Amèrica del Sud
Destinació
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta ens submergeix en la important cultura pre-colombina i el misteri que li otorga l’escàs coneixement del seu passat, també per la seva exuberant naturalesa de variats ecosistemes, i per les seves pintoresques ciutats colonials i colorits mercats, sense deixar de banda les seves comunitats natives.

Veure ficha completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LIMA Hotel
2 LIMA – PARACAS E Hotel
3 PARACAS – ICA – NAZCA E Hotel
4 NAZCA – AREQUIPA E Bus nocturn
5 ARRIBADA A AREQUIPA Hotel
6 AREQUIPA – CANÓ DEL COLCA E / D / S Hotel
7 COLCA – PUNO E / D Hotel
8 PUNO – UROS – TAQUILE – PENÍNSULA DE CAPACHICA E / D / S Casa local
9 PENÍNSULA DE CAPACHICA – SILLUSTANI – PUNO E / D Hotel
10 PUNO – CUZCO E / D Hotel
11 CUZCO E Hotel
12 CUZCO – OLLANTAYTAMBO. TREN A AGUAS CALIENTES E / S Hotel
13 AGUAS CALIENTES – VALL SAGRADA E Hotel
14 VALL SAGRADA – PISAC – CUZCO E Hotel
15 CUZCO E Hotel
16 CUZCO. TRASLLAT A L’AEROPORT E
 EXTENSIÓ PUERTO MALDONADO
16 VOL CUZCO / PUERTO MALDONADO E / S Lodge
17
SELVA MADRE DE DIOS E / D / S Lodge
18 PUERTO MALDONADO. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Consultar extensió opcional a la fitxa tècnica del viatge (Extensió Puerto Maldonado i Selva Madre de Dios).

DIA 1.- Arribada a Lima
Arribada a Lima, recepció a l’Aeroport Internacional Jorge Chávez i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Lima – Paracas
Esmorzar. Sortida en bus cap a la Badia de Paracas. Durant el trajecte passarem per les ciutats de Cañete i Chincha. Arribada i visita de la Reserva Nacional de Paracas, observant el desert i les platges de Lagunillas, on podem gaudir d’un únic paisatge del sol i mar. La visita a aquesta reserva ens permetrà gaudir de bells paisatges marítims i desèrtics. També podrem aprendre sobre l’antic home de Paracas, qui va habitar les seves costes fa més de 2000 anys, deixant com s’evidencia en les seves necròpolis una gran diversitat de rics teixits, els quals sorprenen al món modern. Resta de la tarda lliure.

DIA 3.- Paracas – Ica – Nazca
Esmorzar. Trasllat a l’embarcador i sortida amb llanxa observant de camí la figura de “El Canelobre”. Seguim la navegació per les Illes Ballestas, observant llops marins i infinitat d’aus entre les quals destaca el pingüí de Humboldt en el seu hàbitat natural. Continuació fins a Ica on visitarem el Museu Regional i l’oasi de Huacachina. Trasllat a l’estació per agafar l’autobús de línia regular amb destinació a Nazca. Recepció i trasllat a l’hotel.

DIA 4.- Nazca – Arequipa
Esmorzar. Temps lliure per fer una visita a les Línies de Nazca. Hi ha l’opció de sobrevolar el lloc en avioneta (molt recomanable reservar amb antelació). A última hora, trasllat a l’estació per agafar l’autobús de línia regular (semi-llit) amb destinació Arequipa. Nit a bord.

DIA 5.- ​​Arequipa
Arribada a Arequipa a primera hora del matí i trasllat a l’hotel. Envoltada de volcans que aconsegueixen els 6.000 m d’alçada, Arequipa és també coneguda com “la ciutat blanca”, pel color dels seus edificis.
Disposarem del dia lliure per conèixer els principals atractius de la ciutat: el Convent de Santa Catalina (una ciutat dins de la pròpia ciutat), la Plaça d’Armes, els Claustres de la Companyia i els districtes residencials de Yanahuara i Chilina, des d’on és possible apreciar una magnífica vista del volcà Misti. També es recomana visitar el Museu dels Altars Andinos, on és possible apreciar a la “mòmia Juanita”, una adolescent Inca sacrificada que va ser trobada al cim del volcà Ampato, i que és una de les mòmies millor conservades de tot el planeta.

DIA 6.- Arequipa – Canó del Colca
Esmorzar. Sortida cap a un dels canons més profunds del planeta, el Canó del Colca. Passarem per Pampa Cañahuas, prop de la Reserva Nacional Salines – Aguada Blanca, abans d’arribar a Chivay, punt de partida per a les visites a la zona. Temps lliure. Opcionalment es pot visitar les Termes de la Calera.

DIA 7.- Canó del Colca – Puno
Esmorzar. Avui ens dirigim al lloc denominat “Creu del Còndor”, mirador des d’on s’aprecia la profunditat del canó i el vol arrogant dels còndors que ascendeixen a la superfície. Visitarem els pobles de Yanque i Maca, amb esglésies colonials i tombes penjants.
Tornada a Chivay on canviarem de vehicle per continuar amb bus a Puno, la capital de altiplà peruà. El trajecte ofereix bells escenaris naturals i una vista impressionant de la bella llacuna anomenada Lagunillas, on podem apreciar amb freqüència flamencs andins alimentant-se en les ribes del llac. Arribada a Puno al final de la tarda i trasllat a l’hotel.

DIA 8.- Puno – Uros – Taquile – Península Capachica
Esmorzar. Avui avançarem a través del llac navegable més alt del planeta: el Llac Titicaca. Farem una primera visita de les Illes Uros, illes flotants en la qual encara viuen els descendents d’aquesta ancestral ètnia, avui unida al llinatge Aymara, la subsistència es veu en part recolzada pel turisme. Continuarem navegant cap a l’Illa de Taquile, illa quítxua els costums i tradicions inques encara són palpables. Seguirem la navegació per dirigir-nos a la Península de Capachica i arribar a la comunitat nativa d’Llachón. Aquí podrem apreciar un bell panorama riberenc al costat del Llac Titicaca. Compartirem els seus costums i viurem la bella experiència de dormir a les cases dels vilatans.

DIA 9.- Península De Capachica – Sillustani – Puno
Esmorzar. Sortirem a caminar cap al cim del Turó Auki Karus, on apreciarem paisatges naturals plens de vegetació andina i de platges de sorra fina, al costat del impressionant Llac Sagrat de les cultures que van habitar en els Andes. De camí podrem apreciar les activitats quotidianes de la població que conserva encara la forma de vida andina mil·lenària.
Després de dinar, sortim per carretera cap al Complex Arqueològic de Sillustani, península rocosa envoltada per la llacuna de Umayo, famosa per les seves meravelloses construccions funeràries de pedra, anomenades Chullpas o Aya Wasis, lloc que ens farà sentir transportats cap a altres temps. Per a molts és el lloc ideal per a la meditació i el silenci. Continuació fins a Puno i allotjament.

DIA 10.- Puno – Cuzco
Esmorzar. Trasllat a l’estació d’autobusos per agafar el bus turístic en direcció a Cuzco, realitzant visites a Pukara, la Ratlla, Racjchi (temple de Wiracocha), i Andahuaylillas (la capella Sixtina andina). Dinar en ruta. Arribada a Cuzco en caure la tarda. Trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- Cuzco
Esmorzar. Dia lliure a Cuzco per visitar dels principals atractius de la ciutat: la plaça del barri de Sant Blai, el carrer Hatunrumiyoc amb la “pedra dels 12 angles”, la placeta Nazarenas, la Plaça d’Armes, el Museu Històric Regional, el mercat Central de Cuzco, la Catedral i el Koricancha (Temple del Sol).

DIA 12.- Cuzco – Ollantaytambo. Tren a Aguas Calientes
Esmorzar. Sortida per carretera cap a la Vall Sagrada dels Inques, visitant en ruta al poble andí de Chinchero, que destaca per la zona arqueològica, la seva església colonial, la plaça principal (on es troba el mercat artesanal) i el taller tèxtil.
Continuació cap a les mines de sal de Maras, que van servir com a centre d’abastament de sal en l’Imperi Inca i segueixen explotades en l’actualitat. També visitarem el Laboratori Agrícola de Moray, caracteritzat per les seves andenerías profundes amb diversos microclimes, i acabarem la ruta a Ollantaytambo, amb la seva impressionant fortalesa. A la tarda sortida en tren cap al poble de Aguas Calientes. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure.

DIA 13.- Aguas Calientes – Vall Sagrada
Esmorzar. De bon matí pujada amb autobús fins a la ciutadella de Machu Picchu per gaudir d’un dels espectacles naturals més interessants que ens ofereix la natura, veure il·luminar-la ciutadella amb els primers raigs de sol. Visita guiada del complex arqueològic (3 hores aprox.). Continuació en autobús a Aguas Calientes. Temps lliure per a gaudir de la seva mercat i la vida d’aquest enclavament per on passa gairebé tot viatger que arriba al país. Sortida des de l’estació de tren amb tornada a Ollantaytambo, baixada a l’estació del mateix nom i trasllat a l’hotel a la vall Sagrat, lloc que presumeix de tenir un dels millors climes del món. Allotjament.

DIA 14.- Vall Sagrada – Pisac – Cuzco
Esmorzar. Al matí, trasllat de tornada a Cuzco, fent una parada al mercat de Pisac. Arribada a Cuzco i resta de la tarda lliure. Allotjament.

DIA 15.- Cuzco
Dia lliure. És recomanable visitar les ruïnes limítrofes a la ciutat, on destaquen Sacsayhuaman (fortalesa cerimonial de pedres monumentals), Tambomachay (temple per retre culte al Déu Aigua) Q’enqo (centre cerimonial i ritual on es realitzaven sacrificis) i Puka-Pukará (antic lloc de vigilància al llarg dels camins inques).

DIA 16.- Cuzco. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.630 €
En base a grup de 3 a 9 persones 1.670 €
En base a grup de 2 persones 1.850 €
Suplement Habitació Individual 475 €
Suplement Extensió Puerto Maldonado (mínim 2 persones) 420 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – estació – moll i viceversa.
Bus regular Lima – Paracas – Ica – Nazca i en el trajecte Chivay – Puno.
Bus nocturn semi-llit Nazca – Arequipa.
Bus turístic amb visites i dinar en ruta Puno – Cuzco.
Tren Ollantaytambo – Machu Picchu (poble) – Ollantaytambo.
Bus de Aguas calientes al parc arqueològic de Machu Picchu (anada i tornada), amb entrada a Machu Picchu inclosa.
Llanxa compartida per a les excursions a les Illes Ballestas i el Llac Titicaca.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies locals en les visites indicades en servei compartit.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions opcionals o no mencionades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar (115 USD aprox.), excepte Machu Picchu (sí inclosa).
Entrada i reserva per a l’ascens al Huayna Picchu.
Sobrevol opcional de les Línees de Nazca.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari