Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Amb motiu de la reobertura de Síria al turisme després de la pandèmia, tenim l’oportunitat d’oferir de nou aquest viatge que ja operem en anys anteriors. Situat en un encreuament d’interessos geo-estratègics, coneixerem les principals ciutats i llocs arqueològics de sud a nord, incloent una visita a Palmira i el Crac dels Cavallers. Com a novetat, podrem visitar la ciutat d’Alep per primera vegada després del conflicte bèl·lic.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Vol / Hotel
28 DES BEIRUT – DAMASC E Hotel
29 DES DAMASC. VISITA DEL MUSEU I LA CIUTAT HISTÒRICA E Hotel
30 DES DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MONESTIR MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
31 DES HOMS – PALMIRA – HAMA E Hotel
01 GEN HAMA – ALEP E Hotel
02 GEN ALEP. VISITA DE LA CIUTADELLA I EL CENTRE HISTÒRIC E Hotel
03 GEN ALEP – DAMASC E Hotel
04 GEN DAMASC – BEIRUT E Hotel
05 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida en el vol regular amb destinació Beirut (connexió intermèdia a Estambul). Arribada de matinada a Beirut, trasllat a l’hotel i allotjament.

28 DES | Beirut – Damasc
Sortida al matí en direcció Damasc. Tràmit de visat a la frontera amb Síria i continuació fins a Damasc, la ciutat més antiga habitada de manera ininterrompuda per l’home. Descobrirem el centre històric i iniciarem les visites: el soc Hamidiya, la Ciutadella, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladino, el basar, etc.

29 DES | Damasc
Continuació de les visites de Damasc: el Museu Nacional, el Palau Azem, Khan Assad, Madhat Basha o l’anomenada Via Recta, el barri cristià, la Casa de Ananias, Bab Touma, la muralla, la mesquita xiïta de Ruqaya, etc. Resta de la tarda lliure.

30 DES | Damasc – Saidnaya – Maaloula – Monestir Mar Moussa – Crac dels Cavallers – Homs
Sortida en direcció nord per a visitar el convent de nostra Senyora de Saidnaya, conegut per les seves llegendes i miracles mil·lenaris, que amaga la icona sagrada. A mitja hora es troba Maaloula, població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Visita de l’Església de Sant Sergi i la cripta i església de Santa Tecla. Seguim cap a Mar Moussa, on visitem el monestir que va sofrir l’assot de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. Continuació fins al Crac dels Cavallers, l’obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-la en una fortalesa inexpugnable. Després de les visites, continuació fins a Homs, on passarem la nit.

31 DES | Homs – Palmira – Hama
Avui visitem Palmira, la ciutat màrtir de la guerra a Síria. Encara que moltes restes arqueològiques van ser destruïdes, encara conserva el seu encant, amb els seus paisatges desèrtics, el seu oasi, les muralles i columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia i el museu. Continuació fins a Hama i allotjament.

01 GEN | Hama – Alep
Visitarem a Hama les sínies sobre el riu Orontes. Seguirem cap al nord fins a arribar a la ciutat d’Alep, que ha estat durant 10 anys tancada al turisme. Podrem iniciar la visita de la zona moderna i els edificis més emblemàtics com l’Hotel Baron o el barri de Aziziye. Nit a Alep.

02 GEN | Alep. Visita completa
Dediquem el dia complet a aquesta meravellosa ciutat que ha estat escenari d’invasions destructives i guerres terribles al llarg de la seva llarga història. Fa mil anys la seva ciutat històrica va quedar gairebé arrasada, i en l’última dècada alguns dels seus edificis històrics han sofert grans danys i molts altres s’han mantingut en peus dominats per la inexpugnable ciutadella medieval. Esglésies, caravanserais, mesquites, muralles medievals, hammams i sobretot el gran basar, que va recuperant la seva activitat, faran d’aquesta una visita inoblidable.

03 GEN | Alep – Damasc
Matí lliure a la ciutat d’Alep. Al migdia, trasllat a Damasc i tarda lliure per a passejar pels seus basars.

04 GEN | Damasc – Beirut
Esmorzar. Matí lliure a Damasc per a completar les visites i posterior trasllat cap a Beirut. Després de travessar la frontera i arribar a la capital libanesa, disposarem de la resta de la tarda lliure.

05 GEN | Vol Beirut / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona des de Barcelona 1.460 €
Preu Base per persona des de Madrid 1.505 €
Suplement Habitació Individual 355 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 330 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Beirut / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat segons programa.
Trasllat fins a Síria i assistència a la frontera.
Guia de parla hispana durant la ruta a Síria.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades als monuments i llocs a visitar.
Visat col·lectiu gratuït per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat amb approval per a grups de 2 a 7 persones. És necessari enviar les dades del passaport amb una antel·lació de 15 dies abans de la sortida i pagar el visat a la frontera (72 USD aprox.).
Dinars durant la ruta (12 USD aprox. per àpat) ni sopars.
Guia al Líban.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari