Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Després de més de 7 anys de guerra a Síria tornem a oferir la possibilitat de viatjar a aquest país, situat en una cruïlla d’interessos geo-estratègics i que tant ha sofert. Amb el conflicte reduït a les regions septentrionals d’Idlib i l’Eufrates, es pot viatjar a la zona occidental amb total garantia i seguretat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DAMASC. VISITES E Hotel
3 DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC E Hotel
4 DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS E Hotel
5 HOMS – PALMIRA – HOMS E Hotel
6 HOMS – HAMA – CATELL DE MARQAB – LATÀQUIA E Hotel
7 LATÀQUIA – RUNES D’UGARIT – FORTALESA DE SALADINO – TARTUS E Hotel
8 TARTUS – TEMPLE FENICI D’AMRIT – DAMASC E Hotel
9 DAMASC – BEIRUT E Hotel
10 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT
Sortida en el vol regular amb destinació Beirut (possible connexió intermèdia). Arribada a Beirut, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 2.- BEIRUT – DAMASC
Sortida al matí en direcció Damasc. Tràmit de visat a la frontera amb Síria. Arribada dues hores més tard a Damasc, la ciutat més antiga habitada de forma ininterrompuda per l’home.
Descobrirem el centre històric i la zona moderna, menys afectada per la guerra civil. Visitarem el Museu Nacional, el Palau Azem, la Mesquita Omeia, la Tomba de Saladí, el basar, etc. Nit a Damasc.

DIA 3.- DAMASC – SHABA – SUWEIDA – QANAWAT – BOSRA – DAMASC
Excursió al sud de Damasc on visitem les zones de la Muntanya dels Àrabs. A la població de Shaba visitem les ruïnes de la ciutat de l’emperador Philipo l’Àrab, a més del museu amb excel·lents mosaics romans. En Qanawat visitarem el conegut temple i altres restes de quan la regió era un important centre agrícola (durant l’època romana). Finalment descobrirem l’amfiteatre romà de Bosra i passejarem per les ruïnes d’una ciutat construïda en basalt. Tornada a Damasc.

DIA 4.- DAMASC – SAIDNAYA – MAALOULA – MONESTIR MAR MOUSSA – CRAC DELS CAVALLERS – HOMS
Sortida en direcció nord per visitar el convent de Nostra Senyora de Saidnaya, conegut per les seves llegendes i miracles mil·lenaris, que amaga la icona sagrat. A mitja hora es troba Maaloula, població de majoria cristiana que encara conserva l’arameu com a llengua vehicular. Visita de l’Església de Sant Sergi i la cripta i església de Santa Tecla.

Seguim cap a la mar Moussa, on visitem el monestir que va patir el flagell de la crisi, perdent el seu capital humà i part de la seva riquesa artística. Continuació fins al Crac dels Cavallers, l’obra mestra de l’arquitectura militar que barreja les tècniques defensives d’Orient i Occident, convertint-la en una fortalesa inexpugnable. Després de les visites, continuació fins Homs, on passarem la nit.

DIA 5.- ​​HOMS – PALMIRA – HOMS
Avui visitem Palmira, la ciutat màrtir de la guerra a Síria. Encara que moltes restes arqueològiques van ser destruïts, encara conserva el seu encant, amb els seus paisatges desèrtics, el seu oasi, les muralles i columnates del gran Temple de Bel, el teatre romà, els banys de Zenobia i el museu. Tornada a Homs i allotjament.

DIA 6.- HOMS – HAMA – CASTELL DE MARQAB – LATÀQUIA
Sortida cap a Hama per visitar les seves sínies sobre el riu Orontes. Continuació cap al Castell de Marqab, situat a la costa mediterrània, que va ser un gran baluard creuat en la protecció de Tartus. Trasllat a Lataquia i allotjament.

DIA 7.- LATÀQUIA – RUÏNES D’UGARIT – FORTALESA de SALADINO – TARTUS
Visita del jaciment arqueològic cananeu-fenici d’Ugarit, un dels llocs mítics de l’arqueologia mitjà-oriental que ens explica, amb els seus milers de tauletes cuneïformes, com va ser el segon mil·lenni a.C. Va ser aquí on es va trobar el primer alfabet de la humanitat.
Ascendim per la serralada An Nusayriah cap al Castell de Saladí, conquerit pel sultà Ayubi a la fi del segle XII després de prendre Jerusalem. El castell destaca per les seves impressionants vistes i les torres d’entrada. Continuació fins a la ciutat costanera mediterrània de Tartus, on passarem la nit.

DIA 8.- TARTUS – TEMPLE FENICI D’AMRIT – DAMASC
Prosseguim la nostra ruta cap a Amrit, on trobem l’únic temple fenici conservat en la seva forma original a l’antiga costa de Fenícia. Tornada a Damasc.

DIA 9.- DAMASC – BEIRUT
Esmorzar. Demà a Damasc per completar les visites i posterior trasllat cap a Beirut. Després de creuar la frontera i arribar a Beirut disposarem de la resta de la tarda lliure. Allotjament.

DIA 10.- VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
Trasllat a l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (possible connexió intermèdia). Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.550 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
SUPLEMENTS
Suplement Individual 285 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels de Síria (7 sopars) 160 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 210 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat segons itinerari.
Assistència en la frontera.
Guia de parla hispana a Síria.
Allotjament en els hotels indicats o similars en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades a monuments i llocs a visitar.
Visat col·lectiu gratuït a partir de 8 persones.
Propines per a maleters en hotels.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat amb approval per a grups de 2 a 7 personas (72 USD).
Dinars durant la ruta (preu aproximat 12 USD per cada dinar).
Sopars en els hotels (veure suplement).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari