Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge als racons més allunyats de la civilització, plens de gent entranyable, paisatges espectaculars i història antiga. Durant el viatge podrem sentir la increïble hospitalitat dels pobles del Tadjikistan i Kirguistan, veure les meravelloses muntanyes del Pamir i el Tien Shan, sentir la respiració del desert i els seus verds oasis i tornar a la civilització amb noves experiències i moments inoblidables.

Començarem l’itinerari a Osh, cruïlla de la Ruta de la Seda, per endinsar-nos de seguida a Tadjikistan fins el més profund de les muntanyes del Pamir. Un cop aquí recorrem el famós corredor del Wakhan, un pas de més de 200 km de longitud a través de pics nevats que separa Tadjikistan de l’Afganistan, un dels llocs més remots del planeta. Després de passar per la capital Dushanbe, seguirem cap al nord passant pel Llac Iskanderkul i per algunes poblacions a la vall de Fergana que encara conserven vestigis de l’època de les caravanes, per finalment tornar a endinsar-nos al Kirguizistan per experimentar la vida dels nòmades en el Llac Son Kul ia les valls de les muntanyes del Tien Shan.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 01 AGOST 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
01 AGO VOL BARCELONA / BISHKEK
02 AGO ARRIBADA A BISHKEK. VOL A OSH Hotel
03 AGO OSH – KYZYL-ART – MURGAB E / D / S Hotel
04 AGO MURGAB – LANGAR E / D / S Casa local
05 AGO LANGAR – ISHKASHIM E / D / S Casa local
06 AGO ISHKASHIM – KHOROG E / D / S Hotel
07 AGO KHOROG – KALAI KHUM E / D / S Hotel
08 AGO KALAI KHUM – DUSHANBE E / D / S Hotel
09 AGO DUSHANBE – LLAC ISKANDERKUL E / D / S Casa local
10 AGO LLAC ISKANDERKUL – ISTRAVSHAN – KHODJENT E / D / S Hotel
11 AGO KHODJENT – BATKEN – OSH E Hotel
12 AGO OSH – JALAL ABAD – KAZARMAN E / S Casa local
13 AGO KAZARMAN – SON KUL E / D / S Camp de Iurtes
14 AGO SON KUL – KOCHKOR – KARAKOL E Hotel
15 AGO EXCURSIÓ A DJETI OGUZ E / P Hotel
16 AGO KARAKOL – CHOLPON ATA – BISHKEK E Hotel
17 AGO VOL BISHKEK / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

01 AGO.- Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol regular des de Barcelona a Bishkek amb escala intermèdia. Nit a bord.

02 AGO.- Arribada a Bishkek. Vol a Osh
Arribada a Bishkek. Recollida de l’equipatge i facturació per embarcar en un vol directe a Osh. Arribada a l’aeroport, trobada amb el guia i visita panoràmica de la ciutat: veurem la plaça central i la muntanya sagrada de Suleyman. Si hi ha temps, pot interessar-te passar pel basar, molt important en temps de la Ruta de la Seda. Allotjament en hotel.

03 AGO.- Osh – Kyzyl-Art – Murgab
Després de l’esmorzar trasllat cap a la frontera KPP Kyzyl-Art. Després de les formalitats a la duana, trasllat a la ciutat de Murgab, una petita localitat a la vall de Alichur, a través del pas Ak Baytal (4652 m). Aquesta vall es troba a més de 3000 m d’altitud i està envoltat per altes muntanyes cobertes de neu i habitat per kirguisos i Pamir tadjik. Des d’aquí podrà gaudir de vistes a l’alta cimera del Pic Muztagh Ata (7546 m). Caminarem per descobrir la ciutat i el seu mercat tradicional i provar deliciosos plats kirguisos. Allotjament a casa local.

04 AGO.- Murgab – Langar
Ruta cap al petit poble de Langar a través de la vall de Alichur i el pas de Nayzatash (4314 m). Pel camí és possible veure els llacs de Bulunkul i de Yashilkul. Allotjament a casa local.

05 AGO.- Langar – Ishkashim
Ruta cap al poble de Ishkashim al llarg del riu, gaudint de les vistes a l’altra banda d’aquest, que pertany ja a l’Afganistan. En aquest tram remot de la ruta podrem gaudir dels pobles i la vida dels afganesos a l’altra banda del riu Pandj. Pel camí visitarem les ruïnes de l’antiga fortalesa de Yamchun, les aigües termals de Bibi Fatima i observarem una espectacular vista del corredor de Wakhan. Allotjament a casa local.

06 AGO.- Ishkashim – Khorog
Camí de la ciutat de Khorog, la capital de la província autònoma de Gorno-Badakhshan (GBAO). També és la capital del districte de Shughnon de Gorno-Badakhshan. La població és de més de 28,000 persones. Khorog es troba a 2.200 m sobre el nivell del mar a les muntanyes del Pamir a la confluència dels rius GUNT i Panj. Els dos rius es fusionen en la part oriental de la ciutat i flueixen, ja units, a través d’ella, dividint-la gairebé uniformement fins al seu delta. Khorog és conegut pels seus bells àlbers que dominen la flora de la ciutat. A la ruta, farem algunes parades per fer fotos excel·lents i descobrir la vida de la gent local del Pamir i visitar les aigües termals. Nit en hotel.

07 AGO.- Khorog – Kalai Khum
Ruta cap Kalaykhum, una petita població a la carretera Pamir. Aquest dia passarem per llocs amb magnífiques vistes i podrem observar la vida dels afganesos a la banda esquerra del riu Panj. Dinar a la carretera. Allotjament a casa local.

08 AGO.- Kalai Khum – Dushanbe
Trasllat a Dushanbe – la capital de Tadjikistan. A la ruta creuarem el Pas Khaburabat (3252 m) i seguirem l’ample riu Obi-Khingaou, la branca del riu Vakhsh, fins Tavildara, per posteriorment continuar el viatge cap a Dushanbe. Arribarem tard, ja que avui serà un dia llarg de carretera. Nit en hotel.

09 AGO.- Dushanbe – Llac Iskanderkul
Avui després d’esmorzar conduirem des Dushanbe fins al llac Iskanderkul. Trigarem entre 3 i 4 hores en arribar al llac, segons l’estat de la carretera, que passa pel túnel de Anzob. Aquest llac porta el nom d’Alejandro (Alexandre el Gran). En arribar, caminarem al voltant del llac i arribarem fins a un altre llac bonic prop de Iskanderkul – el Llac Snake. Nit a casa d’hostes.

10 AGO.- Llac Iskanderkul – Istravshan – Khodjent
Avui conduirem cap a la ciutat de Khodjent a través d’Istarawshan. Khodjent és la segona ciutat més gran de Tadjikistan. Està situada en el riu Syr Darya, a la desembocadura de la vall de Fergana. La població de la ciutat és de 149.000 habitants. Visitarem a la tarda el palau cultural de Khodjent, on va ser elegit el primer president de Tadjikistan. També anirem a veure la Mesquita Central, que està situada al centre de la ciutat. Nit en hotel.

11 AGO.- Khodjent – Batken – Osh
Trasllat a la frontera amb Kirguistan. Trobada amb l’equip Kyrgyz en KPP Dustlik. Trasllat a Osh. A l’arribada allotjament a l’hotel.

12 AGO.- Osh – Jalal Abad – Kazarman
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la petita població de Kazarman a través d’una pista de terra. Pel camí es fa la visita de la localitat de Uzgen: La torre de Uzgen, els seus mausoleus i el Mercat central. Continuem el recorregut cap a Kazarman. A l’arribada allotjament a casa local.

13 AGO.- Kazarman – Son Kul
Després de l’esmorzar sortida cap al Llac Son Kul a través de diversos ports de muntanya travessant paisatges desèrtics espectaculars. Son Kul és un dels més bonics i pintorescs llacs del país, situat a uns 3050 metres sobre el nivell del mar. La zona es visita només en l’època de l’estiu quan els ports de

14 AGO.- Son Kul – Kochkor – Karakol
Esmorzar al campament. Trasllat cap a la ciutat de Karakol vorejant la riba sud del llac Issyk Kul, mantenint com a teló de fons cap al Sud la serralada del Tien Shan. Passem primer per Kochkor per realitzar la visita d’una botiga-museu local. També pel camí visitem el canó “Skazka” des del qual s’obre una preciosa vista al llac Issyk Kul. A l’arribada a Karakol allotjament en hotel.

15 AGO.- Excursió a Djeti Oguz
Esmorzar i visita de ciutat de Karakol: per començar, la Mesquita Dungana, una de les més atractives i atraients construccions de fusta. La mesquita va ser construïda en 1910 en estil clàssic xinès. La visita següent és de l’Església Ortodoxa de Santa Trinitat (1876), que conserva una de les sagrades joies ortodoxes – icona de la Mare de Déu Tijvina. Sortida posterior cap Djety Oguz, un canó que té fama per les seves formacions rocoses de gres vermell i per ser un lloc de paisatge alpí on també podem trobar petits campaments de iurtes dels nòmades. Caminem per un sender al canó i prenem dinar de tipus pícnic. Retorn a Karakol i allotjament a l’hotel.

16 AGO.- Karakol – Cholpon Ata – Bishkek
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Bishkek. Pel camí es realitzen diferents visites: a Karakol visitem abans de sortir el museu de N.M. Prjevalskiy – famós viatger rus, explorador de les terres de Tien Shan. Més endavant, en Cholpon Ata, visitem els petroglifs al temple obert dels Escites i Hunos que daten dels segles IX i VIII AC fins als III i IV DC i el museu d’etnografia local. Cholpon Ata és, a més, un típic destí de ‘platja’ per als russos, ja que l’aigua del llac Issyk Kul té bona temperatura i espectaculars vistes a les muntanyes nevades. A l’arribada a Bishkek allotjament a l’Hotel.

17 AGO.- Vol Bishkek / Barcelona
Després de l’esmorzar, trasllat a l’aeroport i sortida en vol regular amb destinació a Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.695 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.775 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.845 €
Suplement Individual 225 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol interior Bishkek / Osh.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla anglesa a Tadjikistan.
Guia acompanyant de parla hispana o anglesa (segons disponibilitat) a Kirguistan.
Entrades per als museus i monuments segons programa.
Servei de transport segons programa; inclou recepció i comiat a l’aeroport.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tadjikistan (50 USD).
Permís GBAO (25 USD) necessari per a la visita de la regió Gorno-Badakshan. Es pot tramitar a la vegada que el visat online.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació