Àsia, Europa
Destinació
21 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

A bord del llegendari transsiberià creuem la Rússia europea i Sibèria occidental des de Moscú fins a Irkutsk. Allà diverses excursions ens porten a conèixer el Llac Baikal i la taigà siberiana que l’envolta. De nou en tren, el sector Transmongolià ens apropa a Ulan Bator. Durant uns dies recorrerem les estepes de Mongòlia, un paisatge únic on els pastors nòmades viatgen amb els seus ramats al ritme de les estacions. Un últim tren ens portarà a Pekin on passarem unes jornades visitant la ciutat i la Gran Muralla.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
06 AGO VOLS BARCELONA / MOSCÚ Hotel
07 – 08 AGO MOSCÚ E Hotel
09 AGO SORTIDA TREN MOSCÚ – IRKUTSK E Tren
10 – 12 AGO TRANSSIBERIÀ MOSCÚ – IRKUTSK Tren
13 AGO ARRIBADA A IRKUTSK E / D / S Hotel
14 AGO IRKUTSK – LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / D / S Posada
15 AGO LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / S Posada
16 AGO BOLSHIE KOTY (BAIKAL) – IRKUTSK E / D / S Hotel
17 AGO TREN IRKUTSK – ULAN BATOR E Tren
18 AGO ARRIBADA A ULAN BATOR. RUTA A BAYAN GOBI E / D / S Camp / Gers
19 AGO BAYAN GOBI – KHAR KHORIN E / D / S Camp / Gers
20 AGO KHAR KORIN E / D / S Camp / Gers
21 AGO KHAR KORIN – ULAN BATOR E / D / S Hotel
22 AGO TREN ULAN BATOR – PEKIN E Tren
23 AGO ARRIBADA A PEKIN D Hotel
24 AGO PEKIN. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E / D Hotel
25 AGO PEKIN E Hotel
26 AGO VOLS PEKIN / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

06 AGO.- Vol Barcelona / Moscú
Sortida del vol amb destinació Moscú. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

07 AGO.- Moscú
Al matí visita guiada (3h) del centre de Moscú i el Monestir de Novodevichiy. Resta del dia lliure.

08 AGO.- Moscú
Al matí passeig guiat pel Carrer Arbat i el metro (2h). Resta del dia lliure.

09 AGO.- Moscú. Embarcament en el Transsiberià Moscú – Irkutsk
Dia lliure a Moscú.
A la nit trasllat a l’estació de Yaroslav i embarcament al tren amb destinació a Irkutsk. Sortida prevista a les 23.45 h. Aquí s’inicia la gran travessia que, al llarg de quatre dies i 5.191 km, ens porta al cor de la Sibèria asiàtica. Viatjant en direcció est per la plana de la Rússia europea creuarem el Volga a l’estació de Nijni Novgorod (442 km), continuant a la nit en direcció a Kírov. Nit a bord, acomodació amb cotxe-llit.

10 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
Després de creuar Perm (1.436 km), el terreny es va tornant més accidentat, una successió de turons anuncia l’arribada de les Muntanyes Urals. Al quilòmetre 1.777 km un obelisc blanc assenyala la Frontera oficial entre Europa i Àsia; una hora després el tren arriba a Ekaterinenburgo (1.816 km) continuant el viatge a través dels Urals durant la nit. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

11 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
El viatge contínua a través dels Urals, que es converteixen en una immensa plana pantanosa poblada de bedolls i coníferes. És la taigà, el bosc que s’estén al llarg del nord d’Àsia. A la nit arribarem a Novosibirsk (3.335 km), la ciutat frontera entre Sibèria oriental i occidental. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

12 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
Darrera jornada a bord. Creuarem el riu Yeniséi a Krasnoiarsk (4.098 km), viatjant cap a les estribacions de les Muntanyes Altai. Les estacions de Taishet (4.507 km) i Zima (4.926 km) precedeixen l’arribada a Irkutsk. Assistència a l’estació i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local.

13 AGO.- Arribada a Irkutsk
Arribada a l’estació de Irkutsk (prevista 07.15 h). Trasllat a l’hotel i temps lliure. Després de dinar passeig pel centre de la ciutat, com ara el Museu. Sopar i allotjament.

14 AGO.- Irkutsk – Listvyanka (Llac Baikal)
Sortida per carretera cap a Listvyanka, al Llac Baikal (70 km). La ruta segueix el curs del riu Angara, endinsant-se al frondós bosc de la Taiga siberiana. Parada al Museu (a l’aire lliure) d’arquitectura de fusta, que acull bons exemples de les construccions tradicionals siberianes. Acomodació en una casa d’hostes local.
Visita de Listvyanka incloent el Museu Limnològic del Baikal (un lloc únic per recollir informació sobre el llac) i l’excursió fins al punt d’observació de Cherskiy Rock situat a la part alta del turó.

15 AGO.- Listvyanka (Llac Baikal)
Dia lliure a Listvyanka.
Listvyanka és un popular destí de vacances al costat del Baikal. Botigues d’artesania, diferents restaurants amb especialitats locals i diverses excursions relacionades amb la natura … Un lloc fantàstic per prendre el pols de la regió siberiana. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 AGO.- Boshie Koty. Ferri a Irkutsk
Avui carreguem a la motxilla únicament el necessari per a un dia fora i deixem l’equipatge a l’hotel perquè el traslladin a Irkutsk. Ens dirigim al port on trobarem els vaixells amb els quals navegarem pel Baikal cap al poblet de Bolshie Koty (sortida prevista 09.00 h / arribada 10.00 h). Amb només 70 habitants i sense accés per carretera, Boshie Koty és un lloc únic per experimentar la vida al costat del llac, envoltats pels boscos de la taigà siberiana.
Passarem el dia caminant pels voltants i dinarem en un hostal local. A la tarda continuarem el nostre passeig i a les 18.30 embarcarem en el ferri que ens porta de tornada a Irkutsk. Arribada prevista a les 20.00 h. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament

17 AGO.- Ferrocarril Irkutsk – Ulan Bator (Mongòlia)
Esmorzar d’hora i trasllat a l’estació. Embarcament en el ferrocarril Transmongolià, amb sortida prevista a les 08:10. Sortida en direcció sud, creuant la frontera entre Rússia i Mongòlia pel lloc de Naushki. Nit amb tren, cotxe-llit.

18 AGO.- Arribada a Ulan Bator. Camí de Bayan Gobi
Arribada a Ulan Bator al matí (previst 07.00 h.). Després de l’esmorzar dediquem el matí a la visita de la ciutat. Dinar i sortida per carretera cap al campament de Bayan Gobi (240 km / 4 h). Arribada al vespre. Sopar i allotjament al campament de gers, la botiga tradicional de Mongòlia.

19 AGO.- Bayan Gobi – Khar Khorin
En aquesta àrea es troben les dunes de sorra amb l’estepa i les muntanyes de Hogno Han, un lloc on és habitual la presència de famílies nòmades. Excursió a les dunes i al petit Monestir de Uvgun, des d’on un sender, muntanya amunt porta a les restes de l’antic temple. Dinar al campament i, a la tarda, ruta a Khar Khorin (70 km / 1,5 h). Arribada, acomodació i sopar al campament.

20 AGO.- Khar Khorin
Després d’esmorzar ens dirigirem al Monestir de Erdene Zuu, centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de la visita ens esperen el Museu i les ruïnes de Karakorum, la capital de l’antic imperi de Gengis Khan. Dinar. A la tarda (si el temps de les visites ho permet) farem una passejada pel mercat local. Allotjament en un Ger Camp.

21 AGO.- Khar Khorin – Ulan Bator
Jornada de ruta tornant a Ulan Bator (340 km, una mica menys de cinc hores). Dinarem un pícnic pel camí. A l’arribada, acomodació a l’hotel, temps lliure i sopar de comiat.

22 AGO.- Ferrocarril Ulan Bator – Pekin
Esmorzar / pícnic box. Trasllat a l’estació de tren per l’embarcament en el ferrocarril amb destinació Pekin; sortida prevista a les 07.15 h.
Embarquem en un espectacular viatge a través de l’estepa i el desert de Gobi, creuant Mongòlia de nord a sud. Jornada completa i nit amb tren, cotxe llit.

23 AGO.- Arribada a Pekin
Arribada a Pekin al mig dia (arribada prevista 14.15 h).
A l’estació ens trobem amb el nostre representant local que ens portarà a l’hotel que serà el nostre allotjament a Pekin. A la tarda, passeig pels barris tradicionals del Pekin antic (hutongs), acabant en el Mercat de la Seda. A la nit sopar de benvinguda en un restaurant local.

24 AGO.- Pekin. Excursió Gran Muralla
Excursió de mig dia a la Gran Muralla a la seva secció de Mutianyu, un tram des d’on es tenen panoràmiques espectaculars del mur serpentejant sobre les muntanyes. Dinar i de tornada a Pekin, visita del Temple Lama Yonghegong.

25 AGO.- Pekin
Dia lliure a Pekin per completar les visites. Allotjament a l’hotel.

26 AGO.- Vols Pekin / Moscú / Barcelona
Embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​via Moscú. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En Habitación Doble y Cabina Cuádruple en Tren 3.750 €
Tasas Aéreas (Aprox.) 260 €
Visados y Tramitación 325 €
SUPLEMENTS
Suplemento Habitación Individual (sólo en hoteles) 550 €
Cabina Doble en Trenes (1ª clase) 700 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Bitllet de tren Moscú – Irkutsk – Ulan Bator – Pekin. Acomodació en cabines-llit de 4 persones.
Tots els trasllats a hotels, estacions i aeroports.
Hotel de 1ª classe a Pekin i hotels categoria turista a Ulan Bator, Irkutsk i Moscú. Hostal tradicional al llac Baikal. Campaments estables “gers” durant la ruta per Mongòlia.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Guies locals de parla hispana a Moscú, Irkutsk, Llac Baikal, Mongòlia i Pekin.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades com a incloses a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Taxes d’entrada / sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari