Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta es dirigeix cap al nord, per a visitar l’anomenat triangle cultural, amb temples i palaus declarats Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Un safari en la reserva natural de Mineriya ens permetran observar a centenars d’elefants en el seu hàbitat natural. Des de la bella ciutat de Kandy, ascendirem a través de plantacions de te fins a les poblacions de muntanya, on les seves construccions ens recorden el seu passat colonial. El viatge finalitza amb un descans en les aïllades platges de la costa sud.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A OCTUBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
2 ARRIBADA A COLOMBO. TRASLLAT A DAMBULLA S Hotel
3 DAMBULLA. ANURADHAPURA I MIHINTALE E / S Hotel
4 DAMBULLA. POLONNARUWA I SAFARI PN MINERIYA E / S Hotel
5 DAMBULLA. FORTALESA DE SIGIRIYA I AUKANA E / S Hotel
6 DAMBULLA – KANDY E / S Hotel
7 KANDY (TEMPLE LOOP I JARDINS PERADENIYA) E / S Hotel
8 KANDY E / S Hotel
9 KANDY – NUWARA ELIYA E / S Hotel
10 NUWARA ELIYA (HAPUTALLE, CAMINADA LIPTON’S SEAT) E / S Hotel
11 NUWARA ELIYA (CAMINADA PN HORTON PLAINS) – TANGALLE E / S Hotel
12 PLATGES DE TANGALLE (KATARAGAMA) E / S Hotel
13 PLATGES  DE TANGALLE E / S Hotel
14 PLATGES  DE TANGALLE – PORT DE GALLE E / S Hotel
15 GALLE – COLOMBO E Hotel
16 VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN E
17 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Colombo
Presentació en l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol amb destinació a Colombo (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Colombo – Dambulla
Arribada a Colombo. Després dels tràmits duaners i la recollida de l’equipatge, ens trobarem amb el nostre representant local per al trasllat a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 03 | Dambulla (Anuradhapura i Mihintale)
Dia complet de visites pels voltants de Dambulla per a conèixer les dues ciutats més importants i sagrades per al budisme: Anuradhapura i Mihintale. Anuradhapura en el seu moment va ser la primera capital de Sri Lanka, avui pertany a una de les ciutats que formen el triangle cultural el que la converteix en un lloc ideal per a conèixer a fons el passat i la història de Sri Lanka. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mihintale és el bressol del budisme. Segons compte la llegenda va ser aquí, a la part alta del pujol, on es va iniciar el culte al budisme. Des de llavors aquest pujol s’ha convertit en un lloc sagrat de peregrinació per als fidels.

Dia 04 | Dambulla (Polonnaruwa i safari en el P.N. Mineriya)
Demà que dedicarem a la visita de l’antiga ciutat de Polonnaruwa, la que va ser segona capital de Sri Lanka i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem el que van ser els seus antics palaus i jardins i el conjunt d’escultures més famós del país, les figures monolítiques de Buda esculpides en la roca i que formen el Gal Vihara. A la tarda efectuarem un safari en 4×4 pel Parc Nacional de Mineriya on podrem observar els grans ramats d’elefants en el seu hàbitat natural. Els parcs naturals de Mineriya i Kaudulla estan situats al voltant d’un llac i els elefants es van movent entre un i un altre parc a la recerca de l’aigua i menjar. Depenent l’època en la qual es viatgi, el safari s’efectuarà en un d’aquests dos parcs amb la finalitat de poder veure els grans ramats el més a prop possible.

Dia 05 | Dambulla (Fortalesa de Sigiriya i Aukana)
Després del desdejuni sortida per a la visita de la fortalesa natural de Sigiriya i a la tarda visita de Aukana per a veure la colossal estàtua de Buda de 13 metres d’altura esculpida en la roca. Aquesta estàtua és considerada com un dels millors exemples de figures de Buda en peus que s’han esculpit mai. La fortalesa de Sigiriya, coneguda també com “la roca del lleó”, és el tresor de Sri Lanka i va ser declarat lloc Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1982. En aquesta fortalesa es troben les ruïnes d’un antic palau, i és una talaia natural que servia com a element de defensa ja que permetia albirar als enemics des de lluny. Des de l’alt es tenen impressionants vistes de tota la regió.

Dia 06 | Dambulla – Kandy
Avui ens dirigim cap a la ciutat de Kandy però abans farem una última visita en Dambulla per a veure un conjunt de petits temples esculpits dins d’antigues coves on encara es conserven alguns frescos i més de 150 estàtues de Buda a grandària natural. A la tarda arribarem a la ciutat de Kandy, la que va ser l’última capital del regne sinalés i que està situada sobre cinc pujols, a la vora d’un llac artificial. En Kandy visitarem el temple de Dalada Maligawa o “Temple de la Dent de Buda”. En el món existeixen poques relíquies tan peculiars com la Dent de Buda a Sri Lanka. Compte la llegenda que, en morir Buda, el seu cos va ser incinerat i d’aquesta pira funerària es va rescatar una dent. La relíquia viatjo per tota l’Índia, passant per les mans de diversos reis, fins a arribar a Sri Lanka camuflada entre els cabells d’una princesa a manera de motiu ornamental.

Dia 07 | Kandy (Temple Loop i Jardins de Peradeniya)
Desdejuni i sortida per a fer la visita dels tres temples (Temple Loop) de Embekke, Lankatilaka i Galadeniya, situats a curta distància entre ells i són testimoniatge viu de l’herència budista. Cada temple conté una quantitat d’informació històrica de l’era de l’antic regne, tallada en pedra. A la tarda, ens dirigirem al més gran Jardí Botànic de Sri Lanka en Peradeniya i on tindrem temps suficient per a passejar. aquest jardí, alberga una extensa col·lecció d’arbres, plantes trepadoras tropicals, bambús, palmeres, orquídies, espècies i altres plantes, fins a un total de 4.000 espècies diferents. Retorn a l’hotel i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

Dia 08 | Kandy
Desdejuni i dia lliure per a conèixer aquesta fantàstica ciutat i els seus voltants que ofereixen molt a veure, per exemple, pujar en tuc-tuc fins al Buda del pujol on des d’allí es pot tenir una magnífica panoràmica de la ciutat de Kandy i el seu llac. Sopar i allotjament. La Ciutat Sagrada de Kandy és una ciutat santa per al budisme i un important focus de peregrinació per als fidels d’aquest credo. Gaudeix a més de la categoria de Patrimoni de la Humanitat.

Dia 09 | Kandy – Nuwara Eliya
El nostre pròxim destí serà la ciutat de Nuwara Eliya. Pel camí efectuarem una parada per a visitar una plantació de te i veure el procés de la seva elaboració.
Nuwara Eliya, situada en les terres altes de Sri Lanka, va ser antic balneari de l’època colonial amb les seves mansions d’estil Tudor i Victoriano. L’encant real d’aquesta localitat està en el paisatge dels seus voltants amb interminables muntanyes de verds camps de te onejant en els pujols.

Dia 10 | Nuwara Eliya (Haputale, caminada Lipton’s Seat)
Sortida cap a Haputale, localitat coneguda per trobar-se les famoses plantacions de te de Lipton’s Seat, a l’arribada efectuarem una caminada per les plantacions que ens farà gaudir del fantàstic paisatge i ser testimoni de la vida quotidiana dels treballadors del te. Finalitzada la caminada, retorn a Nuwara Eliya i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.
Sens dubte val la pena anar fins al mirador conegut avui per tot el món com el seient de Lipton (Lipton’s Seat). Al llarg del camí al mirador es pot observar un vast panorama de magnífics paisatges muntanyencs. És una experiència meravellosa per a simplement passejar i ser testimoni de la vida quotidiana dels treballadors del te.

Dia 11 | Nuwara Eliya (Caminada P.N. Horton Plains) – Platja de Tangalle
Sortida molt primerenca cap al Parc Nacional de Horton Plains. Per la seva biodiversitat en fauna i flora, aquest parc nacional va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Efectuarem una interessant caminada pel parc fins a arribar al famós penya-segat popularment conegut com World’s End. Finalitzada la caminada sortirem cap a les paradisíaques platges de Tangalle, situades al sud de l’illa. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 12 | Platja de Tangalle (Kataragama)
Sortida cap a Kataragama on efectuarem la visita del seu temple, lloc on suposadament el Déu hindú Skanda o Murugan (en tàmil), va conèixer a Valli, una noia d’origen Veda amb qui va contreure matrimoni. Kataragama és un lloc venerat per igual per budistes sihaleses, hindús, musulmans i el poble Veda, originari de l’illa. Retorn a Tangalle i resta del dia lliure.

Dia 13 | Platja de Tangalle
Dia lliure per a gaudir d’aquesta fantàstica platja o bé fer una petita visita al poble de Tangalle.

Dia 14 | Platja de Tangalle – Port de Galle
A l’hora prevista, sortida cap a la ciutat portuària de Galle, un dels ports més emblemàtics de la ruta de la seda. Al llarg del camí efectuarem diverses parades per la costa sud de Sri Lanka, on podrem veure als típics pescadors xanquers, una tradicional i antiga manera de pescar de la zona. A l’arribada a Galle, visitarem el seu fort i tindrem temps lliure per a passejar per la ciutat emmurallada i recórrer els seus animats carrers. El port de Galle va ser un dels ports més importants d’Orient on es venien i compraven espècies, joies i animals. A més d’arribar a ser la major fortalesa d’Europa construïda en Asía. En la Bíblia es fa referència al port de la ciutat Galle, anomenada Tharsis, on el rei Salomó buscava paons i ivori.

Dia 15 | Galle – Colombo
A l’hora prevista tornarem a la capital de Sri Lanka on tindrem temps lliure per a visitar la ciutat per compte propi. Recomanem passejar pel barri de Pettah, replet de mercats ambulants improvisats, venedors ambulants, botigues i el tan acolorit i espectacular mercat de fruites i verdures exòtiques.

Dia 16 | Vol Colombo / Ciutat d’origen
Desdejuni i temps lliure fins a l’hora prevista per al trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de retorn a la ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord..

Dia 17 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 2.340 € 2.450 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.470 € 2.580 €
Suplement Habitació Individual 650 €
Suplement Sortides Agost 120 €
Taxes Aèries (Aprox.) 430 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels i resorts en base habitacions dobles  en règim de mitja pensió (excepte a Colombo).
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local especialitzat de parla anglesa per a les visites en el Triangle Cultural (entrades incloses).
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Entrades al PN de Minneriya i safari en vehicle 4×4.
Propines.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Sri Lanka.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i/o excursions opcionals.
Extres personals com begudes, bugaderia, mini bar, telèfon, internet, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari