Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Pont Desembre
Temporada
Inclosos
Vuelos

Casamance és una regió del Senegal que sembri s’ha considerada diferent de la resta del país. És un lloc on les creences animistes i els costums dels Diola marquen el ritme del dia a dia. Casamance posseeix unes de les millors platges d’Àfrica occidental, però el seu interior alberga abundant vegetació (en contrast amb el nord del Senegal), sabanes, arrossars, rius i bolongs (canals). El seu teixit ètnic és divers, una cosa bastant comuna per a tota la regió de Senegambia. També visitarem la capital gambiana i el poblat limítrof de Bakau, abans de travessar la frontera per a conèixer la regió de Casamance.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 03 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANJUL Hotel
2 BANJUL (PN BIJILO, BAKAU) E Hotel
3 BANJUL – ZIGUINCHOR E / S Hotel
4 POBLATS DIOLA – OUSSOUYE E / S Campament
5 OUSSOUYE – MLOMP – CARABANE – EGUEYE E / S Campament
6 EGUEYE – CAP SKIRRING E / S Hotel
7 CAP SKIRRING – SERREKUNDA – BANJUL E / S Hotel
8 BANJUL. TRASLLAT A L’AEROPORT E / S A bord
9 VOL BANJUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 DES | Vol Barcelona / Banjul
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en vol de línia regular amb destinació Banjul. Arribada a l’aeroport internacional Yundum de Banjul, assistència pel nostre personal en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Banjul.

04 DES | Banjul (PN Bijilo, Bakau, Tanje)
Esmorzar. Comencem la visita de la capital del país pel Monkey Park (part del PN Bijilo), on es poden veure una varietat de micos i ocells que habiten la zona de Senegambia. Continuació al Kachikally Crocodile Pool de Bakau. Aquest lloc és no sols llar d’uns 70 cocodrils, sinó també es considera com un lloc sagrat on acudeixen dones embarassades, persones amb dificultats de diversos tipus que hauran de banyar-se o beure de l’aigua d’aquesta piscina. A la tarda anirem al poble de Tanje per a assistir a l’arribada de diverses i acolorides piragües, tornant amb la captura del dia, en un ambient local. Sopar i allotjament. Nit en hotel.

05 DES | Banjul – Ziguinchor
Esmorzar. El nostre viatge continuarà cap al sud de Banjul amb una parada al poble de Sukuta per a veure el mercat local de peix i verdures. L’ambient el proporcionen els nombrosos clients que acudeixen a comprar productes frescos i peix per al menjar del dia. Continuem més al sud parant en Tanje, el pintoresc poble de pescadors que alberga un museu en el qual es presenta la història natural i la cultura tradicional de Gàmbia de manera interessant i accessible per a turistes, gambianos i grups escolars. Sortida cap a la frontera i després de formalitzar la nostra entrada en territori senegalès, seguim cap a Ziguinchor. Arribada a la regió de Casamance, exuberant i alegre, amb els seus poblats de fang i palla, arboles sagrats i ètnies animistes. Instal·lació al nostre hotel en Ziguinchor. A la tarda, visita d’aquesta ciutat amb el seu passat colonial, el mercat d’artesania, el centre cultural francès amb la seva original arquitectura i el mercat central. Sopar i allotjament. Nit en hotel.

06 DES | Ziguinchor – Poblats Diola – Oussouye
Esmorzar. Ens endinsem en el territori dels Diola (anomenats també jola), els pobladors de la Casamance. Es tracta d’una ètnia orgullosa i acollidora que viu a cavall entre el cristianisme i els seus ancestrals ritus animistes. A bord del nostre vehicle, ens traslladem a la zona de Enampore des d’on embarcarem en piragua cap a Eloubaline. Visita d’aquesta pintoresca illa amb les seves “Cabanas impluvium”, bonica casa circular diola feta de tova, amb un pati interior i les habitacions al voltant d’aquest pati. Tornada a Oussouye i esmorzar en família. Continuarem amb les activitats amb la visita de la plaça pública de Oussouye i el seu rei sempre vestit de vermell. A continuació, visitarem Edioungou amb les seves famoses terrissaires i els seus altars animistes on s’amaguen els fetitxes i els seus arbres sagrats, apreciarem les habilitats de les terrissaires, així com veurem la seva fàbrica de processament d’anacard en Senghalene. Si el temps ens ho permet, visita de l’associació de dones discapacitades de Oussouye, un grup de dones que intenten tirar endavant malgrat el seu estat físic. Nit en campament.

07 DES | Oussouye – Mlomp – Elinkine – Carabane – Egueye
Esmorzar. Trasllat a Elinkine parant en Mlomp, popular pels seus “Casi à étage”, un edifici de dos pisos fet amb tova. Visita del Hutenduikay, museu tradicional les exposicions del qual ensenyen al visitant els aspectes més secrets i originals de l’univers Diola.
En Elinkine embarcarem en una piragua motoritzada amb destinació a l’illa de Carabane. Arribada i visita d’aquest antic lloc comercial. A peu, descobrirem antics edificis colonials en ruïnes o renovats en la seva majoria. Ens detindrem en el dispensari de l’illa, on la menor aportació de medicaments serà benvinguda. Temps lliure per a perdre’s en aquest encantador entorn. Possibilitat d’esmorzar (no inclòs) en el lloc. Continuació a Egueye, a la vora del va riure. Instal·lació en aquest paradís inhabitat en el cor dels manglars. Des de l’únic restaurant, es gaudeix d’un bon menjar i d’una magnifica vista sobre el va riure i un paisatge exuberant, on els únics sorolls seran els dels ocells. Sopar i allotjament. Nit en campament.

08 DES | Egueye – Cap Skirring
Esmorzar. Trasllat a Cap Skirring. Des d’allà i a peu, sortida cap al poble veí de Djimbering. Famosa pel seu bosc de ceibas i la seva platja verge, aquest poble és sens dubte un dels més conservadors de la zona. En cadascun dels seus barris, està el “Bombolong”, fabricat a partir del tronc d’un arbre i utilitzat per a transmetre missatges de poble en poble. Pararem en el museu Sangawatt on se’ns explicarà la cultura Diola en els seus diversos aspectes. Resta de la tarda lliure per a gaudir de la platja. Sopar i allotjament. Nit en hotel.

09 DES | Cap Skirring – Serrekunda – Banjul
Esmorzar. Deixem enrere la regió meridional de Casamance i ens dirigim al petit estat de Gàmbia. Travessem la frontera entrant així en territori gambiano. Arribada a la capital i instal·lació al nostre hotel on gaudirem d’un merescut descans enfront de la platja. A la tarda sortirem cap al centre de la ciutat, parant en el mercat de la ciutat i el Museu Nacional de Banjul, on els visitants coneixeran millor la història del país. Sopar i allotjament. Nit en hotel.

10 DES | Banjul. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. Dia lliure en platja (deixarem la nostra habitació abans del migdia), amb possibilitat de contractar alguna excursió. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport.

11 DES | Vol Banjul / Barcelona
Sortida en el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 13 a 16 persones 1.280 €
En base a grup de 9 a 12 persones 1.315 €
En base a grup de 6 a 8 persones 1.360 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.585 €
Suplement Habitació Individual 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 365 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Banjul / Barcelona (possible connexió intermèdia) en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb A/C durant tot el circuit.
Allotjament en hotels i campaments segons programa.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites indicades com a incloses a l’itinerari i visites de poblats diola.
Guia de parla hispana durant la ruta (excepte el dia lliure a la platja).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxa d’entrada i sortida de Gàmbia (20 € aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari