Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des de la efervescent ciutat de Bangkok fins a la tranquil·litat de la Selva del nord del país, Tailàndia és un país ple d’alternatives per a tots els viatgers. En aquesta ruta ens dirigirem cap al nord a través d’Ayutthaya, antiga capital del regne de Siam, fins arribar a la metròpoli de Chiang Mai. Un cop al nord, coneixerem la diversitat ètnica de la zona realitzant un trekking pels seus poblats i dormint en les seves comunitats. Visitarem el complex de temples de Doi Suthep abans de tornar a Bangkok, des d’on farem una excursió a un mercat flotant autèntic i molt poc turístic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / BANGKOK
05 ABR ARRIBADA A BANGKOK. VISITES Hotel
06 ABR BANGKOK – AYUTTHAYA. TREN A CHIANG MAI E Tren
07 ABR CHIANG MAI E Hotel
08 ABR CHIANG MAI. TREK ÈTNIES DEL NORD E / D / S Casa local
09 ABR TREK ÈTNIES DEL NORD E / D / S Casa local
10 ABR DESCENS RIU MAE TANG – CHIANG MAI E / D Hotel
11 ABR EXCURSIÓ DOI SUTHEP I TRIBU HMONG. VOL A BANGKOK E Hotel
12 ABR EXCURSIÓ MERCAT FLOTANT THA KA. VOL A BARCELONA E A bord
13 ABR ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Barcelona / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació Bangkok amb escala intermèdia.

05 ABR.- Arribada a Bangkok. Visites
Arribada a l’aeroport de Bangkok. Després dels tràmits de duanes i immigració, reunió amb el nostre guia i trasllat a l’hotel per check in.
Després, sortida per visitar l’impressionant Gran Palau, on veurem el Saló de la Coronació, així com el Wat Phra Kaew o Temple del Buda Esmeralda i la rèplica d’Angkor Wat. Continuarem fins a Wat Pho, on es troba el famós Buda Reclinat. Aquesta meravellosa creació és considerada com la primera escola de medicina tradicional i massatge tailandès i la primera universitat de Tailàndia. Trasllat de nou a l’hotel i nit a Bangkok.

06 ABR.- Bangkok – Ayutthaya
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Ayutthaya, una de les antigues capitals de Tailàndia. Allà, explorarem el parc històric on s’ubiquen les restes dels Temples Wat Mahatat, Wat Sri Sanpetch i Wat Mongkol Borphit, i podrem admirar les ruïnes de segle XIV-XVIII que van sobreviure a la invasió de les tropes birmanes. A l’acabar la visita, romandrem a Ayutthaya fins a l’hora de prendre, des d’allà mateix, el tren nocturn cap a Chiang Mai. Nit en tren (2ª classe en llitera).

07 ABR.- Chiang Mai
Chiang Mai és un dels centres del budisme de país, ideal per dedicar un dia a aprofundir en les creences i costums dels tailandesos i la seva espiritualitat.
Arribada a Chiang Mai al matí i trasllat des de l’estació de tren a l’hotel (esmorzar no inclòs). Un cop arribem a la capital de nord, trasllat a l’hotel (sense guia). Després farem una visita guiada per la ciutat, en una acolorida camioneta local, i ens dirigirem a el temple de Wat Phra Singh, on arribarem a l’hora del dinar dels monjos novicis, una activitat molt curiosa i especial als ulls dels visitants estrangers. Continuarem cap al temple Wat Chedi Luang on, si els monjos tenen temps lliure, podrem entaular conversa. A més podrem admirar l’impressionant Chedi. Nit a Chiang Mai.

08 ABR.- Chiang Mai. Trekking Ètnies de el Nord
Sortida de Chiang Mai per carretera cap a Mae Malai, on visitarem el mercat local i comprarem els aliments que necessitarem durant el senderisme. Continuarem cap a la cascada Mok Fah per poder relaxar-nos i gaudir d’un bany. Trasllat fins a Baan Pang Lun per dinar. Després del dinar, continuem en camió fins a arribar al Parc Nacional Huay Nam Dang. Comencem el senderisme, aproximadament 2 hores, travessant el dens bosc fins arribar a un poblat de l’ètnia Karen anomenat Baan Mae Jok. Arribada i temps lliure per visitar el poblat. Sopar i allotjament en el poble Karen, dormint en una casa local.

09 ABR.- Trekking Ètnies de el Nord
Al matí, començarem amb senderisme durant aproximadament 3-4 hores fins al poble de Bann Pang Khao Laam. És bastant impressionant perquè caminarem sota l’ombra dels arbres verds. Dinar local elaborat pel guia. Després ens prendrem un temps per caminar pel poble i veure l’estil de vida local. També tindrem l’oportunitat d’alimentar i banyar els elefants al riu. Sopar i allotjament al poble. Normalment hi ha una foguera amb entreteniment (bromes, jocs, històries divertides) dirigida pel guia després del sopar.

10 ABR.- Descens pel Riu Mae Tang – Chiang Mai
Gaudirem d’un passeig inoblidable riu avall durant una 1.5 – 2 hores en basses de bambú pel Riu Mae Tang fins a un poblat Lahu on farem una parada. Continuarem el descens en el poblat Shan durant 2 hores i esmorzarem sobre les 13.00h. Tornada a Chiang Mai i trasllat a l’hotel.

11 ABR.- Excursió Doi Suthep i Tribu Hmong. Vol a Bangkok
Després de l’esmorzar, visitarem el complex de temples de Doi Suthep, el més conegut de Chiang Mai, situat al cim d’una petita muntanya des d’on podrem contemplar el preciós temple i les espectaculars vistes de la ciutat. Després continuarem en un camió local al llarg d’un camí de muntanya ple de sots per visitar el poble de la tribu Hmong Blanc. És una ruta espectacular. Els Hmong són emigrants de la Xina que prefereixen viure en poblats simples, de forma aïllada i autosuficient, alhora que conserven la seva cultura primitiva, els seus antics costums i els seus magnífics vestits brodats.
Després de la visita, a la tarda, trasllat a l’aeroport de Chiang Mai per prendre un vol a Bangkok. A l’arribada a Bangkok, trobada amb el nostre personal per al trasllat a l’hotel (sense guia).

12 ABR.- Excursió Mercat Flotant de Tha Ka. Vol a Barcelona
L’última visita del nostre viatge serà a un típic mercat flotant tailandès, el de Tha Ka, a la província de Amphawa, molt autèntic i poc turístic. Allà podrem contemplar com transcorre el dia a dia de la gent local mentre gaudim d’un passeig en barca pels canals en els que es desenvolupa el comerç com si d’un mercat habitual es tractés. I per descomptat, també podrem fer les nostres compres d’última hora. Al finalitzar la visita, trasllat a l’hotel pel check out i temps lliure fins al trasllat a l’aeroport (sense guia), per prendre el vol de tornada a Barcelona.

13 ABR.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 1.225 €
En base a grup de 4 a 7 persones 1.295 €
Suplement Habitació Individual 115 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Allotjament en cases locals durant el trekking, en base habitacions múltiples amb bany a compartir.
Pensió completa durant el trekking.
Trasllats especificats segons itinerari.
Tren nocturn Bangkok – Chiang Mai en segona classe.
Guies locals de parla hispana en les visites especificades. 
Guia local de parla anglesa durant el trekking, en servei regular.
Entrades als parcs nacionals durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guies durant els trasllats (es realitzen només amb conductor).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari