Àfrica
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Itinerari circular que comença en les fonts del Nil i ens porta a visitar el Mt. Elgon i pujar al nord, al parc de Kidepo; d’allà creuem cap a l’oest per a arribar a Murchison Falls on començarem el descens al sud passant per Kibale, P.N. Queen Elizabeth i culminant la ruta en el Bosc de Bwindi amb l’experiència dels goril·les de muntanya. Caminades, trajectes amb barca pel Nil, visites a poblats i safaris en vehicle ompliran d’activitats els dies de ruta.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ENTEBBE A bord
2 ARRIBADA A ENTEBBE – JINJA Lodge
3 JINJA – MT. ELGON E / D / S Lodge
4 MT. ELGON – MOROTO E / D / S Lodge
5 MOROTO – PN KIDEPO E / D / S Lodge
6 PN KIDEPO E / D / S Lodge
7 PN KIDEPO – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
8 PN MURCHISON FALLS E / D / S Hotel
9 PN MURCHISON FALLS – BUGOMA FOREST – KIBALE FOREST E / D / S Lodge
10 PN KIBALE. EXPERIÈNCIA XIMPANZÉS E / D / S Lodge
11 PN KIBALE – PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
12 PN QUEEN ELIZABETH (MWEYA A ISHASHA) E / D / S Lodge
13 ISHASHA – PN BWINDI E / D / S Lodge
14 PN BWINDI. TREKKING DELS GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Lodge
15 PN BWINDI – ENTEBBE. VOLS DE TORNADA E / D Hotel day use
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Entebbe
Presentació en l’aeroport i embarcament amb destinació Entebbe (connexió intermèdia). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Entebbe – Jinja
A la seva arribada a l’Aeroport Internacional de Entebbe de matinada. Benvinguda per part del nostre representant i trasllat a un hotel en Entebbe per a poder descansar una estona. Esmorzar i trasllat per carretera en direcció a l’est fins a arribar a Jinja, a la vora del Llac Victòria on es troben les fonts del Nil, descobertes per J.H. Speke en 1864 i que visitarem a la tarda. Sopar i allotjament en Jinja.

Dia 03 | Jinja – Mt. Elgon
Esmorzar i matí lliure per a poder realitzar activitats opcionals.
Després de l’esmorzar, sortida cap al Mt. Elgon, volcà extint de més de 4.300 metres el massís dels quals es comparteix entre Uganda i Kenya.

Dia 04 | Mt. Elgon – Moroto
Esmorzar i sortida per a explorar a peu les cataractes de Sipi. El riu Sipi, al llarg del seu descens des del cim del Elgon, forma quatre espectaculars cascades que podrem aconseguir a peu, creuant petites poblacions i observant la vida quotidiana dels agricultors locals. Després de l’esmorzar, continuem el nostre recorregut, aquesta vegada cap al nord, fins a la població de Moroto on passarem la nit.

Dia 05 | Moroto – Kidepo N.P.
Després d’esmorzar continuem el viatge cap al nord fins al P.N. de la Vall de Kidepo. Aquest parc porta el nom del riu que travessa aquesta regió a la frontera entre Sudan i Kenya. Aquest és un dels llocs salvatges més verges i purs que queden en aquesta part del continent.

Dia 06 | Kidepo N.P.
Després d’esmorzar sortirem per al primer safari del recorregut i explorarem la regió de la vall del riu Narus. Aquest dia, si el grup està d’acord, es pot combinar el safari amb una visita a un poblat dels karamojong, poble que es dedica principalment al pasturatge i molt semblant als turkana de Kenya o als toposa de Sudan del Sud.

Dia 07 | Kidepo – Murchison Falls N.P.
Després d’esmorzar, continuem en direcció al P.N. Murchison Falls, el parc nacional més gran d’Uganda. La distància a recórrer és bastanta, per la qual cosa farem diverses parades en el trajecte. Esmorzar en ruta.

Dia 08 | Murchison Falls N.P.
Dia complet per a explorar el parc per totes dues ribes separades pel Nil. Al migdia estarem tornant al lodge per a l’esmorzar.

Dia 09 | Murchison Falls – Bugoma Forest – Kibale Forest
Després d’esmorzar, el viatge continua a través dels bells paisatges de la vall del Rift, creuant Hoima – capital de la regió de Bunyoro – i fins al bosc de Bugoma. Després de l’esmorzar seguirem en el vehicle fins a arribar al bosc de Kibale.

Dia 10 | P.N. Kibale
Esmorzar i entrada en el bosc de Kibale per a un safari a peu per la selva tropical del parc. A la tarda farem alguna altra caminada per la zona dels aiguamolls de Bigodi i creuant també algun dels poblats de la zona.

Dia 11 | Kibale – Parc Nacional Queen Elisabeth
Esmorzar i continuació de la ruta fins al que es considera ‘la perla’ dels parcs nacionals: el Parc Nacional de Queen Elizabeth.

Dia 12 | Queen Elizabeth (Mweya a Ishasha)
Després d’una tassa de cafè a primera hora, sortirem per a realitzar safari a través del parc nacional, en el costat nord, cap al llac George i el poble de Kasenyi. Durant aquest safari podrem localitzar lleons, elefants, búfals, hienes tacades, antílops d’aigua, kobs d’Uganda i potser el lleopard, encara que és tímid i difícil d’observar ser vist. Esmorzar. A la tarda, trasllat curt al sector sud del parc Ishasha, on realitzarem un altre safari en el vehicle.

Dia 13 | Ishasha – Parc Nacional de Bwindi
Després d’esmorzar, safari pel sector de Ishasha, a la regió sud del PN Queen Elisabeth. Sortirem a la recerca dels famosos “lleons trepadores” que es veuen descansant en les figueres durant les hores més càlides. També podrem observar búfals, elefants, antílops topi, etc. Esmorzar en ruta. Continuem el nostre viatge cap als boscos tropicals plujosos, que són l’hàbitat natural dels goril·les de muntanya. Aconseguirem en Bwindi una altitud de fins a 2.300 m. L’elecció de l’àrea del «safari de goril·les» depèn de la disponibilitat i assignació dels permisos per a aquesta activitat. Arribada al Parc Nacional Bwindi. Sopar i allotjament en el lodge.

Dia 14 | Parc Nacional de Bwindi (trek de goril·les)
Aviat al matí ens dirigirem fins a les oficines del parc per a rebre el ‘brífing’ previ a l’activitat. L’activitat comença a les 8 del matí; seguirem les indicacions del guardaboscos en un grup de màxim 8 persones mentre busca la família habituada de goril·les de muntanya, que es va assignar d’acord amb els permisos. El bosc de Bwindi té una població d’aproximadament 420 goril·les, que és gairebé la meitat de la població total de goril·les de muntanya en el món. No es pot preveure el temps que passarà fins que ens trobem amb els goril·les. Una vegada trobats, tenim una hora per a observar als primats i els seus comportaments, mentre prenem fotografies. Hem d’assegurar-nos de portar l’esmorzar tipus pícnic i l’aigua amb nosaltres.
Podrem comptar amb portadors locals que no sols ens ajudaran amb les nostres pertinences, sinó que a més ens assistiran durant el camí, a vegades, amb desnivells o mala herba (a canvi d’una remuneració).

Dia 15 | Parc Nacional de Bwindi – Entebbe. Vol de tornada
Tornem per carretera a Entebbe, on arribarem a mitjan tarda. Disposarem d’algunes habitacions per a poder deixar l’equipatge, descansar i prendre una dutxa. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport per a embarcar en vol de tornada. Nit a bord.

Dia 16 | Arribada a Ciutat d’origen
Després de l’enllaç intermedi, arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 9 a 12 persones 3.525 € 3.625 €
En base a grup de 6 a 8 persones 3.675 € 3.775 €
Permisos goril·les i ximpanzés 900 $
Suplement Habitació Individual 550 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Recorregut en vehicle de safari 4×4 amb conductor de parla anglesa. Aigua mineral en els vehicles.
Guia local de parla hispana (un guia per grup).
Permisos per al safari de goril·les a Bwindi i el trekking de ximpanzés a Budongo. Preu desglossat a part a sumar al preu base del viatge.
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al Canal de Kazinga.
Entrades a parcs i reserves naturals.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Uganda (50 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari