Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Amb motiu de la reobertura de Síria al turisme després de la pandèmia, tenim l’oportunitat d’oferir de nou aquest viatge que ja operàvem en anys anteriors. Situat en un encreuament d’interessos geo-estratègics, coneixerem les principals ciutats i llocs arqueològics de sud a nord, incloent una visita a Palmira i el Crac dels Cavallers. Com a novetat, podrem visitar la ciutat d’Alep per primera vegada després del conflicte bèl·lic.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 9 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DAMASC E Hotel
3 DAMASC. VISITA DEL MUSEU I LA CIUTAT HISTÒRICA E Hotel
4 DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
5 HOMS – PALMIRA – HAMA E Hotel
6 HAMA – ALEPO E Hotel
7 ALEPO E Hotel
8 ALEPO – DAMASC E Hotel
9 DAMASC – BEIRUT E Hotel
10 VOL BEIRUT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01 | Vol Barcelona / Beirut
Sortida en el vol regular amb destinació Beirut, la capital de Líban. A la nostra arribada realitzarem els tràmits d’entrada al país i ens traslladarem a un hotel en el centre de la ciutat. Nit en hotel.

DIA 02 | Beirut – Damasc
Després d’esmorzar sortirem d’hora en direcció a Síria. Després d’obtenir el visat d’entrada al país en la mateixa frontera, continuarem la nostra ruta per carretera fins a arribar a Damasc, capital del país i la ciutat més antiga habitada de manera ininterrompuda per l’home. Aprofitarem el dia per a descobrir el centre històric visitant el soc Hamidiya, la Ciutadella, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladí, el basar, etc. Nit en hotel.

DIA 03 | Damasc
Avui continuarem amb les visites a la ciutat de Damasc i ho farem dirigint-nos en primer lloc a l’interessant Museu Nacional. Des d’aquí ens dirigirem al Palau Azem, al Khan Assad i al Madhat Basha abans d’arribar a l’anomenada Via Recta amb el barri cristià, la Casa de Ananias, Bab Touma, la muralla o la mesquita xiïta de Ruqaya. Finalitzat el recorregut disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

DIA 04 | Damasc – Saidnaya – Maaloula – Mar Moussa – Crac dels Cavallers – Homs
Avui sortirem en direcció nord per a visitar el Monestir ortodox de La nostra Senyora de Saidnaya, construït, segons la tradició, per l’emperador bizantí Justinià I en 547 després d’haver tingut dues visions de Santa María, una que li indicava on construir l’església, i una altra mostrant-li el seu disseny. A mitja hora d’aquest lloc es troba Maaloula, una interessant població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Aquí visitarem l’Església de Sant Sergio i la cripta i església de Santa Tecla. A continuació, ens dirigirem cap a Mar Moussa, on visitem el monestir que va sofrir l’assot de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. La nostra següent parada serà el Crac dels Cavallers, una obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-se així en una fortalesa gairebé inexpugnable. Després de les visites continuació per carretera fins a arribar a la ciutat d’Homs, on passarem la nit.

DIA 05 | Homs – Palmira – Hama
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Palmira, possiblement un dels llocs més damnificats durant la guerra a Síria. Encara que molts de les restes arqueològiques que posseïa van ser completament destruïts, aquesta antiga ciutat situada en el desert de Síria encara conserva el seu encant, amb el seu oasi, les grans muralles i les columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia i el museu. Després de la visita continuarem fins a la població de Hama on ens instal·larem i disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

DIA 06 | Hama – Alep
Després d’esmorzar sortirem a visitar les sínies de Hama, un complex hidràulic sobre el riu Orontes construït en el segle XIV del qual es conserven disset de les sínies originals, que en el seu moment proveïa d’aigua un canal de reg. Propostes com a Patrimoni de la Humanitat en 1999, l’any 2006 la més antiga i gran d’elles, l’anomenada Al-Muhammadiya, va rebre la designació de Fita Històrica d’Enginyeria Mecànica per part de la Societat Americana d’Enginyers Mecànics. Després de la visita seguirem cap al nord fins a aconseguir la ciutat d’Alep, lloc que durant els últims deu anys ha estat totalment tancat al turisme. Durant el nostre recorregut visitarem la zona més moderna de la ciutat juntament amb els edificis més emblemàtics, com l’Hotel Baron o el barri de Aziziye. Nit en hotel.

DIA 07 | Alep
Avui dedicarem el dia complet a visitar aquesta meravellosa ciutat, escenari i testimoni mut de grans invasions i terribles guerres al llarg de la seva història. Malgrat que fa més de mil anys la seva ciutat històrica va quedar gairebé arrasada, i en l’última dècada alguns dels seus edificis històrics també han sofert importants danys, molts altres han aconseguit sobreviure a totes aquestes desgràcies i han aconseguit mantenir-se en peus gràcies a la protecció de la inexpugnable ciutadella medieval. Iglesias, caravanserais, mesquites, muralles medievals, hammams i sobretot el gran basar, que va recuperant la seva activitat, faran d’aquest dia aquesta una visita inoblidable. Nit en hotel.

DIA 08 | Alep – Damasc
Avui disposarem del matí lliure per a recórrer la ciutat d’Alep al nostre aire. Al migdia ens traslladarem a Damasc on tindrem la tarda lliure per a passejar pels seus basars. Nit en hotel.

DIA 09 | Damasc – Beirut
Després d’esmorzar tindrem el matí lliure a Damasc per a continuar visitant la ciutat al nostre aire o simplement per a asseure’ns en algun lloc a prendre alguna cosa. A l’hora convinguda ens dirigirem a la frontera amb Líban on realitzarem els tràmits d’entrada al país. Una vegada arribats a Beirut disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

DIA 10 | Vol Beirut / Barcelona
Trasllat a l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona (*) 1.495 €
Suplement Habitació Individual 355 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 330 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Beirut / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat segons programa.
Trasllat fins a la frontera Síria i assistència a la frontera.
Guia de parla hispana durant la ruta a Síria.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades als monuments i llocs a visitar.
Visat col·lectiu gratuït per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat amb approval per a grups de 2 a 7 persones. És necessari enviar les dades del passaport amb una antelació de 15 dies abans de la sortida i pagar el visat a la frontera (72 USD aprox.).
Dinars durant la ruta (12 USD aprox. per àpat) ni sopars.
Guia al Líban.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari