Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

La ruta es dirigeix cap al nord, per visitar l’anomenat triangle cultural, amb imponents temples i palaus declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un safari en una de les reserves naturals ens permetrà observar a centenars d’elefants en el seu hàbitat natural. Pujarem a través de plantacions de te i hortes fins a les poblacions de muntanya, on les seves construccions ens recorden el seu passat colonial.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
13 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
14 ABR ARRIBADA A COLOMBO. TRASLLAT A DAMBULLA S Hotel
15 ABR DAMBULLA – ANURADHAPURA – DAMBULLA E / S Hotel
16 ABR DAMBULLA – SIGIRIYA – SAFARI PN MINNERIYA – DAMBULLA E / S Hotel
17 ABR DAMBULLA – KANDY E / S Hotel
18 ABR KANDY – NUWARA ELIYA E / S Hotel
19 ABR NUWARA ELIYA – HAPUTALE (CAMINADA LIPTON SEAT) – UDAWALAWE E / S Hotel
20 ABR SAFARI PN UDAWALAWE – GALLE E / S Hotel
21 ABR GALLE – COLOMBO. VOLS DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E / D
22 ABR ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

13 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Colombo
Presentació a l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol amb destinació Colombo (connexions intermèdies). Nit a bord.

14 ABR.- Arribada a Colombo. Trasllat a Dambulla
Arribada a Colombo, recollida de l’equipatge i trobada amb el nostre representant local. Trasllat a Dambulla. Arribada a l’hotel i resta del dia lliure.

15 ABR.- Dambulla – Anuradhapura – Dambulla
Esmorzar. Sortida cap a Anuradhapura, ciutat sagrada per al budisme que al seu dia va ser la primera capital del país. Visita de les restes arqueològiques i antics temples, que ens mostren el passat històric de l’illa. La ciutat d’Anuradhapura és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
A la tarda, visitarem el Temple de Dambulla, un conjunt de petits temples esculpits dins d’antigues coves, on encara es conserven alguns frescs i més de 150 estàtues de Buda a mida natural.

16 ABR.- Dambulla – Fortalesa natural de Sigiriya – Safari al PN Mineriya
Després d’esmorzar sortida cap a Sigiriya, declarada també Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i establerta al segle V; aquí s’alça una de les més fantàstiques i singulars meravelles de l’illa, el Palau Fortalesa construït a la part alta de la roca de 285 metres d’altura i coneguda com la roca del Lleó. Pujada al palau, des d’on tindrem una panoràmica de 360º de l’illa. Aquest palau va servir de fortalesa al Rei Kasyapa durant el segle V, on es va refugiar després d’assassinar al seu pare i autoproclamar-se rei, per escapar de la venjança del seu germà, legítim hereu al tron. A la tarda sortirem cap al Parc Nacional de Minneriya per efectuar un safari en vehicle 4×4 i observar les grans bandades d’elefants en el seu hàbitat natural.

17 ABR.- Dambulla – Kandy
Esmorzar i sortida cap a Kandy, darrera capital del regne sinalés i conquerida pels britànics en 1815. Aquesta ciutat es troba situada sobre cinc turons i a la vora d’un llac artificial. Visitarem el temple de la Dent de Buda – Dalada Maligawa – on es diu que aquesta sagrada relíquia va arribar a principis del Segle IV amagada en el pèl d’una princesa índia.

18 ABR.- Kandy – Nuwara Eliya
Esmorzar i sortida cap a les muntanyes, travessant les immenses plantacions de te en terrassa. Parada en ruta per visitar una plantació i veure el procés d’elaboració del te. Arribada a la ciutat de Nuwara Eliya (1.815 metres sobre el nivell del mar), antic balneari de l’època colonial on els britànics passaven les seves vacances fugint de la calor de les terres baixes. Envoltada de plantacions de te i horts de fruites i hortalisses perfectament ordenats, conserva el seu aspecte colonial en les seves mansions d’estil Tudor i Victoriano.

19 ABR.- Nuwara Eliya – Haputale (Caminada Lipton Seat) – PN Udawalawe
Esmorzar. A l’hora prevista sortida cap a Haputale on farem una interessant caminada per la zona de les plantacions de te de Lipton Seat i en el qual podrem gaudir del paisatge que ens envolta mentre veiem les dones recol·lectant les tan preuades fulles de te. Finalitzada la caminada, sortida cap al parc d’Udawalawe. Arribada i resta del dia lliure.

20 ABR.- Safari al PN Udawalawe – Port de Galle
Després d’esmorzar sortirem cap al PN d’Udawalawe per efectuar un safari en vehicles 4×4. A Udawalawe s’estima que viu de manera permanent una població d’uns 250 elefants. Aquí es troba el Udawalawe Elephant Transit Home, un centre d’inserció de cries òrfenes d’elefant que treballa des de 1995 per augmentar el nombre de paquiderms. Com en altres parcs de Sri Lanka, aquí viuen lleopards, óssos, una gran varietat de cérvols, cocodrils, búfals d’aigua, micos i és a més un punt clau per a l’ornitologia.
Finalitzat el safari, sortida cap a la ciutat portuària de Galle. Al llarg del camí anirem efectuant diverses parades per la costa sud, on podrem observar els típics pescadors xanquers, una tradicional forma de pesca de la zona. Arribada i resta del dia lliure. Galle és un dels ports més emblemàtics de la ruta de la seda amb reminiscències colonials presidides pel seu fort holandès. Temps lliure per recórrer la ciutat i l’antic fort.

21 ABR.- Port de Galle – Colombo. Vols de tornada
Esmorzar i sortida cap a Colombo per efectuar un petit city tour. Al voltant de les 12h, trasllat a Weliweriya per gaudir del dinar de comiat en una casa particular. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Nit a bord.

22 ABR.- Arribada Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA Preu 4 Primeres Inscripcions Preu Base
En base a grup de 10 a 14 persones 1.870 € 1.940 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.910 € 1.980 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 470 €
Taxes Aèries (Aprox.) 410 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla anglesa durant la ruta (guia de parla hispana a partir de 8 viatgers).
Guia especialitzat de parla anglesa per a les visites al Triangle Cultural.
Transport per terra en vehicle amb aire condicionat i conductor local.
Visites i excursions indicades a l’itinerari amb entrades incloses.
Entrades als parcs nacionals de Minneriya i Udawalawe.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Suplement per a realitzar fotografies o gravar en vídeo en temples o llocs arqueològics.
Taxes d’entrada / sortida del país, en caso d’existir.
Visites i excursions opcionals.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació