Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Presentem un magnífic recorregut pels més impressionants parcs del nord de Tanzània, que tenen fama internacional. Uns mítics, com el Serengueti, i altres que es distingeixen per la seva exuberant bellesa, com el Cràter del Ngorongoro. Paisatges espectaculars, fauna salvatge i poblats massai també són ingredients imprescindibles d’aquest viatge.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 03 AGOST 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 AGO VOL BARCELONA / KILIMANJARO A bord
04 AGO ARRIBADA A KILIMANJARO. TRASLLAT A ARUSHA Hotel
05 AGO ARUSHA – PN TARANGIRE E / P / S Campament
06 AGO PN TARANGIRE – PN SERENGUETI E / P / S Campament
07 AGO PN SERENGUETI E / P / S Campament
08 AGO PN SERENGUETI – ÀREA CONSERVACIÓ NGORONGORO E / P / S Lodge
09 AGO PN NGORONGORO – ÀREA KARATU E / P / S Lodge
10 AGO ÀREA KARATU – LLAC MANYARA – ARUSHA E / P Hotel
11 AGO VOL KILIMANJARO / ZANZÍBAR. TRASLLAT A ZONA PLATGES E Hotel
12 AGO PLATGES DE ZANZÍBAR E Hotel
13 AGO PLATGES DE ZANZÍBAR E Hotel
14 AGO PLATGES DE ZANZÍBAR – STONE TOWN E Hotel
15 AGO VOL STONE TOWN / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

03 AGO.- Vol Barcelona / Kilimanjaro
Sortida en vol de línia regular amb destinació a Kilimanjaro, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

04 AGO.- Arribada a Kilimanjaro. Trasllat a Arusha
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro. Tràmits d’entrada al país, recollida de l’equipatge i trobada amb el nostre representant local. Trasllat a l’hotel a Arusha i allotjament.
Dia lliure a Arusha per visitar la ciutat. Podrem conèixer al nostre aire el petit parc a les afores d’Arusha, arribar a les rodalies del Kilimanjaro, o simplement visitar aquesta bulliciosa ciutat i relaxar-nos després del llarg vol.

05 AGO.- Arusha – Parc Nacional de Tarangire
Després d’esmorzar, ens dirigirem al parc de Tarangire, famós pels Baobabs i el riu Ngiri, on baixen diverses espècies a beure. El parc de Tarangire és d’una gran bellesa, els seus arbres baobabs ens captivaran mentre observem respectuosos a búfals, impales, gaseles, lleons i molt fàcilment tindrem ocasió de veure els elefants banyant-se. Safari durant tot el dia.

06 AGO.- Parc Nacional de Tarangire – Parc de Serengueti
Al matí, després d’esmorzar, sortida cap al Parc de Serengueti, el parc on es troba la major concentració d’animals del món. Dinar tipus pícnic en ruta. A la tarda realitzarem un safari fotogràfic. El parc del Serengueti s’estén sobre més de 14.000 km² de diferents paisatges, prats, formacions de roques, boscos d’acàcies, etc.

07 AGO.- Parc de Serengueti
Avui és el dia més impressionant del viatge, en el qual gaudirem de dues safaris, des l’alba fins a la posta del sol. Durant el safari fotogràfic tindrem l’oportunitat d’observar a elefants, girafes, lleopards, lleons, impales, etc. Aquí conviuen innombrables espècies. Una de les estampes més característiques del parc està protagonitzada pels nyus, que realitzen una espectacular migració a través de la frontera entre Kenya i Tanzània.

08 AGO.- Parc de Serengueti – Ngorongoro
Després de l’esmorzar seguirem de safari a Serengueti fins al migdia, quan dinarem. Sortida cap a la reserva Natural de Ngorongoro, una de les majors reserves ecològiques del continent africà. A la ruta podem visitar la Gola d’Olduvai i un poblat Masai per veure la seva forma tradicional de viure.

09 AGO.- Cràter del Ngorongoro – Àrea de Karatu
Al matí, gaudirem d’un safari únic al cràter. El Ngorongoro és un majestuós volcà de 20 quilòmetres d’extensió i 600 metres d’altura, enclavat al cor de la sabana i que a causa de la seva inactivitat gairebé mil·lenària, alberga en l’interior del seu cràter una important reserva d’animals salvatges com ara zebres, gaseles, búfals, elefants, antílops, flamencs rosats i blancs i rinoceronts negres.

10 AGO.- Àrea de Karatu – Parc del Llac Manyara – Arusha
Després de l’esmorzar, ens dirigirem al Parc del Llac Manyara. El Parc Manyara conserva una estructura de bosc primari, gairebé únic a l’Àfrica, i té la peculiaritat de poder veure lleons trepadors, molts elefants, babuins, girafes, hipopòtams i moltes espècies d’ocells com els flamencs. Aquest parc se situa en la falla de la Vall del Rift, on s’està separant Àfrica. Després del safari, tornada a la ciutat d’Arusha.

11 AGO.- Vol Kilimanjaro / Zanzíbar. Platges de Zanzíbar
Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Stone Town. Arribada a la capital de l’illa i trasllat a l’hotel seleccionat a la platja. Resta del dia lliure.

12 a 13 AGO.- Platges de Zanzíbar
Dies lliures per poder relaxar-nos a les magnífiques platges que posseeix l’illa de les espècies, explorar petites poblacions costaneres i d’interior de Zanzíbar, així com visitar alguna de les nombroses plantacions d’espècies per compte propi, realitzar diverses activitats nàutiques, aquàtiques, etc.

14 AGO.- Platges de Zanzíbar – Stone Town
Després d’esmorzar, trasllat a la capital de Zanzíbar. Arribada a Stone Town i allotjament a l’hotel. Resta del dia lliure per passejar per aquesta simpàtica població, on carrerons, mercats i petits museus locals ens ofereixen una visió de l’antiga esplendor que atresorava aquesta illa de l’Índic, estratègicament situada a l’oceà per a les rutes marines entre Àsia i el continent africà.

15 AGO.- Vol Stone Town / Barcelona
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Stone Town i embarcament en el vol de línia regular amb destinació a Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 5 persones 3.715 €
En base a grup de 4 persones 3.795 €
Suplement Habitació Individual 510 €
Taxes Aèries (Aprox.) 375 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Kilimanjaro / Zanzíbar en classe turista.
Recepció a l’aeroport.
Tots els trasllats a hotels i aeroports, abans i després del safari.
Transport en cotxe amb sostre obert abatible i xofer-guia de parla hispana durant el safari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Totes las entrades dels parcs.
Ampolles d’aigua durant el safari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visat d’entrada a Tanzània (50 USD aprox.).
Entrades als poblats Masai, Olduvai Ngorongoro, PN d’Arusha i PN de Kilimanjaro (en cas d’estar interessat).
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
26 juliol, 2016

El viatge està ben muntat, el parc del Serengueti ha estat sens dubte el millor… el guia i conductor era molt professional i amable, coneixia els parcs a la perfecció i hem pogut veure molts animals.

18 setembre, 2018

Este ha sido mi primer safari y estoy simplemente encantada. Pudimos ver muchísimos animales y los paisajes también son muy bonitos y diferentes entre sí. Para cualquier aficionado a la fotografía como yo es obligatorio ir!

Deixar un comentari

Classificació