Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge als racons més allunyats de la civilització, plens de gent entranyable, paisatges espectaculars i història antiga. Durant el viatge podrem gaudir de la increïble hospitalitat dels pobles del Tadjikistan i Kirguistan, veure les meravelloses muntanyes del Pamir i el Tien Shan, sentir la respiració del desert i els seus verds oasis i tornar a la civilització amb noves experiències i moments inoblidables.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 AGO VOL BARCELONA / BISHKEK A bord
06 AGO ARRIBADA A BISHKEK Hotel
07 AGO BISHKEK – TORRE DE BURANA – SONG KUL E / S Iurta
08 AGO SONG KUL E / D / S Iurta
09 AGO SONG KUL – NARYN – TASH RABAT E / S Iurta
10 AGO TASH RABAT – KAZARMAN E / S Guesthouse
11 AGO KAZARMAN – UZGEN – OSH E Hotel
12 AGO OSH – KYZYL-ART – MURGAB E / D / S Hotel
13 AGO MURGAB – LANGAR E / D / S Guesthouse
14 AGO LANGAR – ISHKASHIM E / D / S Guesthouse
15 AGO ISHKASHIM – KHOROG E / D / S Hotel
16 AGO KHOROG – KALAI KHUM E / D / S Hotel
17 AGO KALAI KHUM – DUSHANBE E / D / S Hotel
18 AGO DUSHANBE – LLAC ISKANDERKUL E / D / S Casa local
19 AGO LLAC ISKANDERKUL – ISTRAVSHAN – KHODJENT E / D / S Hotel
20 AGO KHODJENT – TASHKENT E
21 AGO VOL TASHKENT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 AGO.- Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol regular amb destinació Bishkek amb connexió intermèdia. Nit a bord.

06 AGO.- Arribada a Bishkek
Arribada a l’aeroport de Bishkek a l’hora prevista. Trobada amb el guia i trasllat a l’hotel. Posteriorment realitzem una visita panoràmica de la capital del Kirguistan: la Plaça central, el Parc de Roures, la Filharmònica i alguna visita addicional si tenim temps.

07 AGO.- Bishkek – Torre de Burana – Llac Song Kul
A les 08:30 trobada de el grup al vestíbul de l’hotel i sortida.
Sortim en direcció a Song Kul i pel camí visitem la Torre de Burana – monument arquitectònic i arqueològic (segles X-XI). Trasllat per la costa sud del llac Issyk-Kul a Son Kul (3.016 m), un dels mes bonics i pintorescs del país. El llac Son Kul se situa a una altura de 3.050 metres sobre el nivell de la mar, envoltat completament per un circ de muntanyes de 3.500 metres d’altura, el que el converteix en un els pocs llacs del món sense sortida d’aigua natural, es buida filtrant-se en el terreny. La zona es visita només en l’època de l’estiu quan els ports de muntanya estan oberts per als vehicles.

08 AGO.- Song Kul. Excursions opcionals
Esmorzar al campament. Avui és un dia per relaxar-nos en aquest autèntic paradís o bé per realitzar diferents activitats. El llac atreu nòmades pels seus prats alpins i és un lloc impressionant on es poden fer passejades a cavall (opcional, no inclòs) o senderisme, visitant iurtes de nòmades i coneixent millor la cultura i tradicions kirguís.

09 AGO.- Song Kul – Naryn – Tash Rabat
Després de prendre un suculent esmorzar i acomiadar-nos de la família de nòmades que ens ha acollit durant les últimes 2 nits, seguim la ruta d’avui passant per uns llocs molt pintorescos del Tian-Shan Central. Creuarem per la localitat de Naryn, visitant la seva peculiar Mesquita Central. En total fem 300 km amb cotxe. Finalment arribem a Tash Rabat i ens allotgem en un campament de iurtes. Visita del caravanserai de Tash-Rabat, monument arquitectònic de l’alta edat mitjana, on pernoctaven les caravanes que feien el pas de muntanya de Torugart, entre Kirguistan i la Xina. Sopar i nit en iurtes.

10 AGO.- Tash Rabat – Kazarman
Esmorzar al campament de iurtes a la banda del Caravanserai de Tash Rabat. Trasllat per carretera i pistes de terra fins al poble de Kazarman, a través dels passos de Kurtk i Kara-Koo (2.625 m), que ens proporcionen vistes espectaculars de l’àrid paisatge del Kirguistan Central. Parada en ruta per dinar. A l’arribada a Kazarman, allotjament en cases de famílies locals i tarda lliure per descobrir la vida local.

11 AGO.- Kazarman – Uzgen – Osh
Esmorzar i sortida cap a la ciutat d’Osh a través d’una pista de terra que puja i baixa els ports a més de 3.000 metres d’altura de la diferents serres de muntanyes desèrtiques, en un camí amb paisatges espectaculars. Pel camí aprofitarem per fer una visita a la ciutat d’Uzgen, particularment a seva torre, els seus mausoleus i el Mercat central. Continuem el recorregut cap a Osh, on arribarem a mitja tarda.

12 AGO.- Osh – Kyzyl-Art – Murgab
Després de l’esmorzar trasllat cap a la frontera KPP Kyzyl-Art. Després de les formalitats a la frontera, trasllat a la ciutat de Murgab, una petita localitat a la vall de Alichur, a través del pas Ak Baytal (4.652 m). Aquesta vall es troba a més de 3000 metres d’altitud i està envoltada per altes muntanyes cobertes de neu i habitades per kirguisos i pamirs tadjik. Des d’aquí gaudirem de vistes al Pic Muztagh Ata (7.546 m). Caminarem per descobrir la ciutat i el seu mercat tradicional i provarem deliciosos plats kirguisos.

13 AGO.- Murgab – Langar
Ruta cap al petit poble de Langar a través de la vall d’Alichur i el pas de Nayzatash (4.314 m). Pel camí és possible veure els llacs de Bulunkul i de Yashilkul.

14 AGO.- Langar – Ishkashim
Ruta cap al poble de Ishkashim al llarg del riu, gaudint de les vistes a l’altre costat d’aquest, que pertany ja a l’Afganistan. En aquest tram remot de la ruta podrem gaudir dels pobles i la vida dels afganesos a l’altre costat del riu Pandj. Pel camí visitarem les ruïnes de l’antiga fortalesa de Yamchun, les aigües termals de Bibi Fatima i des d’aquí podrem observar una espectacular vista del corredor de Wakhan.

15 AGO.- Ishkashim – Khorog
Ruta cap a la ciutat de Khorog, capital de la província autònoma de Gorno-Badakhshan (GBAO). També és la capital de districte de Shughnon de Gorno-Badakhshan. La seva població és de més de 28.000 habitants. Khorog es troba a 2.200 metres sobre el nivell de la mar a les muntanyes del Pamir, en la confluència dels rius Gunt i Panj. Els dos rius es fusionen en la part oriental de la ciutat i flueixen, ja units, a través d’ella, dividint-la gairebé uniformement fins al seu delta. Khorog és conegut pels seus bells àlbers que dominen la flora de la ciutat. A la ruta, farem algunes parades per fer fotos excel·lents i descobrir la vida de la gent local del Pamir i visitar les aigües termals.

16 AGO.- Khorog – Kalai Khum
Ruta cap a Kalai Khum, una petita població a la carretera del Pamir. Aquest dia passarem per llocs amb magnífiques vistes i podrem observar la vida dels afganesos a la banda esquerra del riu Panj. Dinar a la carretera.

17 AGO.- Kalai Khum – Dushanbe
Trasllat a Dushanbe, la capital de Tadjikistan. En ruta creuarem el pas de Khaburabat (3.252 m) i seguirem l’ample riu Obi-Khingaou, la branca del riu Vakhsh, fins a Tavildara, per posteriorment continuar el viatge cap a Dushanbe. Arribarem tard, ja que avui serà un dia llarg de carretera.

18 AGO.- Dushanbe – Llac Iskanderkul
Després d’esmorzar conduirem des de Dushanbe fins al llac Iskanderkul. Trigarem entre 3 i 4 hores en arribar al llac, segons l’estat de la carretera, que passa pel túnel d’Anzob. Aquest llac porta el nom d’Alexandre (per Alexandre el Gran). A l’arribada caminarem al seu voltant i arribarem fins a un altre llac molt bonic – el Llac Snake.

19 AGO.- Llac Iskanderkul – Istravshan – Khodjent
Avui conduirem cap a la ciutat de Khodjent passant primer a través d’Istravshan, localitat amb més de 2.500 anys d’història, on pararem a visitar el mausoleu de Hazratishoh i la mesquita del Sultan Abdulatif, també coneguda com Kok-Gumbaz. Temps lliure per dinar i visita a les restes arqueològiques de Mugh Hill, per posteriorment seguir la ruta fins a Khodjent, la segona ciutat més gran del Tadjikistan. La ciutat està situada al riu Syr Darya, a la desembocadura de la vall de Fergana, una àmplia plana entre muntanyes per on passaven les caravanes de la Ruta de la Seda. Temps lliure i nit en hotel.

20 AGO.- Khodjent – Tashkent
Esmorzar i visita pel matí del palau cultural de Khodjent, on va ser elegit el primer president del país. També anirem a veure la Mesquita Central, que està situada al centre de la ciutat. Posteriorment sortida per carretera cap al nord fins arribar a la frontera. Formalitats per creuar a l’Uzbekistan i trasllat fins a Tashkent. Temps lliure per sopar a i trasllat a l’aeroport a última hora de la nit.

21 AGO.- Vol Tashkent / Barcelona
Sortida passada la mitjanit en vol regular cap a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.515 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.775 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.820 €
Suplement Individual 265 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla anglesa a Tadjikistan.
Guia acompanyant de parla hispana segons disponibilitat a Kirguistan.
Entrades per als museus i monuments segons programa.
Transport en vehicle amb aire condicionat segons itinerari.
Permisos per visitar les zones naturals protegides i zones frontereres a Kirguistan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tadjikistan (50 USD).
Permís GBAO (20 USD) necessari per a la visita de la regió Gorno-Badakshan. S’ha de tramitar a la vegada que el visat online.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari