Europa
Destinació
11 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

En aquest itinerari descobrirem la Península de Kamchatka, on se situen alguns dels volcans més grans d’Euràsia, entre els quals destaquen els volcans actius de Mutnovsky i Avachinsky. Podrem realitzar una excursió en helicòpter al Valley of Geysers, i caminar entre els dolls de vapor i aigua que emergeixen de la terra. Finalitzarem la ruta amb un descens pel Riu Bystraya, on hi ha possibilitats de trobar-nos amb l’animal insígnia de Kamchatka: l’ós bru.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A AGOST 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A PETROPAVLOVSK Hotel
2 NAVEGACIÓ PER LA BADIA D’AVACHA – VOLCÀ MUTNOVSKY E / D / S Acampada
3 ASCENSIÓ AL VOLCÀ MUTNOVSKY E / D / S Acampada
4 EXCURSIÓ AL VOLCÀ GORELY – KAMCHATSKY E / D / S Hotel
5 VALLEY OF GEYSERS (OPCIONAL) – VOLCÀ AVACHINSKY E / D / S Casa local
6 ASCENSIÓ AL VOLCÀ AVACHINSKY E / D / S Casa local
7 VOLCÀ AVACHINSKY – VOLCÀ KORYAKSKY – PETROPAVLOVSK E / D Hotel
8 PETROPAVLOVSK – RIU BYSTRAYA E / D / S Acampada
9 DESCENS PEL RIU BYSTRAYA E / D / S Acampada
10 RIU BYSTRAYA – PARATUNKA E / D Hotel
11 PARATUNKA – PETROPAVLOVSK. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Petropavlovsk
Arribada a l’aeroport de Petropavlovsk-Kamchatsky i trasllat a l’hotel (20 km). Allotjament i resta del dia lliure per a passejar per la ciutat.

Dia 02 | Navegació per la Badia de Avacha – Volcà Mutnovsky
Avui realitzarem un passeig amb vaixell per la Badia de Avacha per a observar els llocs on nien els ocells marins, com l’illa Babushkin Kamen, o Tree Brata (Tres Germans). Continuarem navegant pel Pacífic cap a l’Illa Starichkov, observant la fauna marina que habita aquestes aigües (amb sort podem trobar balenes i dofins). Tornada a Petropavlovsk. A la tarda sortirem en vehicle cap a la zona del Volcà Mutnovsky (100 km). Allotjament en tendes de campanya.

Dia 03 | Ascensió al Volcà Mutnovsky
Avui pujarem al cràter del Volcà Mutnovsky (2.323 m). Durant l’ascens trobarem fumaroles actives, cràters de fang, vessants escarpats i glaceres brillants. Aquest és sens dubte un dels fenòmens volcànics més bonics de Kamtxatka. L’ascens té una durada aproximada de 8 hores. Allotjament en tendes de campanya.

Dia 04 | Excursió al Volcà Gorely – Kamchatsky
Avui explorarem un altre dels volcans més coneguts de Kamtxatka, el Volcà Gorely (1.829 m). Caminarem a través de planes volcàniques i tres cràters volcànics que alberguen llacs en el seu interior. L’excursió té una durada aproximada de 8 hores. A la tarda ens desplaçarem en vehicle fins a Kamchatsky, a uns 90 km. aprox. Nit en hotel.

Dia 05 | Valley of Geysers (opcional) – Volcà Avachinsky
Dia lliure. Avui podem realitzar de manera opcional una excursió en helicòpter a Valley of Geysers, sobrevolant els volcans de Karymsky (1.486 m) i Maly Semyachik (1.560 m). Una vegada a la vall podem caminar entre els més de 20 guèisers de la zona. Alguns expulsen el seu vapor i aigua bullent cada 10 minuts, mentre que uns altres ho fan cada 4 o 5 hores.
A la tarda ens dirigim a la zona del Volcà Avachinsky (45 km) en el nostre vehicle. Ens allotjarem en cases locals habilitades amb habitacions a compartir.

Dia 06 | Ascensió al Volcà Avachinsky
Avui realitzarem l’ascens a l’espectacular Volcà Avachinsky (2.749 m). Des del seu cim podem contemplar espectaculars vistes de tota Kamtxatka: la Badia de Avacha, la ciutat de Petropavlovsk, els volcans de Mutnovsky i Gorely, la vall del riu Nalychevo, o l’immens con del Volcà Koryaksky. La caminada sol prendre entre 6 i 8 hores, i no presenta cap dificultat tècnica. Tornada a la casa local i allotjament.

Dia 07 | Volcà Avachinsky – Volcà Koryaksky – Petropavlovsk
Avui farem una excursió a peu (4-5 hores) per a recórrer els vessants del Volcà Koryaksky i la coneguda com Camel Mountain (per la seva silueta que recorda al gep d’un camell). En finalitzar l’activitat tornarem en vehicle a Petropavlovsk.

Dia 08 | Petropavlovsk – Riu Bystraya
Sortida en vehicle cap al Riu Bystraya (120 km). Embarcament en les nostres basses i inici de la primera etapa de descens, que té lloc entre les grans serres al llarg del riu amb alguns ràpids que no són perillosos per als principiants. Instal·lació del campament a la vora del riu. Soparem algun plat a base de peix al voltant de la foguera. Allotjament en tendes de campanya.

Dia 09 | Riu Bystraya
Continuem amb el descens pel riu. Durant el dia d’avui passarem per dos ràpids. Durant la navegació disposarem de temps per a pescar, recollir bolets i fruits del bosc, o simplement observar la multitud d’ocells i ànecs salvatges que habiten la zona. Si tenim sort, podrem albirar també l’animal més característic de la regió: l’os bru. Allotjament en tendes de campanya.

Dia 10 | Riu Bystraya. Trasllat a l’àrea de Paratunka
Últim dia de descens pel riu Bystraya. Després d’un últim descens pels ràpids, ens desplaçarem en vehicle fins a Paratunka (170 km) per a gaudir de les piscines amb aigua termal. Nit en hotel. Nit en hotel.

Dia 11 | Petropavlovsk. Trasllat a l’aeroport
Depenent de l’horari de sortida del nostre vol podrem visitar el mercat de peix al matí. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Acomodació Compartida 1.645 €
Suplement Habitació Individual (en hotels) 255 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÀXIM 18 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en bus i vehicle especial per a pistes segons programa.
Recorregut en barco per la Badia d’Avacha.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa (o de parla russa amb intèrpret de parla anglesa) i cuiner durant tota la ruta.
Material d’acampada i cuina d’ús col·lectiu i material per al rafting.
Visa Support (carta d’invitació).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Rússia.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Excursió opcional en helicòpter a Geyser Valley (745 € aprox).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari