Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Després de més de 7 anys de guerra a Síria tornem a oferir la possibilitat de viatjar a aquest país, situat en una cruïlla d’interessos geo-estratègics i que tant ha sofert. Amb el conflicte reduït a les regions septentrionals d’Idlib i l’Eufrates, es pot viatjar a la zona occidental amb total garantia i seguretat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
13 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
14 ABR BEIRUT – DAMASC E Hotel
15 ABR DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC E Hotel
16 ABR DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
17 ABR HOMS – PALMIRA – HOMS E Hotel
18 ABR HOMS – HAMA – CATELL DE MARQAB – LATÀQUIA E Hotel
19 ABR LATÀQUIA – RUNES D’UGARIT – FORTALESA DE SALADINO – TARTUS E Hotel
20 ABR TARTUS – TEMPLE FENICI D’AMRIT – DAMASC E Hotel
21 ABR DAMASC – BEIRUT E Hotel
22 ABR VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

13 ABR.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT
Sortida en el vol amb destinació Beirut, amb possible connexió intermèdia. Arribada a Beirut i trasllat a l’hotel.

14 ABR.- BEIRUT – DAMASC
Sortida al matí en direcció Damasc. A les 10.00h tràmit de visats a la frontera amb Síria. Arribada dues hores més tard a Damasc, la ciutat més antiga habitada de forma ininterrompuda.
Descobrirem el centre històric i la zona moderna, menys afectada per la guerra civil. Visitarem el Museu Nacional, el Palau Azem, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladino, el basar, etc. Nit a Damasc.

15 ABR.- DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC
Excursió al sud de Damasc on visitem les zones de la Muntanya dels Àrabs. A la població de Shaba visitem les ruïnes de la ciutat de l’emperador Philipo l’Àrab, a més del museu amb excel·lents mosaics romans. A Qanawat visitarem el conegut temple i altres restes de quan la regió era un important centre agrícola (durant l’època romana). Finalment descobrirem l’amfiteatre romà de Bosra i passejarem per les ruïnes d’una ciutat construïda en basalt. Tornada a Damasc.

16 ABR.- DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MONESTIR MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS
Sortida en direcció nord per visitar el convent de Nostra Senyora de Saidnaya, conegut per les seves llegendes i miracles mil·lenaris, que amaga una icona sagrada. A mitja hora es troba Maaloula, població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Visita de l’Església de Sant Sergi i la cripta i església de Santa Tecla.

Seguim cap a Mar Moussa, on visitem el monestir que va patir el flagell de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. Continuació fins al Crac dels Cavallers, l’obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-la en una fortalesa inexpugnable. Després de les visites, continuació fins a Homs, on passarem la nit.

17 ABR.- HOMS – PALMIRA – HOMS
Avui visitem Palmira, la ciutat màrtir de la guerra de Síria. Molts restes es van perdre però encara conserva el seu encant, amb els seus paisatges desèrtics, el seu oasi, les muralles i columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia, el museu, etc. Tornada a Homs i allotjament.

18 ABR.- HOMS – HAMA – CASTELL DE MARQAB – LATÀQUIA
Sortida cap a Hama per visitar les seves sínies sobre el riu Orontes. Continuem cap al Castell de Marqab, situat a la costa mediterrània. Va ser un gran baluard creuat en la protecció de Tartus. Trasllat a Latàquia i allotjament.

19 ABR.- LATÀQUIA – RUÏNES D’UGARIT – FORTALESA DE SALADINO – TARTUS
Visita del jaciment arqueològic cananeu-fenici d’Ugarit, un dels llocs mítics de l’arqueologia mitjà-oriental que ens explica, amb els seus milers de tauletes cuneïformes, com va ser el segon mil·lenni a.C. Va ser aquí on es va trobar el primer alfabet de la humanitat.

Ascendim per la serralada An Nusayriah cap al Castell de Saladino, conquerit pel sultà Ayubi a la finals del segle XII després de prendre Jerusalem. El castell destaca per les seves impressionants vistes i les torres d’entrada. Continuació fins a la ciutat costanera mediterrània de Tartus, on passarem la nit.

20 ABR.- TARTUS – TEMPLE FENICI D’AMRIT – DAMASC
Prosseguim la nostra ruta cap a Amrit, on trobem l’únic temple fenici conservat en la seva forma original a l’antiga costa de Fenícia. Tornada a Damasc.

21 ABR.- DAMASC – BEIRUT
Esmorzar. Matí a Damasc per completar les visites i posterior trasllat a Beirut. Després de creuar la frontera i arribar a Beirut disposarem de la resta de la tarda lliure.

22 ABR.- VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb possible connexió intermèdia. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.680 €
Suplement Individual 285 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 160 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat segons itinerari.
Assistència a la frontera.
Guia de parla hispana a Síria.
Allotjament en hotels indicats o similars amb esmorzar inclòs.
Entrades a monuments i llocs a visitar.
Visat col·lectiu gratuït a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Siria amb approval per a grups de 2 a 7 persones (72 USD aprox.).
Dinars ni sopars durant la ruta.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació