Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

El nord de Tanzània encara amaga racons apartats que val la pena descobrir. En l’extrem nord, al costat de la frontera amb Kenya, es troba la terra Masai, presidida per la seva muntanya sagrada, el volcà Ol Doinyo Lengai, i adornada pel llunàtic Llac Natron. Creuarem el Serengeti per a gaudir de tots els seus ecosistemes i visitarem l’arca de Noè natural que és el Cràter del Ngorongoro. Proposem un viatge a Tanzània actiu, amb diferents caminades en paratges naturals, que contrastaran amb les etapes en vehicle.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
28 DES KILIMANJARO – ARUSHA Hotel
29 DES KILIMANJARO (MATERUNI FALLS I CAFETALS) – ARUSHA E / D Lodge
30 DES ARUSHA – LLAC NATRON E / D / S Tented camp
31 DES LLAC NATRON E / D / S Tented camp
01 GEN LLAC NATRON – TRAVESSIA DEL SERENGETI E / D / S Tented camp
02 GEN DIA COMPLET AL P.N. DEL SERENGETI E / D / S Tented camp
03 GEN DIA COMPLET AL P.N. DEL SERENGETI E / D / S Tented camp
04 GEN SERENGETI – SAFARI CRÀTER DEL NGORONGORO – KARATU E / D / S Lodge
05 GEN LLAC EYASI: EXPERIÈNCIA HADZABÉ I DATOGA – KARATU E / D / S Lodge
06 GEN VISITA DE MTO WA MBU – KILIMANJARO. VOL DE TORNADA E / D A bord
07 ENE ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació Tanzània. Nit a bord.

28 DES | Arribada a Kilimanjaro. Trasllat a Arusha
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro. Tràmits d’immigració i visat. Trobada amb el nostre representant local i sortida cap a Arusha. Registre i instal·lació a l’hotel. Temps per a descansar del viatge fins a l’hora indicada per a sortir amb el guia, amb qui farem un petit recorregut per la ciutat de Arusha i visitarem els seus mercats. Durant aquest temps el guia ens explicarà les característiques del viatge i el que hem de saber abans de la sortida cap al nord.

29 DES | Kilimanjaro (Materuni Falls i cafetales) – Arusha
Després d’esmorzar ens dirigirem a Materuni, a uns 15 km de Moshi. Es tracta de l’última localitat abans d’aconseguir el Parc Nacional del Kilimanjaro. Un lloc únic i emblemàtic ideal per a realitzar un relaxat trekking fins a les Cascades de Materuni, acompanyats d’un expert guia local. Durant la caminada tindrem l’oportunitat de conèixer la forma de vida local i gaudir del paisatge. Si ho desitgem, a més, podrem prendre un refrescant bany en una piscina natural en la base de la cascada.
Al migdia continuarem submergint-nos en la cultura de la zona amb menjada pícnic degustant i aprenent com s’elabora el procés de fabricació de la beguda de plàtan especial de la zona del Kilimanjaro. Durant l’excursió tindrem vistes al pic més alt a Àfrica.

30 DES | Arusha – Llac Natron
Esmorzar al lodge mentre gaudim de les vistes als pics de la Muntanya Meru i possiblement, a distància, podrem veure els elefants al pròxim parc de Arusha. Ens traslladem cap a les terres volcàniques del llac Natron. De camí, creuarem diverses comunitats locals sense perdre de vista la Muntanya Ol Doinyo Lengai (muntanya sagrada per als Masais i centre de peregrinació quan demanen pluja per als seus cultius o qualsevol altra demanda personal).

Opcional – Trekking nocturn al Ol Doinyo Lengai:
Trekking nocturn al Ol Doinyo Lengai, muntanya sagrada dels masai, per a observar l’alba des del seu cim (trekking d’alta dificultat). Els participants del trekking no podran fer l’excursió de demà de l’endemà.

31 DES | Llac Natron
Esmorzar al campament i visita a un poblat Masai, poble de pastors i d’orgullosos guerrers de tradicional forma de vida. Ens ensenyaran la seva cultura, costums i el dia a dia.
Ens acostarem més tard fins a ribes del Llac Natron, característic pel seu color vermellós i per atreure innombrables flamencs des del Llac Manyara per a posar aquí els seus ous. També podrem visitar una deu d’aigua calenta. Visita del jaciment arqueològic anomenat “Engare Sero Footprints”, reportat recentment per National Geographic i que disposa d’una mostra d’algunes de les primeres petjades d’homínids que es coneixen, mantingudes així gràcies a les condicions meteorològiques i a l’ajuda de les erupcions volcàniques de la regió. Al migdia torno al campament per al menjar i descans. A la tarda sortirem cap a la cascada de Ngarasero, on si ho desitgem, podrem banyar-nos en les piscines naturals formades per l’aigua de pluja que cau des de la Muntanya Ol Doinyo Lengai.

01 GEN | Llac Natron – Serengeti
Deixarem enrere la regió del llac Natron, amb les últimes i increïbles vistes d’aquesta enorme massa d’aigua en el cor de la Vall del Rift. La pista en continu ascens ens portarà de nou cap a les terres altes de Tanzània. Veurem el canvi en el paisatge i la vegetació i entrarem en territori de l’ètnia Sonjo. Arribarem fins a la població de Waso, on, després d’una tala parada, ens dirigirem cap al gran parc del nord de Tanzània: el Serengeti. El menjar serà tipus pícnic en ruta.
Una vegada hàgim arribat al Serengeti (al qual accedirem per la porta de Klein), ens endinsarem dins del parc travessant la denominada Àrea de Llop i la seva vall, per a realitzar un safari amb possibilitat de trobar diversos animals: lleons, elefants, búfals, lleons, girafes, lleopards, nyus, zebres, etc. Finalment aconseguirem la zona central coneguda com Seronera on, en plena sabana, està situat el nostre allotjament amb les millors vistes a tota la plana.

02 i 03 GEN | Serengeti
Dues jornades completes al Serengeti, el més antic i famós dels parcs nacionals de Tanzània i representació del safari per antonomàsia. Amb grans planes de sabana i boscos on pasturen milions d’herbívors, el Serengeti alberga tot l’any els exemplars més significatius d’Àfrica: girafes, elefants, rinoceronts… sense oblidar als imprescindibles lleons. Conegut per les migracions anuals dels nyus i altres herbívors (on milions d’animals recorren gairebé mil quilòmetres a la recerca de pastures fresques protagonitzant un espectacle únic de la naturalesa salvatge), Serengeti és el lloc de visita imprescindible a Tanzània. Una de les escenes que viurem és la dels hipopòtams i cocodrils del Nil en alguna de les grans tolles que poblen el parc. Una d’aquestes piscines naturals, coneguda com a Retina Hippo Pool, situada a 10 km de Seronera, constitueix un dels millors llocs on veure a aquests fascinants animals. El menjar de les jornades serà tipus pícnic dins del parc, en plena sabana, per a no perdre ni un segon de les sensacions de participar en un safari en majúscules.

04 GEN | Serengeti – Cràter del Ngorongoro – Karatu
Amb els primers raigs del sol abandonarem el Serengeti i ens endinsarem al Cràter del Ngorongoro, una de les majors calderes volcàniques del món. Format després d’una gegantesca explosió del volcà, la caldera en si és un enorme forat amb parets de més de 600 metres d’altura repletes de boscos. En el seu interior s’ha format un peculiar univers d’ecosistemes (boscos, llacs, sabanes…) de 20 km de diàmetre. Amb una població que voreja els 25 mil animals de diferents espècies, ens dedicarem a buscar, entre altres, al rinoceront negre, en perill d’extinció. En aquest safari tindrem la possibilitat de veure els denominats Cinc Grans. En concret en la zona del riu Munge, estarem a l’aguait dels lleons de cabellera més fosca. En aquest paradís gaudirem d’una menjada tipus pícnic enfront d’un pantà veient als hipopòtams banyant-se. A la tarda sortirem del cràter i ens dirigirem a la localitat de Karatu.

05 GEN | Karatu (Llac Eyasi)
Sortirem de Karatu per a arribar fins a la vall de Mangola / llac Eyasi. En aquesta zona es troben els Hadzabé, ètnia sorprenentment semblant als boiximans del Kalahari. Els Hadzabé són un poble tradicionalment caçador-recol·lector, la seva llengua és una variant del khoisan del sud del continent i que es distingeix per utilitzar espetecs com a fonemes. Passarem un temps amb una família per a conèixer de prop la seva vida diària. Més tard, anirem a la trobada dels Ndatoga, poble ramader de la zona, parent pròxim dels Masai. Ens acostarem a veure el treball dels ferrers tradicionals que fabriquen tant utensilis com armes o objectes ornamentals. A la tarda tornem a Karatu per a descansar i passar la nit.

06 GEN | Visita Mto wa Mbu. Sortida cap al Kilimanjaro. Vol de tornada
Al matí podrem fer un volt pel poble de Karatu visitant el seu mercat local, botigues d’artesania i la seva gent. Més tard ens traslladarem cap al multicultural poble de Mto wa Mbu. Arribada al migdia per a gaudir d’un menjar típic preparat per una mama local de la zona. Després del menjar ens unirem a un guia local, qui ens portarà a veure una escola de primària i un orfenat. Continuarem passejant pel poble i a través de plantacions de bananer. Podrem veure treballar a talladors tradicionals de fusta de la tribu Makonde. Visitarem la fàbrica de cervesa local feta de banana i si ho desitgem, podrem assaborir-la. Després de les visites sortida cap a l’aeroport de Kilimanjaro i embarcament en el vol de tornada. Nit a bord.

07 GEN | Arribada a Ciutat d’origen
Connexió en aeroport intermedi. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.075 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 2.950 €
Reducció menors de 15 anys viatjant amb 2 adults – 650 €
Suplement Habitació Individual 460 €
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Safari en vehicles 4×4 especialment preparat per a safaris.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Conductor-guia local de parla hispana expert en la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tanzània.
Excursions o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari