Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Després de més de 7 anys de guerra a Síria tornem a oferir la possibilitat de viatjar a aquest país, situat en una cruïlla d’interessos geo-estratègics i que tant ha sofert. Amb el conflicte reduït a les regions septentrionals d’Idlib i l’Eufrates, es pot viatjar a la zona occidental amb total garantia i seguretat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
28 DES BEIRUT – DAMASCO E Hotel
29 DES DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC E Hotel
30 DES DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
31 DES HOMS – PALMIRA – HOMS E Hotel
01 GEN HOMS – HAMA – CASTELL DE MARQAB – LATAQUIA E Hotel
02 GEN LATAQUIA – RUÏNES DE UGARIT – FORTALESA DE SALADÍ – TARTUS E Hotel
03 GEN TARTUS – TEMPLE FENICI DE AMRIT – DAMASC E Hotel
04 GEN DAMASC – BEIRUT E Hotel
05 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT
Sortida en vol amb destinació Beirut, amb possible connexió intermèdia. Arribada a Beirut i trasllat a l’hotel.

28 DES.- BEIRUT – DAMASC
Sortida al matí en direcció Damasc. A les 10.00h tràmit de visats a la frontera amb Síria. Arribada dues hores més tard a Damasc, la ciutat més antiga del món habitada de forma ininterrompuda.
Descobrirem el centre històric i la zona moderna, menys afectada per la guerra civil. Visitarem el Museu Nacional, el Palau Azem, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladí i el basar. Nit a Damasc.

29 DES.- DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC
Excursió al sud de Damasc on visitem les zones de la Muntanya dels Àrabs. A la població de Shaba coneixerem les ruïnes de la ciutat de l’emperador Philipo l’Àrab, a més del museu amb excel·lents mosaics romans. A Qanawat visitarem el conegut temple i altres restes de quan la regió era un important centre agrícola (durant l’època romana). Finalment descobrirem l’amfiteatre romà de Bosra i passejarem per les ruïnes d’una ciutat construïda en basalt. Tornada a Damasc.

30 DES.- DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MONESTIR MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS
Sortida en direcció nord per visitar el convent de Nostra Senyora de Saidnaya, conegut per les seves llegendes i miracles mil·lenaris, que amaga la icona sagrada. A mitja hora es troba Maaloula, població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Visita del monestir de Santa Tecla i l’Església de Sant Sergi.

Seguim cap a la mar Moussa, on visitem el monestir que va patir el flagell de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. Continuació fins al Crac dels Cavallers, l’obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-la en una fortalesa inexpugnable. Després de les visites, continuació fins a Homs, on passarem la nit.

31 DES.- HOMS – PALMIRA – HOMS
Avui visitem Palmira, la ciutat màrtir de la guerra a Síria. Molts restes es van perdre però encara conserva el seu encant, amb els seus paisatges desèrtics, el seu oasi, les muralles i columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia, el museu, etc. Tornada a Homs.

01 GEN.- HOMS – HAMA – CASTELL DE MARQAB – LATAQUIA
Sortida cap a Hama per visitar les seves sínies sobre el riu Orontes. Continuem cap al Castell de Marqab, situat a la costa mediterrània. Va ser un gran baluard creuat en la protecció de Tartus. Trasllat a Lataquia i allotjament.

02 GEN.- LATAQUIA – RUÏNES D’UGARIT – FORTALESA DE SALADÍ – TARTUS
Visita del jaciment arqueològic cananeu-fenici d’Ugarit, un dels llocs mítics de l’arqueologia mitjà-oriental que ens explica, amb els seus milers de tauletes cuneïformes, com va ser el segon mil·lenni a.C. Va ser aquí on es va trobar el primer alfabet de la humanitat.

Ascendim per la serralada An Nusayriah cap a la Fortalesa de Saladí, conquerida pel sultà Ayubi a la fi del segle XII després de prendre Jerusalem. El castell destaca per les seves impressionants vistes i les torres d’entrada. Continuació fins a la ciutat costanera mediterrània de Tartus, on passarem la nit.

03 GEN.- TARTUS – TEMPLE FENICI D’AMRIT – DAMASC
Prosseguim la nostra ruta cap a Amrit, on trobem l’únic temple fenici conservat en la seva forma original en l’antiga costa fenícia. Tornada a Damasc. Tarda lliure per passejar pels seus basars.

04 GEN.- DAMASC – BEIRUT
Esmorzar. Matí a Damasc per completar les visites i posterior trasllat a Beirut. Després de creuar la frontera i arribar a Beirut disposarem de la resta de la tarda lliure.

05 GEN.- VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb possible connexió intermèdia. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.795 €
Suplement Habitació Individual 285 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 160 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals en classe turista. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat segons itinerari.
Trasllats i assistència a la frontera.
Guia de parla hispana a Síria.
Allotjament en habitacions dobles en base hotels 4* amb esmorzar inclòs.
Entrades a monuments.
Visat col·lectiu gratuït per a grups a partir de 8 persones.
Visat amb approval per a grups de 2 a 7 personas. Cost aproximat de 72 USD (a pagar en destí).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Dinars (12 USD aprox. per àpat) ni sopars (veure suplement).
Guia a Líban.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari