Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

El nord de Tanzània encara guarda racons apartats que et portem a descobrir. A l’extrem nord, al costat de la frontera amb Kenya, trobem terra Massai, presidida per la seva muntanya sagrada, el volcà Ol Doinyo Lengai, i adornada pel llunàtic Llac Natron. Creuarem el Serengeti per gaudir de tots els seus ecosistemes i visitarem, és clar, l’arca de Noè natural que és el Cràter del Ngorongoro. Proposem un viatge a Tanzània actiu, amb diferents caminades en paratges naturals, que contrastaran amb les etapes en vehicle.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
28 DES ARRIBADA A KILIMANJARO. TRASLLAT AL LLAC NATRON E / D / S Lodge
29 DES LLAC NATRON E / D / S Lodge
30 DES LLAC NATRON – PN SERENGETI (ZONA SERONERA) E / D / S Tented camp
31 DES PN SERENGETI E / D / S Tented camp
01 GEN PN SERENGETI – TREKKING CRÀTER EMPAKAI – KARATU E / D / S Lodge
02 GEN CRÀTER DEL NGORONGORO E / D / S Lodge
03 GEN KARATU – LLAC EYASI – MTO WA MBU – KILIMANJARO E / D Hotel
04 GEN VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació a l’aeroport i embarcament en vol cap a Kilimanjaro. Nit a bord.

28 DES.- Arribada a Kilimanjaro. Trasllat al Llac Natron
Arribada a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Tràmits d’immigració i visat, recollida d’equipatges i trobada amb el nostre representant. Ens desplaçarem a un proper hotel per prendre una dutxa i esmorzar.
Sortirem ja per carretera cap a les terres del nord per arribar aproximadament a l’hora de dinar a la vora del llac Natron, prop de la frontera amb Kenya. Pel camí creuarem diverses comunitats locals i arribant ja a l’estany tindrem la primera visió sobre la muntanya sagrada dels massai, el volcà Ol Doinyo Lengai.

29 DES.- Llac Natron
Dedicarem el dia a interessants visites a la zona. Ens aproparem al poblat massai; aquí, a diferència dels poblats que es troben a prop de zones més turístiques, la vida està poc influïda per la presència dels turistes i la interacció amb la gent està molt menys viciada. Ens acostarem també al llac que amb les seves aigües extremadament alcalines és lloc de cria d’enormes bandades de flamencs que s’han desplaçat des de la veïna Kenya a causa de la pressió humana en aquella zona. El fet d’estar situat en una zona d’activitat volcànica, fa que prop del llac també es troben algunes fonts termals que visitarem.
La caminada a la cascada de Ngaresero ens servirà per a una primera excursió i podrem refrescar-nos amb l’aigua que baixa des del Ol Doinyo Lengai.

30 DES.- Llac Natron – Serengeti (zona Seronera)
Deixarem enrere l’enorme massa d’aigua del llac Natron per ascendir a les terres altes, durant una bona estona ens acompanyarà encara la inconfusible silueta del volcà. A l’anar ascendint veurem la transició del paisatge fins arribar a la zona de l’ètnia sonjo, que utilitzant tècniques ancestrals de reg, conrea la zona.
Farem una parada a la població de Waso per estirar les cames i palpar l’activitat del poble. Seguirem camí per accedir al parc de Serengeti per la porta de Klein, que ens donarà accés a la zona de Llop. A partir d’aquí, començarem ja amb un primer safari alhora que ens dirigim al cor del parc, a la zona de Seronera, on passarem les dues properes nits.

31 DES.- P.N. Serengeti
Dia complet de safari al parc per poder anar a la trobada de diferents espècies animals; aquí proliferen tant mamífers com una gran quantitat d’aus i rèptils que ofereixen una biodiversitat gairebé única. L’enorme grandària del parc permet que aquest alberg diferents ecosistemes que, al seu torn, faciliten la diversitat d’espècies que es poden observar.

01 GEN.- Serengeti – Trekking Empakai – Karatu
Al matí farem un altre safari pel parc recorrent la vall de Seronera per poder veure com es desperten els animals i també, amb sort, podrem trobar els felins caçant. Safari en ruta deixant enrere el Serengeti en direcció a l’Àrea de Conservació de Ngorongoro.
Un cop allà canviem direcció a l’est fins arribar a la zona del Cràter de Empakai, on farem una excursió a peu explorant l’espectacular cràter. Amb un llac a fons del cràter i tota la caldera envoltada per una paret escarpada i boscosa, el Empakai és una zona de gran bellesa natural; el pendent exigeix ​​un bon estat físic, però el passeig pel bosc amb la seva rica avifauna, fa el lloc que valgui la pena. El sender continua fins a la riba del llac, on es pot veure multitud d’aus aquàtiques, entre elles el flamenc.
Després de la excursió, a la tarda ens acostem fins Karatu que és un poble que es troba per sobre de la gran vall del Rift on passarem la nit.

02 GEN.- Cràter Ngorongoro – Karatu
D’hora, amb els primers raigs del sol, baixarem al Ngorongoro, una de les majors calderes volcàniques del món. Formada després d’una gegantesca explosió del volcà, la caldera és un enorme forat amb parets de més de 600 metres d’altura cobertes d’espès bosc humit.
En el seu interior s’ha format un peculiar univers d’ecosistemes (boscos, llacs, llençols …) de 20 quilòmetres de diàmetre. Amb una població que ratlla els 25 mil animals de diferents espècies, ens dedicarem a buscar, entre d’altres, al rinoceront negre, en perill d’extinció.
En aquest safari tindrem la possibilitat de veure els denominats Cinc Grans. En concret a la zona del riu Munge, estarem a l’aguait dels lleons de cabellera més fosca. En aquest paradís gaudirem d’un dinar tipus picnic davant d’un pantà veient els hipopòtams banyant-se. A la tarda sortirem de la caldera i tornarem al mateix allotjament on ens espera una dutxa calenta i el sopar.

03 GEN.- Llac Eyasi – Mto Wa Mbu
Sortirem d’hora de Karatu cap a la vall d’mangola per a una jornada de convivència amb els hadzabe, que viuen a la zona del llac Eyasi. Els hadzabe, emparentats amb els boiximans del Kalahari, són un poble tradicionalment caçador-recol·lector. Passarem un temps amb una família per conèixer de prop la seva manera de vida. Més tard anirem a la trobada dels Ndatoga, un poble ramader de la zona, amb reputació de ferotges guerrers. Finalment, podrem veure un artesà del ferro treballant amb les mateixes tècniques utilitzades des de fa centenars d’anys.

Retorn a Karatu per recollir els nostres equipatges i en ruta ens aturarem a la multicultural població de Mto wa Mbu al voltant de mig dia. Gaudirem d’un dinar típic preparat per una ‘mama’ local. Més tard, ens unirem a un guia local que ens portarà a veure una escola de primària i un orfenat. Seguirem passejant pel poble i a través de plantacions de banana. Podrem veure treballar a talladors tradicionals de fusta de la tribu Makonde i visitarem la fàbrica de cervesa local feta de banana que podrem degustar. Acabarem la jornada tornant al punt de partida: el hotel proper a l’aeroport de Kilimanjaro on passarem l’última nit.

04 GEN.- Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Sortida de matinada per al trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.870 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 2.770 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
Suplement Habitació Individual 395 €
Suplement grup de 4 persones 125 €
Descompte menors de 15 anys compartint amb 2 adults – 295 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Safari en vehicles 4×4 de safari i conductors – guia de parla hispana.
Entrades a parcs i reserves naturals visitades.
Aigua mineral als vehicles durant el safari i als allotjaments en els àpats.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tanzània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació