Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Situada en el Golf de Guinea i composta per dues illes, aquesta ex-colònia portuguesa immersa en denses selves tropicals, recolzades per pics volcànics que s’entrellacen amb plantacions de cacau i cafè, destaca per la seva riquesa en espècies endèmiques. De fet, aquesta enorme diversitat de flora i fauna ha portat al fet que es conegui el país com les Galàpagos africanes. El sentiment d’estar en un lloc especial es veu reforçat per l’absoluta llunyania de la regió, per les seves platges verges de sorra daurada envoltades de palmeres i per la seva herència colonial, record d’un passat tràgic i esplendorós al mateix temps.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAO TOMÉ Hotel
2 SAO TOMÉ – NEVES E / P / S Hotel
3 NEVES – ANGOLARES – NEVES E / P / S Hotel
4 NEVES – CÃO GRANDE – PORTO ALEGRE E / P / S Hotel
5 PORTO ALEGRE – ILLA DE ROLAS – PORTO ALEGRE E / P / S Hotel
6 PORTO ALEGRE – PRAIA CABANA – PORTO ALEGRE E / P / S Hotel
7 PORTO ALEGRE – SÃO JOÃO DOS ANGOLARES E / P / S Hotel
8 SÃO JOÃO DOS ANGOLARES – SANTO TOMÉ E / P / S Hotel
9 VOL SAO TOMÉ / CIUTAT D’ORIGEN E Hotel
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN E
EXTENSIÓ ILLA DE PRÍNCIPE
9 SAO TOMÉ / PRÍNCIPE Hotel
10 PRÍNCIPE E / S Hotel
11 PRÍNCIPE / SAO TOMÉ E / S Hotel
12 VOL SAO TOMÉ / CIUTAT D’ORIGEN E Hotel
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

* Consultar extensió a l’illa de Príncipe en la fitxa tècnica adjunta *

Dia 1 | Vol Ciutat d’origen / Sao Tomé
Vol internacional amb destinació a Sao Tomé, capital del país. A la nostra arribada, i després de realitzar els tràmits d’entrada pertinents, un transfer privat ens traslladarà al nostre hotel a la ciutat on ens instal·larem. Nit en hotel.

Dia 2 | Sao Tomé – Neves
Al matí després d’esmorzar realitzarem un recorregut pel centre històric de la capital visitant alguns dels llocs més interessants d’aquesta excolònia portuguesa. Entre altres llocs visitarem la Fortalesa de Sant Sebastià, la Catedral Nossa Senhora de Graça, el Malecón o el Mercat. Després de menjar ens traslladarem cap al nord de l’illa on visitarem la Roça Agostinho Neto, una de les plantacions de cacau i cafè més importants en l’època colonial amb el seu impressionant bulevard d’entrada cap a l’hospital, construït durant els anys 20 per a respondre a la creixent població de colons i treballadors de la Societat Agrícola Valle Flor. Després de la visita continuarem cap a la costa a la recerca de la bonica Laguna Azul i el petit poble de Neves on ens instal·larem en el nostre allotjament. Resta de la tarda lliure. Nit en Ecolodge.

Dia 3 | Neves – Angolares – Neves
Després d’esmorzar ens podrem en marxa a la recerca de la cascada de Angolares, la més alta de l’illa amb 40 metres d’altura. Durant el camí travessarem senderes que serpentegen pel vessant de la muntanya, plantacions de cacau i boscos tropicals on és fàcil sentir els micos saltant de branca en branca. Per a aconseguir la cascada serà necessari travessar diversos dels túnels utilitzats pels empleats de l’empresa nacional d’electricitat per a controlar i monitorar el consum d’aigua a l’illa. Després de donar-nos un bany en les fresques aigües de la casacada, realitzarem un pícnic i descendirem a la recerca de la Roça Muntanya Forte on visitarem la cooperativa de cacau. Després de la visita ens acostarem fins a la Roça Muntanya Forte on menjarem abans de tornar en vehicle al nostre allotjament. Nit en ecolodge.

Dia 4 | Neves – Cão Grande – Porto Alegre
Després de gaudir d’un bon esmorzar i un bany a la platja, sortirem cap al sud de l’illa a la recerca del Pic Cão Grande. Durant el camí ens detindrem a visitar la Boca del Infierno i la Roça Agua Izé amb el seu hospital colonial. Després d’una petita parada per a dinar, continuarem la nostra ruta cap al sud fins a aconseguir les extenses plantacions de palmeres que s’estenen als peus del Pic Cão Grande, un sorprenent coll volcànic que s’eleva entre la vasta vegetació del Parc Natural de Ôbo fins a aconseguir els 663 msm. Després de gaudir de les vistes continuarem fins a arribar al poble del Porto Alegre on passarem les següents dues nits. Nit en ecolodge.

Dia 5 | Porto Alegre – Illa de Rolas – Porto Alegre
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’embarcador on pujarem a la llanxa que ens portarà fins a l’Illa de Rolas, un bonic i particular illot a pocs minuts de navegació, que té la peculiaritat de ser la terra emergida més pròxima al centre geogràfic terrestre, perquè en aquest lloc intersecciona la línia de l’Equador amb el meridià de Greenwich. Després d’una petita caminada aconseguirem aquest curiós punt i a continuació ens desplaçarem cap a la costa on menjarem i disposarem de temps lliure per a donar-nos un bany o realitzar alguna caminada pels voltants. A continuació, tornarem a l’embarcació que ens portarà de tornada a l’illa de Sâo Tomé prendre i ens traslladarem al nostre allotjament a Porto Alegre. Nit en ecolodge.

Dia 6 | Porto Alegre – Praia Cabana – Porto Alegre
Després d’esmorzar ens traslladarem cap a l’estuari de Malanza a la recerca del bosc de manglars més gran de les illes, un lloc que alberga nombroses espècies de micos i ocells endèmics, i que recorrerem en un tranquil passeig en canoa. A continuació, realitzarem una caminada per la sendera Homem dóna Capa i abans de menjar aconseguirem la Platja Cabana on pararem a menjar. Disposarem de la tarda lliure per a relaxar-nos i gaudir de l’espectacle submarí de l’illa fent snorkeling. Finalment ens traslladarem al nostre restaurant per a sopar i passarem la nit a Porto Alegre. Nit en ecolodge.

Dia 7 | Porto Alegre – São João dos Angolares
Avui tornarem cap al nord de l’illa i ens dirigirem cap a São João dues Angolares, un petit poble situat en el costat Aquest de l’illa des del qual aconseguirem la Roça São João dues Angolares, una antiga finca colonial portuguesa pionera en ecoturisme on passarem la nit. Aprofitarem la tarda per a recórrer els voltants d’aquesta finca submergida enmig de la selva. Nit en mansió colonial.

Dia 8 | São João dos Angolares – Sao Tomé
Després d’esmorzar ens traslladarem en el nostre vehicle cap a la població de Bon Sucesso on visitarem el jardí botànic per a descobrir algunes de les plantes endèmiques del país. Des d’aquí caminarem a través de la selva primària cap a la coneguda com Laguna Amelia, l’antic cràter del volcà que va donar origen a l’illa de Sao Tomé i que actualment és una zona coberta de vegetació tropical i àrees amb sorres movedisses. De tornada i després de menjar alguna cosa, continuarem fins a la Roça Monte Cafè. Després de recórrer la plantació tornarem a la capital i si encara tenim temps ens acostarem a visitar l’atelier de xocolata de Claudio Corallo, considerat pels experts com un de les millors xocolates del món si no el millor. A través de la visita descobrirem alguns dels secrets millor guardats per a l’obtenció d’una xocolata d’extrema qualitat, des de la seva recollida en la plantació fins a la temperatura a la qual ha de ser menjada. Nit en hotel.

Dia 9 | Vol Sao Tomé – Ciutat d’origen
Acompanyats del nostre guia local i amb un vehicle privat a la nostra disposició, avui disposarem del dia lliure per a recórrer racons de la ciutat que no hàgim vist encara o acostar-nos fins a algun altre lloc fora de la capital que ens vingui de gust visitar. A l’hora concertada ens traslladarem a l’aeroport i prendrem el nostre vol de tornada a casa. Nit en vol.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 12 persones 2.900 €
En base a grup de 6 persones 3.015 €
En base a grup de 4 a 5 persones 3.190 €
Suplement Individual 480 €
Extensió Illa de Príncipe 905 €
Suplement Individual Extensió Illa de Príncipe 450 €
Taxes Aèries (Aprox.) 215 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 4 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge. 
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport privat durant el recorregut per l’illa en minivan i vehicles 4×4.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles.
Pensió completa durant tota la ruta (excepte l’últim dia lliure en la ciutat de Sao Tomé).
Totes les excursions i caminades descrites a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar indicats a l’itinerari.
1 targeta SIM local amb 6Gb per a dades i un mapa de l’illa (cada dues persones).
Guia de parla portuguesa i anglesa.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari