Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta època de l’any, la sabana adquireix un esplèndid color verd; les pastures abunden i prolifera la vida salvatge. Combinem safaris en els millors parcs del nord de Tanzània juntament amb caminades per zones rurals i contacte amb poblacions autòctones per observar diferents adaptacions al medi natural.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
13 ABR ARRIBADA A KILIMANJARO. REGIÓ KILIMANJARO E / D / S Lodge
14 ABR ARUSHA. VISITA ARUSHA NATIONAL PARK E / D / S Lodge
15 ABR ARUSHA – LLAC MANYARA – KARATU E / D / S Lodge
16 ABR KARATU – NGORONGORO – PN SERENGETI E / D / S Lodge
17 ABR SERENGETI – NGORONGORO E / D / S Lodge
18 ABR SAFARI CRÀTER – KARATU E / D / S Lodge
19 ABR VALL DE MANGOLA. EXPERIÈNCIA HADZABÉ E / D / S Lodge
20 ABR KARATU – MTO WA MBU – KILIMANJARO E / D / S Lodge
21 ABR VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació a l’aeroport i embarcament amb destinació Kilimanjaro. Nit a bord.

13 ABR.- Arribada a Kilimanjaro. regió Kilimanjaro
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro a primera hora del matí. Desplaçament a un proper hotel per poder prendre una dutxa i esmorzar. Ens trobarem ja amb el guia per començar la ruta després d’esmorzar. Ens desplaçarem fins a la base del Kilimanjaro per recórrer la zona: creuarem poblacions agrícoles, plantacions de cafè i arribarem a les cascades de Materuni. Ens acostarem després fins a ‘maji moto’, petites tolls d’aigua cristal·lina per a les que us aconsellem no oblideu el banyador i, si teniu espai a la borsa no oblideu unes ulleres de piscina o similar. Finalitzarem la jornada de tornada a l’hotel per a un merescut descans.

14 ABR.- Arusha. Visita al Arusha National Park
Sortirem aviat al matí per visitar el P.N. Arusha. Aquest parc, situat al peu del Mt. Meru (4.560 m) és el gran oblidat de la zona. Per la seva orografia i la presència de diversos llacs, ofereix un paisatge espectacular. Per l’absència de depredadors, podem fer recorreguts a peu dins del parc el que afegeix un component d’interacció amb la natura que no és possible en altres parcs. Acabem el dia al nostre allotjament a Arusha.

15 ABR.- Arusha – P.N. Llac Manyara – Karatu
Després de l’esmorzar prendrem rumb sud per visitar el P.N. del Llac Manyara. Envoltant el llac del mateix nom i just al peu dels escarpes de la falla del Rift és una bona opció per a un primer contacte amb la vida salvatge. Grans mamífers (elefants, girafes, búfals …) conviuen amb primats i una gran varietat d’aus. Recorrerem el parc en els nostres 4 × 4.

16 ABR.- Karatu – A.C. Ngorongoro – Serengeti
Aviat al matí sortirem de Karatu per a ingressar en l’àrea de conservació del Ngorongoro. En aquesta jornada ens dirigirem a les planes de Ndutu a la recerca dels ramats que formen la migració. Entrarem després en el P.N. del Serengeti per continuar el safari. Ens centrarem a la zona centre i sud del parc, escenari en aquesta època de trànsit de la migració.

17 ABR.- Serengeti – A.C. Ngorongoro
Seguirem el nostre safari per les grans planes del Serengeti. A la tarda sortirem del parc per arribar a la vora del cràter del Ngorongoro on passarem la nit.

18 ABR.- Safari cràter – Karatu
Baixarem a primera hora amb el tot terreny fins a la caldera del Ngorongoro per realitzar un complet safari. Al Ngorongoro se li coneix com l’arca de Noè de l’Àfrica Oriental ja que en un relativament reduït espai es concentren una gran varietat d’espècies animals. Un cop acabat el safari agafarem la pista d’ascens per acabar la jornada a la població de Karatu.

19 ABR.- Vall de Mangola. Experiència hadzabe
Dedicarem la jornada a visitar la zona de la Vall d’Magola / Llac Eyasi. Aquí es troben petits clans familiars dels hadzabe, ètnia molt peculiar i emparentada amb els boiximans del Kalahari. Els hadzabe són semi nòmades i bàsicament caçadors-recol·lectors. Sortirem amb ells a caminar per la zona i, amb sort, podrem compartir alguns moments de les seves partides de caça.
A la vall de Mangola trobem també als Datoga, ètnia emparentada amb els maasai però que es dedica bàsicament a l’agricultura en lloc de la ramaderia com aquests. Acabada la jornada, tornarem a Karatu per a l’allotjament.

20 ABR.- Karatu – Mto wa Mbu. Kilimanjaro
Després d’esmorzar, començarem la tornada en els nostres vehicles. Ens aturarem al peu del Rift, a l’activa població de Mto wa Mbu; farem una passejada pel poble, visitarem el mercat i alguns artesans locals; prendrem alguns tuk tuk per ampliar la zona de la visita i farem una passejada per alguna de les nombroses plantacions de plàtans; per acabar, una ‘mama’ ens prepararà el dinar amb els productes locals. Acabada la visita, ens dirigirem ja fins a l’allotjament a prop de l’aeroport on compartirem un sopar de comiat i descansarem abans del viatge de tornada.

21 ABR.- Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
A primera hora del matí trasllat a l’aeroport per embarcar en vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi del viatge.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.680 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 2.525 €
Suplement Habitació Individual 275 €
Descompte menors de 15 anys compartint habitació – 275 €
Descompte tercera persona en habitació triple – 130 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites (entrades incloses) segons detall d’itinerari.
Safari en vehicles 4×4 adaptat a aquest tipus de rutes.
Conductor-guia local de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat d’entrada a Tanzània.
Visites o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació