Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Amb motiu de la reobertura de Síria al turisme, tenim l’oportunitat d’oferir de nou aquest viatge que ja operem en anys anteriors. Situat en un encreuament d’interessos geo-estratègics, coneixerem les principals ciutats i llocs arqueològics de sud a nord, incloent una visita a Palmira i el Crac dels Cavallers. Com a novetat, podrem visitar la ciutat d’Alep per primera vegada després del conflicte bèl·lic que ha patit el país durant els últims anys.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DAMASC E Hotel
3 DAMASC E Hotel
4 DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MONESTIR MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
5 HOMS – PALMIRA – HAMA E Hotel
6 HAMA – ALEP E Hotel
7 ALEP E Hotel
8 ALEP – DAMASC E Hotel
9 DAMASC – BEIRUT E Hotel
10 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut – Damasc
Després d’esmorzar sortirem d’hora (08.00h) en direcció a Damasc. Després del tràmit del visat d’entrada a Síria a la frontera, continuarem la nostra ruta per carretera fins a arribar a Damasc, capital del país i la ciutat més antiga habitada de manera ininterrompuda per l’home. Aprofitarem el dia per a descobrir el centre històric visitant el soc Hamidiya, la Ciutadella, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladino, el basar, etc. Nit en hotel.

Dia 03 | Damasc
Avui continuarem amb les visites a la ciutat de Damasc i ho farem dirigint-nos en primer lloc a l’interessant Museu Nacional. Des d’aquí ens dirigirem al Palau Azem, al Khan Assad i al Madhat Basha abans d’arribar a l’anomenada Via Recta amb el barri cristià, la casa de Ananias, Bab Touma, la muralla o la mesquita xiïta de Ruqaya. Finalitzat el recorregut disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

Dia 04 | Damasc – Saidnaya – Maaloula – Monestir Mar Moussa – Crac dels Cavallers – Homs
Avui sortirem en direcció nord per a visitar el Monestir ortodox de La nostra Senyora de Saidnaya, construït, segons la tradició, per l’emperador bizantí Justinià I l’any 547 després d’haver tingut dues visions de Santa María, una que li indicava on construir l’església, i una altra mostrant-li el seu disseny. A mitja hora d’aquest lloc es troba Maaloula, una interessant població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Aquí visitarem l’Església de Sant Sergio i la cripta i església de Santa Tecla. A continuació, ens dirigirem cap a Mar Moussa, on visitem el monestir que més va sofrir l’assot de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. La nostra següent parada serà el Crac dels Cavallers, una obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-se així en una fortalesa gairebé inexpugnable. Sens dubte la fortalesa millor conservada de l’època creuada. En finalitzar les visites, continuació per carretera fins a arribar a la ciutat d’Homs, on passarem la nit.

Dia 05 | Homs – Palmira – Hama
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Palmira, possiblement un dels llocs més damnificats durant la guerra a Síria. Encara que molts de les restes arqueològiques que posseïa van ser completament destruïts, aquesta antiga ciutat situada en el desert de Síria encara conserva el seu encant, amb el seu oasi, les grans muralles i les columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia i el museu. Després de la visita continuarem fins a la població de Hama. Nit en hotel.

Dia 06 | Hama – Alep
Després d’esmorzar sortirem a visitar les sínies de Hama, un complex hidràulic sobre el riu Orontes construït en el segle XIV del qual es conserven disset de les sínies originals, que en el seu moment proveïen d’aigua un canal de reg. Propostes com a Patrimoni de la Humanitat en 1999, l’any 2006 la més antiga i gran d’elles, l’anomenada Al-Muhammadiya, va rebre la designació de Fita Històrica d’Enginyeria Mecànica per part de la Societat Estatunidenca d’Enginyers Mecànics.
Continuem la ruta cap al nord fins a aconseguir la ciutat d’Alep, lloc que durant els últims deu anys ha estat totalment tancat al turisme. Durant el nostre recorregut visitarem la zona més moderna de la ciutat juntament amb els edificis més emblemàtics, com l’Hotel Baron o el barri de Aziziye. Nit en hotel.

Dia 07 | Alep
Avui dedicarem el dia complet a visitar aquesta meravellosa ciutat, escenari i testimoni mut de grans invasions i terribles guerres al llarg de la seva llarguíssima història. Malgrat que fa més de mil anys la seva ciutat històrica va quedar gairebé arrasada, i en l’última dècada alguns dels seus edificis històrics també han sofert importants danys, molts altres han aconseguit sobreviure a totes aquestes desgràcies i han aconseguit mantenir-se en peus gràcies a la protecció de la inexpugnable ciutadella medieval. Iglesias, caravanserais, mesquites, muralles medievals, hammams i sobretot el gran basar, que va recuperant la seva activitat, faran d’aquest dia una visita inoblidable. Nit en hotel.

Dia 08 | Alep – Damasc
Avui disposarem del matí lliure per a recórrer la ciutat d’Alep al nostre aire. Al migdia ens traslladarem a Damasc on tindrem la tarda lliure per a passejar pels seus basars. Nit en hotel.

Dia 09 | Damasc – Beirut
Esmorzar i matí lliure (fins a les 12.00h) a Damasc per a continuar visitant la ciutat al nostre aire. Després sortirem en direcció a Líban per carretera. Arribada a Beirut i resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

Dia 10 | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de retorn a la nostra Ciutat d’origen (connexió a Istanbul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.645 €
Suplement Habitació Individual 455 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 180 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Beirut / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C segons programa.
Trasllat fins a Síria i assistència a la frontera.
Guia de parla hispana durant la ruta a Síria.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades als monuments i llocs a visitar.
Gestió del visat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxa Visat Síria. Es paga a la frontera (72 USD aprox.).
Dinars durant la ruta (12 USD aprox. per àpat) ni sopars.
Guia al Líban.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari