Europa
Destinació
7 dies
Duració
Estiu
Temporada

Un viatge pels racons més sorprenents de l’Algarve realitzant una gran varietat d’activitats. Recorregut al llarg del penya-segat costaner de les Set Valls Penjants, la millor ruta de senderisme d’Europa segons l’organització European Best Destinations: muntanyes rocoses, petites cales d’aigües cristal·lines i profundes coves entre la platja de Val Centeanes i Albandeira. Ruta en veler per la Costa Aquest de l’Algarve fins a Praia Verde, una mar de dunes i grans extensions de pinedes. El Parc Natural de Ria Formosa, recentment triada com una de les 7 Meravelles Naturals de Portugal: llargs braços de sorra i mar per a navegar en kayak, boscos, illes, aiguamolls, salines i platges amb una diversitat biològica excepcional. Olhao marinera, l’Illa de Culatra i Farol: platges verges i petits poblets de pescadors. I una espectacular tirolina sobre el riu Guadiana que ens porta a Alcoutim, un poble de cases emblanquinades de gran bellesa.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 SEVILLA – ISLA CRISTINA Apartament
2 RUTA DE LES SET VALLS PENJANTS Apartament
3 PARC NATURAL DE LA RIA FORMOSA EN KAYAK Apartament
4 COSTA DE L’ALGARVE EN VELER Apartament
5 ALCOUTIM EN TIROLINA Apartament
6 ILLA DE CULATRA – FAROL Apartament
7 TORNADA A SEVILLA
ALIMENTACIÓ: –

Dia 01 | Sevilla – Illa Cristina
Trobada amb el grup a l’estació de trens de Santa Justa (AVE) de Sevilla a les 17h. Arribada a la nostra agència local i xerrada sobre el programa a desenvolupar. Allotjament en acollidors apartaments situats enfront d’un paratge natural, a escassos 15 minuts de Portugal.

Dia 02 | Ruta de les Set Valls Penjants
Comencem la nostra aventura en la Costa de Carvoeiro (Lagoa) per a realitzar, segons l’organització European Best Destinations, el millor recorregut de senderisme d’Europa. Caminarem al llarg d’un impressionant penya-segat costaner tallat per set cursos d’aigua que van crear, amb el temps, petites valls banyades per la mar. Observarem belles cales d’aigües transparents, coves, fars, arcs i grutes amagades entre la Platja de Val Centeanes i Alvandeira, en ple cor de l’Algarve. Al llarg del recorregut també podrem veure diferents espècies d’ocells sobrevolant les parets rocoses i una interessant vegetació endèmica.

Dia 03 | Parc Natural de la Ria Formosa en Kayak
A primera hora, visitarem l’històric fort de Cacela Velha, antic poble emmurallat de cases emblanquinades situada sobre un penyal enfront de la mar.

Després, seguirem la ruta fins al poble mariner de Santa Luzia (Tavira) per a realitzar una travessia en kayak per la llacuna de Ria Formosa, i navegant per un estret canal d’aigua que separa l’illa de Tavira del continent. D’un costat les dunes i la mar; de l’altre un sistema rural antic compost per petits poblets blancs i antigues cases de cultiu. No es necessita experiència prèvia en el maneig de kayak, però és imprescindible saber nedar.

Dia 04 | Costa de l’Algarve en Veler
Iniciem un agradable recorregut per la costa aquest de l’Algarve, entre l’horitzó i una mar de dunes i pinedes, navegant de manera tranquil·la i segura, i escoltant només el rumor de la mar i el vent sobre les veles.
Ens endinsem en l’oceà per a descobrir, al costat del nostre Patró, tots els secrets sobre la navegació a vela. Després de gaudir d’un bany en alta mar, posarem rumb de tornada amb els vents favorables de ponent i, acompanyats amb sort, d’ocells marins i dofins.

Dia 05 | Alcoutim en Tirolina
Avui creuem a Portugal d’una altra forma, “volant” sobre el riu Guadiana en una espectacular tirolina, la primera transfronterera del món. Abans realitzarem un suau recorregut a peu per la mateixa ribera del riu, entre verds pujols esquitxats d’alzines i ullastres, fins a Alcoutim, un poblet de cases blanques i carrers estrets situat sobre una lloma en la qual descansa un antic castell. Acabarem el matí amb un bon capbussó en una curiosa platja fluvial, un petit oasi situat en la ribera del riu Cadavais. Tornada després de dinar.

Dia 06 | Olhao – Illa de Culatra – Fanal
Avui passarem el dia recorrent una de les zones més autèntiques i salvatges de Ria Formosa.
A primera hora del matí ens desplaçarem fins al pintoresc poble de Olhao, amb el seu encantador mercat a l’aire lliure i el seu curiós barri de pescadors. Des d’allà agafarem un vaixell que ens portarà fins a Ilha do Fanal, un agradable passeig entre marenys i arenals plens de mariscadors i barques de pesca artesanal. Caminarem per l’Illa de Culatra a través d’un llarg braç de sorra blanca i fina entre dunes i petits assentaments de pescadors que ens traslladen a altres èpoques. Acabem la ruta amb un bon bany i un ric guisat mariner per a menjar. Tornada per la tarda als apartaments.

Dia 07 | Tornada a Sevilla
Matí lliure. Avui podreu recórrer al vostre aire una de les últimes salines artesanals que ens queden per a gaudir de la tranquil·litat que ofereixen els seus llacs de magnesi i banys de fang.
Havent dinat, trasllat a Sevilla (estació d’AVE) per a arribar a les 17h. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu base per persona 695 €
Suplement Sortides 10, 17, 24 Juliol / 28 Agost / 4 Setembre 100 €
Suplement Sortides 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost 150 €
Suplement Habitació Individual (bany compartit) – segons data:
            – Sortides 24, 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost / 4 Setembre 150 €
            – Resta de sortides 100 €
Suplement bany privat (opcional) – segons data:
            – Sortides 24, 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost / 4 Setembre 200 €
            – Resta de sortides 150 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 4 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats Sevilla – Isla Cristina – Sevilla en vehicle privat.
Allotjament en apartament turístic (6 nits) a Isla Cristina, en habitacions dobles amb bany a compartir.
Totes les activitats detallades al programa (P.N. Ria Formosa, ferry Illa de Culatra, ruta en kayak, navegació en veler amb Patró, senderisme guiat, tirolina a Alcoutim, etc).
Guies especialistes durant la ruta.
SERVEIS NO INCLOSOS
Desplaçament des de Ciutat d’origen fins a Sevilla, ni tornada.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari