 445 €
Entrades als llocs a visitar (a pagar en destí, total aproximat) 140 $
GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats aeroport – hotel – estació – port i viceversa.
Transport per terra en bus regular, minibús privat i tren, segons itinerari.
Llanxes al Llac Titicaca.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari (entrada al Machu Picchu inclosa).
Guia-coordinador local de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
Serveis inclosos a les rutes opcionals descrits a la fitxa tècnica adjunta.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions opcionals.
Entrades a reserves, museus i restes arqueològiques, excepte la de Machu Picchu (que sí està inclosa).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació