Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Presentem un magnífic recorregut pels més impressionants parcs del nord de Tanzània, que tenen fama internacional. Uns mítics, com el Serengueti, i altres que es distingeixen per la seva exuberant bellesa, com el Cràter del Ngorongoro. Paisatges espectaculars, fauna salvatge i poblats masai també són ingredients imprescindibles d’aquest viatge. Després de culminar el nostre safari, volarem a l’illa de Zanzíbar, també coneguda com la “illa de les espècies” o la “illa dels sultans”, un paradís en l’Oceà Índic on ens esperen desenes de platges amb brillant sorra blanca, cocoters, esculls de coral i una mar blava turquesa que difícilment oblidarem. Tot això sense passar per alt Stone Town, la capital de l’illa aixecada en pedra de coral i que posseeix un preciós centre històric.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KILIMANJARO
2 ARRIBADA A KILIMANJARO. TRASLLAT A ARUSHA Hotel
3 ARUSHA – PN TARANGIRE E / P / S Tented Camp
4 PN TARANGIRE – PN SERENGUETI E / P / S Tented Camp
5 PN SERENGUETI E / P / S Tented Camp
6 PN SERENGUETI – ÀREA CONSERVACIÓ NGORONGORO E / P / S Lodge
7 PN NGORONGORO – ÀREA KARATU E / P / S Lodge
8 ÀREA KARATU – LLAC MANYARA – ARUSHA E / P Hotel
9 ARUSHA. VOL KILIMANJARO / ZANZÍBAR E Hotel
10 ZANZÍBAR E Hotel
11 ZANZÍBAR E Hotel
12 ZANZÍBAR E Hotel
13 VOL ZANZÍBAR / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol internacional amb destinació a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Nit en vol.

Dia 02 | Arribada a Kilimanjaro. Trasllat a Arusha
Arribarem al matí i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Arusha. Dia lliure en Arusha per a visitar la ciutat. Podrem conèixer al nostre aire el petit parc als afores de Arusha, arribar a la rodalia del Kilimanjaro, o simplement visitar aquesta bulliciosa ciutat i relaxar-nos després del llarg vol.

DIA 03 | Arusha – Parc Nacional de Tarangire
Després d’esmorzar, ens dirigirem al parc de Tarangire, famós pels Baobabs i el riu Ngiri, on baixen diverses espècies a beure. El parc de Tarangire és d’una gran bellesa, els seus arbres baobabs ens captivaran mentre observem respectuosos a búfals, impalas, gaseles, lleons i molt fàcilment tindrem ocasió de veure als elefants banyant-se. Safari tot el dia, esmorzo tipus pícnic al parc. Al final del dia, allotjament. Pensió completa.

Dia 04 | P. N. de Tarangire – P. N de Serengeti
Al matí, després d’esmorzar, sortida cap al Parc de Serengueti, el parc on es troba la major concentració d’animals del món. Esmorzo tipus pícnic en ruta. A la tarda realitzarem un safari fotogràfic. El parc del Serengueti s’estén sobre més de 14.000 km² de diferents paisatges, immenses prades, formacions de roques, boscos d’acàcies, etc. Al final del dia, sopar i allotjament. Pensió completa.

Dia 05 | P.N. de Serengeti
Avui és el dia més impressionant del viatge, en el qual gaudirem de dos safaris, des d’a l’alba fins a la posta del sol. Durant el safari fotogràfic tindrem l’oportunitat d’observar a elefants, girafes, lleopards, lleons, impalas, etc. Aquí conviuen innombrables espècies. Una de les estampes més característiques del parc està protagonitzada pels nyus, que realitzen una espectacular migració a través de la frontera entre Kenya i Tanzània. Al mig dia, esmorzar en el campament. Al final del dia, allotjament en el campament. Pensió completa.

Dia 06 | P.N. de Serengeti – A. C. de Ngorongoro
Després d’esmorzar seguirem de safari en Serengueti fins al migdia, quan esmorzarem. Sortida cap a la reserva Natural de Ngorongoro, una de les majors reserves ecològiques del continent africà. En la ruta podem visitar la Gola de Olduvai i un poblat Masai per a veure la seva forma tradicional de viure. Al final del dia, allotjament en el lodge. Pensió completa.

Dia 07 | Cràter del Ngorongoro – Àrea de Karatu
Al matí, gaudirem d’un safari únic en el cràter. El Ngorongoro és un majestuós volcà de 20 quilòmetres d’extensió i 600 metres d’altura, enclavat en el cor de la sabana i que a causa de la seva inactivitat gairebé mil·lenària, alberga a l’interior del seu cràter una important reserva d’animals salvatges com ara zebres, gaseles, búfals, elefants, antílops, flamencs rosats i blancs i rinoceronts negres. Esmorzo tipus pícnic en el cràter. Pensió completa.

Dia 08 | Àrea de Karatu – P.N. del Llac Manyara – Arusha
Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc del Llac Manyara. El Parc Manyara conserva una estructura de bosc primari, gairebé únic a Àfrica, i té la peculiaritat de poder veure lleons trepadores, molts elefants, babuins, girafes, hipopòtams i moltes espècies d’ocells com els flamencs. Aquest parc se situa en la falla de la Vall del Rift, on s’està separant Àfrica. Després del safari, tornada a la ciutat de Arusha. Arribada a Arusha, trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 09 | Arusha. Vol Kilimanjaro / Stone Town
A l’hora indicada ens traslladarem a l’aeroport de Kilimanjaro per a prendre el nostre vol domèstic fins a l’illa de Zanzíbar. Arribats a destins un transfer ens portarà fins al nostre allotjament a l’illa on disposarem de la resta de la tarda lliure per a gaudir d’un bany en les cristal·lines aigües. Nit en hotel.

Dia 10, 11 i 12 | Zanzíbar
Disposem de tres dies lliures en aquesta meravellosa illa per a recórrer-la al nostre aire. Al marge de les idíl·liques platges amb aigües turqueses, cocoters, sorra blanca i riquíssims fons marins, sens dubte la capital, Stone Town, mereix una visita. Aquesta ciutat ciutat arabo-swahili aixecada amb pedres de coral, és un laberint de carrers estrets i foscos declarat Patrimoni de la Humanitat, on destaquen especialment les portes de molts habitatges, finament tallades en fusta. Cada porta és una espècie de targeta d’identitat o escut heràldic de la família que habita a la casa, informant de l’origen de la família, posició social, riquesa, descendents, religió, ofici. El recorregut per la ciutat ha de portar-nos també a visitar el que queda de l’antic mercat d’esclaus, una indústria de la qual Zanzíbar va ser capital mundial durant segles. Fora de la capital podem acostar-nos a visitar l’únic Parc Nacional de l’illa, Jozani Forest, hàbitat del mico col·loco vermell, inclòs en la llista d’animals en extinció. També és interessant la visita al restaurant The Rock, situat en la península de Michamvi a la platja de Pingwe, i la Kuza Cavi en la costa aquest de l’illa. Nits en hotel.

Dia 13 | Vol Stone Town / Ciutat d’origen
De matinada ens traslladarem a l’aeroport de Stone Town per a prendre el nostre vol de tornada a casa. Arribada als nostres punts d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 5 persones 3.085 €
En base a grup de 4 persones 3.185 €
Suplement Habitació Individual 530 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Kilimanjaro / Zanzíbar en classe turista.
Recepció a l’aeroport.
Tots els trasllats a hotels i aeroports, abans i després del safari.
Transport en cotxe amb sostre obert abatible i xofer-guia de parla hispana durant el safari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Totes las entrades dels parcs.
Ampolles d’aigua durant el safari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Visat Tanzània (50 USD aprox.).
Test ràpid COVID a l’arribada (si fos necessari).
Entrades als poblats Masai, Olduvai Ngorongoro, PN d’Arusha i PN de Kilimanjaro (en cas d’estar interessat).
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

26 juliol, 2016

El viatge està ben muntat, el parc del Serengueti ha estat sens dubte el millor… el guia i conductor era molt professional i amable, coneixia els parcs a la perfecció i hem pogut veure molts animals.

18 setembre, 2018

Este ha sido mi primer safari y estoy simplemente encantada. Pudimos ver muchísimos animales y los paisajes también son muy bonitos y diferentes entre sí. Para cualquier aficionado a la fotografía como yo es obligatorio ir!

Deixar un comentari